26731
Battlefield Heroes
-
Attiska #4916 kaptam egy béta kulcsot, aktiváltam, letöltöttem a cuccot, majd csináltam magamnak két katonát a játékon belül. Igenám, de utólag kiderült, hogy ezen a gépen a videokártya miatt nem is fog menni a cucc.
Van arra mód, hogy egy másik gépen, amint biztosan megy a játék, valahogy feltelepíteni a cuccot a régi kóddal, és tudjak játszani a két katonámmal, vagy buktam az egészet, új kód, új karakterek? -
#4915 Aki kapja marja:
RFAA7-0A5L2-4E723-T332R
AF5TB-A5THE-73A6E-851B5
-
#4914 #4902 -
joci122 #4913 hello !bocs de kéne még1 bétakulcs nem nekem havernak légyszi adjatok 1 darabot köszi! -
#4912 a palyat automatikusan adja a szerver, a hero pontok meg szint fuggo.
magasabb szinten is ez a 3 palya van(nemsokára 4), csak éppen táposabb arcokkal.
-
#4911 na nekem is ez volt a reakcióm kb.
Amúgy amit mondasz cucmurgány az hülyeség, nincsenek összefüggésben... -
#4910 ? -
cucmurgány #4909 Sziasztok Még elég kezdő vagyok és azt szeretném kérdezni hogy ahoz hogy egy ujjabb pályára menjek akkor meg kell tartani a hero pontokat? -
#4908 nincs,sm2 kell hozzá -
Attiska #4907 Sziasztok,
Ha jól sejtem, akkor a cucc ATI 9200 nem fut. Esetleg valami megoldás rá videokártyacserén kívül? -
#4906 aki esetleg nem tudná :)
Level #: Hero Points
* Level 1: 0
* Level 2: 1
* Level 3: 1
* Level 4: 2
* Level 5: 2
* Level 6: 3
* Level 7: 3
* Level 8: 4
* Level 9: 4
* Level 10: 5
* Level 11: 5
* Level 12: 6
* Level 13: 6
* Level 14: 7
* Level 15: 7
* Level 16: 8
* Level 17: 8
* Level 18: 9
* Level 19: 9
* Level 20: 10
* Level 21: 10
* Level 22: 11
* Level 23: 11
* Level 24: 12
* Level 25: 12
* Level 26: 13
* Level 27: 13
* Level 28: 14
* Level 29: 14
* Level 30: 15 -
#4905 Bocs "lamma"..de pontosan valaszt irtam meg neked.
Hivatalos oldalon lehet varnod kell csomot, bizonyos oldalakon ahol eppen osztogatnak meg gyorsabban kapsz.
-
Cat 02 #4904 #4901 -
lammaer #4903 Bocs főnök, de nem azt kérdeztem hol kell kulcsot kérni, hanem azt mikor érkezik meg. Azt a kurva nagy piros linket elég könnyen megtaláltam :)
Mellesleg az EA honlapon is lehet kulcsot kérni - akkor az most fake? -
#4902 Ott irtak eppen elotted hogy hol osztanak most kulcsot... (#4897)
curse.com - bfh beta kulcsok
Ennyire nehez kicsit beleolvasni egy forumba?
-
Cat 02 #4901 Én 1 évet vártam rá, neked biztos nem kell annyit... Ám valakinek van itt a fórumon 70 kulcsa... tőle kérj :D
Zickler: hát, rossz a mail szolgáltatód, ez ilyen titkosított levél féleség, h klikkre jeleníti meg a tartalmát, gmail csont nélkül kezeli -
lammaer #4900 Skacok, EA-s accountommal jelentkeztem a bétára tegnap/tegnapelőtt a bannerben lévő linken. Milyen gyorsan érkezik meg az a kulcs? Mert még mindig semmi... -
#4899 Mit csináljak? -
#4898 Hi all!
Tegnap előtt megkaptam én is a beta keyt, de amikor megnyitom az E-mailt akkor egy darab betűt nem találok benne. -
El Deloro #4897 Legyek kedves igen, a curse[DOT]com -on még van vagy 40 ezere kulcs. -
Cat 02 #4896 Te miről beszélsz ? Play Now-ra kell kattolni. -
#4895 abban tud nekem valaki segíteni, hogy miért nem jelenik meg egyetlen szerver sem, amire tudnék csatlakozni? -
#4894 Válassz más karaktert, és tapasztald ki. Sokan leragadnak a commando-nál. Igaz, jelenleg nincsen olyan karakterem (már commando), de a másik kettő se rossz. Most pl a gránát dobálóssal elég jól el tudok hentelgetni. Egyetlen "hibája", hogy lassú a másik kettőhöz képest, nem tud futni. -
#4893 megvárom azu új mapot,utána talán folytatom -
#4892 Mivan, senki se játszik? Vagy, éppen azé nem ír senkise?
Amúgy, ma lecsítereztek, de vissza anyáztam. -
Cat 02 #4891 Elüldözték a lowok xP -
#4890 Jaja, sok a csíter, és főleg láma commandósok. (a többinél lehet, nehezebb észre venni) Múltkor is, hasonló helyzet. Buccaneer pálya, a csávó a saját alapbázisához közeli dombról lelőt a hajó másik oldalán, ahogy jöttem felfele, az én bázisom felé. Nem mondom, hogy lehetetlen, csak gyanús volt. Érdekes , mert más is szóvá tette, beírt valamit, hogy "én dehogy" (vagy valami ilyesmit), én meg beírtam, hogy 1000m kill, és érdekes, nagyon hamar el is tűnt. Meg se várta a kör zárását. -
Cat 02 #4889 Gz!!! :D -
#4888 Bug:
Sniperrel, Buccaneer Bay-n ha a hajó tetején állsz, majd belövöd az elixírt... Futás közben leesel a fedélzetről, így a 3 méteres eséstől (full HP-vel) szörnyethalsz. Kipróbáltam háromszor. Bejött. :D -
#4887 Köszönöm a segítséget. -
#4886 Aki akar(t) béta kulcsot az tudott szerezni egyébként. Ha még mindig nincs valakinek de szeretne egyet, az próbálja meg ezen a linken:
http://www.battlefield-heroes.com/news/giving-away-even-more-beta-keys
Én is az egyik oldalról kaparintottam meg a saját kulcsom. Sok Sikert! (ha volt már róla szó, akkor bocsi) -
#4885 Itt is kitombolom magam:
Rohadjon meg az összes cheater vadbarom. Sznájper fél map távolságból lekapott többször is, attól független, hogy rejtett üzemmódban voltam (arról nem is beszélve, hogy teljesen mind1 volt honnan bujtam ki, 1 mp alatt már sebzett). Nem értem, hogy a mentális problémákkal küzdő egyének mért itt próbálják kompenzálni a problémájuk :S. Grrrrrr. -
#4884 http://play.battlefield-heroes.com
a belepeshez kell az EA accod -
#4883 A FAQ azt írja, hogy tudok játszani a régi kulcsommal. Csak az a gond, hogy nem tudom hogy tudom letölteni a játékot. Régeben volt a qaboss.com, ahol le volt írva, de most nem találok sehol segítséget. Aki játszik leírja, hogy hol tudnám a kulcsomat használni? -
#4882 Lehet hogy megint BFH-znom kéne? :D Még mindig 10-es vagyok asszem :D -
#4881 akkor kénytelen leszek telefonálgatni :D -
vass17 #4880 Nekem semmi gond nem volt vele, pedig elég sokat voltam fent. -
barmi #4879 Én voltam tegnap délután olyan két órát csúcsidőben és nem volt lagg nálam. (csak nagyon-nagyon ritkán egy picike de az elenyésző) -
#4878 Nektek is laghegyek voltak tegnap, vagy csak engem viccelt meg a szolgáltatóm? -
#4877 2 kulcs gazdára vár!