3567
digi
-
#760 VIP-k is ugyanugy kapnak büntetést, mint a nem VIP.
elég régóta vagy már itt, észrevehetted volna. -
ACE #759 VIP júzer nem kaphat büntetőpontot? Vagy legalább a VIP jogát elvehetnék az efféle hozzászólások miatt...
Hydro: A modem biztos nem jó hozzá, mivel a DIGI LAN hálózaton működik, ami digitális, a modem meg egy analóg-digitális jelátalakító tulképp, ami nem jó ilyenre. Azért jó ha van egy router, mert az esetleges szakadások észrevétlenek maradnak és mellesleg kapsz egy tűzfalat is, ha meg több gép van, akkor egyenesen kötelező, bár megoldható másképp is... -
#758 minek fejteném ki azt, amihez hülye vagy ? :D
többi jöhet priviben nyugodtan. -
#757 Nincs mit. -
Hydroceph #756 Neked meg köszönöm. -
Hydroceph #755 Te nagyonfasz. Azt irta, hogy "Ja és modem nincs hozzá, ajánlott router hozzá·
És én azt kérdeztem, hogy az a gecis UPCs modem jo e hozzá.
És ha Te már olyan kibaszottul okos vagy, fejtsd ki nekem, hogy a modem miért nem lehet jo hozzá. Meg légyszives azt is, hogy a #748as HSZben hol hangzik az el, hogy nem kell hozzá.
Köszcsá, azt meg gondolom elnézed nekem, hogy abbol, hogy NINCS HOZZÁ, nem következtettem egyből arra, hogy nem is kell. Kotrodhatsz a jo kurva anyadba.
ÉS ha megkérhetlek ezekutan ne pofazz nekem hogy olvassam el, ha Te egy olyan kérdésre, hogy jo e hozzá, azt válaszoltad, hogy nincs. büdösgyökér. -
#754 A upc-s modem, nemhiszem hogy jó, de nem tudom, prószáld ki, de fillérekért lehet már kapni jó minőségű 10/100-as routert.
A tv-t nem tudom, sokan panaszkodnak rá hogy szemcsés, haveromnál voltam, neki digije van, hát nem volt olyan tiszta képe mint a upc-nek, azért tv terén még mindíg a upc viszi a pálmát, főleg HD csomag terén :D
A telefonról végképp semmit sem tudok. -
#753 te tényleg ilyen gecibuta vagy ?
olvasd már el b@zdmeg az utolso hozzászólásod(segítek annak a vaksi szemednek: #750) utolsó sorát te vakegér
#748-ból pedig kitalálhattad volna, hogy azért nincs, mert nem kell hozzá, de ez neked szerintem már túl magas...
-
Hydroceph #752 ÉS kérdezte valaki?:C -
#751 nincs hozzá modem, leírták. -
Hydroceph #750 Faja. Váltok is!
TVje is barátságosabbnak tűnik.
Telefonjukrol nemsokat tudok, huszadrangu.
routerem nincs, egy gép van. az a 2 modem, amit anno upc adott. eddig total jo volt. (azért 2, mert közben költöztünk, lemondtuk, mégis vissza, de modemet basztuk visszaadni, bekaphatjak, 1ft er adtaka kecik xD)
szal megfeel neki ez a modem? -
ACE #749 Hát azért hallottam már ennek ellenkezőjét, egyik haveromnál 3 napog nem volt, mire kijöttek megnézni, és akkor már jó volt. Másnál 10 percenként megszakadozott, mert ugye PPPoE-vel kapcsolódik, és azt néha eldobja. Mondjuk lehet ha routered van észre sem veszed, csak max. pl. online játéknál. De még az is lehet hogy ott sem, ha ugyanazt az IP-t kapod újrakapcsolódás után... -
#748 100x megbízhatóbb mint a upc. Nincs P2P korlát, annyit töltesz amennyit nem szégyelsz, annyi gépre kötöd, amennyid van. Nagyon ritkán (legalábbis nállam) megszakad, de eddig a leghosszabb szakadási idő 5 perc volt :D de nagyon ritka! Ezek mellett a szolgáltatások mellett, igazán elnézhető nekik! :D
Ha kérdésed van még, csak kérdezz. :)
Ja és modem nincs hozzá, ajánlott router hozzá! -
Hydroceph #747 Hali
Megbizhatobb mint UPC?
Véleményeket légyszi. -
#746 Nemtudom, kerestem egy oldalt, ahol ilyen linkek vannak.
http://www.download-portal.eoldal.hu/oldal/data_hu-filmek
A 28 héttel később első darabja az istennek sem akar elindulni, de pl a Barlang első darabja simán lejönne, ha hagynám.
Szóval nálam sem tökéletes. -
Gabe18 #745 DATA nekem sem megy DigiNet-el...
Akkor ezek szerint nem bírja feldolgozni az óriási sebességet.
Hát részemről ez legyen a legnagyobb baj.Persze elhiszem hogy bosszantó ha pont onnan kell valami. -
Veno #744 Az itcafén találtam olyan hozzászólást, hogy a data ügyfélszolgálat szerint a digilannettel nem megy tőlük a letöltés a nagy sebesség miatt. Persze kivételek mindig vannak csak sajna én nem tartozom bele. Publikus proxy szerverrel lehetne onnan töltenem jóval kisebb sebességgel csak ahhoz annyira nem értek. -
Veno #743 Hát jó neked. Nálam sajna semmi sem változott, a data.hu letöltés nem akar nálam működni. -
#742 :|
azok közül is inkább upc. -
#741 Már csak 1 hónap és költözünk el a panelból az új helyen csak t-com-os adsl és upc net van a digi után de jó is lesz! -
#740 Marhaság, külön kábelen jön amúgyis a digi meg a upc. Nálunk digi lan-net van, de upc kábeltv van mellette. Fél éve az albérletben 1-2 hónapig párhuzamossan volt upc és digi netem, aztán lejárt a chello előfizetésem... :D -
#739 Az igaz, hogy, ha beköttetem a Lan-net-et, akkor fel kell mondani az UPC-s dolgokat?
Vagy jelenlegi UPC TV és net mellé is beköttethetem a Digi netet? -
#738 Nekem nem 100%-os, nappal csak olyan 25-27, éjjel viszont megvan a 30 megabit. Mondjuk különösebben nem zavar, így csak a fél internetet töltöm majd le :D -
#737 A net az 100%-os, de ha még se lenne 100%-os, akkor tudnod kell, mikor mehetsz panaszolni hozzájuk :D mertha a 2/2 megvan akkor nem reklamálhatsz.
De biztosíthatlak, hogy mindíg 100%-os, legalábbis az előfizetők 98%-tól ezt hallom, persze én is tapasztalom. :)
Itt tudod megnézni, hogy nállad elérhető-e: Címlista
Ha itt nincs, akkor hívd fel őket, mert elég ritkán frissül a címlista. -
#736 Üdv.2 dolgot szeretnék kérdezni.Az első az honnan lehet tudni hogy a lakhelyemen be lehet-e kötni a digi netet?A második pedig az hogy néztem a honlapjukat és ott apró betűs résznél volt olyan hogy idézem:"A garantált le- és feltöltési sávszélesség változatlanul esetében és 2/2 Mbit/s BaseNET csomag esetében." Ez most mi? Nem biztos hogy mindig 100%-os lesz a net?
Segítségetek előre is köszi:) -
Veno #735 Köszi, tudtam, hogy valahol olvastam ehhez hozzászólást csak nem kerestem rá eléggé. Mindenesetre leszedem a cfost hátha van köze a datás gondomhoz. Igazából én sem hiszem de már nem igen tudok mire gondolni. -
#734 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1198775641&no=713]#713[/URL] -
Veno #733 Nálam sajna nem de még nem jöttem rá az okára. A Cfosspeed-et érdemes telepíteni ehhez a nethez? -
#732 Nálam simán megy onnan a letöltés. -
Veno #731 Hali!
Két hete kötötték be a 20/10-es digi lan netet. Működik minden de a data.hu-ról egyszerűen nem tudok letölteni. Fönt van egy sorozat két évadja, kb 20GB, de hiába próbálom akár direkten megnyitni a linkeket illetve akár a DataGet letöltővel, nem indul el a letöltés, időtúllépés válasz jön. A linkek élnek, egy munkahelyi egyéb nettel próbálva. A routert is kiiktattam a körből de semmi sem változott. Előtte t-online-os nettel ment simán a datás letöltés. Találkozott már valaki hasonlóval? -
Attiska #730 Sziasztok,
Ma húzták be a LAN-t. :) Aki Mozillát használ, annak hogy sikerült azt megoldania, hoby ne kézzel, ikonra kattintva induljon a net, hanem akkor, amikor a Mozilla elindul (mint az Explorernél)? Egyszer valahogy megoldottam, de már nem emlékszem, hogy hogyan. -
SlaCker #729 nem értem mért írtad ezt. :(
Lehet hogy csak én vagyok a tudatlan:( -
#728 A héten kaptak szüleim szórólapt, amin már volt üzletkötő neve, telefonszáma. Beszéltek vele és azt mondta, megrendelés után kb 1 hónap mire bekötik. Gondolom rendesen el vannak havazva vagy lehet hogy alkatrészhiány van.
Az érdekes, hogy én kb 500 méterre lakom szüleimtől, ott is már volt árokásás, betemetés, de szórólapnak még semmi nyoma :( -
#727 gyakorolj még, de ne itt. -
SlaCker #726 Remélem így meglehet nézni. :)
http://www.speedtest.net/results.php -
SlaCker #725 Csáttok!Figyu van itt fent most valaki gyorsba?
Olyat linkelnék ha tudnám hogy kell,hogy ihaj. -
#724 Majd tesznek a lépcsőházba plakátot meg dobnak a postaládába értesítőt, ha már lehet szerződést kötni. -
#723 Hali!
Novemberben kezdtek el ásni itt Csepelen. Akkor érdeklődtem hogy mikortól lehet majd beköttetni netet. Azt mondták 1-2 hónap. Okés. Felhívom decemberben azt mondják majd január elején meg tudják pontosan mondani hogy mikortól is. Felhívom januárban azt mondják hogy majd februárban. Felhívom februárban azt mondják hogy nem tudják pontosan mikor...Felhívom tegnap azt mondják május környékén érdeklődjek..hát nem kurva jó??! -
#722 CooL. -
SlaCker #721 Köszönöm atipeket! :))
Újrarakta a XP-t service pack 3 és mükszik!! :)))
Semmi kapcsolatbontás,semmi vírus! :))