18351
-
#1396 Eddig két fujitsu laptop volt a kezemben, olyan kókány anyagokból volt mindkettő összerakva mint egy kvarcjáték. Szal lehet hogy megbízható, de eléggé igénytelen. -
G_ArchAngel #1395 DELL legbrutaliasabb notebookja (7kg?) is dragabb, mint 1 milla, de ki veszi meg?
nem akarok en COD-ozni repulogepen... -
#1394 fujitsu 91?
ez hardveres megbizhatosag akkor? kit erdekel ha egy olyan fos van rajta mint a windows -
#1393 Azért A Suzuki - BMW hasonlat kicsit erős :D Igaz lenne ha nem a Sonyról lenne szó hanem mondjuk az Acerről. De mivel a Sony laptopok ugyan annyiba kerülnek (sőt néhol drágábbak) mint az Apple laptopok ezért ez így nem helyes :) -
#1392 jólvanmár értem -
#1391 és ki mondta hogy össze kell adni őket? a megkérdezett 100 emberből/esetből kivonod az elégedetlent/hibás esetet, és kijön a százalék.
egyébként oda is van írva a cikkben :) -
G_ArchAngel #1390 a vasarlok a 100%, tehat 100 Apple tulajbol 93 elegedett, 100 Sony tulajbol 73... -
G_ArchAngel #1389 igen, ez kb. a Suzuki vs. BMW kerdeshez hasonlit - Suzuki megbizhatobb, de a BMW-t jobban elvezzuk:-) -
#1388 "Apple 93 százalékkal, jócskán lemaradva, 77 százalékkal a Sony szerezte meg a második pozíciót"
ez már 170% -
#1387 Hali!!
Az ami Apple odalon ha ott vásárlok akkor azt írja hogy ingyen szállítás ugyebár, de ha én megveszem innen magyarországról akko ride is ingyen jön a cucc?? -
#1386 laptopok megbízhatósága -
#1385 Tök jó, ahány gép annyi féle képpen viselkedik a banner :D
Flash MX-el dobtam össze még anno, nálam az FF3 felrakása után döglöttek be a gombok...
Már csinálom az új bannert (jpeg + html alapú lesz)
-
#1384 Hmm, nálam nincs is banner AD:A:SD:::ASD:S (ff2, xp) -
G_ArchAngel #1383 OSX-en Safari es Firefox alatt is csak a nyomogatas elvezete maradt... -
#1382 :DD
Ha gondolod ki tudom cserélni sima kép alapúra, álá iPhone topic... -
#1381 Nálam működnek.
(melóhely, winXP, FF3) -
G_ArchAngel #1380 tenyleg nem mukodik, de jo erzes nyomogatni... -
#1379 Hmm, csak nálam nem működnek a banner gombjai?
Megjavítani sajna nem tudom, anno egy trial flash progival dobtam össze, amit az adobe már megszűntetett :S
-
#1378 néhány évvel ezelőtt kikerült a cnn.com néhány előre gyártott gyászjelentés-főcímlapja: Fidel Castro, Ronald Reagan, II. János Pál, a Dalai Láma és még jópár jelentős személyiség "halálhírével" - ez természetes, hogy ilyenekre egy magára valamit adó híroldal felkészül jó előre.
a másik, hogy mit lehet kihozni egy egérből: Logitech MX Air -
G_ArchAngel #1377 Szerinted ha meghal egy magyar szinesz, akkor az RTL/TV2 miert tud azonnal leadni egy emlekmusort?
Mindenre felkeszulnek ezek a hienak... -
#1376 Gondolom valami új mozgásérzékelő teknolodzsival fog működni lézer helyett, amit még a vízen is tudsz majd használni :P -
#1375 Vajon egy egérből mit lehet még kihozni?
Azon kívűl hogy jól reklámozzuk és nagy újdonságnak, áttörésnek nevezünk egy apró vagy hasztalan dolgot.
Lásd logitech revolution görgője. -
#1374 Jesszusom de gáz...
Véletlenül kikerült a netre a Bloomberg 17 oldalas cikke Steve Jobs haláláról.
Az a kissebb gáz hogy publikussá tették, az a nagyobb hogy semmi hír arról hogy haldokolna de nekik már van egy 17 oldalas gyászjelentésük... -
G_ArchAngel #1373 kell! -
#1372 Bluetrack lesz a neve és már van teaser oldala is.
Szerintem egér lesz. -
#1371 Úgy látszik mégiscsak készül valamiféle Mac tablet :)
Ez egy ápr. 15.-ei szabadalom az Appletől és egy multi-touchos tablet működését taglalja. -
#1370 nincs rajta semmi erdemleges ugy ertem -
#1369 ahol tegnap néztem, ott szabadnak írta, de lehet elírtam, mivel tényleg 2006-ben regisztrálták be:) -
#1368 természetesen a steve.jobs sem szabad... :) -
#1367 hogyne lenne -
#1366 bluray -
#1365 Vagy optikai meghajtó? -
#1364 színből ítélve valami bluetooth-os(egér, bár ilyen már van:)) -
#1363 Még nem lett ide linjkelve, de már pár napja tudni lehet hogy Szeptember 9.-én lesz a nagy ívent, ahol bejelentik az új iPdokat és talán a MacBookokat (bár állítólag még soha nem jelentettek be egyszerre új Ipodokat és Maceket, szal ez lehet elcsúszik szeptember végére)
Mily meglepő, hogy a Microsoft is éppen 9.én fog bejelenteni valami nagyot :D
Egyelőre csak ennyit tudni, búcsúzkodnak a lézertől. Hogy ez mit takar nem tudni, tippek vannak bőven (új egér, surface teknolodzsi, stb) -
#1362 vedd meg gyorsan es add el neki 1 millio dollarert amikor eszbekap -
#1361 ja vagy ugy:) -
#1360 dea azért egy .jobs domain mégis másabb, .gates nincs:) -
#1359 billgates.com sincs:) -
#1358 lol, még senki nem regisztrálta be a steve.jobs domaint:) -
#1357 meg soha.