3885
-
#122 szerint ma már az üzletekbe van! -
simonl #121 A március 21 es megjelenést már cáfolták???
576 -on ésa CD Galaxisban semmi hír a játékról.... -
#120 Minek kéne? Ugyanúgy csak 3 kommandós van mint az egyben. -
#119 2 ellenséget lehet az első rész snake cam-jában megedni (elsődleges és másodlagos célpont). A 2. részben lehet többet is? -
roenick #118 Ja-ja a Snake cam már az első részben is tudta az ellenség helyzetének
megadását!! -
Kaslerka #117 Snake cam-nak is lett egy új szerepe ---> az ajtón benézve elárulhatjuk társainknak az ellenség helyzetét.
Ez az 1-ben is volt ha a kis piros négyzetkékre gondolsz. -
tmisi #116 ááááááááá -
mistermiskolcz #115 Én meg remélem hamarabb! -
theodor #114 Rem. később lesz az. -
mistermiskolcz #113 Pc-s megjelenés március 21, igaz? -
#112 Párhuzamosan futó történet, az első szállal-- A történet végére az első rész története is befejeződik , elvarrva minden szált :) -
#111 már megint kezded a szart :(
kit izgat mi lesz, majd veszük ps2-t vagy akármit
-
Skyline #110 De akinek semmi másra nincs szüsége csak játszani szeret meg filmetnézni annak a legjobb választás a box..Berakja a lemezt (vagy vinyózik) és már játszik/filmezik is...
-
Skyline #109 Karktergenerálósdi,stbstb...oké...De ez akkor nem az első rsz folytatása? Mert annak úgy lett vége hogy csak ültem és bambultam,aztittem jön a kövpálya annyira sefülesefarka nemvolt a befejezésnek....Erre ez nem onnan folytatódik? -
#108 Na jó de azt se felejtsd el, hogy a boxon csak játszani tudsz max filmet nézni (ami mint kiderült nem is olyan buli) de a pc-t ezer más dologra is tudod használni és az egész család használhatja. -
#107 Igazad van...
Erről sajnos lehetne sokat beszélni meg tárgyalgatni, de sok lesz az off ahogy te is mondtad.
A demo amúgy engem is mélyen érintett, de a sok halogatások közepette ez szinte már szúnyogcsípésként emlegetem. -
#106 egyre többen vesznek konzolt,..egy box mostanában 50 körül van...mennyi egy közepes videókártya?...az arányok tolódnak és a konzol felé, nem fordítva
na de OFF, OFF, aztán mindjárt kapjuk a magunként :)
egyébként sajánlom, h nincs belőle demó...sőt, az első részt kifejezetten a demó miatt vettem meg :/ -
#105 Jah.
Csak éppen míg minden háztartásra jut 1 PC minimum, addig X-BOX 360???
Na itt van a kutya elásva. -
#104 warez mindenhol van, csak míg xbox -on, minden eladott dobozra 5 megvett játék jut, addig egy PC -re 5 évente jutt 1 db!!!...arányokkal van a baj, nem a warezzal
(PS3-al ugye meg az van, hogy nincs eladott és darabra számított warez, mert ugye nincs warez :)) -
#103 Amúgy X360-on is brutális a varez, úgyhogy nem értemlek.
Max PS3 esetében kifejezetten, de hogy ámblokk az egész nextgen...hháááttt a PS3 kivételével az egész piac egy warez birodalom.
PS3 is a BR-től fog függeni.
Amúgy meg már rég nem ott tartunk Nextgen-ek esetében, mint 5-6 éve ahhogy ez sok emberben lerögzült, hogy konzolon FPS-t játszani szar.
Igenis jó játszani FPS-t és soknál már billentyű és egér is támogatott.
Úgyhogy ezzel egytértek. -
#102 FPS nextgen konzolon teljesen élvezhető és jó az FPS irányítás, én most pl. Bioshockkal játszok és maximálisan meg vagyok elégedve úgy, hogy előtt 15 évig PC -n toltam őket,..salz, félrebeszélsz, a másik, hogy hamarabb megkapják, kapom, kapjuk, egyszerűen a brutális wareznak köszönhető ami miatt szépen át is fog alakulni a PC -
#101 Döbbenetes, a sok halasztás után, és az a szomorú, hogy itt mondják, de máshol meg ugyanez van attól függetlenül hogy nem mondják!
A jobb játékok közül melyikből volt utoljára játszható demó???????
2008-ban egyikből sem!!!!!!!!!!!!
A PC LE VAN SZARVA!!! -
#100 nem tudom nekem nem rémlett, azért írtam :) -
#99 Az első részben is lehetett snake cam-al megjelölni 2 célpontot :-I (meg snake cam nélkül is, a T-vel ha jól emlékszem). -
#98 xbox 360-ra már kinn van a játék, azaz warezon -
strebacom #97 Köcce , de ha tudsz dobj egy pár képet...... -
#96 Sajnos képeket nem tudok csinálni :(
Legfeljebb ha vártok picit, és apám elmegy itthonról, akkor előkapom a fényképező gépét, és azzal valamit alkotok majd :)
Nos a játékról, ahogy ígértem.
Sok újdonság nincs benne eddig a játékmenetet illetően. Legelső talán a fejlődési rendszer meg a karaktergenerálás. Útóbbi nem nagy szám, összvissz 10 féle fej közül választhatunk attól függően hogy Nővel ill Férfivel szeretnénk-e játszani. Illetve ezen arcoknak a bajusza változtatható. A játék során lehet majd ruhákat, illetve kiegészítőket szerezni ---> ezeket a tapasztalati pontok oldják fel. A játék elején egy bevezető küldetés szerepel, ahol is egy bombát kell majd leállítanunk. Majd a játék ugrik 5 évet, és máris ledobtak minket Las Vegasban. Legszembetűnőbb, hogy Vegasban már nem csak éjjel tudunk tevékenykedni, hanem lesznek nappali pályák is..///Ha jól emléxem az egyben nem volt nappali Vegasos pálya.///
Ami nagyon tetszett még, az társaink viselkedése. Enyhén szólva is be nem áll a szájuk, folyamatosan kommentálnak, néha még vissza is szövegelnek. Nagyon nagyot dob a hangulaton. Snake cam-nak is lett egy új szerepe ---> az ajtón benézve elárulhatjuk társainknak az ellenség helyzetét.
Összeségébe nagyon jó játék, egyenlőre ennyi újdonságot fedeztem fel az elődhöz képest. Nagyon szép nagyon jó és magával ragadó, én is csak a cikk miatt hagytam abba. Meg a holnapi Történelem vizsga miatt :S:S:S -
#95 még egy hírem van nem lesz demo.elmehetnek a jó büdös francba.úgy tudom a vegas-nál volt de csak x-en. -
#94 Az konzolról cinkes. Bár pár játékban megoldott, de a vegas 2 pont nem ilyen sztem :( -
strebacom #93 Na meg ha tudsz képeket is.... -
#92 Elnézést kérek mindenkitől, aki tükön ülve várta volna beszámolómat //sztem nem sokan voltatok :)// De Technikai gondok miatt,//nevezetesen a hely ahonnan megszereztem volna kicsit belassult//
nem rég jött le a játék és íródott ki..Az első két pályát tudtam lejátszani. Röviden tömören: Grafikailag fantasztikus a játékmenet kitűnő. :) a mára beígért részletes beszámolót meg holnapra megírom!
Jó éjszakát mindenkinek -
strebacom #91 Persze hogy érdekel irj róla légyszi!!! -
#90 Azt hittem már kijött PC-re is. De akkor csak 360-ra :) -
#89 kb fél 10 körül tudok majd a játékról mesélni nektek ha érdekel // addigra letöltődik, kiíródik és túl leszek 1-2 óra játékon vele :)//
amúgy a közhiedelemmel ellentétben igenis lehet konzolon fps-ezni... Nem tagadom a pc nyomába sem ér, de lehet. Én is játszottam fps-t konzolon, ez lesz a második, és miután megszokod, már nem is olyan rossz. :) ráadásul Xbox360on max grafikán lehet élvezni :) -
#88 A legutolsó hozzászólás ott, hogy 1 órája játszik és nagyon jó,azt mondja lehet függő lesz.
Más még nem írt erről a játékról, arról beszélnek van-e benne system-link, meg az előző részről is írt véleményt az egyik (negatív). -
#87 Dícséri a játékot egy gyerek 1óra játék után valami ilyesmit ír, de könyörgöm miért kell egyátalán konzolra fps-t csinálni és még ráadásul hamarabb meg is megkapják hihetetlen. -
#86 Nforce-on már páran irtak róla de mivel nemtudok angolul nemtom mit :D -
csgj #85 Nem, nem fake, most jött ki, nézz rá az nforce-ra... Az xbox360-asok előbb megkapják a játékukat, szokás szerint. -
#84 Ez
és
ez
csak fake? -
#83 pedig a buzi ubitól kitelik