1467
-
Tripod #742 Atyaúristen
Ez borzalmasan szar -
#741 Új Magyar nyelvű előzetesTransformers 2 -
#740 voltam ma star treket nézni moziban és előtte adták a transformer 2 előzetesét az újabbat ,mit kel mondjak nem volt gyenge ,előttem ülők kicsit ráizgultak "fú ezt is meg fogjuk nézni " az tuti hogy nagyon látványos lesz csak nehogy elszúrják a sztorit -
#739 Ti biztos nem láttátok az energont magyar szinkronnal, amiben Barbinek brílírozik. "Első Optimusz, szuper-fokozat! Vááóóó!..."
Vagy a The Movie bármelyik szinkronját. Szinte fáj a régiben mikor némán tátognak és nagyon fáj a újban mikor olyanok hangzanak el "szarháziak" vagy "rohadékok".
A mozifilm szinkronját a mai napig nem mertem megnézni. De véletlenül láttam a TV reklámáját... az s fájt "Upsz, bocsi." "Ez az! Kapd el" utóbbit mikor és miért mondja Sam sose fogom megérteni. -
#738 nemtom lehet velem van a baj, de ha mondjuk megnézem moziban akkor sem zavar ha szinkronos lesz....legalább láttam és maj később megnézem eredetiben angolul... :D -
#737 én felmegyek pestre megnézni az tuti,vidéki vagyok de leszarom..felkell mennem!! max összegyűlünk együtt és megnézzük:D -
Suffering #736 valaki felrakhatná a netre. -
#735 lentebb írtam hogy az ST előtt adják.....nem a legjobb...de talán türhető lesz :D -
Suffering #734 Én meg azt akarom tudni, hogy hol az istenben van a szinkronos előzetes. Star Treknél nem vetitik? Bezzeg a G.I.O-nak már van magyar előzetese. -
#733 Cím, honlap, elérhetőség, útvonal - mindent tudni akarok annak a lehetséges mozi(k)nak a helyéről. -
spedway #732 Hát ilyen gondolom se Debrecenben, se Nyíregyházán nincsen itt a mi környékünkön... király. Mehetek fel a fővárosba mozizni... 21. század power. -
#731 az utolsó poszter
-
#730 sztem csak szinkronosan lesz....esetleg a belvárosiban majd... :D -
r4pt0r #729 Azt sajnos nem tudom. -
Orionk #728 ilyen hely szegeden hol van? -
r4pt0r #727 Pesten a MOMparkban minden film feliratosan jön. SZóval aki feliratos filmeket szeret annak ott a helye. Premier film valami kis terembe megy minidg 550 fős vagy valami ilyesmi. :D -
#726 csodálatos...
remélem azért mégiscsak feliratos lesz -
#725 az előzetesben Optimusé és Turturroé volt furcsa nekem...a többi nem volt annyira szar.... -
#724 UIP, port.hu - ez már rég eldőlt. :(
A DVd-éig, mégha amcsi kiadás is - mert anno az előbb volt - 3-4 hónap! -
Orionk #723 mármint szinkronosan lesz a mozikban a transformers 2? nehogy szinkronosan legyen már basszák meg -
Szabi1991 #722 dvd-n úgyis lesz angol 5.1 + felírat ;) -
#721 És ilyen lesz a filmé is, és most ezért lesz "bukás"! :)
Hogy szakadjanak meg! -
#720 star trek előtt adták az előzetesét szinkronosan...fhúúú de rossz volt... :D -
#719 az már az első részben is olyan volt :D -
megalodon #718 Bumblebee-nek is meghajlott a rendszámtábla:) -
Suffering #717 Star Trek előtt volt az új Transformers 2 szinkronizált előzetese? Ha igen milyen? -
#716 Remélem, amikor átalakul, akkor majd egy lestrapált vontató néz vissza ránk ^^ -
Tripod #715 Fú de zsír poszterek. Szegény Optimus igencsak megviselt állapotban feszít! -
#714 poszterz
-
Csaba007 #713 zsír :P -
#712 Szerintem is. -
#711 tökéletes ^^ -
Hellsing47 #710
igy esetleg? -
#709 picit kicsinyíteni kellene rajta, de amúgy tökéletes -
#708 Frissítették a Trasnformers.com oldalt, érdemes megnézni!
Másrészt, nem kellene cserélni a fórum bannerét? Mondjuk erre? -
#707 akkor a külföldi premierrel keverem, azért kösz a tájékoztatást -
r4pt0r #706 júni 4 -
#705 május 21., nem? -
r4pt0r #704 Terminátor se május. :D -
#703 lol én meg várom itt májusban, lehet összekevertem a Terminator 4-el :|