3885
-
#202 Hát erről van szó.
Ezé van sokkal több varez is...
Basszameg...ezt kéne számbavenniük. -
#201 Egy csomó játéknak a megjelenése után jön ki a demója mostanában. A Sins of a Solar Empire már 1.03 verziónál tart és most fog csak jönni a demója. A Frontlines: Fuel of War 1.01-nél és még nincs demója. Ez most valami új szokás ami nem igazán nyerő mert a demóverzió lényege (benne van a nevében) egy demonstráció -bemutatása a játéknak- , hogy így fog kinézni és ilyen lesz a hangulata. Most meg pont fordítva működik. -
#200 Nem kell mondani.Ez egyértelmű. -
#199 ahhoz nem kell demo -
simonl #198 Sziasztok,
Én ma bebattyogtam egy 576 -ba és azt mondta a srác, hogy március 28 ra volt valóban a PC megjelenés.
Várják a cuccot, elmondása szerint hétfőtől bármelyik nap megkaphatják a boltok...
-
#197 Valaki szereti kipróbálni a játékot (hogyan fut, milyen a játékmenet, nem akad-e, stb.) mielőtt megveszi... -
Hellsing47 #196 nem mindenki veszi meg a játékot a megjelenésekor -
#195 Lol én már sokszor tettem fel a kérdést, hogy mi a faxnak demo, ha már megjelent a játék???????? -
#194 mit vagy meglepve?
az előző vegas demoja is csak megjelenés után jött szerintem igy lesz ez most is -
#193 kösz.
akkó tárgytalan. -
Hans von Luck #192 Itt lejjeb mar írták páran a megjelenés dátumát, tekerj lejjebb, biztos megtalálod. Volt vmi Március meg Április is, és már vki a nyarat emlegette... -
Hans von Luck #191 Nem lesz demo? Erre csak azt tudom idézni, amit Tommy Lee Jones mondott a Született Gyilkosokban: hogyazatetvesgennyesistenbasszabeléaztatúrósretkesfaszát
Eddig bírtam az Ubit, de ezekután...
Most akkor torrentröl vakarhatom le feltört verziót, csak ha az megy rendesen, akkor veszem meg... -
#190 Megjelenés dátuma???
VÁRHATÓLAG???? -
#189 Gyanús ez az AGPs dolog nekem is. Lehet lesz benne valami extra amit csak PCI-vel lehet bekapcsolni mint Ghost Reconban ha van Ageia PhysX kártyád akkor az épületek apró darabokra robbannak meg fújja a fákat a szél (szvsz mindet ki lehet vitelezni PhysX kártya nélkül). -
tmisi #188 Jah ez így van. De meg is érdemlik.
Ehhez a noAGP dologhoz csak annyit, hogy a nem támogatja nem feltétlenül jelenti h nem indul el max az hogy PCI-E-re optimalizált és/vagy nincs tesztelve AGP-n.
De az is lehet hogy csak hülye marketingtrükk. Mert akinek AGP-s rendszere van az már szerintük ócska, viszont a PCI-E váltás szinte egy új gépet kíván így majd többen állnak át modernebb gépre. Szerintük.
+Slusszpoén: van kétmagos rendszer is AGP-vel, sztem van olyan aki 1-2 éve vett ilyet, most dobja az egészet??? Na mind1.
UI:
JÖJJÖN MÁR KI!!!! :D -
strebacom #187 Fasza game lesz, de buli van nálunk!! -
#186 sajnos ez van -
#185 Látod ezt sem értem. Ezzel a nem adunk ki demót dologgal is csak a warezt erősítik. Én látatlanban nem veszek meg játékot főleg mostanában ha meg leszedem a teljeset akkor már úgyis végigjátszom és ha nem fog meg annyira vagy nem érdekel a multija már nem is veszem meg (főleg ,hogy pénzem sincs mindig rá). Ha lenne egy demo és kipróbálhatnám akkor abból leszűrhetném ,hogy szar-e a játék vagy megéri-e megvenni mert sajnos itt már nevekre meg kritikákra nem nagyon lehet adni. -
#184 csak nem lesz demo -
Hans von Luck #183 Most futtattam le a tesztet a canyourunit cuccon, de egyelöre nem virít pirosan az agp-s karim...lesz ami lesz, én azér a demót nyomatom majd először... -
Puhos #182 Hi!
Megnéztem, szerintem nem nagy, ha ez lesz akkor jó, ha nem akkor sincs nagy baj valahogy majd eldöcög a vason. -
Hans von Luck #181 Hát legyen igazad...tényleg kár lenne érte, mert az 1-sel szerettem játszani. Sztem az egyik legjobb kommandós játék, ha nem a legjobb... -
csgj #180 Mi vaaan? :P Totál nem értem, hogy mit akartál írni... -
azamat #179 aha, fasza,csak én pont azért linkeltem be,mert a can you run it mást ír gépigénynek... -
Puhos #178 Ha lejjebb olvastál volna akkor láthatnád hogy már be van írva a megjelenés és a gépigény is,136 és 135 hsz. -
Puhos #177 Csá!
Szerintem nem jó oldalt linkeltél be, amire te gondoltál az ez. -
strebacom #176 Hát mik vannak No AGP ez végül is mit jelent nem támogatja az AGP-s karikat..sztem!!! -
csgj #175 Hát, a Ubisoft találta ki ezt a no AGP-t. Az Assassin's Creed is csak néhány AGP-s kártyát fog támogatni... De sztem ügyes moddolók ki fogják találni a Vegas 2 esetében, hogy hogyan szüntethetnék meg ezt a problémát. :) Legalábbis nagyon remélem. -
strebacom #174 Én Ápr 17. éröl tudok... -
#173 Mivel eddig nem hívtak az 576-tól sajnos az áprilisi megjelenés lesz a valószínű :\ -
Hans von Luck #172 Az elso jo volt. En ilyen vason toltam: Athlon64 3500+ , Radeon X1950Pro 512MB AGP, 2 GB DDRAM 400MHz. Korrektul muzsikalt, de ez a 2-es...hogy no AGP...az nem jo! Csak a tobbi jatekfejleszto ne kovesse ezt a rossz peldat... -
simonl #171 Megjelenés március 28.
Mondja az 576.hu
Na most kinek higgyünk:D -
azamat #170 vagyishogy ez az első részgépigénye
sorry.. -
azamat #169 nem tudom mennyire lehet hinni a Can you run it? nevű oldalnak,de azt írja,kisebb a lesz gépigénye mint az első résznek volt
itt az első vegas-é, itt pedig a másodiké másodiké
az ajánlott gépigény egy gb rammal kevesebb... -
#168 Várható megjelenés: 2008 április 18.
Mondja a cdgalaxis.hu... -
#167 Most a konzol van a központban, új dolog, könnyű rá fejleszteni, stb. Aztán 1-2 év múlva ismét a PC lesz a központban és igényesebb játékok jönnek, a motorokat is jobban kifogják tudni használni remélhetőleg, kevesebb bug lesz bennük, stb... egészen addig amíg nem jön a köv gen konzol. Ez így fog ugrálni szerintem. -
smusher #166 igaz, hogy jön de az is "párhuzamos fejlesztés", mely a konzolport finomabb megfogalmazása
a bia HH egyébként annyi csúszáson ment már át, hogy nekem el is ment a kedvem tőle, az ubi most is csak az assassins creed miatt tette át későbbre, hogy egyenletes legyen a kaszálás
pc-re mindig lesz játék, nem ez a kérdés, hanem, hogy milyen minőség jön rá, konzolport faszgyerekeknek, vagy igazi pc fejlesztés, nos, azt hiszem az előbbi -
#165 Szerintem cod4 sem túl nagy szám. elvakít a sok effect.
Azt meg ez csak 1 játék. -
#164 Azért lehet szép játékot csinálni nagy gépigény nélkül. Szvsz CoD4 szép (igaz nem hosszó a single) és nincs nagy gépigénye.
Rengeteg múlik az optimalizáláson is meg azon mennyire finomhangolható a játék. -
#163 Ezen én nem csodálkozom.
Mit vártunk?
Szebb hosszabb és jobb játékokat akarunk.
Akkor ez természetes, hogy nem fog megállni a gépigény.