Transformers 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jöjjön már-jöjjön már 😊
Max csak a bemutatókat szokták elöre szinkronizálni!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Azért Ironhide derekán az a csuzli nemsemmi<#nyes>#nyes>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Korábban azt tippeltem nem lesz ilyen nagy, de tévedtem, és látva a robotot, nem is bánom! 😊
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
De ez már a 30 mp-es teaserben is látható volt.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy a TF1-ben Ironhide landol a medencében, majd elbújik a fák mögé, és ott áll a tütü, aminek felveszi az alakját.-.-"
Én kivártam. Nem akartam olyan gagyi minõségbe megnézni. Kapásból vagy 10 Transformer érkezik még. Scorponok is feltûnik, sõt a The Fallent is látni egy pillanatra.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Bocs
Ennek ellenére nem igazán találom sehol<#rinya>#rinya>
Mindenesetre nekem a linkek nem mûködnek... ellenben ez igen😊
TargoncaTransformers:-D
BlackBied, sztem Álca lesz, nem tudom sztem olyan a robot formája!
BlacBird/Feketerigó robot
+sztema legérdekesebb egy Autobot jelû repülõ!!! Talán csak nem JETFIRE! Azt kell mondjam sztem tutira vehetõ egy kis légicsata a TF2-ben, egyszerûen nem lehet kihagyni, remélem lesz, minden adva van!
Autobot repülõ!
de ha rákattintasz ballal a kis ikonra, majd a kép címének másolására, új lapfülre / ablakba bemásolva a linket már megjelenik
Transformers-Hasbro figurák
ok hogy lehet változtattak 1-2 helyen a koncepción, de az kijelenthetõ, hogy 80-90 % olyan lesz!