26731
Battlefield Heroes
-
#4636 Mi lenne, ha kiprobalnad? Gyorsabb, mint beirni... -
#4635 mindenkinek sok a disconnect és a gránátok sebzik a tankot -
Richardix #4634 sztem ma én viszem a legtöbb kommentet :P
nektek csinál olyat h mikor a játékból, vissza a főmenübe, hibaüzenetet ad be és bezárja?
valamint a játék közbe kb negyed óránként kivág de elötte "there is a problem with your connection" -
Richardix #4633 csak úgy dőlnek belőlem akérdések:
a tankokon gondolom nemfognak a golyók.. de a gránátok igen? -
Richardix #4632 nem vmi nagy választék... -
#4631 3 fajta fegyver van egy tipusbol.
1. rovid tavu, sok loszer, gyors tuzeles (kozelre nagyon jo)
2. mindenben kozepes, atlagos fegyver
3. hosszu tavra is jol sebez, kevesebb loszer, lassu tuzeles (sniperek / repulok ellen jobb mint az elso ketto fegyver)
Altalaban a kozepes van meg alapbol a karakternek ingyen orokre, a masik kettot 1 hetre vagy 1 honapra lehet venni.
-
Cat 02 #4630 16on is. -
Richardix #4629 tény...
még vmi... a szintem miatt vagy télleg csak 2 fegyver van a boltban típusonként? -
Cat 02 #4628 Random, inkább missionökre koncentrálj, azokért jár a nagy összeg :p -
Richardix #4627 na ezt télleg nemtom...
mikor kapok VP-t? mer körvégén látom h 7 vp hol 21 vp stb, de sose tudomh mi alapján kapom... help? -
Richardix #4626 gránáté de mind1 -
Richardix #4625 nem szóltam -
Cat 02 #4624 Nem a TNT újratöltését jelzi ? -
Richardix #4623 játék közbe látok egy jelet a jobb alsó sarokban, olyamsi mint egy robbanás...a z mi? -
belick #4622 Sziasztok.a 17-es karimat kidobták a szerverröl (mocskos száju volt)akinek van kedve csatlakozzon hozzám irtsuk együt a royal armyt HerHero a nevem 12 es jelenleg
-
Cat 02 #4621 Igen, de gyorsabban jön, kezdőzászlókat nehezebb foglalni, seasideon, itt is, csak hát ez bugos, de végülis 4-ből 3 jó :D -
#4620 ugyanúgy 400xp-t kapunk érti mint ti -
Cat 02 #4619 Mert +14-et ad 7/8 helyett, nem úgy mint a ti első pontotok, ami rendesen van megcsinálva és csak 7-et ad... -
#4618 mért lenne bug? -
Cat 02 #4617 De utálom azokat akik ezt foglalják Royal létükre, tökre szánalmas, főleg h bug, de azért gz :D -
#4616 Grat.
(Banner nem aktuális) -
#4615 16lvl :D
-
#4614 van 2 kulcsom, ha valakit érdekel -
#4613 Van egy régi film, a címe: Valahol Európában. Ebben az egyik szlogenné vált beszólás:
Könyörgöm, akasszuk fel!
Természetesen NE vedd Magadra, de azért kiteszel magadért, látszik! Ha 50 év múlva is lesz még BFH szerver, Te még mindig a tutorialt fogod nyomni, wazz. Már, ha nem mondanám meg Neked, hogy CSAK azért játszol a tutoriallal, mert olyan ügyes vagy, hogy a "play tutorial" mellett lévő pipát még NEM szedted ki!!!
Nem, nem kell hálálkodnod, útálok futni! -
preti96 #4612 Sztem öngyilkos lett -
#4611 nem először olvassuk ezt... -
#4610 na joccakát mindenkinek. és befejezem a flémelést !!!!!!!!!!!! ÖRÖKRE -
#4609 szabályosan kiléptem amikor megcsináltam a tutoriált és nem ír ki semilyen hibaüzenetet, és úgy is kipróbáltam hogy nincs kipipálva a play tutorial, és amikor nincs kipipálva akkor meg betölti, ozt bejön egy nagy sötétség, utána pedig kilép belőle. -
#4608 ja meg mielőtt elfelejtem, ha már így mindenki játék közelbe került nyugodtan lépen be a X-fire klánba, ha még nem tette.
(ja és nick névnek lőjétek be az in-game nevetek)
-
#4607 Hagyd már abba a flémelést bazz... kezdesz nagyon idegesíteni...
Amúgy meg ne pipáld ki a play tutorialt... istenem, miből tartana megnézni a saját két szemeddel kicsit és nem egyből írogatni a baromságokat... eh? -
#4606 Ja persze, már nem hiánycikk. :D -
#4605 Megcsináltál mindent amit kellett? Mikor kész voltál megnyomtad az escet és szabályosan mentél ki? Rámentél a play gombra?
És hogyhogy csak a tutorial indul el? Nem ír ki semmi hibaüzenetet?
Valami bővebb leírás jó lenne hogy tudjunk segíteni.
Mivan,nemkell senkinek bétakulcs? -
#4604 de most ezért vártam ennyit hogy ne tudjak játszani? áááááá az esély arra hogy megjavul [nekem] 1% -
#4603 xd inkább nem -
#4602 nem szeret a játék :( az emberek iylenkor lelocsolják a gépüket olajjal,és meggyújtják
általában segít,próbáld ki :) -
#4601 ez miért van? Légyszíves segítsetek -
#4600 nekem csak a tutorial indul el. :( -
#4599 NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!
Elindult jó játék nagyon:D -
#4598 valaki meg adja a nevét? -
#4597 Ezentul csak te leszel a kozponti kulcs-dealerunk!
Az "anyagot" te osztod mostmar egy ideig.