26731
Battlefield Heroes
  • Cat 02 #4876
    http://play.battlefield-heroes.com ide lépsz be ?
  • NintendoGC
    Sziasztok.

Következő a gondom.

Nemrég vettem észre, hogy számomra is küldtek BETA kulcsot a játékhoz. Ki is próbáltam és nagyon tetszett de nem ez a probléma.

Operációs rendszert frissítettem (nem lényeg miért) és azóta egyszerűen nem tudok belépni. Csak az EA accountom működik de az szart sem ér ... nem adja be a Play NOW gombot. És gőzöm sincs, hogyan tudnék újra játszani.

Segítsetek Heroes guruk!!!
  • Arnoux
    hmm ezt kipróbálom
  • moonster
    vagy egy heccsátszkript!
  • Hedgehog
    Az lenne az igazán jó, ha lehetne másodlagos irányítást is megadni, mint egyes játékokban. Rákanyarodnék a célra joy-jal, és befinomítanám egérrel :)
  • jackcsabi
    Én nagy érzékenységre szoktam tenni, sokkal könnyebbek így a fordulások, ha meg löni akarok akkor visszanyomom normálba...
  • Arnoux
    már kezd menni csak célozni nem tudok még. repülni kicsi vagy nagy egér érzékenységgel kell? pld ha akarok egy kört fordulni fent akkor kis érzékenységgel folyamatosan emelgetni kell az egeret.. viszont nagy érzékenységgel meg valahogy nehéz célozni pedig sima fps-ben megy a célzás
  • trident
    Nem is az a baj, hogy nem olyan egyszerű repülni, még az sem vész, hogy nem sebez sokat, de az valóban, hogy könnyen le lehet puttyogtatni csipával meg kézi fegyverrel.

Én is szeretek repkedni, de jelenleg a légitaxizáson kívül még nincs nagy stratégiai előnye a repülőnek.
    (igen, tessenek csökkenteni a gépre vonatkozó sebzést)
  • ToCsEk
    nehéz? szeritmm egyáltalán nem, lehúzod az egeret és már repülsz is :D
  • Arnoux
    A BF2-ben is ilyen nehéz repülni?
  • Hedgehog
    Tegnap annyit emelkedtem, hogy jóval a felhőszint fölé kerültem (BB-n asszem), és a gép elkezdett körbe-körbe pörögni :) aztán amikor kellően leesett, újra irányíthatóvá vált.
    Próbálkoztam a trooptrap bombinggal, meg az itt olvasottakkal, de még sok gyakorolnivalóm van :)

(plz dice nerf snipas against planez!)
  • Snexi
    jah,sniperrel én is kiszoktam szedni a full hp-s repcsiket
    piercing shotal 30-35-öt sebez,tehát 6-7 golyótól felrobban
    bár az utóbbi 2 hétben nem is játszottam pedig 17-es vagyok
    majd lehet újrakezdem ha berakják végre a mapot
  • Bala10
    sniperel? :D az vicces. :P
  • joebacsi
    ja, kb. abból a magasságból lehet sebezni, ami a képen is van

repkedtem ma este egy kicsit, végre jó a dogfight (1 jó rácsapás is elég, és pusztul az ellen gép), viszont földről rohadt könnyű sebezni a repcsiket szinte akármivel (kicsit elszomorított, hogy egyik körben 3ból 3szor sniper lőtte le a repcsit, néha meg valamelyik sniperpuskából elég 3 lövés a repülőnek...ez már tényleg túlzás egy kicsit)

vicces az is, hogy a repülő géppuskája gyengébb gyalogos ellen, mint a gunner darálója repülő ellen :)
  • Alien69
    Ez igaz, kérdés, Neked számol-e valamit, mert én ilyenkor csak hallom, mintha eltaláltam volna, de számolni nem számol semmit se. Olyan, mintha bizonyos magasság alatt, ill. távolságból lehetne lövöldözni sikeresen.
  • joebacsi
    légvédelem ellen (bizonyos szög fölé itt se tud lőni):
  • Alien69
    Lapos szög azért neccesebb (szerintem), mert manőverezni sokkal nehezebb, hiszen hirtelen eléd ugorhat egy fa, vagy egy kandeláber (oszlop). Mondjuk, gyalogos gázolásra meg ez talán jobb, de ez más kérdés. Ezen felül, ha jó magasra mész, tágabb teret látsz be, és mondjuk a repcsiket is jobban fel tudod mérni, esetleg azokra rá repülni, kihasználva a helyzeti előnyt. Sokszor kezdő pilótákat is meg lehet lepni, hogy a forgolódásban felfele "menekülsz". Érdemes használni az "F" gombot (külső nézet szerű, hátra felé). Persze, a tapasztaltabb pilóták már más tészta, de akkor is, annak van nagyobb előnye, aki "látja" a másikat. Lapos szögnek ott van jelentőssége, ahol lentről komoly támadást kap az ember. Ilyenkor tilos felfele menekülni, az a tuti halál (vagy kiugrani, de figyelni kell az ejtőernyő nyitásra). Ha ismered a pályát, akkor a fakorona szint alá bemenni. Ebben a játékban is, szintén felesleges "megmutatni", ki a Jani, és mondjuk a híd alatt megpróbálni át repülni. Nem légibemutatót kell tartani. A BF2142-ben is, sok ámátőr próbálkozott sok-sok hülyeséggel, de ezek az ál manőverek max arra voltak jók, hogy pár másodperccel később nyekkenjen meg. Ráadásul, a snipák is inkább vízszintesen nézelődnek, de a fejük fölé már nem annyira.
  • Hedgehog
    nekem=én
  • Hedgehog
    nekem köszönöm a tippeket, pl. sose volt türelmem eléggé felmenni, másrészt valamiért azt hittem, hogy a lapos szöget jobban kedvelik a jó pilóták, ezért úgy próbálkoztam... este kipróbálom szemléletváltva :)
  • Alien69
    A tutit nem tudom leírni, nem vagyok pro repcsis. Egér+billel nyomom. Annyi plusz, hogy a beállításoknál a repülő résznél az egér dolgait fentebb állítom (ha jól emlxem 3 csúszka). Ez annyit takar, hogy egy kicsit jobban fordul pl. meg hasonlóak. Igaz, talán emberre nehezebb célozni, de megoldható, másrészt, tanknál van benne még tartalék. Ha elég magasról jövök, és nem lapos szögben, akkor a tankok kb 80%-ban megnyekkennek. Ha csak simán alacsonyan szállok, nem sok esély van rendes irtásra. Néha-néha felmegyek a látóhatár fölé is, onnan ereszkedek szinte függőlegesen, és amikor betájoltam a helyzetemet, leveszem a sebességet, majd amikor már jobban szét lehet választani a célpontokat, arra fordulok, és kezdek sebességbe kapcsolni, hogy az irányítás finomodhasson, illetve, fel lehessen húzni a gépet. De ez általános az összes BF-nél.
  • Alien69
    Ez a kép még az előző verzióban készült, sorry. Nem tudom, hogy a mostaniban mi a helyzet, mert nem szoktam nézni. Megyek, és lövök vele. A BF2142-ben is, sokat loholtam a plecsnikért, és sokszor akkor jött össze, amikor éppen nem is gondoltam volna, me csak örömből játszottam. Amikor az ember nagyon-nagyon akarja, akkor nem bizti, hogy össze jön (inkább nem). Persze, azért figyelek fél szemmel erre is, hátha mégis össze jön, de inkább csak próbálom élvezni. Meg, olyan küldiket próbálok választani, melyek nem egy kör alatt teljesítendőek. Igaz, ezek lassan teljesen elfogynak. Sajna, nekem a közelharc nem annyira jön be. Néha azért össze jön, de az inkább a másik fél bénasága, nem az én profizmusom. A tank, és repcsi az más. Azokat szeretem. Szinte mindegy, melyik oldalon, tehát benne ülök, vagy engem kergetnek vele. Igaz, meg is van véve a páncélököl, meg hordót is dobok alá. Csak, van amikor kiszáll az utas, és ugye, ha ő nagyon egészséges, akkor hamar végem lehet, kivéve, ha be tudok szálni a helyére, és nem lőnek azonnal szét.
  • Hedgehog
    Alien69, kérlek írd le a tutit... tényleg érdekelne neked mi vált be irányításra.
  • Smithwarden
    Ugyanez a bajom nekem is.
    Van jo joyom, de nem szeretek vele repulni illetve celozni.
    Egerrel jol meg a repules, siman elcsapok barkit, de ahogy irtam lentebb sajnos azt mar nem szamolja semminek.
    Legjobb az lenne ha eger/billel is lehetne fixen sebesseget tartani.
    Probaltam mar ugy, hogy joyra raktam a gazkart es egerrel repultem, de persze kisse szenvedos volt ugy is.
  • Hedgehog
    Használja, bár nekem kicsit túl érzékeny... vagy a joystickem szar (nem profi, ez tény). Egérrel kínszenvedés, de joyyal meg nemtudok célozni... vegyesen kéne :D
  • moonster
    joy-jal lehet lassan is repulni? Hasznalja throttle kart, ha van?
  • Me0w
    Miert maradna ugy? Hasznalj joystickot.
  • moonster
    az a gaz a repcsiben, h nem marad kitérésben a csűrő v az oldalkormány, hanem alapból visszaáll, így folyton görgetni kell egeret.
    Vagy ez csak beállítás kérdése?

• jackcsabi
    Ilyet énis csináltam már, a levegöben jött szembe a másik repcsi és szárnnyal kicsaptam a pilótát. Amúgy szerintem nem nehéz irányítani a repülöt, nekem nagyon megy, legjobb dolog a játékban...
  • Hedgehog
    Mi a jó irány? az öböl másik oldala, a hegyek felől közelítesz? vagy pont keresztbe?
  • Hedgehog
    Hm, akkor ezek szerint az utasokat infantry killnek számolja? Akkor mégis van esélyem a küldire, mert egyébként borzalmasan nemmegy a célzás... ok, sose voltam profi (mármint a BF sorozat többi tagjában se), de azért itt tényleg nagyon kicsi a találati felület, szerintem...
  • Alien69
    Ja, megent rosszul linkeltem a képet, sorry:
  • Alien69
    Jaja, már kezdetek óta.
    Amúgy, jelenleg éppen javítottak a dolgokon, azaz egy snipa nem 2 lövés, amíg leszed a levegőből, bár, vannak érdekes esetek is, amikor mégis.
    Nekem ez a legjobb repcsis "eseményem":
    http://s1.images.www.tvn.hu/2009/03/16/19/40/www.tvn.hu_f42879ca8ae56dd4f69bd244fb784522.jpg
    Igaz, ez sima repülő lelövése két utassal.
  • Smithwarden
    Nem raktak be a Coastal Clash mapot meg sajnos.
    Nem tudom miert tokolnek azzal is, kb 1 hete kesz van, 6 napja megvan a vegleges neve is, berakahtnak siman mostmar.
    Ugy tippelem amugy hogy kb napokon belul, jovo heten biztos kiadjak.
  • ToCsEk
    új map bent van már egyáltalán? valaki játszott már rajta? mert én nem találkoztam vele, pedig körbe ért a map kör. (3x mindegyik map)
  • Cat 02 #4842
    Hát mostanában a repair nagyrésze nekem is repcsire megy =\
    4/5 kill megvan már, de wingclip nélkül tényleg szinte lehetetlen megcsinálni :s
  • joebacsi
    harmadik map-on, a hajóroncs melletti rész qvajó ehhez, ott sokan szaladgálnak, és jó nyílt :)
    nekem is volt, hogy 4 fennakadt egyszerre :)
  • joebacsi
    hmm, tetszik amit írsz, majd ránézek a repcsikre én is mostanában :)

talán ezután a dogfightnak is lesz értelme (kijavított sebződéssel, eddig csak úgy tudtad sebezni a másik repcsit, ha beültél mögé, ebből meg könnyen kifordul mindenki, aki nem 1 perce repül csak)
  • Smithwarden
    Repulo nem egyszeru eset.
    Nekem sztem nincs gondom a repulessel, de a kuldiket nem tudom vagy csak nagyon nehezen megcsinalni.
    Regebben elozo patchekben konnyebb volt sokkal, mert ha elutottel valakit akkor killnek szamolta, de az uj verziokban mar nem.
    Emellett regen azt vettem eszre hogy a repulot nem lehetett oldalrol eltalalni, tehat csak ha szembe vagy hattal repult akkor lehetett ugy loni hogy dmgnek szamolja, ezt "kijavitottak".
    Viszont igy eleg gyorsan szetlovik a repcsit...1-2 rarepules utan egy jobb kommandos vagy soldier siman szetlovi.

Mondjuk nem csak a repulos missziokat nehez megcsinalni, hanem vannak mas irrealisan nehez missziok, meg nagyon jo jatekosoknak is kemeny dio, kb dupla hosszusagu mapokon lehetne normalisan megcsinalni ezeket 50 pont helyett pl ha 100-rol indulna a map.
  • Arnoux
    sztem eddig is lehetett. annyi, hogy leereszkedünk a repcsivel a földre és a szárnnyal elkapjuk a 2 royalost:)
  • Viktor99
    Lol már ilyet is lehet? :D