1467
  • Tripod
    Atyaúristen
    Ez borzalmasan szar
  • zoliii
    Új Magyar nyelvű előzetesTransformers 2
  • gErIbÁ
    voltam ma star treket nézni moziban és előtte adták a transformer 2 előzetesét az újabbat ,mit kel mondjak nem volt gyenge ,előttem ülők kicsit ráizgultak "fú ezt is meg fogjuk nézni " az tuti hogy nagyon látványos lesz csak nehogy elszúrják a sztorit
  • Optimus Prime
    Ti biztos nem láttátok az energont magyar szinkronnal, amiben Barbinek brílírozik. "Első Optimusz, szuper-fokozat! Vááóóó!..."
    Vagy a The Movie bármelyik szinkronját. Szinte fáj a régiben mikor némán tátognak és nagyon fáj a újban mikor olyanok hangzanak el "szarháziak" vagy "rohadékok".
    A mozifilm szinkronját a mai napig nem mertem megnézni. De véletlenül láttam a TV reklámáját... az s fájt "Upsz, bocsi." "Ez az! Kapd el" utóbbit mikor és miért mondja Sam sose fogom megérteni.
  • LasDen #738
    nemtom lehet velem van a baj, de ha mondjuk megnézem moziban akkor sem zavar ha szinkronos lesz....legalább láttam és maj később megnézem eredetiben angolul... :D
  • Picizöldfül
    én felmegyek pestre megnézni az tuti,vidéki vagyok de leszarom..felkell mennem!! max összegyűlünk együtt és megnézzük:D
  • Suffering
    valaki felrakhatná a netre.
  • LasDen #735
    lentebb írtam hogy az ST előtt adják.....nem a legjobb...de talán türhető lesz :D
  • Suffering
    Én meg azt akarom tudni, hogy hol az istenben van a szinkronos előzetes. Star Treknél nem vetitik? Bezzeg a G.I.O-nak már van magyar előzetese.
  • Optimus Prime
    Cím, honlap, elérhetőség, útvonal - mindent tudni akarok annak a lehetséges mozi(k)nak a helyéről.
  • spedway
    Hát ilyen gondolom se Debrecenben, se Nyíregyházán nincsen itt a mi környékünkön... király. Mehetek fel a fővárosba mozizni... 21. század power.
  • sweech
    az utolsó poszter

• LasDen #730
    sztem csak szinkronosan lesz....esetleg a belvárosiban majd... :D
  • r4pt0r
    Azt sajnos nem tudom.
  • Orionk
    ilyen hely szegeden hol van?
  • r4pt0r
    Pesten a MOMparkban minden film feliratosan jön. SZóval aki feliratos filmeket szeret annak ott a helye. Premier film valami kis terembe megy minidg 550 fős vagy valami ilyesmi. :D
  • toysoldier
    csodálatos...

remélem azért mégiscsak feliratos lesz
  • LasDen #725
    az előzetesben Optimusé és Turturroé volt furcsa nekem...a többi nem volt annyira szar....
  • Optimus Prime
    UIP, port.hu - ez már rég eldőlt. :(
    A DVd-éig, mégha amcsi kiadás is - mert anno az előbb volt - 3-4 hónap!
  • Orionk
    mármint szinkronosan lesz a mozikban a transformers 2? nehogy szinkronosan legyen már basszák meg
  • Szabi1991
    dvd-n úgyis lesz angol 5.1 + felírat ;)
  • Optimus Prime
    És ilyen lesz a filmé is, és most ezért lesz "bukás"! :)
    Hogy szakadjanak meg!
  • LasDen #720
    star trek előtt adták az előzetesét szinkronosan...fhúúú de rossz volt... :D
  • LasDen #719
    az már az első részben is olyan volt :D
  • megalodon
    Bumblebee-nek is meghajlott a rendszámtábla:)
  • Suffering
    Star Trek előtt volt az új Transformers 2 szinkronizált előzetese? Ha igen milyen?
  • EnZsolt
    Remélem, amikor átalakul, akkor majd egy lestrapált vontató néz vissza ránk ^^
  • Tripod
    Fú de zsír poszterek. Szegény Optimus igencsak megviselt állapotban feszít!
  • sweech
    poszterz

• Csaba007
    zsír :P
  • Optimus Prime
    Szerintem is.
  • SLICK
    tökéletes ^^
  • Hellsing47

igy esetleg?
  • SLICK
    picit kicsinyíteni kellene rajta, de amúgy tökéletes
  • Optimus Prime
    Frissítették a Trasnformers.com oldalt, érdemes megnézni!
    Másrészt, nem kellene cserélni a fórum bannerét? Mondjuk erre?
  • SLICK
    akkor a külföldi premierrel keverem, azért kösz a tájékoztatást
  • r4pt0r
    júni 4
  • SLICK
    május 21., nem?
  • r4pt0r
    Terminátor se május. :D
  • SLICK
    lol én meg várom itt májusban, lehet összekevertem a Terminator 4-el :|