3567
digi
-
wrx sti #800 Most tették ki a lépcsőházba a szórólapot.Ennyi negatívum amit itt leírtatok eddig,elgondolkozom beköttessem e a netet.Vagy csak sok a júpíszís ezen a fórumon. -
SpaceNinja88 #799 Voltak itt a Digisek, laptoppal 18/13-at mértek (20/10-es neten hogyan 13 a feltöltés? Érdekes :D), valszeg az alaplapi hálócsatoló nem bírja. Nem gáz, venni kell egy újat. -
SpaceNinja88 #798 Ja és a felkiáltójeles helyi kapcsolat akar lenni... WLAN-ozásnál ezt mindig letiltottam. -
SpaceNinja88 #797 Igen, wlan kártya eltávolítva, törölve, netkapcsolat is törölve... -
#796 Jogos, bár az én kb. másfél éves xp-men hál' istennek nem keveredett össze a digis és a tréonlányos kapcsolat.
Persze az is igaz, hogy ahány xp, annyi szopás -
#795 Ez igaz. Azért kérdeztem, mert írta, hogy a digi mellett megjelenik még egy kapcsolat ami korlátozott vagy nem elérhető. Ki tudja a windows fejében mi keveredik össze. -
#794 ha nem azt tárcsázza be, akkor majdhogynem tökmindegy :) -
#793 Az előző net kapcsolat törölve van? -
ACE #792 Érdekes, meg az is hogy DIGI oldalán ilyen beállításokról semmi nincs... -
#791 ha nincs becsekkolva a hálókártya tulajdonságainál, akkor jószerivel nem is megy, hidd el, én is eljátszottam vele... -
ACE #790 Fingom nincs egy haveromnál néztem, én alapban a QoS-t uninstallálni szoktam... -
#789 QoS be van pipálva a hálókártya tulajdonságaiban? -
ACE #788 Szerintem egy router megoldja. Nem tudom milyen elven működik a DIGI, mert valóban ha a LAN eszközről kiveszed a TCP/IP-ből a pipát, akkor nem megy a net, viszont a PPPoE-n ott van, tehát mennie kéne, de mégsem megy... -
#787 hidd el, hogy a kutyát nem érdekli mire használod.
legfőképp nem a szolgáltatót :) -
ACE #786 Ne mérőtesztet csinálj, hanem kezdj el letölteni, vagy feltölteni valahova, és nézd meg a sebességet. -
SpaceNinja88 #785 Szerintem nem, de meglátjuk. :D
(Bár én kurvára nem játékra használom a netet) -
#784 majd ők megmondják. -
SpaceNinja88 #783 Sziasztok!
Nekem csütörtökön kötötték be a 20/10-es Digikábelt (Pécs), úgy, hogy hétfőn este rendeltem. Szuper! Negyedóra alatt megvoltak vele.
Hétfőn volt egy ilyen megmozdulása a netnek, hogy megszakadt. Oké, gondoltam reconnect. Csatlakozás gomb... 691-es hiba. Reboot után jó csak. Érdekes, hogy két hálózati csatlakozást ír ki a Windows, az egyik "nincs kapcsolat vagy korlátozott", a másik meg a DigiNET. Na most, ha az elsőt letiltom akkor nincsen net egyáltalán.
Cod4-5 multiban laggol a játék a bátyám szerint (mondjuk ez nem az én dolgom; konfig: AsRock K8NF4G, AMD Sempron 3000+ @ 2.2 GHz, 2GB DDR RAM @ 400 MHz, ASUS GeForce 8600GT GDDR3)
Holnap jönnek ki a Digisek... szerintetek mi lehet a gond...? -
DokySG #782 Igen hasonló a bajom nekem is.. erre van valami megoldás?:) -
DokySG #781 Hali!
Nekem az lenne a kérdésem,hogy ha elkezdek több ablakba netezni,előfordul hogy elszáll a net.. ez mitől lehet?
Meg amúgyis 1 idő után néha ledobál.. valaki tudna segíteni? -
cmsworld #780 A szolgáltatási területe fog még bővülni, mondjuk Tapolca környékére? -
#779 30/47-es netem még nemvolt, most tesztelem, tölt is e felfelé ennyivel, de több mérőtesztet is csináltam és valóban.. -
#778 Digi rulz! :D:D:D
-
Veno #777 Sikerült ismerőst eligazítani w98 témában, most már ő is csatlakozott a digisek táborához. Köszi a segítséget. Tegnap este végre valahára tudtam a data.hu-ról tölteni, 14-18 Mbittel. -
wrx sti #776 Kellemes ünnepeket minden fórumozónak. -
#775 Parabola tuti nem kell a nethez. -
#774 Höh, tényleg, most, hogy mondod :D Régen használtam már 98-at. -
#773 Sziasztok, végre a mi kerületünkbe is "eljött" a digi, be is mentem az ügyfélszolgálatra és megkérdeztem, hogy a mi utcánk tervben van-e véve. Azt a választ kaptam, hogy igen, DE addig nem csinálnak semmit amíg a közös képviselő alá nem írja a papírt. (ott volt a lista az ügyfélszolgálatos kezében és rajta volt a mi utcánk is, csak nem volt aláírva) (4 emeletes házak, 6 lépcsőház tartozik ide). Na most ma a közös képviselő azt mondta, hogy minden gond nélkül aláírja elvileg, kivéve ha parabolát kell felszerelni a háztetőre. Utána néztem és ha jól értelmezem a parabola csak akkor kell ha egy panelprogram keretében a tv előfizetéseket intéznénk úgy, hogy X számú ember igényli a szolgáltatást a házban.
Viszont jelen esetben nem erről lenne szó, hanem kábelen jönne a net/tv/telefon nem? Ahogy most is a T-kábel (mostmár T-Home ugyebár) bekábelezte anno a lépcsőházat és elhelyezett egy dobozt. Gondolom ez ugyanígy működik a diginél is és a bele egyezés emiatt kell nem, hogy dobozt meg kábeleket elhelyezzenek? Viszont azt nem tudom, hogy kell-e egy bizonyos számú többség hozzá. Írok e-mailt mindjárt a Diginek, mert ma már nincs ügyfélszolgálat, de gondoltam felteszem itt is a kérdéseket hátha addig írtok valamit ezzel kapcsolatban.
Csak egy aláíráson múlik, hogy bekössék a netet :D Tehát még egyszer a kérdések, jól értelmezem és nem kerülne parabola az épület tetejére ugye? Illetve kell-e egy bizonyos számú ember akik már most jelzik, hogy igényelnek valamilyen szolgáltatást vagy sem? Köszi szépen előre is a válaszokat. -
ACE #772 http://www.raspppoe.com/ -
#771 Nem éprilisi tréfa. :D -
#770 áprilisi tréfa...? -
#769 Nem tudni róla, hogy erre a Digi is lép-e, de sávszélemelést sztem elfog követni valamikor :D -
#768 XP alatt ugye nincs szükség már a pppoe felrakására :) -
#767 nnnnnem egészen.
win98hoz telepíteni kell az átkozott pppoe-t.
lap alja. -
devilk #766 Sziasztok!
Úgy hallottam, olvastam, hogy április 1.-től sávszélesség emelés lesz a CHELLO-náL... (LOL)
A DIGI-nél lesz valami ilyesfajta akció?:)
Már csak 2 hét és DIGI-s leszek én is. Hahahahahahah -
#765 Szerintem ugyanúgy, mint xp alatt:
http://www.contactnet.hu/pppoe/lap/PPPoE.htm -
Veno #764 Valaki meg tudná mondani, hogy win98 alá hogyan kell létrehozni a diginet-hez való bejelentkezést? -
#763 na, hát örülj neki, vagy küldj be panaszlevelet. -
ACE #762 Ja és szerencsére még nem sok ilyennel találkoztam e hosszú idő alatt, mint Te... -
#761 ez hihetetlen amugy, hogy azt hiszed más ISP modemje kell a netkapcsolathoz.
nem kell hozzá modem ember, egy szál UTP-t huznak be a helységbe azt jóvan, ez hihetetlen, hogy még mindig nem következtetted ki :DDD