3885
  • Balumann
    Na végre én lettem a házigazda!
  • Gebe7636
    Haveromnak problémája van. El se tudja kezdeni a játékot, mert ahogy be akarja tölteni a pályát, beakad a töltés, és nem történik semmi. Gyorsan kéne a segítség, mert szeretnénk co-op-ozni.
  • tobias88
    bár most lehet nincs is, de tegnap óta RSV2-SG-n nem láttam, pedig sokszor felmentem
  • tobias88
    hellosztok, az miért lehet hogy lanban nem látom a szervert??? rámegyek a joinra és semmi
  • mama2
    Jah, rájöttem nem fgy ki csakl szaggqat:P. Levettem mindentminimura és most már szépen fut:). Amúgy nagyon tetszik és szerintem a graffal sincs semmi probléma.
  • macleody
    Engem az intro nem zavar, kibírom azt a pár bejátszást. Az viszont eléggé, hogy mikor coopban nyomjuk haverral és ő csinál szervert, 4-5 percet kell várnom mire betölti a pályát. Addig ő vár és nézelődik. Vagy meghal ha épp rárontanak
  • GrimReaper78
    Az intró mozikat hogy lehet kiiktatni? Ekkora baromságot, hogy nem lehet skippelni őket... Próbálkoztam a cél mezőben a -nointro kapcsolóval, de eredménytelenül.
  • mama2
    Nekem kifagy egy idő után:P. Miért??
  • macleody
    Köszi.
  • Rage47
    C betü ha jól emléxem, kis is írja
  • macleody
    Ja míg el nem felejtem, a kötélen lehet fejjel lefelé lógni mint az első részben? Mert nekem nem sikerült.
  • macleody
    Azt hittem a story coopban mindkettőnknek lesz csapata. De csak havernak volt én meg ott voltam "koloncnak"
    Kb 10 perc játék után bemászott valami bug, mert nem tudtam lőni. Mozgás ment, gránátot is tudtam dobni, de egy lövedék sem hagyta el a fegyver csövét.
  • DarkSector
    jah.
    A készítő.
    De itt nálam meg hibát ír ki...
  • Fenrir
    A játékban? Fogalmam sincs mivel nincs meg és mivel kamerám sincs ezért nem is fog érdekelni nagyon ez a része. Csak véletlenül láttam egy ilyen videót ahol az egyik készítő mutogatta, hogy ezt is meg lehet csinálni.
  • DarkSector
    Olvassá le!
  • retek683
    ,er persze majd megveszem csak jöjjön ki:D de addig nem bírok várni..
  • retek683
    hogy sikerült vki irja már le hogy lehet nyomni csak így haverokal coop-ba? azon kivül hogy megveszem:D
  • DarkSector
    Hol?
  • DarkSector
    Mikor rányomok a tovább-ra akkor kidob egy üzenetet.
  • Micsu
    xp sp2
  • NeBby
    Aki a RSixVegas2-SG be van az jöjjön át ide , hogy ne kelljen 3 szoba (most van hely)
    szoba:RSV2-SG
    jelszó:rsv2
  • tobias88
    RSV2-SG
    RSixVegas2-SG

egyiknél sincs most játék?? mert én nem látok
  • trogerzsiger
    odaénis betudok szálni?
  • Fenrir
    Arcodat berakhatod az egyik kommandós feje helyére, volt róla egy videó.
  • macleody
    Haverral összejött a coop, ez baromi jó :)
  • tobias88
    aki csinálja a szervert ekez kettő valamelyikén:

RainbowSix:Vegas2
    RSV2-SG

az lépjen már be légyszi ide is!

name: RSixVegas2-SG
    pass: r6vegas2
  • trogerzsiger
    Na láttam megy versus meccs, csak lefagyiott a gép, azt mire visszmentem má nem volt, viszont coop volt, csak oda meg nem fértem be :) Én az rsxvegas2sgben vagyok, pupipc néven.
  • Balumann
    Nah, itt is lehet 2-3 hetet kell várnom, mire házigazdának tesznek... :(
  • Jaffa 2843
    a burkolatot savval :D
  • Balumann
    Mit akarsz megoldani rajta?
  • DarkSector
    Webkamerára megoldás???????
  • tobias88
    itt nincs meccs jelenleg...
  • NeBby
    Persze , mert mindenki bennvan mind a 2 be...
    Ürítek!
  • strebacom
    Milyen OS van fenn??Nagyon fasza game húúú..
  • Micsu
    sziasztok

nemtudjátok mi lehet a megoldás arra hogy ne villogjanak a textúrák, legújabb driver van fenn, 8800gtxem van...

• Balumann
    Van versus szerver, gyertek.
  • Jaffa 2843
    csináltam, aki nem fért volna be az előzőekbe:
    name: RSixVegas2-SG
    pass: r6vegas2
  • trogerzsiger
    Ja sajna :(
  • Jaffa 2843
    tele vannak a hamachi szerok :(
  • Vorpal
    Bár annyira frusztrált ez a multi hogy letöröltem a gémet, arra még rájöttem, hogy a VISTA nál a non unicode programok alatt kell átállítani English(US) re a területi beállításokat.