3885
  • Adam II
    Jah lehet ez csak riogatás ,hogy a birkák vegyenek új gépet.
  • tiburon26
    az ubi még mindig nem ea!szerintem!amugy nem nevezném egyáltalán nagynak a gépigenyt mondjuk hogy nem támogatja az agp-t az "nem fer"de szerintem menni fog agp- sel is.csak jönne már!!!
  • Adam II
    Az UbiSoft is kezd olyan lenni mint az EA:(

A Rockstar seggét is szét kéne rúgni ha nem adják ki GTA4-et PC-re.

Azért megkönnyebülve látom ,hogy a Gearbox még kitart a PC-sek mellet és a BiA Hells Highway illetve a Colonial Marines is jön majd PC-re.
  • smusher
    dehogynem, pont ez az, hogy érdekli a kisgeciket a szoftver és hardverfejlesztők kéz a kézben járnak, hogy együtt akasszák le a nagylóvét. ha meg nem akarsz minden évben tízezreket költeni a pc-re, és átállsz szaros konzolra, akkor a játékokért fogod kiadni ugyanazt a pénzt.

egyébként ez is konzolport lett, és az, hogy csúszik is a pc változat, a pofátlanság netovábbja, gyakorlatilag a szemünkbe röhögnek, hogy ti vagytok a legkevésbé fontosak számunkra a raven shield idején még különböző verziók készültek, a különböző platformok sajátosságainak megfelelően, ma már egyedül a ghost recon képviseli ezt a hozzáállást, de annak a fejlesztői is valami elkúrt ocsmányságon melóznak éppen
  • csgj
    Én is pontosan így vagyok vele... Meg még vagy kismillió ember. De mit érdekli ez a Ubisoft-ot? Le se sz*rják.
  • Adam II
    Nem csa AGPs videókarit nem támogat nekem meg az van. PCIre váltás esetén új PCIs videókari kéne de akkor már kell új alaplap abba új processzor meg új DDR2 RAM szóval az egész gépet cserélhetném a meghajtókat leszámítva.
  • DarkSector
    Miért akkora igénye lesz?
  • Kandurex
    egyébként inkább sajnos tűnik küldetés lemeznek, mint második résznek,...gyakorlatilag ua., és még a grafika is rondult :/
  • Adam II
    Hát én most biztos nem veszek csak ezért az egy játékért új gépet.
  • smusher
    bojkottálni kell a szemetek áruját. nem normális már ami videokártya és processzor fronton megy. régi szép idők
  • bertino
    végülis neked is igazad van, de sztem mindkét állításnak van alapja.
    de tökmind1, ha nem támogatnak bizonyos hardvereket azon sajnos mi vajmi keveset tudunk változtatni :(
  • bakvarnyu
    ja hát pont azért tolják a hardvergyártók a lóvét a fejlesztöknek
    nem pedig a fejlesztők a bevételből a hardvergyártóknak
    vagy lehet már túl sok sört ittam
  • bertino
    ha nincs játék, nincs miért hardvert venni, ami megigényeli, hogy jobban játszhasd

ha van jó hardvered de nincs hozzá game, annak mi értelme is van ? :)
  • bakvarnyu
    pont fordítva nem
  • bertino
    szerinted akik PCre fejlesztenek, azoknak bevételeiből nem rakosgatnak félre a hardvergyártóknak is ?
    PC-s társadalom mozgatói ők... dereng már ?
  • Puhos
    Csá!

Igen, ma már ezen az AGP-n el kell gondolkozni, a gyártók szerint egy-kettő be is fejezi ennek a technikának a gyártását a közeljövőben. Mert ha fejleszt az ember akkor ugye szinte új gépet kell összepakolni. És nem mindenki van eleresztve úgy, hogy egy új vasat vegyen, rakjon/rakasson össze. Nem mindenki apuci, anyuci kedvenc kisfia.
  • Adam II
    Többek között nekem is :(

És mi a francért nem támogatja?? Ha az első rész tudta ez miért nem. A videók alapján pedig a nappali pályák elég gagyinak tűnnek.
  • Viktor9202
    Pl ebben is igazad van hogy nagyon soknak van még AGP-s karija
  • Viktor9202
    Nekem mondod ?:D:D:D
  • grebber
    Pff az kemény 9-10 ezer földi forint ma már alapnak kéne lenni minden játékos gépben!
  • bakvarnyu
    "* Graphics Cards Not Supported: All AGP Cards "
    a magyar játékostársadalom 50 %-a
  • Viktor9202
    Én nem parázok irtam hogy nekem szerintem akadásmentesen fog menni(ott van lent milyen gépem van) 2 gb ramot bebasznak neki ?:S
  • grebber
    Mond melyik az a dolog ami miatt ennyire parázol??
    Semmi non plusz ultra nincs benne.
  • Viktor9202
    Jó monjuk azért nem olyan rossz ahogy elmondtam mert van ennél sokkal rosszab, de amit az ajánlott gépigényhez irtak, azon nem fog olyan jól menni
  • grebber
    Te vajon mit nézel? Ez nagy gépigény ? Még véletlenül sincs benne olyan dolog ami elérhetetlen meg drága lenne.Ez egy jó gépigény.
  • Viktor9202
    Elmehetnek a büdös kurva annyukba, hogy ekkora gépigényt csináltak neki. Végül is nem nekem kéne pofázni mert nekem úgyis maxon fog szerintem menni, de én úgy láttam nem lesz ez sokkal szebb mint az első rész. Pfffff szánalamas, ezzel is azlesz mint a Crysis-el. Gépigény miatt nemfogják venni
  • Puhos
    Ez lemaradt:
    Graphics Cards Supported:

ATI Radeon X1000 series - Radeon X1600, X1800, X1900, X1950

ATI Radeon HD 2000 Series - HD 2600, HD 2900, GT/XT

ATI RadeonT HD 3000 Series - HD 3850, HD 3870, HD 3870 X2

NVIDIA GeForce 6 Series - GeForce 6800 Ultra, 6800 GT, 6800, and GeForce 6600 GT

NVIDIA GeForce 7 Series - GeForce 7950 Series, 7900 Series, 7800 Series, 7600 Series,

NVIDIA GeForce 8 Series - GeForce 8800 Ultra , GeForce 8800 GTX , GeForce 8800 GTS, GeForce 8800 GT , GeForce 8800 GS , GeForce 8600 GTS , GeForce 8600GT, GeForce 8500 GT

NVIDIA GeForce 9 Series - GeForce 9600 GT

* ATI HD 2400 models / Nvidia GEforce 7300 models are supported, but take note the performance of those cards might not give a good gaming experience.

* Graphics Cards Not Supported: All AGP Cards

Sound Cards Supported:

Creative SB X-FI (PCI-Express version also supported)

Creative SB Audigy IV

Creative SB Audigy II

Creative SB Audigy II USB

Creative SB Audigy LS

Creative SB Audigy

Creative SB Extigy USB

Creative SB Live

Creative SB 512

Creative SB 128

Hercules Fortissimo III 7.1

Hercules DigiFire

Turtle Beach Montego DDL

Turtle Beach Riviera

Realtek AC97 & HD

C-Media

SoundMax HD

Sigmatel

Game Pad Supported :

Xbox 360

--
    Best Regards,
    Ubi.LevelUp - Community Developer
    Rainbow Six Vegas 2
  • Puhos
    Csá!

Gépigény : Rainbow Six: Vegas 2 System Requirements Revealed

Keeping things interesting tonight, the guys over at Ubisoft have released some official system requirements for their upcoming tactical shooter, Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2. So what kind of setup will you need to run this bad boy? Here's the scoop:

Minimum Configuration:

* CPU: 3 GHz Pentium 4 Hyper Treading or AMD Athlon 3000
    * Operating System: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)
    * Memory: 1024MB for Windows XP / 2048MB for Windows Vista
    * Drive Space: 7 GB
    * Graphics Card: 128 MB DirectX -compliant, Shader 3.0-enabled video card
    * Sound Card: DirectX-compliant sound card
    * DirectX version: DirectX 9.0c (included on disc)

Recommended & Preferred Configuration:

* CPU: Intel and AMD processors 3.2 GHz
    * Operating System: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)
    * Memory: 2048MB
    * Drive Space: 7 GB
    * Graphics Card: 256 MB DirectX -compliant, Shader 3.0-enabled video card
    * Sound Card: DirectX-compliant sound card
    * DirectX version: DirectX 9.0c (included on disc)

A list of supported video and sound cards can be found right here.

The PC edition of Rainbow Six: Vegas 2 is scheduled for release on April 15th.

És ha jól látom megjelenés április 15?!
  • Fenrir
    576 szerint március 28.
  • smusher
    mondjuk még ha így is lenne, de legalább normálisan portolnák pc-re egy-két extrával, okés lenne. viszont azt olvastam, hogy a 2 nem megy olyan jól xboxon, mint az 1. namost milesz? mert ha egy-az-egyben kaszálni akarnak egy kicsit még pc-n, de már nem költenek rá, akkor ez egy rémálom lesz, ami dual 8800 ultrával se fog normálisan menni
  • Adam II
    Még nem áll készen tudod még fésülködnie kell meg borotválkoznia és megigazítania a nyakkendőjét meg pisilnie egyet aztán majd megjelenik végre
  • DarkSector
    Nem majd azt fogják mondani, hogy nem volt tréfa, csak még nem áll készen a játék, és majd talán évvégére kiadjuk.
  • Bence94
    és akkor áprilisban mondják hát ez csak tréfa volt nyáron jön ki a pc-s vezió.
  • DarkSector
    Sajnos ez van.
    A Crysis óta eldurvult a helyzet.
  • smusher
    http://www.gamestar.hu/az-ubisoft-megvette-tom-clancy-t.html

Ez lett tehát az elbaszott szivárvány és a többi kettő sorsa is. Ultraszánalomnál is szánalmasabb. Várjatok minél több semmitmondó, ám fényesre pucolt szarkupacot. Ahol rombolható a környezet psze.
  • simonl #127
    Tudja valaki, hogy miért van ez, hogy szinte minden játék PC megjelenése csúszik.
    Ez valami trendi marketing fogás.....vagy a konzolon szondáztatják a jónépet?
    A kedves kiadók "sírása" persze mindig megy - warez és hasonlók - nekem személy szerint határozott szándékom volt megvenni ezt is, és az Assissins Creede t is, (ha jól tudom UBISOFT mindkettő)de lehet hogy áprilisban már másra költöm a pénzmagot.

De ez csak egy vélemény.....bekaphatják
  • DarkSector
    és ez még csak "talán április 17"
  • mistermiskolcz
    Április 17?
    Ne b....sza már meg...
  • pylu
    Konzolos megjelenés a mai elvileg... A PC április 17 én úgy tudom.
  • tiburon26
    na ez lemaradt