26731
Battlefield Heroes
-
barmi #4956 ...ha jól értem arról van szó hogy tudnak a bejelentkezési problémákról vagy valami ilyesmi... :P -
barmi #4955 micsoda? Magyar vagyok nem turista.... -
#4954 Ezek történtek az elmúlt 9 órában:
* Hi, we are currently testing some potential improvements to the website performance. Hang in there & thanks for playing the closed beta!
about 2 hours ago
* there are known login issues folks. hold tight.
about 6 hours ago
* really appreciate your patience. we've enforced a login cap on the site until we resolve the site issues. stay tuned.
about 9 hours ago -
#4953 Csak nekem van hihetetlenül belassulva a www.battlefieldheroes.com, vagy túlterhelt lett a rendszer? Mert a honlap a következő üzenetet vágta hozzám 10 perc aktív refresh, kattintgatás, és egy tucat sikertelen bejelentkezés után: "Logins are currently over limit. Please try again later", erre én az egeret vágtam hozzá... 1:1 -
Cat 02 #4952 Rakd át billre ;) -
#4951 Nincs ezzel semmi gond!
Aki akar extrát fizessen, de ne menjen a balance-ra.
Érdekes, h mennyire egyensúlyban van a játék, csak a repülők irányítását tehették volna kicsit jobbra, folyton tekerni kell egeret :)
TF2 a másik olyan játék, ahol a kasztok rendkívüli egyensúlyban vannak. Állati jó az a játék!!!
-
#4950 Végül is igaz. -
#4949 Dehát a TF2 alapból pénzbe kerül... ez meg nem.
Vagyis itt a fizetős tartalom pusztán a játék ára. Ha pedig nem akarsz érte fizetni, nem kell. -
#4948 Pl a TF2-ben nincs fizetős tartalom (még), mondjuk azt nem is az EA barkácsolja hanem a Valve :) -
#4947 Egyébként az új verzió nagyon bejön, nemcsak az új pálya meg az apróbb változtatások miatt, hanem a website rewamp miatt is (statisztika freak vagyok :) ).
Nekem a missionokkal az a tapasztalatom, hogy ha direkt ráfekszem valamelyikre, sose sikerül. Ellenben ha csak játszom a játék élvezetéért, akkor időként mégis összejön.
Szóval játszunk, ne versenyezzünk :) -
#4946 Persze hogy van fizetős tartalom, semmi sincs ingyen. De szerencsére nem megy a balance rovására.
Btw, nem faszlámaság emotot nyomni a kill után, miért is lenne az? Ja, hogy téged bosszant ha lelőnek? Ez egy játék, pont illik hozzá ez a froclizás :) -
#4945 Nos kaptam én is slotot, nem is rossz a játék, simán el lehet vele ökörködni :)
Mondjuk az EA-tól nem vártam mást minthogy valamilyen fizetős tartalom legyen a játékban. -
#4944 Sok minden nem szééép dolog. Nem spawnkillt alkalmaztam, megvártam, míg rám támadnak. :-) Illetve, mint írtam, a bázison csak át autókáztam nagy részt. Illetve, akik nem játszanak, azokat csak megölöm má. Másrészt, nem vagyunk egyformák. Illetve, vannak dolgok, amiért eszelőssen hajtasz, de nem fog össze jönni, és amikor csak úgy, mert jól esik játszani, lazán össze jön. Mint ahogyan már vagy 2 napja hajtok arra a buzi 1 killre repcsivel. Szana-széjjel lövöldöztem már nem 1 emberkét, még se nyekkennek meg. Ilyen tré ez a játék. Bezzeg a buzikocsog snipák 2-3 lövésből megnyekkentenek, fordítva meg nem elég 6 tonna ólom se, na ez a baj. Volt egy emberke, relative magasról kezdtem el sorozni. Írta is a mínusz 2-3 pontokat (pörgött lefele rendessen). Bele is fúródtam a földbe, a csávóka meg minimum élettel megkapta a semmire a killemet. Tiszta idióta találati rendszer(telensegg).
Persze, érthető. Ha megfelelő arányura raknák a "gépeket" senki se akarna gyalogolni. A tankkal is legalább 2-3 lövés egy gyalogos, ha nem találod pont telibe. -
barmi #4943 Nem szép dolog a spawnkilling meg a basecamp sem... Az infantry-val (szoldzsörrrel) kapcsolatos missziók már nekem is megvannak hálisten és basecamp meg spawnkill nélkül sikerült kipipálnom mindegyiket (Infantry Hunter IV, Infantry Focus IV és SMG IV is készen van) viszont a repülővel még nem nagyon foglalkoztam. -
#4942 Már a kettes Plane-vel is szenvedek. Egy darab rohadt inflanty kill kellene, de ugye a gázolást NEM fogadják el!!! Meg dögölhetnének...
Viszont, megvan az Inflanty Hunter IV!!! YEA! Igaz, mázli kellett hozzá, meg egy kis turpisság. VV pályán szinte csak annyit tettem, hogy autókáztam, és fel lehet menni az ellenfélhez a másik oldlról is. Onnan viszont halálra lehet gázolni a sok lámát, aki természetesen az út közepén korzózik lefele. Persze, volt, amikor fent kiszálltam, és lelövöldöztem azokat, akik igaziból nem játszottak (egy ember volt, de azt 3x sikerűlt megnyekkenteni). -
barmi #4941 ...én is ezt mondom. IV. szintű missönök egyszerűen agyatlanok ilyen rövid körök alatt... -
#4940 plane III IV , nah az a lehetetlen. :D -
#4939 Nekem tetszik a jatek meg mindig, de tulzas amit muvelnek a fejlesztok.
Kb masfel eve huzzak es tokolnek a betaval.
Es mintha egyre csak lassulnanank, kezd a faxom tele lenni veluk, foleg ugy hogy mar elkezdtek penzt is kihozni a dologbol..
Tok jo otletnek indult, felig kesz is van, de leszarom hogy kevesen dolgoznak rajta, mar kezd nevetseges lenni amit szenvednek az egesszel. -
barmi #4938 Mikor jön már az új pálya mert ezeket már qrvára unom. Még legalább 4-5 pálya kellene hogy megjöjjön a katonák kedve ismét a játékhoz... dehát ezzel az 1 koszos pályával is már 2-3 hónapja sz@rakodnak...
...és lenne itt még egy dolog: Aki jól nyomja az englist és szokott értekezni velük a hivatalos bfhero forumokon igazán megmondhatná nekik hogy ha lehetséges akkor emeljék fel a körök hosszát 50 / 50 -ről 100 / 100 -ra mert a negyedik osztályos missziók ilyen rövid körök alatt már nem teljesíthetők sajnos ( gondolom van köztetek olyan aki hasonló cipőben jár. vagy csak én vagyok ilyen béna?) Egyedül az SMG IV. missiont sikerült kipipálnom Victory Village-n (15 gyilok smg-vel egy kör alatt) de a körök rövidsége miatt ez is épphogy csak sikerült (iszonyat agyatlan kamikazee hentelésnek köszönhetően). De például a pisztolyos mission számomra lehetetlennek látszik (1500 pont pisztollyal egy kör alatt!!! Hát LoooooL Biztos lehetséges...) -
#4937 Már 1esen is eléhetöek... Missions fül ha jól emlékszem. -
Attiska #4936 Olvasom, hogy vannak missziók a játékon belül. Én nem találom őket, lehet hogy csak bizonyos szint fölött elérhetőek? -
haze81 #4935 hát nekem rendszeresen szar a digi, már nagyon elegem van belőlük, egy hónapban kb ötször telefonálok, lassan telefonszámlára is dupla annyit költök miattuk. most egy pár percet tudtam játszani -
Attiska #4934 haze81,
nekem is digi van, és ma este kidobott a játék.. Meg is lepődtem, eddig ilyen sohasem volt. -
#4933 automatikus Frissítés?? mer az be van kapcsolva és SP2 van, de erre is feltudtam rakni eddig.
haze81: windows 7 új, lehet bugos meg minden, de szerintem a neteddel van gond -
haze81 #4932 windows 7-em van, nem tudok játszani, mert mindig megszakad a kapcsolat, az internetem szakadozik, egyébként én a digire gyanakszom, mert korábban vistan és xp-n is problémás volt. Valakinek van tapasztalata win7-el? -
#4931 ha nincs, akkor telepítsd a service pack 3-at illetve ha nincs, akkor szintén engedélyezd az operációs rendszerednek a frissítést.
readme -
Attiska #4930 VP-ért lehet venni ilyen emotionokat. Így tényleg faszság. :) -
#4929 újra dobtam a windowst és nem tudom felrakni a Framework 3.5-t , Azt írja hogy:
ugyan az a win van fenn és eddig feltudtam rakni. -
#4928 lehet venni tapaszokat vp-ből, eleg sok hpt töltenek,csak nem instant.
alapbol Q val lehet emotionoket nyomni. btw szerintem faszlámaságra vall ha valaki ilyennel szorakozik. -
Attiska #4927 Jó lenne, ha lehetne akasztani a 109-esre egy kis bombát. :) Remélem, hogy később lesz rá majd lehetőség.
A pályákon vannak olyan helyek, ahol ilyen kis világító, forgó pontok vannak, az mi? Hogy lehet életerőt feltölteni, ha nem a soldierrel vagyok, és nincs ilyen ability-m?
Ja, még valami, amikor kinyírnak, az ellenség néha fütyül és hülye mozdulatokat tesz. Ha én lövök le valakit, ilyet hogy lehet neki csinálni? -
Attiska #4926 Ez volt nálam is a gond az egyik gépemen, ha nincs 2.0 shader, nincs játék, nem lehet vele mit tenni. -
#4925 Az mér van hogy elindítom a játékot bejön az ablak és aztán BFheroes.exe error? Gépigény megfelel csak egy dolog nem a vidikari, sajna nem támogatja a 2.0 shadert :/ próbáltam olvasgatni a bfheroes fórumon de nem tudok annyira jól angolul. esetleg valami ötlet? :S -
sadi57 #4924 köszi -
#4923 net framework 3.5-öt rakd föl -
sadi57 #4922 ha pedig könyvtárból indítom, akkor alkalmazáshiba -
sadi57 #4921 miért van az, hogy elindítom a játékot, végigmegy a retrieving version information utána meg kilép. valaki valami? már másodszor raktam fel. dokumentumok/sadi könyvtáramba meg nem rak semmit, pedig múltkor rakott -
#4920 Gf Tornáádóó! 5500-asomon lazán ment, szóval osztom -
vass17 #4919 Nekem laptopon integrált X3100-al elfut, szóval no para:D -
Attiska #4918 Köszi. :) Mondjuk a másik gép sem túl erős a mai szemmel, de egy 128 Megás 6600GT-n már csak elfut. Vagy ne is próbáljam? -
Cat 02 #4917 http://play.battlefield-heroes.com/ és play now gomb. Telepíti majd oda is.