-
madwe #697 Na én átnyáláztam a klán/királyság fórumát és nekem nagyon bejövös! Támadt is egy ötletem (max nem tetszik itt senkinek és hagyom a fenébe:P) A klánról elöljáróban annyit hogy ök úgy tervezik az rpzést, hogy az egyrészt beleilljen a játék mechanikájába (tehát pl ne legyen olyan mint wowban volt néha, amikor rpzett egy lvl 5 egy lvl 60assal, és kihivták egymást és eljáttszotta a 60as h a lvl 6ost kihivás neki legyöznie, mert játékmechanikailag nem lenne az... ök ugy tervezik (és ez a szép a játékban hogy meg lehet tenni, mert egy kezdönek van némi esélye legyözni egy régóta játszó emberkét, ha hihetünk a pletykáknak...) hogy ha könnyen lealázzná az embert a másik akkor meg is teszi. ez által soha nem törik meg a karakter játszása, hiszen mondjuk egy pvp csatában lesz ami lesz, ahoz lehet igazodni rpügyileg is...Na most én arra gondolta, hogy ha esetleg van sok magyar, aki belemegy (nem kell feltétlen rpsnek lenni, majd mindjárt leirom miért is nem szerintem) akkor jelentkezhetnén hozzájuk... hogy ehhez sztem mit kéne tenni indulás elött: megalakitani a vezetöséget, akik lehetöleg csak ideiglenesek, aztán majd választunk, és lehávltjuk öket ha ugy alakul... És valaki aki a hivatalos tolmácsunk lesz az elején küld nekik egy jelentkezési kérelmet. A lényege az lenne, hogy ha már full rpznek, hogy mi a játék világában is egy külön népcsoport vagyunk, akik beszélik a saját nyelvüket, de szeretnénk csatlakozni hozzájuk a királyságba, ha befogadnak minket külföldieket. Kéne ehhez ugye egy tölmács aki jól beszél angolul aki ezt ledumálja velük. Ebben az esetben ugy kerülhetne be fozzájuk egy magyar klán, hogy a tagok beszélhetnének a csak magyar játékosokkal, hiszen gyak. csak velük érintkeznek ha akarnak, mivel hiába rpznek máshol, elfogadott h van aki keveset, van aki sokat ért meg belöle... Viszont a vezetöség és a tolmácsok révén részese lennénk egy nagy, eröteljes klánnak, legalábbis egy csak magyar klánhoz képest sokkal eröteljesebbnek, mégis csak magyarok lennének napi szinten benne... Igy kb. az se lenne baj ha mondjuk olyan 10-20 magyar lenne benne, mert ugy is lehetne elöttük sok lehetöség. Persze jobb lenne ha 40 vagy akár mégtöbb lenne, bár azt sajnos kétlem, bizonyos sziten még a 10et is:D A kiképzötábor se rossz, csak nem lenne eröteljes, persze mind irta vear is, ugyis változnak még a dolgok a játék indulása elején. Talán pont ezért lenne célszerü már az elején egy erösebb szövetsége belépni, mert akkor valószinübb h a mi kezdeti elképzeléseink szerint alakul a dolog... És akár csak mint kiképzötábor is müködhetnénk a szövetségben, ha az ugy jobb a többségnek. Nem tudom bárki is elolvasta ezt a terjengösre fogott értekezést:P és van e valaki egyáltalán akit érdekelne, de gondoltam megpróbálom, hátha:)