18351
-
#1716 na az ilyenekre mondom azt, hogy assa el magat az apple -
#1715 Apple vs. Opera Mini -
#1714 asd -
#1713 van a gépemen jópár sorozat avi-ba
ezeket belehet rakni valahogy itunes-ba? -
#1712 Egy hasznalt, de kituno allapotu G5-os PowerMac-et szerintetek mennyiert lehetne eladni? -
G_ArchAngel #1711 pletykaljak... -
#1710 Üdv!
Várható, hogy mostanában újítják majd az iMac családot? Igaz a mostani széria nem túl régi, de engem érdekelne, hogy mikor lesz benne LED-es kijelző, erősebb HW, na meg újítás után mindig árat csökkentenek. :P
[nem akar most rögtön venni, csak majd egyszer... eljátszik a gondolattal] -
#1709 de legalább van kedvezmény, az 5%-ból vehetsz a géphez egeret -
#1708 remek, 263e helyett 250e egy új macbook :D -
#1707 5% -
#1706 diák vagyok még, illetve egy-két évig még biztosan. mac minire azért gondoltam, mert itthon van minden más hozzá, sőt, egy monitor-kábel elosztóval a pc-t és a mac-et is egy monitorra lehetne kötni, ami között csak egy gombnyomással kell váltani.
amugy ez az akció már él a macbook-okra? vagy csak lesz? és mégis hány százalékot engednek belőle? :) -
#1705 Megvan, a jobbklikk-Get info-Sorting alatt az Album Artist ki volt töltve:) -
#1704 Így van most nálam is, de a coverflow-ba két képet rak be, egy Varius és egy Varius Artist nevűt -
#1703 compilation kipipálva, valamint az album artist mező egységes kitöltése nekem megoldotta a hasonló gondjaimat. -
#1702 akkor már csak azt a 2 "albumot" kell megnézni, hogy van-e köztük valami különbség - egy space véletlenül valamelyikben, kis/nagybetű, ilyesmik... -
#1701 köszi, ez az, bár még most is 2 képet rak felülre, de így egyből jobb:) -
#1700 Part of a compilation be van pipálva mindegyik számnál? -
G_ArchAngel #1699 MacMini-t elvileg felujitjak, merthat elavult...
Es azoknak is igaza van, akik szerint a Mini + jobb monitor mar majdnem iMac, igy ezt is megkell majd fontolnod:-)
Amugy diak-e vagy meg?
mert akkor talan lesz az uj MacBook-ra vmi akcio, en arra gyurnek, szvsz siman megeri ar/ertek aranyban a jobb nevu gyartok hasonlo termekei mellett is... -
#1698 aham, gondoltam hogy ez a baj -
#1697 tudom, ezért is nem veszek egyelőre és még egy jó ideig macet. pedig már többször szemeztem mac minivel, meg macbook-al is, de hát istentelen horror áron adják őket. jók-jók, de ennyit nekem (még) nem érnek meg. addig marad a hackintosh és a nyálcsorgatás :) -
G_ArchAngel #1696 passz, sajnos a valogataslemezekkel gyakran csinalja ezt, mert kulonbozo eloadok vannak rajta... -
#1695 Nem pont ide, de remélem tudtok segíteni:)
Itunesba importáltam számaimat.
A képen látható számok egy albumhoz tartoznak, ezt írja is(Skins The Soundtrack), viszont a coverflow-on minden egyes számot külön-külön képként jeleníti meg.
Hogyan lehetne őket egyesíteni?:) -
#1694 engem nem kell meggyozni, mac-en dolgozok (/tam nyaron), most is mac-rol irok, tenyleg sokkal jobb, de lasd #1693 - annyi penzbol mar nagyon eros pc laptopot kapsz. -
#1693 diákkedvezménnyel 249e a legkisebb fehér macbook, én azt venném ha most kéne vásárolnom... -
G_ArchAngel #1692 en a jelenlegi arakon sehol nem vennek...:-( -
#1691 pedig tényleg jobbak. no persze nem belül, mert a hardver ugyan az mint bármelyik pc-ben. kívülről, illetve az osx-el együtt az összhatás tényleg sokkal jobb mint egy átlag (windowsos) pc-nél. ha úgy tetszik nagyobb a felhasználói élmény, sőt a munka is hatékonyabb vele (stabilabb és gyorsabb rendszer ugyanolyan gépen az osx mint a windows). az merőben más kérdés hogy vennék-e mac-et, itthon a mostani árakon biztosan nem. -
#1690 ja ok:) faradt vagyok bocs, szopas a java -
#1689 "mindenki tudja mennyivel jobb gépek a Mac-ek," en azert ebbe az iranyba se mennek el:) -
#1688 FYK, mindenki tudja mennyivel jobb gépek a Mac-ek, sőt azt is hogy nem csak Márió megy rajtuk, hanem bármilyen játék amit portolnak rá. láttam az előző verziókat korábban, aztán ráakadtam erre és gondoltam posztolom, mert *mennyire vicces már*. láthatólag nem vicces. -
#1687 ma sem vagy humorodnál :) -
#1686 Érezd az iróniát Luke! :) -
#1685 nana! Azert ilyet ne mondjunk -
#1684 -
#1683 Csak az idióták játszanak, már bocs. Én meg tudom oldani játék nélkül. :D -
#1682 15k-ért csak az idióták vesznek játékot konzolra - már bocs. Én meg tudom oldani 6k-ból ált az 1-2 hónapos játékokat. Ha meg megjelenés napján kell akkor max 13k. -
G_ArchAngel #1681 az alap keppel nincs gond, mert ha kamera elromlik, akkor bukjuk az iMac-et javitas idejere, de a jatekos osszehasonlitasnak annyi alapja van (ironia ide vagy oda...), mintha az iMac ala betennek egy iPhoto screenshot-ot egy jo novel, a Dell ala pedig egy paint-tel rajzolt palcikaembert vagy Kiszel Tundet... -
#1680 iróniát érezzük khtx :) -
#1679 én sem nagyon játszom már, szerencsére nem is vágyom rá :) -
#1678 hazudnek ha letagadnam hogy ez is szempont. -
#1677 persze, és tud warezolni is, ezt elfelejtettem :)