stevyxix#170
Hello!
Én nemrég figyeltem fel a játékra és elég érdekes, főleg a 79-es post után (ennyi mindent nem olvastam még a játékról).
Ha ez a játék ilyen szinten megvalósul akkor eszméletlen lesz.
Nem kötekedni akarok, de nekem 20k ember/szerver rémlik (abba a topikban olvastam ahol a havi díjról lehet "szavazni" vagyis ki mennyit fizetne a játékért havonta, itt valahol számolgatták kiadás bevétel dolgokat persze wow is belecsöppen és egyik fórumozó Darkfallal való összehasonlításnál 20k/szerverrel számolt, de könnyen lehet, hogy rosszat írt persze).
Jelentkeztem bétára is, gondolom mennyi esélyel kerülök be (200k jelentkező van bétára: "It’s important to understand that there are well over 200 thousand applications by players wanting to get into Darkfall." (vagy a játékra? ez szerintem csak részletkérdés, ha csak fele jelentkezett ...).
Remélem lesz mindeki számára elérhető open béta (rémlik: "Starting on January 22nd there will be a Darkfall trial with the distribution of the release candidate client allowing thousands of players to sample the game for free, help us stress test our servers and test the final features of the game." persze lehet még korlátozott béta, tényleg nem tudom, majd valaki talán felvilágosít) és kipróbálás után azt hiszem mindenki eldöntheti, hogy a játék tényleg olyan durva, mint amennyire beharangozzák.