26731
Battlefield Heroes
  • Alien69
    Me jól esik. :-D Vannak, akik megérdemlik. Például azok, akik előszeretettel kempelnek. Sajnos, a BF2142 kivételével az egész BF egy fos olyan szempontból, hogy a feléledőket túl könnyű leamortizálni, és van, aki erre büszke, és dicséri ügyességét, henceg, és erre azé hagy irogassak csúnya dolgokat. Ok, semmi értelme, de nehogymá belém szoruljon, ha kikivánkozik. Nem azoknak írom, akik sokkal jobbak nálam (ami mellékessen nem meglepő). A bf2142 más rendszerű (már a Titán mód), és ott végre relative, de jól meg van oldva, sokkal nehezebb kempelni. Ott más gondok vannak.
  • Viktor99
    Kinek?
  • Thomeee
    Van 1 kulcsom, kő' vkinek?
  • Rage47
    Múltkor ismerősnek adtam kulcsot, feltelepítette, azóta nem játszik vele. Inkább adom olyannak, akit érdekel is :)
  • Rage47
    A kulcsot elküldtem.
  • Smithwarden
    Nincs kulso szerverkereso hozza es valoszinu ehhez a jatekhoz nem is lesz.
  • Viktor99
    Szerintem hagyjuk ezt a "aki előbb kér" szerű sorsolást mert már az a sok szerencsés mindenkienk küldött min. 1 kulcsot. Nekem még van fölösen 2... Szóval össz vissz van most itt a topikosoknak 5-6 kulcsa
  • Petya899
    Hello!

Vki megmondaná mért van az hogy megkaptam a bétát,regisztráltam, megcsináltam a heromat.De amikor bejelentkeznék az oldalon azt írja hogy BÉta kulcs szükséges

Választ előre is köszi
  • trident
    Van olyan "külső" szerverkereső, amit lehet bfh alatt használni?

Pár napja játszom, de nagyon szimpatikus a játék (thx to stevenson1988), amitől kissé félek, az a pb. Pontosabban nem én félek tőle, hanem attól, hogy eddig is lyukas szita volt, kiöregedett, x éves motorral.
  • barmi
    Játszhatatlanul laggol minden szerver jelenleg. Oltári a lagggggg
  • Rage47
    Kaptam még1 bétakulcsot. Aki előbb ír nekem privit, annak válaszként küldöm a kulcsot.
  • Smithwarden
    *stealth
  • Smithwarden
    Commandoval 1 sprint, utana 5/5 stealht, utana ami szimpatikus. (sztem)
    Mark-al ha valakit megjelolsz akkor a minden csapattarsad is latja azt az ellenfelet, plussz kapod a pontokat te is, ha lovik.
  • thengar
    A kulcs már nem esedékes,mert találtam közben egyet.Sry a dupla postért.
  • thengar
    Hello
    A barátomnak szeretnék kérni egy fölös kulcsot ha lenne valakinek.

Más:Commandoval az elején melyik abilityt érdemes kifejleszteni?Mark for deathnek csak commando ellen van értelme vagy mást is mutat?
  • Smithwarden
    *vonatkozhatna
  • Smithwarden
    #4730, de oda is linkelte neked.
    (de akar a #4739-re is vonazkothana)
  • barmi
    wtf? Milyen stílusról bugyborékolsz? :P
  • Viktor99
    :D
  • Cat 02 #4737
    Töröltesd le ^^
    Ám engem jobban zavar a HP bug =\
  • joebacsi
    Lassan jövök én is lőni egy kicsit, csak túl gyorsan csináltam most az új béta elején karaktert, nem figyeltem, és 'joebacsi' nigger lett :(
    Ezen meg ugye nem lehet utólag változtatni...
  • joebacsi
    ha valaki csíterez téged, azt vedd dícséretnek :)
  • joebacsi
    stílus bazdmeg
  • Cat 02 #4733
    Alakul a dolog :P Bár az a 3 kill is véletlen volt.

• Me0w
    En is kapom neha a kommentart, foleg mikor egy snipert meglovok bazookaval es mig a levegoben van megsorozom MG-al. Mire leer altalaban halott, erre a reakcio altalaban 'fucking aimbotter'. Egyebkent tegnap en is talalkoztam egy aimos sniperrel, a gepemet a map szelen lotte modszeresen darabokra sniperrel, minden lovese talalt, hiaba forogtam-porogtem. Majd kiugrottam a gepbol, es zuhanas kozben megolt. A neve azt hiszem Morrisson volt.
  • Cat 02 #4731
    Hja, engem is szoktak cheaterezni, írják h nincs olyan h minden lövésem talál, nem kicsit lol =\
  • barmi
    Ezt a bftalis bannert kivághatná már valaki a pic*ába mert már rég nem aktuális. Vagy most szombaton is lesz ugyanott???

Me0w: oo, hát igen. Nyugodt legyél mint nyúl a hurokban :P
  • Me0w
    Azt aruljatok mar el, hogy miert kell masoknak beszolni, meg fuck you? Jatszani kell, szepen, nyugodtan.
  • Alien69
    Noobolni én is szoktam, meg hasonló nyalánkságok. Még fukjumotert is szoktam "alkalmazni", ergo, nem ez az oka. Lehet, hogy egyszerűen rasszista a fejed. Rosszul áll még a szemed is, vagy mittomén, rossz nevet választottál, és kellett a szerver üzemeltetőjének. Illetve, az is lehet, hogy pb fekete képernyőt mentett el neked, ezt küldte el, és ez csalás jele. Hasonló volt asszem BF2142-ben talán. Menni kell EA felé reklamálni, van magyarszkíj is, azoknak is nyugodtan lehet írni, és utánna néznek, válaszolnak.
  • moonster
    mi az a statpad? Én sem tudom.
    Lehet, h az EA accod bannolták és vele együtt a karijaid.
  • Viktor99
    Nincs mit...
  • davis98
    Köszönöm Viktor99 !!!!!!
  • belick
    azt sem tudom mi az a statpadd vagy mi soha nem csaltam semmilyen módon ilyeneket csináltam kizárolag az elsö esetben ,hogy pl az ellenség tagjainak irtam ha beszoltak nem tul durván shut up noob meg hasonlok
  • Smithwarden
    Ja most olvasom "az elsö esetben elképzelhetö"...
    Mert mit irtal vagy csinaltal pontosan?
  • Me0w
    Azert, mivel masokat nem raktak ki, csak elhallgatsz valamit, mondjuk statpaddoltal, vagy egyeb nyalanksagok.
  • Smithwarden
    A megoldas az hogy irsz nekik a hivatalos forumba a problemaddal...
    (Ha nem tudsz angolul az sajna akkor mar a te gondod.)
  • belick
    de igen az elsö esetben elképzelhetö de a másik karival meg sem nyikantam rengeteg idö volt felhuzni az elsöt 17 re a másikat 13 ra ha nem lesz valami megoldás akkor befejeztem a BFH-t
  • RAZOR27
    nem ferdülhet elő, hogy illetlenül viselkedtél?
  • jackcsabi
    "megrugott téged a szerver"

webfordítás rulez D:
  • Smithwarden
    Nekem nem sikerult hiaba masoltam at masik gepre a konyvtarat, de hat semeddig nem tart lehuzni akarmilyen nettel azt a kb 2-300 mb-ot.