18351
-
#3156 Ja és ebben is wd lemez van.:P -
#3155 Lehet de 4x annyit nem fogok kiadni érte... Arra amire használom (heti 3x kap backupot a time machine. Amikor nem akkor ki van kapcsolva. Gondolod majd ebbe megy tönkre? :D -
#3154 A felpörgetett tömeggyártás áldásos hatása :) -
#3153 nekem már ment tönkre wd és samsung is, csak úgy
viszont van több mint 10 éves samsung ami még mindig megy, sőt egy régi gépben lévő 700 megás vinyóm is van ami működik... -
G_ArchAngel #3152 nalam mindketto a lista vegen van, miota a MyBook-om magaval rantott a halalba nem keves kepemet... -
#3151 azert van kulombseg..
renault es audi is tonkremegy 1x, de valszeg a renault elobb.
szal a fujitsunak az az ido hamarabb eljon mint a wd-nek, valoszinuleg, de nem biztos.
azert megfontolando vasarlasnal. -
#3150 mindegyik elromlik egy idő után, tökmindegy milyen márka -
#3149 terras LOL
amugy a WD sokkal megbizhatobb mint a Fujitsu -
#3148 akkor most kell átalakító?:) -
ballor #3147 Én is gondolkoztam a dolgon. Nem akartam külső táposat, 2,5-öst akartam. USB-ben ez 11-el olcsóbb. Ez meg FW 400/800/USB2 és olyan a ház, mint a mekié.
Drága, de rászántam a többet. -
#3146 Én is agyaltam wd studio-n de geci drága inkább vettem metrós fujitsu 1 terrásat töredék áron :D -
ballor #3145 Nekem az iMac-en három USB vanhátul. Így lett ezzel egy szabad helyem, mert FW800. Az 500 giga egy darabig elég nekem.
A múltkor kerestem egy filmet, de már del volt. PS3-on néztem meg, de onnan is del. Még meg akartam nézni, ezért elkezdtem leszedni ismét.
DE eszembe jutott, hogy mekis dolog volt. Visszamentem az időben és ott is volt. -
Verseghy #3144 Az duurva!:)
Már sokat gondolkoztam azon, hogy hogyan tudnám kihasználni azt a FIreWire csatlakozót, van egy régi (asszem 6 éves) iPodom még a 2dik vagy 3dik széria, aminek FireWire csatlakozója van, de nem használom. Pedig működne, időtálló dolog ez..:) -
ballor #3143 Én a héten vettem egy WD Passsport Studiot, FireWire 800-al kapcsolom a géphez. Nekem tetszik a szolgáltatás. -
Verseghy #3142 Köszi az infót!;)
Én a 160 GB-s MacBookomnak már több mint a felét teleraktam, akkor nem érdemes ilyet csinálni?:) Mondjuk van egy 150GB-s külső vinyóm, még az asztali gépemből amire minden zeném, képem és egyéb hasznos dolgokat lementem, tehát ha gáz lenne a géppel, ami remélem nem lesz, akkor semmi kár nem ér adatokban. -
#3141 Alapbol ugy van beállitva hogy mindent elment, pl ha van egy 250es vinyod a külsőnek legalább ekorának kell lennie ugye, az első mentés elég sokáig fog tartani utána már csak a változásokat menti, az pedig már nem foglal sok helyet, szoval egy 500GB-s vinyo kell backup-ra... szerintem hasznos dolog...
itt mindenre választ kaphatsz :) -
#3140 szerintem lehet hogy binaris atbassza az egesz tartalmat, nagyon sokat foglal...persze lehet hogy neked kell, de nekem 1 eve megvan a laptop es teljesen jol mukodik..ha a munkamat el kell mentenem neha azt megcsinalom manualisan. Windowsnal van inkabb ilyenre szukseg:) -
Verseghy #3139 Erről a Time Machineről mit kell tudni? Ha én tolok vele egy ilyen mentést, azt milyen időközönként érdemes frissíteni? Sok helyet foglal? Egyáltalán, hogy működik ez pontosan?:) Ez ilyen rendszervisszaállító izé nem? -
#3138 nem az enyém, csak találtam:D -
#3137 lol -
#3136 felbontás? -
Verseghy #3135 Ennyire unatkozol?:D -
#3134 -
Verseghy #3133 Na igen, ez kell nekem. Tudtam, hogy van, de nem tudtam mi a neve.:) köszi -
G_ArchAngel #3132 en ilyet vettem anno, ezzel tenyleg megoldottam minden gondom:) -
G_ArchAngel #3131 ez kb. £1 es minden boltban kaphatsz... -
Verseghy #3130 Hol lehet kapni a töltő az adapterünkhöz egy angol dugót? -
Verseghy #3129 Gondoltam..:) -
#3128 opsz, nemide:) -
Verseghy #3127 Amúgy jah, meccs hőse lett. A Csehek ellen pedig a Gulácsi. -
#3126 Igen ez, de nem eredeti apple, szóval olcsóbbért adom:)
2500, veszprémben személyesen, vagy postán feladom, de akkor 3000:) -
#3125 pontositsunk!
Erre a csatlakozora gondolsz? ez az amelyik alu macbookhoz kell, igaz? mert akkor megveszem :) -
#3124 németh jól játszik, egyedül azon kéne változtatnia, hogy ha elveszti a labdát, akkor ne kezdjen el egyhelybe ugrálni a fejét fogva, hanem fusson érte... -
#3123 nekem egy minidisplay-dvi átalakítóm van eladó -
#3122 Mennyit engedsz a feléből? :) -
Verseghy #3121 Nekem iPhone -
#3120 a macbook előtt egy ipod-om volt, azon megtanultam mindent -
Verseghy #3119 Én sem használtam előtte Mac-ET [meket] és nem volt sok idő megtanulni. Előtte boltba nézegettem és ha valamit nem értettem nem szégyelltem megkérdezni. De ajánlom nekem ezt, itt jelentkezel a tanfolyamra és megtanítanak Mac-et használni.
Sok sikert! -
#3118 szerintetek drágán árulom a mini DVI-DVI csatlakozot 5000ért? mondjuk 4500ig lemennék vele, de minap is keresett egy srác, aztán azt mondta 5ért már újat lehet venni, mondom az fasza megadhatnád a bolt cimét ahol láttad, mert a másik csatlakozot ott venném akkor, egyébként meg mindenhol 6000 felett van kitéve... persze erre már nem válaszolt... egyébként is bírom mikor ilyennel próbálkoznak hogy annyiért már újat veszek, aztán mikor mondom neki hogy aha, akkor egy linket tolhatnál....néma csend... -
#3117 meny be egy üzletben ahol árulnak, próbáld ki és ha nem boldogulsz vele ne vásárold meg.