3718
-
RaSzTaH #277 ne fessük a falra... -
Akkor Dwarf vagy Mirdain, Human csak végső elkeseredésben? -
Burca #275 Varom hogy Wildor mikor erkezik meg :D -
igen , elvileg akkor indul. -
Őőőő holnap után lehet bétázni?? -
tudtam hogy valaki beszól ezért tudtam , tudtam :D
-
megkéne tesztelni...... -
pedig mennyit rohogtem volna a zsakosodon
-
én még kicsit vacilálok bár a human/dwarf/mirdain trió szimpi inkább.
az a baj hogy a kedvenc fantasy fajom (halfing )nincs benne sőt még csak hasonló se . :( -
Van meg egy ket dolog ami megragadta a figyelmemet :d
"-What effect will eating or not eating have on my character?
We don’t want to add too many mundane everyday issues to Darkfall. However we do think that eating, or not, should affect your character. This means that if you are starving, your stats and skills will take a small penalty, and you will regenerate hit points, stamina and mana slightly slower than if you weren’t starving. Nothing big – you can’t die from hunger - just enough for it to make sense to have some food in your backpack.
We have trade skills such as farming, setting snares and hunting animals, and we are serious about having useful trade skills in Darkfall. Therefore eating is in the game, and players that enjoy farming, setting traps, baking, cooking, fishing, hunting, etc. can sell their wares to other players and actually be useful to others.
-Will there be player owned houses?
Players will be able to set up houses of various sizes and design, ranging from small cottages to huge castles and citadels.
-Can I design my own house?
Yes you can."
Mint altalaban az osszes eddigi jateknal itt is kezdem azt erezni hogy tul sok a jobol, es nem valoszinu hogy ezek meg is valosulnak :/ ... A masik dolog amire kivancsi leszek az az hogy mennyire lesz stabil es gyors a jatek, mert a jatek grafikaja nem igazan kovetelhetne meg az AoC szintu konfigot :P
-
Szerintem:
Empire building, zerg: human, dwarf, mirdain
Mercenary: ork, mahirim
Small-scale gank: alfar
Ha szétmegyünk három fele, még akkor is együttműködhetünk később, ha informálisan, akkor úgy. A senkiföldjén lévő klánvárosokban meg úgy lenne a normális, hogy bármely faj lehessen a klánban. Ezt előbb utóbb bele fogják rakni a játékba. Olyan pont ez ahol a játék eltér az EVE-től, és szerintem sokaknak fog szemet szúrni. Gank-squad meg különben is lehet vegyes.
A legtöbben a human, dwarf, mirdain oldalra fognak menni, mert ott a legváltozatosabb a választási lehetőség. Ebben az oldalban az nem tetszik, hogy a legtöbb klán-nélküli zerg zergek ezen az oldalon lebzsel majd.
-
stevyxix #266 Jah ezt olvastam, emberen kívül minden fajnak vannak speciális tulajdonságaik, így Mirdain (vagy Elf? most akkor lehet őket elfnek is hívni? :)) fogékonyabb a mágiára pl, törpét meg mahirimet irtátok, orkok fizikálisan a legerősebbek így közelharcban gondolom nagyobbat sebeznek. -
of corse a sok ellenfél farmolható csak alapon természetesen orc/másik race..
gondolom hét tonna human/törpe stb lesz..ettől függetlenül engem a törp faj érdekelnek leginkább:p -
Mahirimeknel azt irtak hogy negykezlab olyan gyorsan futnak mint a tobbi faj hatasai, torpeknek meg valami hegyidog, talan medve, ilyesmi :D
Ha nekem kellene valasztanom akkor vagy ember, vagy Alfar lennek. Az ember celszerubb mert rogton 2 fajjal vannak joban, es a torpek raadasul fegyver/pancel craftolasra kapnak valami bonust xD -
stevyxix #263 Én igazából bármely faj-szövetség esetén megtalálnám nekem tetszőt, szóval nem is tudom :) -
stevyxix #262 ork-mahirim nekem tetszik, ezek a farkasember szerű lények jók és a jó öreg orkokat se kell bemutatni, bár hátasaik nem a legjobban tetsző hátasok, de hát semmi sem tökéletes.
Elfeknek tetszenek a hátasaik és Alfar sárkánygyíkok is nagyon jók (de Alfar nem biztos, hogy túl előnyös lenne számunk, bár ott valószínű nagyobb lenne az összetartás mint más szövetséges fajoknál).
Tényleg mi a mahirim hátasok, ill törpök hátasa se ugrik be (nem mintha nagyon érdekelne, törpel biztos nem leszek), ki tudja? -
jó és akkor melyik oldalon induljunk ?
tudom ....fogós , ravasz kérdés :D -
stevyxix #260 Jah, de nem is baj, szerintem kell ez egy ilyen jellegű mmmo-ba.
Csak ezek ismeretében érdekes a klánlistákba ezek a minden fajt bele lecsóba klánok. -
Igazabol tenyleg nem tunik rossznak ez a sokminden amit igernek... viszont igy AoC/WHO utan tul korainak tunik :D es eddigi tapasztalatok alapjan az igert dolgok felet vagy bele sem sikerul tenni, vagy inkabb azt kivanna az ember hogy bar ne tettek volna :D Szoval valoszinuleg hagylak titeket "beta tesztelni" egy ideig, lehet egy honap mulva innen is vonul majd a tomeg :P -
Igy van, es a kozos clan zsoldosok/kereskedok sem kedvelnek bizonyos fajokat :p Tehat a nagy vilagmegvalto mindenfajtegybe clan lehet nem a legjobb megoldas :) -
stevyxix #257 Ezt jó tudni, akkor bejött a teóriám, kiegészítve, hogy Alfar-ok számkivetettek. Szóval 3 csoportosulás lehetséges:
ember-elf-törpe
ork-mahirim
alfar
persze írják, lehet szövetkezni ellenséges fajoknak is, csak akkor mindig megtámadnak az ellentétes fajok területén az npc-k. -
Az egy anyanyelv utan furan jott volna ki ha nem igy irom, amugy nem :p -
"szeretnenk" ? na most akkor mégis jössz ? :D
fő a magabiztosság ! :)))))) -
"Will it be possible to start a multi-race clan?
Clans with a mix of humans, elves and dwarves will be common in Darkfall, or clans made up of Orks and Mahirim. Alfar tend to not mix with other races at all.
Remember that human NPC hirelings, such as guards and vendors, will not tolerate Orks and Alfar players, and may attack them on sight, even though they are in the same Clan. In Alfar towns, NPC guards will attack any character that isn’t an Alfar.
There will most certainly be Clans in Darkfall with players from all races. We predict that this will be small evil Clans, which will set up their Clan headquarters in remote locations, and not get involved in city conquest or empire building, since it will be almost impossible for these Clans to recruit NPC hirelings to help defend their cities and to run their shops. It’s possible in theory that a strong mixed race clan could run cities and conquer new territories without the help of NPC hirelings, even though it should be very hard to accomplish."
Nah meg is van az elso gamebreaking problema ami megneheziti majd az elore eltervezett nagy magyar guild/clan eletet... mindenki mast szeretne jatszani, es mint kiderult csak azert mert egy az anyanyelvunk meg nagyon nem biztos hogy hasonlokepp szeretnenk jatszani egy jatekot :P -
Én úgy emlékszem azt olvastam, hogy a zsákodban lévő cuccokból lesz full loot, a rajtad levőkből nem lesz. -
ja jó igaz. még reggel van és csak egy kávét ittam
-
Lyan Kyj #251 olvasd újra:)
Intenvoryból full drop, karakterről eséllyel. -
Hat igy hogy regi ismerosok is mennek kicsit csabitobb gondolat, de en meg mindig inkabb warban maradnek :S -
azt írták full loot lesz tehát mindent ki lehet szedni inventoryból.most akkor mégsem ? -
RaSzTaH #248 úgy valahogy, Kog, Arte, skill, hmm nem is tudom már kik voltak még anno.. nah m1:) -
Jaja mintha HawkEye lettél volna valamelyik szerveren :) -
Engem nagyon, már vagy 4 éve várom :P, cromac is kipróbálja, bár mostanság kevés a szabadideje. -
RaSzTaH #245 most, hogy bíszt írta, hogy Cromac, meg ránéztem a nevedre, de ismerősek vagytok, mintha pár éve l2-ztünk volna hmm..:) -
De reg lattalak teged is meg Cromacot is, csak nem erdekel titeket? :o -
RaSzTaH #243 gankelésre ösztönöz hmm... -
nagyon jó az ötlet . 
de tényleg 2 dolgon múlik . leszünk e elegen magyarok ehhez és ha igen akkor hajlandóak e rá az emberek ?
ez sajnos a jövő zenéje.
-
Hasonló képen droppolsz mint Shadow Bane –ben, tehát ha megölnek dobon az inventoryd-ban lévő cuccokat, de csak kis eséllyel dobsz (de dobhatsz)rajtad lévő felszerelést is. De majd kiderül OB alatt. -
Chris #240 Kicsit ultimás érzésem van az ígért dolgoktól, ami jól hangzik. OB-t megnézzük és majd elválik.
-
RaSzTaH #239 szvsz sok sikert hozzá, ha jól értelmezem mivel a skillek fejlődnek, nem tudod megmondani ki milyen erős, a kicsiknek egy idő után esélyük se lesz a nagyokkal szemben, max ha védik őket?!:o droppolsz mindent ha megölnek? ezt vajon mennyien fogják szeretni [lootkurvák].. nahjó hát akkor legyen az az OB mert már kíváncsi vagyok a sok sírásra:) oFF -
Lyan Kyj #238 Mivel a legtöbb retardált azt se tudja a játékról, hogy létezik, talán még jó eséllyel működne is a dolog. Eddig akárhol igyekeztek gyűjtő(kiképző)guildet bevezetni, általában másfél hónap után befuccsolt a dolog. Bizakodó vagyok, talán itt esély lesz normálisan kidolgozott 'magyarvezető' útrendszert kidolgozni, legalábbis addig, míg megfelelő mennyiségű hc tag össze nem tud gyűlni egy kiforrottabb guildbe.