Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Because fuck you. That\'s why.
Mondjuk én Raven Shield multis voltam, de most elhatároztam, hogy viszatérek a multimókába Vegas 1-2 alatt <#mf1>#mf1>. Sokáig nem bírtam lenyelni a vegas árkád mivolta miatt, de most megígértek RS multi ályákat egy-az-egyben, úgyhogy én 100% megveszem. Hol lehet megbeszélni majd a partikat?
A halál csupán a kezdet...
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Az elso kuldetesnel rohangalnak az acel "jardan" a nyitott ajtonal meg megmerevedve all a terrorista, mint aki suket-nema es vak is egyben, kesobb kicsapja a nyikorgo ajtot, szinten suket a katona de ezt felfoghatjuk talan meg tutorialnak remelhetoleg.
Sajnos a lepcson fel/le menesnel meg mindig egy ferde lapkent kezelik a talajt, mar tullephetnenek rajta.
Mindezek ellenere varjuk mint a messiast 😊
Az egyben is nagyon jol megoldottak, hogy egyre nehezedik jatek le a kalappal elottuk.
szerintem
A fegyverek is szebbek,felismerhetõbbek, a red dot már nem egy óriási piros paca, hanem szépen kidolgozott mint a COD4 ben v. Crysis ban.
És végre lesz M4 !!!!
Mindezek persze szubjektív észrevételek
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A halál csupán a kezdet...
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Tehát elleszünk az elkövetkezendõkben 😄
Next PC upgrade: 2022
A franciák állítása szerint rengeteg új csúzli, nagyobb, részletesebben kidolgozott pályák, fantasztikus, már-már filmszerû átvezetõ jelenetek és felpumpolt AI vár majd ránk. A sorozat történetében elõször választhatunk majd nõi és férfi karakter között. "
http://www.gamekapocs.hu/hir/9865/Fejlesztoi+naplo+a+Rainbow+Six:+Vegas+2-rol
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
A legfrissebb információk szerint a játék során választhatunk immár férfi/nõi karaktereket egyaránt, s azokat némileg alakíthatjuk is. A fegyverek terén is történik majd némi változás, egészen pontosan 11 új gyilkolóeszköz áll majd a rendelkezésünkre. Ezen kívül két új játékmóddal bõvül majd a kínálat, melyet 11 - a Raven Shieldbõl átültetett - többjátékos pálya követ. Az ígéretek szerint ezen kívül a továbbfejlesztett M.I. is okoz majd néhány kellemetlen meglepetést a játékmenet során, no meg a sztori is érdekes lesz: már csak azért is, mivel hogy ez egy "prequel" epizód lesz, tehát az elõzményt dolgozza fel a folytatás. Hát mindenesetre szeretettel várjuk a tavaszi megjelenést.
ennek nem örülök miért nem folytatás lesz ? majd a vegas 3-ban mi?!