Transformers 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az Autobotoknál is vannak óriások: pl. Szuper Omega egymaga akkora, mint Devastator <#vigyor3>
Tényleg,nemlehet,hogy valami csavart tesznek a készítõk bele és az Autobotok is egy nagy robottá egyesülnek?? 😊
Nem biztos, hogy a filmbeli neve is Scavenger lesz, mert a játék dobozán Demolishor a neve. Egyelõre az utóbbi a valószínûbb.
Ez még jobb lesz mint az elsõ rész!
Jöjjön már-jöjjön már 😊
Elöször ugyis feliratosan adják ki szerintem!
Max csak a bemutatókat szokták elöre szinkronizálni!
kuci06
vótmá? Õ lenne az a bazinagy állat, akire Optimus Prime ugrik a trailerben

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Contrecast
asszem ez is lesz olyan jó mint az 1! 😄

5c0rp330n
nahát! negyedszerre is köszönjuk :/

LPKENJI
http://filmuniverzum.avpuniverzum.hu/?p=2470
Azért Ironhide derekán az a csuzli nemsemmi<#nyes>
5c0rp330n
ráadásul annak ellenére, hogy fullhd van a nevében, ez annak bizony a harmada se, és még a szolid felbontáshoz képest is mosott szar.. ennél van fent sokkal-sokkal jobb minõségû trailer.

5c0rp330n
hardwired kicsit lemaradt most 😊

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Victor1103
Nemár!Ugye nem szinkronos lesz a moziba?Az eredeti nyelvet semmi nem ûbereli.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Õ bizony!

5c0rp330n
LasDen
én csak azt mondtam, hogy a Shia nyávogós idegesítõ hangaj és az elõzetesben lévõ magyar hangja közül a magyar a jobb, mer avval én sokkal komolyabban tudom venni.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kandurex
Meg nem nézném magyarul. Hál'istenek a Nyírplázába az elsõ részt is angolul adták. Remélem ezt is.

Kandurex
Ez szanaszét fog verni mindent látványban.

Ja, betelportált a népek közé! Wow! Sztem is büntet ahogy kinéz!
Korábban azt tippeltem nem lesz ilyen nagy, de tévedtem, és látva a robotot, nem is bánom! 😊

Optimus Prime
Készítettem pár screenshotot Na ki találja meg a The Fallent? 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

És ha jól látom Fallen teleportál? Ku...tya jól néz ki!
A három részbõl álló Arcee.
De ez már a 30 mp-es teaserben is látható volt.

Nekem is sikerült és nem csalódtam! 😊

LasDen
a film jobb volt angolul, de például ebben Shájá Löböf sokkal értelmesebbnek tûnik mint a saját hangjával, mer azzal nem tudom komolyan venni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zoliii
ebben igazatok van ráadásul a transformers 1 is jobb volt angolul

Ó uramatyám, azt két mondatot nem lett volna egyszerûbb feliratozni...<#wilting><#idiota>
5c0rp330n
fallen hol volt? nem láttam..

5c0rp330n
magyar szinkronos? meg sem szólalnak benne <#wilting>

DantszEE
Az új Trailerben ha jól látom, amikor Barricade áttarol egy házon, majd átalakul, valamik ugrálnak mögötte. Azok mi a francok?😄
Amúgy a TF1-ben Ironhide landol a medencében, majd elbújik a fák mögé, és ott áll a tütü, aminek felveszi az alakját.-.-"

Optimus Prime
Yahoo!-s HD trailer
Én kivártam. Nem akartam olyan gagyi minõségbe megnézni. Kapásból vagy 10 Transformer érkezik még. Scorponok is feltûnik, sõt a The Fallent is látni egy pillanatra.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

LasDen
nincs miért bocsánatot kérni... 😄

Ja igen, igazad van!
Bocs
LasDen
számoltál az 5 óra eltolódással??? ott még csak 9-10 óra van.....gondolom azé nincs még

Nem arról volt szó hogy ma jön a HD trailer?
Ennek ellenére nem igazán találom sehol<#rinya>
én nem tudtam :-) amúgy már nekem se mûködnek a linkek:-P szar oldal! Na mindegy ami linket adtál ugyanazok a játékok amiket én is linkelgettem, ha valakit érdekel az is jó!
Jetfire szereplése már hónapok óta tudott😊
Mindenesetre nekem a linkek nem mûködnek... ellenben ez igen😊

ok na mégegyet, az utolsó nagyon bejött:-D
TargoncaTransformers:-D
na ok több képet nem szúrok be , pár link azért még megy
BlackBied, sztem Álca lesz, nem tudom sztem olyan a robot formája!
BlacBird/Feketerigó robot

+sztema legérdekesebb egy Autobot jelû repülõ!!! Talán csak nem JETFIRE! Azt kell mondjam sztem tutira vehetõ egy kis légicsata a TF2-ben, egyszerûen nem lehet kihagyni, remélem lesz, minden adva van!
Autobot repülõ!
nekem sem jeleníti meg a képeket

de ha rákattintasz ballal a kis ikonra, majd a kép címének másolására, új lapfülre / ablakba bemásolva a linket már megjelenik
nekem ok:-) itt a link itt is megnézheted õket!
Transformers-Hasbro figurák
+ a Devastator nem tud átalakulni semmivé és az új traierben látható nagy dög, éppen valamibõl (elvileg egy markolóból) alakul át, majd ha jön a HD trailer jobban meg lehet figyelni+nem hinném ,hogy Bay egy tesarben ellõné ez egyik legnagyobb számot a Devastatort!
LasDen
tehát csak nekem nem jönnek be a képek me én nem látok semmit...megjelenítésné meg page not found....

hátha neked a HASBRO nem elég hivatalos, a hivatalos játékfigurájával, de + még egy adalék! A tralierben szereplõ nagy dög, csak egy markoló!

ok hogy lehet változtattak 1-2 helyen a koncepción, de az kijelenthetõ, hogy 80-90 % olyan lesz!
egy ilyen oldschool játékfigurás képre nem alapoznék 'hivatalos' infót <#zavart2>

a Hasbro kidobta a Devastator játékfigura képét, tehát a #438-as hsz-ben beszúrt képet tekinthetjük hivatalosnak, úgy fog kinézni, tehát az a vita is van zárva, hogy a trailerben látható nagy kerekû DÖG az Optimus fülbevalójával tényleg csak egy darabja lesz a nagy egésznek!
immovable
gyenge voltam<#idiota>
Hehe, én veled vagyok...<#vigyor2>