18351
-
#2156 szerintem baromi jó
Hannát meg dugnám:D -
#2155 Azért a távirányító működése kicsit túlbonyolított szerintem (triplaklikk, stb.) - sokáig nyomvatart, aztán elenged, aztán elkezdi fölolvasni a playlisteket, aztán... értem én, hogy nem kell képernyő, meg hogy végtelenül egyszerű masinát akarnak, de ez... -
G_ArchAngel #2154 Uj IPod Shuffle
-
#2153 Tudtom, hogy nem uj keletu, de tudtommal ezek a gepek sorra megbuktak. Dragak, es nem tudnak annyival tobbet. -
#2152 Ja, ezen én is nevettem egy nagyot :DDD
Egyébként már a Reuters is beszállt a netbook pletykába.
Ők úgy tudják nagy mennyiségű, 10 incses panelekgyártását rendelte meg az Apple taiwanból. -
#2151 amugy az uj mac mini hivatalosan is támogat dual monitort, szóval innentől musthave :) -
#2150 "táblaszámítógép" - ÚRISTEN... :)
Ennél szarabb fordítást.. minek mindent szó szerint fordítani? :) -
#2149 Pedig nem újkeletű dologról van szó. -
#2148 nem fikazom, csak az otletet amit irtal, kritizalom, mert szerintem baromsag :P -
#2147 Várjuk már meg mi lesz belőle. Egyelőre egy DJ-os elemző tudni véli hogy jön 09 Q3-4ben. Az se biztos hogy megjelenik akkor (Pl az iphone-t is visszavonták 1x és újradolgozták közel megjelenés előtt, mostmeg válságos időben kb megjósolhatatlan mi lesz év vége felé szvsz), azt se tudjuk pontosan milyen lesz de te már fikázod. :P -
#2146 pontosan... az mar tablet pc :D
Ennyi erovel minden tabletpc netbook. :P
De ettol meg nem lesz konnyebb, se kisebb. Sot meg kenyelmetlenebb lesz, mert mindig szogben kell tartani a kijelzot. Ellenben sokkal dragabb lesz :P -
#2145 kifordítod kijelzőt és tabletpc -
#2144 netbookot akartam irni.
Billentyuzet ugyis lesz rajta. Akkor meg minek touch? -
#2143 Netbook, nem notebook. A válasz pedig: méret, súly, helyspórolás. -
#2142 mi ertelme a touchscreennek egy notebookban? Nem ertem... Arra ott van a tablet pc. -
#2141 A Dow Jones szerint jön az Apple netbook az év második felében.
10 incses kijelzőt és tács szkrínt ígérnek... -
#2140 htx. -
G_ArchAngel #2139 ok, valamikor rendet csinalok, mert most kicsit osrobbanas utani csendelet van az asztalon:) -
#2138 design szubjektiv, ezért is irtam, hogy "nekem nem jön be"
bár lehet, hogy élőben sokkal jobb, nyomhatnál róla egy fotót, ha van kedved! sőt az egész cuccról (macbook, stb :) egyben. -
G_ArchAngel #2137 Ertem, koszi - ez azert megnyugtato:-) -
#2136 automatikusan törli, de ki tudod választani a preferences-ben hogy előtte kérdezzen... -
G_ArchAngel #2135 a design az ugye izles kerdese, nekem bejon, de alu szinben jobb lenne...
amugy nem lesz agyonhasznalva, csak a fontos dolgokat mentem ra (melokat, kepeket), amugy van egy masik, ami Time Machine, de az mar majdnem tele van...
tenyleg, ilyenkor mit kell tennem?
felajanl majd torlest, vagy automatikusan torli a legregebbi adatokat? -
#2134 nekem a design annyira nem jön be, de gondolom, hogy jól működik. grat hozzá! -
G_ArchAngel #2133 Megvettem a kulso HDD-t, ez lett belole... (szep es csendes) -
#2132 remélem, mert nekem tökéletesen megfelelne itthoni gépnek! -
#2131 nem találtam róla konkrét, a macminire vonatkozó információt, a grafikus chip elméletileg meg tudna hajtani 2 monitort egyszerre... gondolom csak implementálták a driverbe :) -
#2130 valaki a #2116 -ra? :) -
#2129 nekem egy ilyen van, bár nem hiszem h bármivel jobban birja a rázkodásokat mint más külső... ha lejár a garija szétszedem... :)
-
G_ArchAngel #2128 nekem ez van TimeMachine-hoz, eleg kemeny vasdarab:-)
(naponta csak egyszer kapcsolom be, mert picit repteri zaja van...)
elvileg ma megyek venni vmi kisebbet, csak kepeknek, szerintem amit linkeltel, annak a kistesoja lesz... -
#2127 mondjuk egy ilyet? :) -
#2126 Én egy külső 2TB-osat néztem a LaCie-től, olyat vennék... -
#2125 lacietől csak merevlemezem van, de az nagyon jo :) -
#2124 http://www.a4team.hu/ -
#2123 windows? wtf? -
#2122 plusz jár hozzá egy windows is.. ezt szerintem nem kell kifejteni....... :) -
#2121 te ez baromi jol hangzik, koszi a tippet. te hol vetted? -
#2120 inkább ez mint valami atom...:)
amúgy passz -
#2119 http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor_2408wfp?c=hu&l=hu&s=bsd -
#2118 ja és alapból 3 év garival van, de nekem még 4 év garival sikerült hozzájutnom. -
#2117 Kifejtem bővebben, hogy miért Dell 2408...
- mert mindenhol nagyon jókat írnak róla,
- a színtér lefedettségben: CIE1976 110%-a, NTSC 102%-a
- S-PVA panel
- 24 coll, 1920x1200 felbontás
- 6ms g2g
- nem glossy :)
- 170 bruttó kb.
- csatlakozókban überbrutál:
D-Sub, 2xDVI-D (HDCP), S-Video, kompozit, komponens, HDMI, DisplayPort, USB, kártyaolvasó ... lol? :)
Szerintem ár / tudásban most mindent ver és otthoni, akár profibb grafikára is messze tökéletes! Ilyet használok pár hete és egyszerűen szuperlatívuszokban tudok róla beszélni, még a feketéje is qrvajó!