26731
Battlefield Heroes
  • Smithwarden
    Tankkal lehet hentelni ahogy irod, de nagyon kevesen hasznalnak javitokeszletbol maxosat, szoval azzal azert eleg jol eletben lehet maradni.
    Igen a palyak iszonyu rovidek, foleg jarmuves mapokon ha 8-8an vannak a szerveren es nincs afk akkor kb 5-10 perc alatt is vege lehet a mapnak, ez szarul van kiszamolva.
    Missziok igy nehezek, ha kevesebben vannak a szerveren akkor lehet a nehezebb kuldeteseket megcsinalni, vagy ha ellenfel oldalan van ismeros aki segit...
  • belick
    csak kirugtak? a 17es karimat már 2 hete nem engedik be,a másik karival már legalább 50 szer probálkoztam nem enged vissza már mégegyszer nem kezdem elölröl
  • moonster
    még egy kérdés.
    Nem lehet valahonnan előtölteni a BFH adatait, h ne kelljen egy új gépre a z EA-tól lehúzni?
    Esetleg valahogy át lehet tenni egyik gépről a másikra?
  • moonster
    Abból az egyik lehet, h én vagyok :)
    Én meg azt vettem észre, hiába tettem a pipámat a járműves pályák mellé, azt preferálva, a progi szarik rá magasról és simán betol a village-be, egymás után 3x.
    Ez nem is tudtam, h közelről nagyobbat sebzünk.
    Kéne már egy nagy GYIK ezekrőll a dolgokról, mert a játék FAQ-ja elég kevés infos.
    Ha valaki tudja ezeket a dolgokat, összedobhatna valahova, h lássam, mert nem tudom. pl mennyivel sbez többet a gyujtólövedék, stb.
  • Me0w
    Elvileg egy modositott elo rendszer alapjan szamoljak ki a teljesitmenyszintedet (skill), es ennek megfeleloen kerulsz be egy szerverre. Nem tudom, hogy jelenleg a betaban ez mukodik-e, en altalaban halal benakkal vagyok egyberakva.
  • Arnoux
    Hogy rakják össze az embereket a szervereken? Vannak szint csoportok? pld 1-15 egy helyen, 15-30 már másikon.
  • barmi
  • belick
    téged megrúgtak a szerverről ezt irja a webforditás.hu nem én forditottam

http://kephost.com/images/768_1.jpg
  • Viktor99
    [földöfekvőröhögőszmájli#]
    Nem azért, én sem vagyok nagy angolos, de ez.. :)
  • Me0w
  • belick
    ERROR you were kicked from the server (1) megrugott téged a szerver
  • Me0w
    Valoszinu visszakapcsoltak a punkbustert, ennyi. Mi a hibakod?
  • Viktor99
    -.-
    Tudod mi a szart jelent az hogy kick? CSAK KIRUGTAK! Menj vissza. Am nem tudom miért.
  • belick
    Sziasztok.már a második karimat tiltották ki a szerverrol az elsö 17 es a másik 13 as ezt irja:ERROR you were kicked from the server valaki nem tudja mi lehet az oka ? nem csalok soha és a második karival nem irogattam semmi csunyát (az elsövel elöfordult ha kostolgattak)a ping 4 es net sebességem 30 MB/s
  • barmi
    Nem gunner hanem soldier :P Megnézem én is ezt a telemtry dolgot hátha segít valamit!

Üdv
  • Me0w
    Egyebkent miota kikapcsoltam az optionsban a telemetryt, kicsit kevesebbszer vag ki connection problemmel.
  • Me0w
    A neve: Gunner.
  • barmi
    A géppityus karakter :-D A sima mezei katona :P Az a legidegesítőbb ebben az infanty hunter III misszióban hogy amikor már majdnem megvan nagy kínszevedések és agyatlan hentelések árán és még lenne is egy kis idő is hogy sikerüljön akkor egyszercsak kivág a pic*ába és ujrakonnektál az egész fosc....
  • Me0w
    Elarulod vegre, hogy mit hivsz infantrynak?
  • barmi
    Naigen, berohanok infantryként a sok shotgunos vadkan közé.... túlélési esély = zéró :P
  • Me0w
    Nem egyszeru, de meg lehet csinalni. Ugye kozelrol tobbet sebeznek a fegyverek, ergo, berohansz es kozelharc.
  • barmi
    Hát igen. Ehez már tényleg agyatlan hentelés kell, bele a sűrűjébe és osztani az ólmot ész nélül és közben gyógyítani magadat és aki a közeledben bohóckodik :-D Vagy a másik lehetőség az lenne ha nem 50 / 50 -ről indulna a meccs hanem 100 / 100 -ról így több időd lenne gyűjteni az xp-t.
  • Alien69
    Azért, ennek ellenére nekem is sikerült az előző szériában, remélem, fog nemsokára ismét. Csak, oltári nagy mázli kell hozzá, és menni ész nélkül bele a sűrűbe. Tegnap pl 10 gyilokra jutott 1 halálozásom, igaz, tankoztam, de ehhez is mázli kellett. Volt max javitó készletem, és használtam is, a gyalogos csótányok meg hullottak a lánctalpam alatt. :-D
  • moonster
    Ezt én sem tudom, max csalással
  • barmi
    Már létező karakter nevét meg lehet változtatni valahogy?
    Más:
    Ilyen rövid meccsek alatt hogy pékben lehet 1500 pontot sebezni infantryval egy meccs alatt? Infantry hunter III a mission neve azthiszem de nem megy.... 700-800-ig tudok eljutni max a többit zászlóhúzással tudom begyűjteni 1600-1800-ig de aztán már vége is a meccsnek :(
  • Neoncsoves
    kaptam még1keyt :D
  • Smithwarden
    Mikortol lesz ujra jatszhato?
    Mostantol akar...(mivel semmi gond nem volt a "jatszhatosagaval").
  • stevenson1988
    nekem meg még 54 fölös kulcsom van (aki kér, az privátot írjon továbbra is)
  • csstriker86
    Nem tudjátok mikortól lesz újra játszható a BFH???
    Ja és sry a képért nem néztem meg normálisan
  • Viktor99
    Elment...
    Am poén mert ma jött meg a 3. :D Szóval van még egy fölös...
  • davis98
    küldje el nekem viktor99. THX
  • Viktor99
    Nah akkor küldjem davisnek vagy majd te? :o
  • jackcsabi
    Megjött az én bétakulcsom is az elöbb, akinek kell: privi.
  • sadi57
    akinek kell 1 béta kulcs, az küldjön egy privit
  • oreal
    Sziasztok, lehet hogy ez itt nem a reklam helye
    de szeretnem felhivni figyelmeteket a klanunk
    weboldalara.Mi egy mindennel jatszo klan vagyunk
    1999-ota.Az uj orulet a Battlefield Heroes ami
    minket is magaval ragadott.A weboldal meg fejlesztes
    alatt all.De egyenlore az elso hivatalos
    magyar battlefield klan vagyunk,oldalunk cime megtalalhato
    a hivatalos oldalon is.Uj hirezoket,szerkesztoket keresunk,
    valamint klan tagok jelentkezeset is varjuk.Ha unod mar
    hogy egyedul jatszol, nezz be hozzank,itt jo tarsasagra
    talalhatsz garantaltan ( nem a 14-20 eves korosztaly )
    Szerverunk mar ki van fizetve, aprilis vege elott mar
    elesben is mehet a jatek.A szerver valamint teamspeak
    igeny szerint ventrillo cimet az oldalunkon megtalaljatok.
    A napokban egy Battlefield Heroes Beta Key jatekot is
    hirdetunk azoknak akik meglatogatjak oldalunkat.
    Addig is mindenkinek jo jatekot kivan a B52 clan!
    B52 Magyar Battlefield Heroes klan hivatalos honlapja :

http://theb52clan.com/

Sós perec
  • Viktor99
    Akkor max nem írnak :D
  • RAZOR27
    annyi marha kulcs van mindenkinek, hogy szerintem már nem kell ilyesmin tökölni... de te tudod.
  • Viktor99
    Ha honap reggel 6-ig nem ír senki akkor davisé.
    (Mivel ha valakinek még nincs akkor ne legyünk igazságtalanok)
  • davis98
    én még egy kulcsot kérnék, mert a tesóm szeretne vele játszani.
    E-mail: [email protected]

Előre is köszönöm !
  • thengar
    Ezer kösz