3718
-
Azonkívül hogy esténként a vérében fürdesz? Igazán semmi. :)
Remélem azért nem lesz durci örihari. :) -
Mi kozom nekem Fidelhez? -.- -
"Amugy jonak tunik amiket irnak rola, de ketlem hogy ilyen hamar jatekot valtanek."
És ha jönne Fidel is? :D -
Az a vicc hogy ugyan ezt elmondtuk mar egyszer AoCnal is, Warnal is... es ki tudja hany helyen :p es ha nem is mindnel a jatek bukott meg, akkor a jatekosok hozzaallasaval van problema. Amugy jonak tunik amiket irnak rola, de ketlem hogy ilyen hamar jatekot valtanek. -
ááá tudom hogy úgyis pofára esés lesz :D de azért tudat alatt vhol reménykedek hogy talán mégse. -
Valszeg nem is nagyon lesz olyan guild, vagy csak nagyon kevés, gondolj bele, hogy azért ez egy hc mmorpg, más stílusban játszanak az emberek, mint mondjuk egy warhammerben. Az más kérdés, hogy én még mindig szkeptikus vagyok izomból, de már csak csütörtökig :D -
stevyxix #191 Jah igen, de van egy clanbase, azon ők is szerpelnek és szövetségesnek választhatóak. Amúgy tudom én is olvastam azt. -
öö az Alfarok nincsenek szövetségeben senkivel ha jól tudom. közutálatnak örvendenek :D
Itt egy elég nagy és részletes térkép
lehet gyönyörködni :D -
stevyxix #189 Hát evvel én is így vagyok, az én felfogásom szerint min két csoportra lehetne osztani a fajokat, két nagy szövetséget tudnék elképzelni:
Egyik ami a jó értelemben vett "jó" fajonak lehet mondani:
-ember
-törpe
-mirdain (ha jól vettem észre ezek felelnek meg az elfeknek, kinézetük alapján)
A másik a rossz vagyis a káosz és pusztulás fajai, ha lehet így fogalmazni:
-alfar (ezek ilyen sötételfeknek mondható lények)
-orkok
-mahirim
de az is lehet, hogy én vagyok beköpcösödve, vagy képtelen vagyok a változást befogadni :). -
stevyxix #188 Dehogynem, én emlékszem igaz volt meg szép is volt egy ideig, bár mire én aktív lettem WSS átesett az első "krízisén" és soha nem érte el újra azt, amit addig. -
mondjuk így nem tudom mi értelme van a fajok közötti ellentétnek/háborúnak.
lehet én vagyok begyöpösödött de pl embereket és orkokat én sehol nem látom szívesen egy oldalon :D -
stevyxix #186 Aha a klán dönti el, milyen fajokat fogad be :), de a kérdés akkor is áll ki milyen fajjal indul ha egyszer bekerül a játékba :). -
RaSzTaH #185 előbb szerintem megnézzük az OB-t :) persze ha jut hely még, reggeltem rá de ki tudja mennyi szerver lesz, mennyi ember fér majd fel, mennyire lesz életképes.. -
warbar #184 ja rég volt tán igaz se volt :( -
stevyxix #183 Azon ki gondolkodott már, milyen fajta fog indítani?
Ha klánt alapítunk akkor fajtánk is nagyjából meg kell hogy egyezzen (ha nem tévedek), mivel a népek háborúzhatnak egymással, vagy csak én vagyok előítéletes? :D -
stevyxix #182 Akkor a haverod által fordított szövegben :) -
"mint az általad fordított szövegben" ööö nem én fordítottam hanem Vaer. csak a pontosság kedvéért ;)
már csak 4 nap és megtudjuk milyen ( remélem ) :D -
stevyxix #180 Nem tudom mi maradhatott, szerintem nagyon lényeges momentum már nem!
Itt egyetlen kérdés van, mégpedig a megvalósítás, mennyire érdekfeszítő és lebilincselő az egész rendszer, mennyire fogja meg az embert a lehetőségek mennyire aknázhatóak ki. Erről oblivion jut eszembe, sokan dicsérik meg szép is jó is, de én még a várbörtönből se mentem ki jóformán, mert már itt se fogott meg benne semmi. 2worlds-el tovább jutottam, de rájöttem nem valók ezek nekem, főleg, hogy kicsit eltévedtem és banditák lenyilaztak :D, nade mindegy is, ez azért teljesen más már. -
stevyxix #179 Pontosan, szép és jó, de a puding próbája az evés :) -
stevyxix #178 Akkor üdv Warbar!
Rég beszéltünk :)
Régen voltunk egy klánba (WSS persze) ha emlékszel :) -
Chris #177 Ha a fele megvalósul, akkor már jó. Fura azért, amit mások is említettek, hogy nincs hírverés, hypekeltés a játék körül. Kicsit engem a pár éve gyorsan kipukkadt Horizonsra emlékeztet, ott is korszakalkotó dolgokat ígértek, de csak korszakalkotóan gyors végelgyengülés lett a vége. Ilyenkor mindig remélem, hogy van pár okosan eltitkolt ütőkártyájuk a fejlesztőknek, amivel a megfelelő időben jönnek csak ki.
-
RaSzTaH #176 kérdés mi valósul meg ebből... -
warbar #175 ez a warbar az a warbar :) -
stevyxix #174 Jah és van TPS nézet is ahogy néztem a videókat, csak varázslónak és távolsági (ilyásznak) tűnik úgy hogy kötelező az FPS nézet, jól látom? -
stevyxix #173 Hát valahogy úgy.
Volt 2 év GW (erről jut eszembe, Warbar az a Warbar aki GW-ben is volt, ezt nyilván elsősorban tőle kérdezném), majd kis HG:L ami hát szomorú sorsra jutott. Eddig azt hittem dio3-ra várok, de Darkfall iszonyat megfogott, nagyon kíváncsi vagyok a világára, az egész megvalósításra, mert ha ilyen lehetőségek lesznek a játékban mint az általad fordított szövegben, hát akkor nem túloznak az MMO megreformálása szöveggel. Már nagyon kialakult bennem az a bizsergető érzés amit utoljára a GW-nél éreztem talán, kíváncsi vagyok már a játékra. :) -
nna csak nem egy újabb fan ? :D szépen gyűlünk. -
stevyxix #171 Tényleg 10k, legalább is videóban azt írták, nem mintha nem lenne elég :). -
stevyxix #170 Hello!
Én nemrég figyeltem fel a játékra és elég érdekes, főleg a 79-es post után (ennyi mindent nem olvastam még a játékról).
Ha ez a játék ilyen szinten megvalósul akkor eszméletlen lesz.
Nem kötekedni akarok, de nekem 20k ember/szerver rémlik (abba a topikban olvastam ahol a havi díjról lehet "szavazni" vagyis ki mennyit fizetne a játékért havonta, itt valahol számolgatták kiadás bevétel dolgokat persze wow is belecsöppen és egyik fórumozó Darkfallal való összehasonlításnál 20k/szerverrel számolt, de könnyen lehet, hogy rosszat írt persze).
Jelentkeztem bétára is, gondolom mennyi esélyel kerülök be (200k jelentkező van bétára: "It’s important to understand that there are well over 200 thousand applications by players wanting to get into Darkfall." (vagy a játékra? ez szerintem csak részletkérdés, ha csak fele jelentkezett ...).
Remélem lesz mindeki számára elérhető open béta (rémlik: "Starting on January 22nd there will be a Darkfall trial with the distribution of the release candidate client allowing thousands of players to sample the game for free, help us stress test our servers and test the final features of the game." persze lehet még korlátozott béta, tényleg nem tudom, majd valaki talán felvilágosít) és kipróbálás után azt hiszem mindenki eldöntheti, hogy a játék tényleg olyan durva, mint amennyire beharangozzák. -
Tanus #169 Sziasztok!
Régóta nem követem hogy mi van a játékkal, de jó látni a hírt h lesz ob!:) Mindenképp ott leszek, remélem ti is!:) -
jah most akartam linkelni :D szóval mégis csak lesz ob az lényeg. és lesz pre order is . nna arra kíváncsi leszek hogy milyen pluszt adnak vele már ha adnak. -
"Starting on January 22nd there will be a Darkfall trial with the distribution of the release candidate client allowing thousands of players to sample the game for free, help us stress test our servers and test the final features of the game."
"The date of the Darkfall European commercial release has been pushed back to February 25th, 2009." -
hopp
"Down for maintenance. Expected uptime is 17:00 CET."
na most aztán biztos megindult a spekulációóóóó :D
de ez csak a fórum... -
Lyan Kyj #165 csak itt nem vettek fel előljáróban 400k előrendelést:D -
Globz ( mod ) ma írta :
"Welcome,
There's no OB for now, you are welcome to read all the news section to have more details on what's going on.
22nd of January will be the release date."
szóval tényelg komolyan gondolják hogy ob nélkül indítanak ?
hmm kezd nagyon DnL érzésem lenni... -
elég meredek lenne. mert aki nem kerülne be első körben az vszeg agybajt kapna . teszem hozzá jogosan.
aztán az is lehet nem lesz semmi és folytatódik tovább a nagy kuss. -
Nekem inkább így jön le: "Once in, you dont leave DarkFall". Tartom azt a nézetem, hogy 22-től csak korlátozott számú játékost engednek be. -
"First rule of Darkfall : You do not talk about Darkfall..."
-
na igen de vhol azt is írták hogy lesz ob a megjelenés elött. na most ha valóban tartani akarják a 22.-i megjelenést akkor már mennie kéne :/
mert ugye az ob egy igazi stress testnek is jó lenne az meg nagyon nem árt. nem értem én ezeket. -
Darkfall fórumban egy moderatortól:
There is nothing special happening on the 15th.
There was a rumour about OB.
That was not true.
-
A béta 15i indulása nem hivatalos info. Ha jól tudom, fake egész pontosan.
Ami hivatalos, a 22i indulás.