Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!

A megjelenés Rainbow Six Vegas 2

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Akkor az én AGP-s HD2600-asom, ami ott van a felsorolt kártyák között, szted micsoda? És simán bírja a mai játékokat, nem is olyan régi kártya. A port, hogy agp-s e, vagy pci-e-s, teljesen mindegy! Teljesítményben ugyanolyanok... Csak más kapcsolódási technika, vagy miaszösz. Szóval ez csak puszta kicseszés lenne az apg-sekkel :S Õk meg ezért több pénzt kapnak a videókari gyártóktól. Gondolom...
<#violent><#violent><#violent><#falbav>nem hiszem el hogy ezt nem direkt csinálják,minden játék késik.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Bence94
sajnos csúszik a játék valamikor április környékén fog megjelenni természetesen csak a PC-s verzió<#levele><#falbav><#boxer>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Nesze neked 3850 AGP. <#hehe>

Ez pontosan ugyanaz a gépigény, mint a Vegas 1-ben. Még a vinyó helyigénye is ua. Nem valami tévedés lesz? Psze csak örülök, ha ez igaz. Nem akarok még min. ötvenet gépre költeni mostan<#ejnye1>

Because fuck you. That\'s why.

Hi!
Mondjuk én Raven Shield multis voltam, de most elhatároztam, hogy viszatérek a multimókába Vegas 1-2 alatt <#mf1>. Sokáig nem bírtam lenyelni a vegas árkád mivolta miatt, de most megígértek RS multi ályákat egy-az-egyben, úgyhogy én 100% megveszem. Hol lehet megbeszélni majd a partikat?

Fenrir
Amik fel vannak sorolva azok PCI-Express foglalatú kártyák szvsz, ami meg AGP-s az egyszerûen nem bírná a játék megjelenítését.

A halál csupán a kezdet...

tiburon26
xp sp2 only?!most raktam fel sp3-at!<#violent><#nemtudom><#shakehead><#szomoru1><#rinya><#sir><#gun><#bdead>

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Graphics Cards Not Supported: All AGP Cards - ez vmi vicc?!
alma2
Hol jobb a grafika ? xboxon hat .... remelem nem szurjak ki a pc-sek szemet ilyen kisfelbontasu texturakkal igen ocsmanyak a 10 perces xbox videoban. Semmi csilli-villi vegas hangulat az elso palyan, kifejezetten csunyacska a kornyezet grafikaja. Ugy emlekszem az elso reszt is feltupiroztak rendesen, de javitsatok ki ha tevednek.
Az elso kuldetesnel rohangalnak az acel "jardan" a nyitott ajtonal meg megmerevedve all a terrorista, mint aki suket-nema es vak is egyben, kesobb kicsapja a nyikorgo ajtot, szinten suket a katona de ezt felfoghatjuk talan meg tutorialnak remelhetoleg.
Sajnos a lepcson fel/le menesnel meg mindig egy ferde lapkent kezelik a talajt, mar tullephetnenek rajta.
Mindezek ellenere varjuk mint a messiast 😊
Az egyben is nagyon jol megoldottak, hogy egyre nehezedik jatek le a kalappal elottuk.

szerintem

tiburon26
attolfélak!ugyanis a video xbox360 ott pedig a grafika jobb.de neked legyen igazad!

Az eddig bemutatott videók alapján szerintem a játék "megjelenése" sokkal szebb lett.
A fegyverek is szebbek,felismerhetõbbek, a red dot már nem egy óriási piros paca, hanem szépen kidolgozott mint a COD4 ben v. Crysis ban.

És végre lesz M4 !!!!

Mindezek persze szubjektív észrevételek

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

tiburon26
a videó alapján olyan nagy változások nincsenek a játékban!remélem a fegyverek fizikája kicsit jobb lett azért!

Szerintem ha lesz, akkor sem megjelenés elõtt.

bakvarnyu
kitünõ

tiburon26
demo lesz nemtudjátok?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Haliho. Közeleg a megjelenés. Keresem a régi Rogue speares, illetve Vegasos multizókat. Illetve akár az újakat is. Tervezi bárki az közületek az eredeti megvételét és multiban való játszását? Nem ártana, ha lenne pár magyar akikkel lehetne együtt mókázni😊

Az Vegas elsõ része miatt cseréltem anno VGA-t (a kibaszott sm3 miatt), de szerencsére nem bántam meg. Ha hozza az elsõ színvonalát, már rossz nem lehet.
BaLeeX
Az elsõ rész nagyon bejött. A kezelhetõséget olyan korrektre megcsinálták, hogy csak néztem. Mintha konzolon játszottam volna és pár gombbal megoldható volt minden. Egyedül a gépigénye volt nagy de várom a 2. részt nagyon.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Fenrir
Ha kellett akkor sem olyan stílusban mint a SWAT 3-ban vagy SWAT 4-ben.

A halál csupán a kezdet...

itta második fejlesztõi napló

illetve még egy kis multis móka

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Nagyon szuper köszönöm szépen!!!!<#eljen><#eljen><#worship><#worship>

Bence94
üdv csináltam bannert ez jó?

Egy pár kép:

Ez nem lenne jó bannernak, vagy valaki át tudja méretezni a megfelelöre elöre is köszi!!

<#eljen><#eljen>

grebber
Elvileg Far Cry 2 -is akkor teszi tiszteletét áprilisban! The Club Febr 19. Lost febr 26. Assassin's Creed március 25.

Tehát elleszünk az elkövetkezendõkben 😄

Next PC upgrade: 2022

bakvarnyu
jó lesz ez a tavasz is, febr 25. Frontlines, március 21. Vegas 2 , Április Stalker kieg.

Elõbb jön, mint az Assassin's Creed. Lol, ezt azért nem gondoltam volna 😛
"A Videogamer értesülései szerint március 21-én landol a boltok polcain a rengeteg újítással nyakon öntött Rainbow Six: Vegas második felvonása, melyben a Szivárvány alakulat ismét a kaszinók és a csillogás városában teremt majd rendet.

A franciák állítása szerint rengeteg új csúzli, nagyobb, részletesebben kidolgozott pályák, fantasztikus, már-már filmszerû átvezetõ jelenetek és felpumpolt AI vár majd ránk. A sorozat történetében elõször választhatunk majd nõi és férfi karakter között. "
bakvarnyu
Na ezaz én is most olvastam az újságban, én még most is szoktam tolni az RS-t.

Szívembõl szóltál, bajtárs, bárcsak többen gondolnák így. Állítólag a Vegas 2-ben visszatér 13 (!) Raven Shield/Athena Sword multis pálya, úgyhogy már csak ezért is beszerzem 😊

Bence94
jobb lenne a folytatás szerintem.az nem tetszik a legjobban hogyha megjelenik akkor a "sima vegas-szal" nem játszanak majd.

"Megérkezett az elsõ fejlesztõi napló a Rainbow Six: Vegas folytatásáról: mindennemû hozzáfûznivaló felesleges, a videó megtekintése erõsen ajánlott!"

http://www.gamekapocs.hu/hir/9865/Fejlesztoi+naplo+a+Rainbow+Six:+Vegas+2-rol

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Nekem megvan auz összes rainbow, frankó volt ez a rész is, de ha választani kellene akkor még mindig a raven shield az Isten! Annak volt/van hangulata nagyon.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Érdekel valakit eredeti Vegas cd key?

Bence94
<#zavart2>

behánytam

Shep
Kár, hogy megint Vegas a helyszín, jobb lett volna egy kis dzsungelesdi 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bence94
nem tudom remélem ezt a részt jól fogják optimalizálni pc-n és lesz sok beállítás nem úgy mint az egyben.

csak nekem tûnik rosszabbnak a grafika mint az elõzõ részben?

Bence94
viedo és képek klikk

Bence94
nekem úgy tûnt mintha egy régebbi trailerbõl is volt valami de egyébként sok a játékbol nem volt

Törölt felhasználó
k3nGu
hardwireden úgy olvastam h az elõzmények lesznek benne meg az árulás utáni részek...

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Bence94
helo vannak új infók

A legfrissebb információk szerint a játék során választhatunk immár férfi/nõi karaktereket egyaránt, s azokat némileg alakíthatjuk is. A fegyverek terén is történik majd némi változás, egészen pontosan 11 új gyilkolóeszköz áll majd a rendelkezésünkre. Ezen kívül két új játékmóddal bõvül majd a kínálat, melyet 11 - a Raven Shieldbõl átültetett - többjátékos pálya követ. Az ígéretek szerint ezen kívül a továbbfejlesztett M.I. is okoz majd néhány kellemetlen meglepetést a játékmenet során, no meg a sztori is érdekes lesz: már csak azért is, mivel hogy ez egy "prequel" epizód lesz, tehát az elõzményt dolgozza fel a folytatás. Hát mindenesetre szeretettel várjuk a tavaszi megjelenést.

ennek nem örülök miért nem folytatás lesz ? majd a vegas 3-ban mi?!

Balumann
Nekem? engem annyira nem érdekel milyen grafikája van 1 játéknak, meg van-e AA. Gépet se fogok bõvíteni kb. 2 évig.