26731
Battlefield Heroes
  • Arnoux
    grr mostmár jó lesz

• Arnoux
    Képpel valamit elrontottam mert nem rakta be:S Na még egy próba:

• Arnoux
    Pár napja próbálgatok repülni. Eddig a legjobb eredményem az, hogy egy másik repülőbe belesebeztem egy 40-est. Örülök, h nem csapódok neki minden egyes fának. :D Még senkit sem öltem meg repülővel, de ma nyomtam egy dupla wingclipet :) Ott van jobb oldalt a repülős misszióm. Már kb 10-es szint óta bent van az aktív missziók között és még mindig nincs kész:D

• barmi
    oké, majd valahogy megoldom :] Repcsi megy neked? Én ultrabéna vagyok vele...
  • Smithwarden
    ...Ja te soldier vagy.
    Annak nem jo a pisztoly, gepfegyverek jobbak sokkal.
    Pisztoly misszional nem tudsz mit tenni, vegig kell szenvedni valahogy.
    Talan eloszor lesebzed geppityuval vagy granattal messzirol es utana a leglassabb pisztollyal fejezed be (kb 50-60 dmget tuti loni tudsz tavolrol is bele).
    Vagy kicsit parazita modjara figyeled hogy a tarsaid mikor kerulnek harcba ellenseggel es a vegen te potyogod le a csokat es igy te kapod a killt.
  • Smithwarden
    Sajat velemeny:
    Gyors pisztoly csak kb 1-2 meterrol jo, belenyomva az ellenfel agyaba vagy gyomraba sztem.
    Kest nem nagyon szeretem, en a leglassabb pisztolyt hasznalom, 10-20 kozott van a sebzese eleg messzire is, akar meg repuloket is el lehet talalni kozeptavon vele.
    Keses kommandos ellen is eleg jo, ha van sprint es foleg ha futas kozben lerakunk troop trapet is.
  • barmi
    A második pisztolyos missönhöz 30 gyilokra lenne szükség pisztollyal...
    eddig 14/30-nál tartok... soha nem lesz meg ez a missön, meg a repülős sem... Nem tudom rendesen irányítani a repcsit. Mi kell ehez Joy?
  • barmi
    A soldszörnek nincsen kése... csak a kommandónak sajnos. Én pedig szoldzsör vagyok.
  • jackcsabi
    Ugyanez van nekem is, potyára vettem meg öket...
  • Snexi
    inkább késezz
  • barmi
    A pisztolyok miért ennyire gyengék? Egyszerűen nem lehet vele ölni mert annyira kicsit sebez... már megvettem a gyorstüzelőt ami közelre való meg a közepeset ami lassabban tüzel de egyik sem ér egy rakás sz@rt sem. A lassan tüzelő amelyik távolra való az mennyire sebzi az ellent? Érdemes azt megvenni?
  • AnonyMusHun007
    "ImagesHack"-nek nem tetszik a rendszer...
    De feltöltöttem máshova.

Reméljük működik.
  • Snexi
    sikerült neki,csak az imageshack egy fos
    nyisd meg külön lapon a képeken,majd f5
  • Viktor99
    A második az még jó!
  • Alien69
    Csak a képeket nem sikerült linkelni. :-D
  • AnonyMusHun007
    Tegnap rám jött a 10 perc, így átrajzoltam a játékban található reklámfelületek egy részét:

Akinek kedve van ilyeneket csinálgatni annak elmondom, hogy ezeket a képeket a Battlefield Heroes\mods\bfheroes\Menu\External\FlashMenu\images\staticAds\ mappában találhatjátok meg.

UI.: "Ötvencent" nem a kedvenc előadóm, sőt... Csak akartam valami beteget alkotni. :)
  • andyorr
    nagyon szépen köszönöm a gyors választ
  • Snexi
    1.a fórumba tudsz írni,azt már csak megtalálod
    2.nincs szerencsé(tek)d
    3.nem tudom
    4.ha majd működni fog a bookmark akkor arra,de már most is tudsz baráthoz csatalkozni
    5.elvileg igen
  • andyorr
    Sziasztok!
    Új vagyok a játékban tegnap este kezdtem.Eddig level 7-ig sikerült eljutnom, és lenne néhány észrevételem/kérdésem.
    1.Nekem mint bétatesztelőnek hova lehet írni meglátásaimat a fejlesztők felé?
    2.Szinte mindig kikap a National army(kék).Ez miért lehet?
    3.Nekem sem mükszik a Server Bookmark.
    4.Mindig csak arra a szeróra mehetek amit dob?
    5.A mostani karim a teljesben is használható lesz?

Ui:bétakulcsot elfogadnék(havernak)

nationalos karim:Hungamer
    royal:Royalflush

előre is köszike mindent
  • Carloska
    látom nem érted a poént de mindegy akkor
  • jackcsabi
    na azt a smileyt hanyagolhattad volna...
  • Carloska
    kösz
  • Carloska
    nem tud mert lejártak neki egy kulcsot léygszives valaki
  • jackcsabi
    Nekem is van egy kulcsom, ha kell akkor privi...
  • barmi
    Mióta az új pecs felmászott azóta egész jó lett és jóval ritkábban diszkonnektál. Le is kopogom....kopp...kopp
  • barmi
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200931680&no=4793]#4793[/URL] ő talán tud adni az egyikőjüknek.

Más: közben sikerült összehoznom az infantry hunter IV és inf.focus IV missönt is :) Akkora zúzás volt hogy az valami elképesztő xD Jó a hangulat
  • Neoncsoves
    Huh... 2 jelentkező van a kulcsra :\
    valamit találjatok ki, mert nekem nincs ötletem h mi alapján döntsek
  • moonster
    Nekemmeg soxor DC-zik a szerver.
    Nektek is?
  • barmi
    Nem tudom mit csinálok rosszul de nálam nem jelenik meg a Bookmarks-ban egyetlen szerver sem :(
  • Carloska
  • Neoncsoves
    kaptam még 1 keyt
  • barmi
    Nahh, eljutottam egy olyan missönhöz ami igazán feladja a leckét...
    Infantry Hunter IV. mission ( 5 élettel 2000 pont hentelés soldier karakterrel (infantry). Meg ezek a Vehicle Hunter III. meg Vehicle focus III mission is igazán ... Túl rövid a meccs ezekhez a küldetésekhez szeréntem. Remélem lesz oylan szerver is ahol hosszabb meccsek lesznek.
  • Smithwarden
    Azt hittem mar a tegnapelotti patch-el jon az uj map, de nem raktak be basszus...
    Viszont nem tudom ki vette eszre, de mukodik most mar a Server Bookmark!

Shift + F5 es utana megtalaljuk a szervert az Options -> Connect to Server -nel.
  • Smithwarden
    Arnoux - Ahogy Vass17 is irta, sztem is valtozo melyik oldal nyer.
    Mindket oldalon vannak karaktereim, de kb fele-fele a nyeres es vesztes, aktualis csapattol fugg.

Alien69 - Ja hat egyre tobb kulcsot osztanak ki, jon a sok "kis" szintu aki nem ismeri jol a jatekot.
    (Eleg durva "tomeghenteket" lehet rendezni lvl15-20as karikkal..)
    Ha majd megoldjak hogy mukodjon a szint szerinti beosztas hogy hova dobjon a szerver, akkor talan jobb lesz ez is.

Vass17 - Tok egyszeru a lenyeg: a halalok szamitnak. Amelyik csapatban tobbet halnak, azok vesztenek.
    Kicsit furcsa, en is eloszor azt hittem a zaszlok szamitanak.
  • Alien69
    Ma volt egy ilyen arányu "játék":
    46:0
    Szinte fullos szerveren (8:7 arányban voltunk). Nagyon hígul a "tábor".
  • vass17
    Azért ez így nem igaz, nagyon változó, ugyanúgy a royal is tud baromi nagy különbséggel nyerni, legalábbis az én tapasztalataim szerint.

Viszont egy dolgot nem értek: ma victory villageben szinte minden zászlót elfoglaltunk, és nagyjából az egész meccsen tartani is tudtunk 3-at legalább, az egyéni pontszámokban is látványosan jobban álltunk, akkor mégis miért az ellenfél (nationals) nyert? Mi alapján számol vissza a rendszer 50-től??
  • Carloska
    ha van még valakinek érvényes kulcsa küldjön köszike! egyet szeretnék
  • Arnoux
    Durva milyen gyenge a royal. Ma játszottam egy párat és sok menetből asszem egyszer nyert a royal. Átnéztem a royalos sniperemhez és simán voltam összpontszámban 1. vagy 2., szal nem túl nehéz megölni a nationolosak se csak épp royalban sokan lőni se tudnak.
  • Bala10
    pl?!
  • moonster
    Nem tudtok egy BF:H info oldalt, ahol rendesen le vannak írva a kasztok meg skillek?
    Most, h áll a szeró, összedobhatnátok egyet.
    Hálás lenne a scene, tuti!