18351
-
Inquisitor #1876 Egy csomó olyan koncepció képe van a netten, ami nem fake, de soha nem lett belőle semmi. Pl. Spartacus. vagy elég megnézni az iMac első prototípúsa mekkora böszme dög volt a végleges letisztult verzióhoz képest :)
Bár a kép eléggé render kinézetű, enyhén emlékeztet a soha nem létezett Nintendo Dolphin-ra. -
#1875 ho-ho:) en ilyenkor mindig kivarom a tapasztalatokat, nekem most mukodik minden, csak ugy nem szoktam updatelgetni:)) -
G_ArchAngel #1874 10.5.6 megjelent, tessek szepen szoftver apdetelni! -
#1873 tudom, azért a smiley a végén -
#1872 fake, but cool - ahogy a gizmodon kommentáltak egy korábbi "kémfotót" :) -
Mégis lesz netbook?:) -
#1870 előfordulhat hogy a bolt ahonnan rendelted vmilyen szerzodésben áll a dhl-el... vagy vmi ilyesmi... -
#1869 megnéztem dhl oldalán, és tényleg nem hozzák el ennyiért
akkor viszont nem értem, én tényleg 10 fontot fizettem a szállításért, és dhl hozta -
#1868 dhl volt a posta:)
10kg nem volt, de 5 biztosan -
#1867 akkor most posta vagy dhl? polo vagy 10kg-os iMac? -
#1866 ruhát rendeltem, 2 farmer, 3 pulcsi, meg pár póló
10 font volt a posta -
#1865 10-15 fontért szerintem nem hoz semmit sehova...pláne nem egy iMac-et.... -
#1864 kár, pedig titkon reménykedtem :) -
G_ArchAngel #1863 en majusban megyek csak haza es sajnos akkor mindig van nalunk 2 notebook...:-) -
#1862 10-15 fontért dhl elhozza
-
#1861 vagy aki mostanság utazik/jön haza, postán (futárral) elküldeni gondolom kicsit költséges lenne. -
#1860 kellene egy angol ismerős aki elküldi nekünk -
#1859 lehet valahogyan Magyarországra rendelni? 2.4es macbookra lehet hogy beruháznék, átszámítva annyiba kerül mint itthon a 2.0-s. az még a magyar billentyűzetre cseréléssel együtt is olcsóbb :) -
G_ArchAngel #1858 az GBP meggyengulese miatt eleg durvak az angol Apple Store ajanlatai - pl. iMac 3.06, 4 GB, 500 GB HDD, 24" kijelzovel megvan 450e HUF-bol atszamitva... -
#1857 Ez nagyon nagy! Tök jó hogy tudod még mozgatni a darabokat és teljesen reálsan viselkednek a nintendósnál. -
#1856 Nindento után szabadon :D
Oldal-módisító reklám.
Ha nem jönne be itt meg lehet nézni videón is.
+ itt a Nintendo reklám, ami az első ilyen volt. -
G_ArchAngel #1855 4 GB ram kell bele PS miatt es maris Tied a vilag:-)
Sajnos AutoCAD-ben nem tudok segiteni, en ArchiCAD-et hasznalok, annak van Mac-es verzioja... -
#1854 Az, hogy a teljesítmény elég-e nyilván a használat mértékétől függ, de általános felhasználásra bőven elégek kell lennie.
A probléma az lesz, hogy vannak programok amiknek nincs mac adoptációja. Pl a PS és az Ai-val nem lesz bajod mert nativan fut mac-en, azonban autoCad nincs rá...
Ekkor jön a "trükközés" (tegyük fel, hogy mindenképp ACAD kell, nem lehet kiváltani mással).
3 lehetőség van:
- boot camp segítségével felteszel egy wint is, ekkor bootolásnál kérdi melyik op rendszer induljon
- paralells segítségével virtuális gépre teszel wint, ekkor "ablakban" futtatod a windowst OS/10 alól
- Corssover programmal lehetőség van win programok Os 10 aloli futtatására, csak kérdés, hogy mennyire lesz stabi, megbízható, gyirs stb... -
#1853 Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni. Tavasszal/nyáron esedékessé válna egy notebook vásárlása. Az asztali pc-m nagyon a halálán van és gondoltam, hogy nem invesztálok egy újabb asztali gépbe, hiszen a fősuli elkezdésével esedékessé válik a egy notebook beszerzése. Leginkább böngészésre, Illustratorra, Photoshopra és AutoCadre kellene a gép.
Nézegettem az új generációs Macbookokot. Régóta foglalkoztat a váltás gondolata és nem is ugranék fejest ismeretlenül az OS X világba. Leginkább a Macbookban a kis méretéből adodó mobilitása (a kijelző kis mérete különösebben nem foglalkoztat, hiszen ha órákat ülök előtte, csatlakoztatnék hozzá egy külső monitort) fogott meg és a nem irgalmatlanul brutális ára.
Ez mind szép és jó, de nem vagyok ebben biztos, hogy a 2.0 GHz-es konfiguráció (2.0GHz Intel Core 2 Duo, 2GB memória, 160GB winchester, GeForce 9400M, Dual-Layer SuperDrive) megfelel-e a fent említett céloknak. Ebben kérném a véleményeteket, amit előre is köszönök. -
#1852 nem lenne nagy cucc, sima macbook, csak fele akkora:D -
#1851 Nem tartom valószínűnek. Október közepén Jobs arra a kérdésre hogy lesz e Apple Netbook még azt nyilatkozta hogy egyenlőre kivárnak.
Nem hiszem hogy 2 hónap alatt összedobtak egyet. -
#1850 szerintem valami netbookféleség fog jönni, mostanában nagy divat -
#1849 "Tavaly* így került ki a netre az új"
*Azaz idén :) -
#1848 Az eddigi tendencia azt mutatta, hogy a kínai beszállítók a bejelentések előtt egy hónappal kb már elkezdték kiszivárogtatni az új termékhez kapcsolodó kiegészítők képeit, vagy egy "biztos forrás" kotyogott el valamit. Tavaly így került ki a netre az új Nano és az alu MacBook is jóval a bejelentés előtt. Most viszont síri csend van, az egyetlen pletyka hogy lesz 32GB-os iPhone a gyártástechnológia fejlődése okán.
Vagy nagyon jól sikerült eddig titokban tartani a következő bejelentést, vagy nem lesz semmi extra...
Persze még abban is lehet bízni, hogy december utolsó heteiben fog "véletlenül" kikerülni néhány kép az új fúziós reaktorról -
#1847 fúziós erőművet és iphone shuffle-t (nincs rajta kijelző, véletlenszerűen felhív valakit)
-
#1846 lehet már tudni, hogy mit fognak bejelenteni jövőre?:) -
#1845 :DDDDDDD
hatalmas -
ecneb #1844 hehe :D -
#1843 mapple store :) -
#1842 Jah, ezt most vettem észre hogy csak mára vonatkozik:D, amúgy a határ mellet lakom, szóval így nekem nem probléma. Remélem Karácsonyig lesznek még akciók, meg az euro is marad 260 alatt. -
#1841 hát ha meg tudod oldani akkor tényleg kein problem, nekem sajnos az osztrák cím hiánya (is) akadály, marad az XMS valamikor. -
#1840 akkor felejtős, majd legközelebb:( -
#1839 még 3 órád van, siess :) -
#1838 na, most jött el a pillanat, hogy rokonokkal beruháztassak egy macbookra:) -
#1837 De Ausztriában van, úgyhogy kein problem:)