DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hallgatni/nézni biztos lehet. 😄
Szolgáltatni... sztem igen. Hiszen lehet fix IP-t is kérni.
A Bix-en te tudod, hogy a különbözõ színû vonalak milyen adatokat mutatnak? Vagy vhol van jelmagyarázat?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Valószínûleg online rádiót/televíziót ért alatta (Shoutcast/Icecast/NSV/...).
banok: Mi az a streaming program?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ReaL MaDRid x siempre
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
A DigiTV-nél mikor kezdik el a digitális adásra való átállást?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ReaL MaDRid x siempre
Jah egyébként a hozzászólók értelmi szintje is hagy kívánni valót magaután:
"Hali!
én csak rosszat halllottam a dmcc-rõl de az összes többi kábelnetes szolgáltatóról (tvnetwork ) is.
Egy ismerösömnek sikerült két gépre megosztani a netet , szerencsére abban a pillanatban müködött. smc routerrel, lényegében nem is kellett semmit beállitani rajta.
kb két hétig müködgetett aztán megállt.
router nélkül megy!, probáltam másik hálokarit, másik routert, és mégsem megy. mi lehet a gond?
Kell valami spéci beállitás hozzá?
Tudja valaki?
köszi!"
jo hogy kaki, de hogy van az hogy router nelkul megy azzal együtt nem, pedig már müködött.
Ez a No Comment eset. Hogy a fenébe mûködhetett úgy a net, hogy nem konfigurálták a routert? (felhnév/jelszó) Aztán leírja, hogy router nélkül mûködik. LOL Arra nem is gondol, hogy esetleg a routerrel van a gond. És persze a szolgáltató a hibás. <#nevetes2>#nevetes2><#lama>#lama>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ez a topic meg arról szól igazából, amit optikain nyomnak, az tök más, még ha ugyanaz a cég is a szolgáltató.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
nekem volt olyan netszolgáltatom. ahol igy oldották meg nemkaptam rendes ip-t ezért volt olcso. szoval aki ért hozzá picit leirhatná. p2p korlát van?
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Nem bont kötelezõen x óránként mint az adsl?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
1. A Diginet nem tisztán optikai. A gerinc (a házakig/háztömbekig) az optikai, de az ügyfélhez már csavart érpár megy. ETTH.
2. A LAN itt az alkalmazott technikára (Ethernet, csavart érpár), és a sebességre épít. Méretre inkább MAN.
3. Az hogy ilyet tudnak szolgáltatni, annak a városon (Budapest) belül kiépített (vagy kiépítés alatt álló) optikai gerinchálózat az oka. Mint elõttem is mondták csak ott érhetõ el, ahol van városon belüli optikai gerinc.
4. Az hogy mások nem ilyet szolgáltatnak annak az az oka, hogy máshol vagy nincs kiépítve a városon belüli optikai gerinc; vagy már adott egy mûködõ kiépített infrastruktúra (kábeltv, telefon) - egy városon belüli optikai gerinc kiépítése plussz befektetés (mint pénzügyi, mind emberi, mind technikai). Gondoljunk arra, hogy a megemelt sávszélességhez megemelt betápvonal kell. Ha 10ezres/100ezres elõfizetõi bázis van az eléggé nagy sávszélességigény.
nem értem benne a logikát
http://sum41.uw.hu
Ezt nem nagyon értem. A hálókártya az amit a számítógépbe teszel. Na most ha azt mondod, hogy van egy olyan kártyád amin van egy WAN és 3 LAN port (összesen tehát 4 ajzat) és ezt teszed bele egy gépbe, akkor, hogy megy a másik 3 gépen a net amikor a nincs bekapcsolva a gép amiben a hálókártya van? Véletlenül nem kaptatok egy routert a UPC-tõl és arra gondolsz? Mert amit mondasz olyat még nem hallottam, bár nem is voltam soha UPC-s.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ReaL MaDRid x siempre
Topnet: 4500 Ft/hó (20/20 Mbit/s optikai)
HDSNET-2048: 3500 Ft/hó (max. 2048/512 ez gonodolom a UPC-hez hasonló kábeles (koax) net)
A különbség abból adódik, hogy az optikai átvitel fizikai tulajdonságai miatt marha kicsi a csillapítás és a mindenféle torzítás a kábel mentén. Ennek köszönhetõen egy rahedli jel regenerálót, erõsítõt ki lehet hagyni az átviteli láncból mert feleslegessé válik. Az optikai net árának nagyrészét az adja, hogy még most van kiépítés alatt a hálózat.
Mert a Lan-nál elég olcsóért adnak jó netet, a net-csomagnál meg nem.
Hogy van ez?
a kábeltévéjük is elég korrekt,az is vmi 2800 körül van,és 54 csatorna,és nem telitûzdelve minden érdektelen szarral,mint a upc-nél.
ReaL MaDRid x siempre
Természetesen egészen biztosan vannak kivételek.
De ott gondolom úgyis gyõz a Digi, mint ahogy nálad is.
Voltam zárás előtt
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
+fav, jó lesz új topiknak.
bakker, nézem a címlistát és mellettünk mennek el, meg egy darabig a Lehel úton, de lehet rosszul néztem. mindegy, egy évig kábé még upici hûség van, de addigra remélem ideérnek és akkor váltunk tv-t, meg netet is.
reménykedem benne, hogy nem fog nagyon emelkedni addig az ár, de jó lenne már, ha végre valaki pofánbaszná a két mogult😊)) csak lesnek majd, ha tömegesen lépnek le tõlük😊
The Matrix has you...
Egyébként remélem - ahogy írta valaki lentebb - ez nem csak egy lufi, és csõdbe küldi a t-fost meg a upc-t. Mocskos 2 társaság ez. Ezek milliárdokat kaszálnak rajtunk. Gondoljatok bele, hogy pl. a T egy már 20 éve kiépített (!) infrastruktúrán (rézkábel) szolgáltatja a netet. 8-9e ft-os net valami irgalmatlanul drága, hogy sülne ki a szemük! A szar ADSL-ért még majdhogynem 1000 ft is sok lenne. És ugyebár az ADSL-hez csak annyi kellett, hogy a régi analóg központokat átszerelték digitálisra. A UPC-vel hasonló a helyzet.
Ez szamárság volt. Nálunk van minden. Miért ne lehetne ott digi ahol upc is van? (vagy fordítva)
Chello meg csak akkor fog lépni, ha jobban kiépül a digi. Addig minek.
Ahol van UPC, ott nincs Digi és fordítva.
Voltam zárás előtt
#35: ehhez nem parabola kell, az maximum a DigiTV-hez kellhet.. Ahol mûholdast igényelnek. De ahhoz nincs net.
Családi házakhoz meg azért nem nagyon fogják ezt még kihúzni, mert költséges. Tömbházaknál egy node-al akár több száz elõfizetõt is ki lehet szolgálni, esetlegesen további elosztókkal. Mivel nincsenek távolságok. Családi házaknál más a helyzet, kevésbé éri meg.. Fõleg ha azt is számba vesszük, hogy ez nem olyan mint a villany, nem kötteti be mindenki..
.: mobilize.hu :.
Nekem a fõ cél, hogy ne szakadjon...CSak ennyi...meg az, hogy pingem ne legyen az egekben játék közben..és most UPC vel áltben 1,2 megás netem van teli szerveren is alig 20Ms.