18351
-
#3356 Apple gépekkel ha jól sejtem nem megy minden usb-s tv-tuner... jól sejtem? Azt tudom, hogy az ELGATO nevű cég gyárt MÉREGDRÁGA tv tunereket mac-ekhez (európában ugyanazok a cuccok Terratec néven kb. a 40%-ába kerülnek pv-hez lol). De más gyártókkal mi a helyzet? -
#3355 anyám varrt kis tatyót géphez:)
kép1
kép2
-
G_ArchAngel #3354 ja, oke, nekem kulso Apple wireless billentyuzetem van... -
#3353 A kerdesem a tulmelegedesre, azert hangzott el (irodott meg :), mert termeszetesen komolyan igenybe szeretnem venni, nem pedig sleepben v 2% proc teljesitmennyel mutatna csak a hatteret..
De meg nemtom, valszeg marad az otthon osszerakott gep, Mac Pro-ra nincs cash.. -
#3352 csak annyi, hogy sima windowsos a kulso bill (logitech), ezert megvaltoztattam, hogy a space mellett balra (azaz az ALT) a MAC gomb legyen, de nyilvan a laptop sajat billentyuin ne valtozzon semmi..ennek ellenere minden restart-nal a laptop sajat billjen atallitja -
#3351 A teremeke eletciklusa egyre rovidebb lesz, ugyanis ezt diktalja a gazdasagi erdek.
Nem 10 es 20 evrol van szo :D, ha tulmelegszik, akkor 1-2 evrol max.
Amugy sok baj volt "alitolag" az Apple monitorokkal, 1 ev utan a sarkok kifeheredtek, v mi.. meg amugy is, az iMac es a MacBook nem a minosegrol hires.
Az marad a Pro-nak horror aron. -
G_ArchAngel #3350 nalam nem valtoztatta meg, de lehet nem is ertem mit szeretnel mondani... -
#3349 Lofasz az osx is, miert nem kepes megjegyezni a billentyu kiosztasokat ha beallitom? Van egy kulso bill-em, aminel atkonfigoltam a mac es a control gombokat, de ezt minden egyes ujra bekapcsolasnal ujra meg kell adni neki (pontosabban a laptopon levo kiosztast is mindig atallitja, nekem kell vissza).
Kell am a csillivilli gui-nak a kielegulesig tokeletesitese amikor ilyen alap dolgokon megbukik az egesz...
ez most csak hirtelen felbaszott mert a munkaban hatraltat -
#3348 jó konektor kell:) -
#3347 Úgy értem. Engem se "megbasz", hanem csak ha végighúzom rajta az ujjam, akkor bizsereg, és halk búgó hangot is kiad. -
#3346 nekem nem ráz, néha bizsereg de nem vészes -
G_ArchAngel #3345 Magyarorszagon razott, mikor otthon voltam, Angliaban nem... -
#3344 Nektek is ráz a MacBook pro? Akárhányat néztem eddig, mindegyik rázott. Miért nem tudnak földelt konnektort adni hozzá alapjáraton? -
#3343 A 20 vagy 10 mindegy, de a 3 vagy 1,5 már nem... és ezeket inkább az utóbbira tervezték az az érzésem. Persze, álló helyzetben, ha jó az energiagazdálkodása (márpedig az), akkor olyan, mintha ki lenne kapcsolva. -
#3342 Mondjuk az se mind1 hogy csak ott van hagyva vagy keményen dolgozik-e közben. 80-90% fölötti cpu vagy gpu terheléssel már többet is eshet ez a szám. De ahol ilyen igény van oda már illene egy xserve-t betenni. Vagy egy mac pro-t. -
#3341 Ez így van! De most komolyan nem tök mind1 hogy 20 vagy 10 évig megy? Mire ez bejátszhatna már rég a kukában lesz. Egyedül talán a vinyó ami gyengébb láncszem lehet. -
#3340 az egy dolog, a laptop cuccokat se biztos, hogy 24/7 munkára tervezik - ha nincs lehetősége kihűlni, akkor erősen csökkenhet az élettartama. -
#3339 Mivel laptop cucc van benne nem fog felgyulladni. :) Bár a corei7 verzióra nagyon kiváncsi leszek. Szerintem simán bírnia kell. -
#3338 azért én utánaolvasgatnék, hogy erre van-e tervezve ez a masina - nekem egy Shuttle gépem volt itthon, ami 24/7-es munkára volt beosztva, 5-6 évet kibírt, egyszer kellett benne tápot cserélni. -
#3337 Nekem napi 24 órát kell, hogy bírja kb. 2-3 évig :) -
#3336 meg alul is csupa rács :) -
#3335 elég stabil, felborulni biztos nem fog:) -
ballor #3334 Van azon kivezető nyílás. Fent a gép hátulján. Bírni fogja az. -
#3333 Uj iMac stabilitasa? Napi 16orat birja 2 evig szerintetek?
3 venti van benne, de semmi kivezeto nyilas.. a proci, vidkartya, stb, tulmelegedhet vajon? -
#3332 Azon kívül hogy csak egy kényelmesebb Vista amivel nekem szintén nem volt bajom végülis ja. :] Bár mióta Ubuntuzok akármikor indítok el egy Win7-et az agyafasz kerülget és elönti a fejem a szarlé, hogy egy erős gépen mi ilyen kurva lassú. :D
ui.: most kéne visszavágni az MS reklámosztályának, mert van fogás az Apple-ön. Hallottam hup.hu-n egy érdekes változatot az Apple reklámokra építve: PC egyedül van a képen, majd kérdezi, hogy hova lett Mac? Oldalról egy hang, hogy "itt vagyok", majd belép meztelenül pár fenyőággal/újságpapírral eltakarva magát. PC kérdezi, hogy mi történt? Mac: "tegnap vendégeket fogadtam, reggel már úgy ébredtem, hogy üres a ház." :DD -
#3331 Az nekem is bugos volt. -
#3330 nálam megy a large -
#3329 Nektek sem indul el az apple.com -on az iMac videó? 2 gépről is próbáltam... semmi. -
#3328 azért a többségi szponzoráció szerintem nem egyenlő a saját gyártású műsorral :) -
#3327 most irigyellek, de kiköltekeztem magam book-al, majd januárban bepróbálkozok én is egyel talán
de hitelre ne vezsek az tuti:) -
#3326 Tegnap vettem 1-2 bútort, hogy "felkészüljek" a 27 collos szörnyeteg eljövetelére :) Mivel az eddigi asztalomon nem fért volna el kényelmesen szerintema A jelenlegin pedig még a 24 collos Dell is elfér majd mellette, ha esetleg mégsem adnám el. Most már csak várni kell... :) -
#3325 A talkshow-kra, hírműsorokra, vetélkedőkre, stb. gondolok első sorban. -
#3324 Hát ebbe beletrafáltál. Nagyrészt TV2 pénzből készült. -
#3323 musor.. es szerinted a Kontrollt egy kereskedelmi tv keszitette? LOL -
#3322 inkább barátok köztre gondolt szerintem :D -
#3321 sajat gyartas alatt magyar filmet ertesz? Nekem van nehany favorit azert amit tobbszor is lattam mar: Kontroll, Moszkva ter -
#3320 Semennyire :) -
#3319 Az "utálom" szó az túlzás. Csupán tisztában vagyok vele, hogy milyen :) -
#3318 hiaba A v B kategorias:
a Bruce Lee elete c filmben az utolso nagy harcjelenet ki van vagva egy TV2-n hogy lemehessen 8kor..
erteem?! Bruce Lee elete c filmbol az uccso harcjelenet LOL
a C kategoriasak meg: Anakonda 2 - ubergagyi atomszar film, ami egy kobrarol szol..
Na, en soha nem lennek pyrohun helyeben, ahogy Maunika helyeben sem, akarmennyit keres is a ribi aki mar regen lefekudt az arany borjunak..
-
#3317 :) Na ezt nem gondoltam, h a bennfenntesek is ugy utaljak a tv-t, mint pl en.