18351
-
#1956 Minden bizonnyal a kínai változathoz csinálták :) -
#1955 na, új macbook, de akkor a tokgyártok minek csinálnak mini tokot iphone-hoz?
nem fog beleférni -
#1954 :D -
#1953 Nope. 3G zenevásárlás.
It’s Tony Bennett, sliding onto stage with a floating platform, singing “The Best is Yet To Come.”
Ez kész :DD Hogy tudják ennyire szívatni az embereket? :) -
#1952 hát nem:) -
#1951 The third new thing is with the iPhone.
Ehhehe csak nem Nano? :D -
#1950 hát igen ez így elég durva. de gondolom az ára is :) -
G_ArchAngel #1949 Kesz, ez a notebook instant get! -
#1948 Új akksit kapott, ami 8 órát bír üzemelni!
Durva. (mennyit bír egy átlagos 17"-es not iakksija? 4-5 órát? Papíron lévő adatokról van szó természetesen) -
#1947 17" unibody MBP. Lesz anti-glare kijelzővel! $50 pluszt jelent. -
#1946 Háát azért hogy benne van Sting, Norah Jones meg még egy csomó híres zenész az elég nagy szám. De meglátjuk :) -
#1945 Durva, hogy ugy varjatok a bejelentest mindig a nyugdijasok a tombolasorsolast :D -
G_ArchAngel #1944 one more thing mindig a vegen van:-) -
#1943 eddig ez nem valami extra, mármint persze a szoftver is nagyon fontos... de... :) -
#1942 Virtuális zenetanár az új Garagebandban. Naccerű. Remélem nem ez lesz a nap bejelentése amire utaltak még a kezdés előtt :) -
#1941 Ehh úgy néz ki az első óra a softwarek demózására fog elmenni. Ami nem lenne baj, de liveblogon lekövetni teljesen felesleges, az ilyet látn kell. -
#1940 Eleje uncsi mindig. De úgy látszik ez két órás lesz.
Macrumorst meghackelte valami kötsög spammer és telenyomta reklámokkal a liveblogot. Már le is lőtték az oldalt :S -
#1939 na, eddig csak szoftver:) -
#1938 Ehehe, a gizmodo live bannerjén besz@rtam :D
-
#1937 18:00-kor kezdődik (27 perc nálam) -
#1936 malesz ugye? -
#1935 na beindult a hype:
Valami Apple közeli emberke írta ezeket. Magyarul: valami durva bejelentés lesz. Átnézte az eddig kikerült pletykákat és a közelében sincsenek ennek a terméknek.
Ezek után leglább egy teleportot kell bejelenteniük hogy megrezzenjen a szemöldököm :D -
G_ArchAngel #1934 Most neztem meg, hihetetlen, hogy az Onion news mennyi energiat fektet a baromsagokba:-)
En anno az Onion Movie-t vegig sem birtam nezni, annyira tomeny hulyeseg:-) -
#1933 :DDDD
Egyébként holnaptól: megszűnik a DRM az ITMS-ben, és elindul az iWork.com is, ami az iWork webes felülete lesz (kb mint gúgli docs). -
#1932 Remélem nagyon soká fog élni egészségben! -
#1931 Na az egyik macrumorsos pletyka bejött:
Megjelent a Google Picasa Mac-re. -
G_ArchAngel #1930 jo lenne, ha a wireless Apple keyboard mukodne vele... -
#1929 Nemsokára itt az iPhone bluetooth-törése
:) -
#1928 Jobs levele.
Remélem igaz. -
G_ArchAngel #1927 E! -
#1926 Ehh, rászabtam, holnap este lesz nem ma :S
Az időpontok és liveblogok viszont stimmelnek :D
Lacee: Home Media Server -
#1925 mac mini már időszerű lenne, én arra tippelek no meg a snow leopardra. a Home Media Server az mit takar, olyasmit mint a mostani apple tv, csak jobb? -
#1924 :D
Londonban 17:00-kor, Budapesten 18:00-kor kezdődik.
Liveblogok: live.gizmodo.com, engadget (itt még nem tudom mi lesz az URL, de hamarosan kirakják), Appleblog.
Plelyka-szumma: Új Mac Mini, unibody 17" MBP nem cserélhető de nagy teljesítményű akksival, Snow Leopard demo, Home Media Server, iPhone Nano, iMac hardware frissítés.
Szerintem ebből jó ha 1-2 be fog jönni :) -
G_ArchAngel #1923 Oke, akkor ma este?
Mikor es hol?
Kivancsi leszek, hogy mi miatt kell a csaladi koltsegvetest felboritanom majd:-) -
#1922 Hétfőn lesz (itthon esti időpontban). Élőképes közvetítés tuti nem lesz, de liveblogok menni fognak (appleblog, gizmodo, engadget, macrumors, stb...)
Egyéként ne vegyél mérget arra hogy bejelentik a Nano-t :) -
G_ArchAngel #1921 kedden, gondolom gizmondo-n, appleblog.hu-n... -
#1920 mikor lesz a rendezvény amikor bejelentik nanot?
élőbe lehet majd valahol neten nézni? -
#1919 wz jó, csak innentől kezdve mi értelme a jelszavaknak? bárki, aki leül a mac-ed elé, mindenhova beléphet :) vagy én látom rosszul? :) -
#1918 1Password ingyen Karácsonyi licensz, aki nem ismerne a programot -