3885
  • tiburon26
    szerint ma már az üzletekbe van!
  • simonl #121
    A március 21 es megjelenést már cáfolták???

576 -on ésa CD Galaxisban semmi hír a játékról....
  • Fenrir
    Minek kéne? Ugyanúgy csak 3 kommandós van mint az egyben.
  • Balumann
    2 ellenséget lehet az első rész snake cam-jában megedni (elsődleges és másodlagos célpont). A 2. részben lehet többet is?
  • roenick
    Ja-ja a Snake cam már az első részben is tudta az ellenség helyzetének
    megadását!!
  • Kaslerka #117
    Snake cam-nak is lett egy új szerepe ---> az ajtón benézve elárulhatjuk társainknak az ellenség helyzetét.
    Ez az 1-ben is volt ha a kis piros négyzetkékre gondolsz.
  • tmisi
    ááááááááá
  • mistermiskolcz
    Én meg remélem hamarabb!
  • theodor
    Rem. később lesz az.
  • mistermiskolcz
    Pc-s megjelenés március 21, igaz?
  • Gideon Wieth
    Párhuzamosan futó történet, az első szállal-- A történet végére az első rész története is befejeződik , elvarrva minden szált :)
  • bakvarnyu
    már megint kezded a szart :(
    kit izgat mi lesz, majd veszük ps2-t vagy akármit
  • Skyline
    De akinek semmi másra nincs szüsége csak játszani szeret meg filmetnézni annak a legjobb választás a box..Berakja a lemezt (vagy vinyózik) és már játszik/filmezik is...
  • Skyline
    Karktergenerálósdi,stbstb...oké...De ez akkor nem az első rsz folytatása? Mert annak úgy lett vége hogy csak ültem és bambultam,aztittem jön a kövpálya annyira sefülesefarka nemvolt a befejezésnek....Erre ez nem onnan folytatódik?
  • Shep
    Na jó de azt se felejtsd el, hogy a boxon csak játszani tudsz max filmet nézni (ami mint kiderült nem is olyan buli) de a pc-t ezer más dologra is tudod használni és az egész család használhatja.
  • DarkSector
    Igazad van...
    Erről sajnos lehetne sokat beszélni meg tárgyalgatni, de sok lesz az off ahogy te is mondtad.
    A demo amúgy engem is mélyen érintett, de a sok halogatások közepette ez szinte már szúnyogcsípésként emlegetem.
  • Kandurex
    egyre többen vesznek konzolt,..egy box mostanában 50 körül van...mennyi egy közepes videókártya?...az arányok tolódnak és a konzol felé, nem fordítva

na de OFF, OFF, aztán mindjárt kapjuk a magunként :)

egyébként sajánlom, h nincs belőle demó...sőt, az első részt kifejezetten a demó miatt vettem meg :/
  • DarkSector
    Jah.
    Csak éppen míg minden háztartásra jut 1 PC minimum, addig X-BOX 360???
    Na itt van a kutya elásva.
  • Kandurex
    warez mindenhol van, csak míg xbox -on, minden eladott dobozra 5 megvett játék jut, addig egy PC -re 5 évente jutt 1 db!!!...arányokkal van a baj, nem a warezzal

(PS3-al ugye meg az van, hogy nincs eladott és darabra számított warez, mert ugye nincs warez :))
  • DarkSector
    Amúgy X360-on is brutális a varez, úgyhogy nem értemlek.
    Max PS3 esetében kifejezetten, de hogy ámblokk az egész nextgen...hháááttt a PS3 kivételével az egész piac egy warez birodalom.

PS3 is a BR-től fog függeni.

Amúgy meg már rég nem ott tartunk Nextgen-ek esetében, mint 5-6 éve ahhogy ez sok emberben lerögzült, hogy konzolon FPS-t játszani szar.
    Igenis jó játszani FPS-t és soknál már billentyű és egér is támogatott.
    Úgyhogy ezzel egytértek.
  • Kandurex
    FPS nextgen konzolon teljesen élvezhető és jó az FPS irányítás, én most pl. Bioshockkal játszok és maximálisan meg vagyok elégedve úgy, hogy előtt 15 évig PC -n toltam őket,..salz, félrebeszélsz, a másik, hogy hamarabb megkapják, kapom, kapjuk, egyszerűen a brutális wareznak köszönhető ami miatt szépen át is fog alakulni a PC
  • DarkSector
    Döbbenetes, a sok halasztás után, és az a szomorú, hogy itt mondják, de máshol meg ugyanez van attól függetlenül hogy nem mondják!
    A jobb játékok közül melyikből volt utoljára játszható demó???????
    2008-ban egyikből sem!!!!!!!!!!!!

A PC LE VAN SZARVA!!!
  • Gideon Wieth
    nem tudom nekem nem rémlett, azért írtam :)
  • Balumann
    Az első részben is lehetett snake cam-al megjelölni 2 célpontot :-I (meg snake cam nélkül is, a T-vel ha jól emlékszem).
  • Viktor9202
    xbox 360-ra már kinn van a játék, azaz warezon
  • strebacom
    Köcce , de ha tudsz dobj egy pár képet......
  • Gideon Wieth
    Sajnos képeket nem tudok csinálni :(
    Legfeljebb ha vártok picit, és apám elmegy itthonról, akkor előkapom a fényképező gépét, és azzal valamit alkotok majd :)

Nos a játékról, ahogy ígértem.

Sok újdonság nincs benne eddig a játékmenetet illetően. Legelső talán a fejlődési rendszer meg a karaktergenerálás. Útóbbi nem nagy szám, összvissz 10 féle fej közül választhatunk attól függően hogy Nővel ill Férfivel szeretnénk-e játszani. Illetve ezen arcoknak a bajusza változtatható. A játék során lehet majd ruhákat, illetve kiegészítőket szerezni ---> ezeket a tapasztalati pontok oldják fel. A játék elején egy bevezető küldetés szerepel, ahol is egy bombát kell majd leállítanunk. Majd a játék ugrik 5 évet, és máris ledobtak minket Las Vegasban. Legszembetűnőbb, hogy Vegasban már nem csak éjjel tudunk tevékenykedni, hanem lesznek nappali pályák is..///Ha jól emléxem az egyben nem volt nappali Vegasos pálya.///

Ami nagyon tetszett még, az társaink viselkedése. Enyhén szólva is be nem áll a szájuk, folyamatosan kommentálnak, néha még vissza is szövegelnek. Nagyon nagyot dob a hangulaton. Snake cam-nak is lett egy új szerepe ---> az ajtón benézve elárulhatjuk társainknak az ellenség helyzetét.

Összeségébe nagyon jó játék, egyenlőre ennyi újdonságot fedeztem fel az elődhöz képest. Nagyon szép nagyon jó és magával ragadó, én is csak a cikk miatt hagytam abba. Meg a holnapi Történelem vizsga miatt :S:S:S
  • Bence94
    még egy hírem van nem lesz demo.elmehetnek a jó büdös francba.úgy tudom a vegas-nál volt de csak x-en.
  • Alwares
    Az konzolról cinkes. Bár pár játékban megoldott, de a vegas 2 pont nem ilyen sztem :(
  • strebacom
    Na meg ha tudsz képeket is....
  • Gideon Wieth
    Elnézést kérek mindenkitől, aki tükön ülve várta volna beszámolómat //sztem nem sokan voltatok :)// De Technikai gondok miatt,//nevezetesen a hely ahonnan megszereztem volna kicsit belassult//
    nem rég jött le a játék és íródott ki..Az első két pályát tudtam lejátszani. Röviden tömören: Grafikailag fantasztikus a játékmenet kitűnő. :) a mára beígért részletes beszámolót meg holnapra megírom!
    Jó éjszakát mindenkinek
  • strebacom
    Persze hogy érdekel irj róla légyszi!!!
  • Alwares
    Azt hittem már kijött PC-re is. De akkor csak 360-ra :)
  • Gideon Wieth
    kb fél 10 körül tudok majd a játékról mesélni nektek ha érdekel // addigra letöltődik, kiíródik és túl leszek 1-2 óra játékon vele :)//

amúgy a közhiedelemmel ellentétben igenis lehet konzolon fps-ezni... Nem tagadom a pc nyomába sem ér, de lehet. Én is játszottam fps-t konzolon, ez lesz a második, és miután megszokod, már nem is olyan rossz. :) ráadásul Xbox360on max grafikán lehet élvezni :)
  • Balumann
    A legutolsó hozzászólás ott, hogy 1 órája játszik és nagyon jó,azt mondja lehet függő lesz.
    Más még nem írt erről a játékról, arról beszélnek van-e benne system-link, meg az előző részről is írt véleményt az egyik (negatív).
  • CalebJoe
    Dícséri a játékot egy gyerek 1óra játék után valami ilyesmit ír, de könyörgöm miért kell egyátalán konzolra fps-t csinálni és még ráadásul hamarabb meg is megkapják hihetetlen.
  • grebber
    Nforce-on már páran irtak róla de mivel nemtudok angolul nemtom mit :D
  • csgj
    Nem, nem fake, most jött ki, nézz rá az nforce-ra... Az xbox360-asok előbb megkapják a játékukat, szokás szerint.
  • misirulez
    Ez
    és
    ez

csak fake?
  • bakvarnyu
    pedig a buzi ubitól kitelik