3885
-
#842 Na végre én lettem a házigazda! -
#841 Haveromnak problémája van. El se tudja kezdeni a játékot, mert ahogy be akarja tölteni a pályát, beakad a töltés, és nem történik semmi. Gyorsan kéne a segítség, mert szeretnénk co-op-ozni. -
#840 bár most lehet nincs is, de tegnap óta RSV2-SG-n nem láttam, pedig sokszor felmentem -
#839 hellosztok, az miért lehet hogy lanban nem látom a szervert??? rámegyek a joinra és semmi -
#838 Jah, rájöttem nem fgy ki csakl szaggqat:P. Levettem mindentminimura és most már szépen fut:). Amúgy nagyon tetszik és szerintem a graffal sincs semmi probléma. -
#837 Engem az intro nem zavar, kibírom azt a pár bejátszást. Az viszont eléggé, hogy mikor coopban nyomjuk haverral és ő csinál szervert, 4-5 percet kell várnom mire betölti a pályát. Addig ő vár és nézelődik. Vagy meghal ha épp rárontanak -
GrimReaper78 #836 Az intró mozikat hogy lehet kiiktatni? Ekkora baromságot, hogy nem lehet skippelni őket... Próbálkoztam a cél mezőben a -nointro kapcsolóval, de eredménytelenül. -
#835 Nekem kifagy egy idő után:P. Miért?? -
#834 Köszi. -
#833 C betü ha jól emléxem, kis is írja -
#832 Ja míg el nem felejtem, a kötélen lehet fejjel lefelé lógni mint az első részben? Mert nekem nem sikerült. -
#831 Azt hittem a story coopban mindkettőnknek lesz csapata. De csak havernak volt én meg ott voltam "koloncnak"
Kb 10 perc játék után bemászott valami bug, mert nem tudtam lőni. Mozgás ment, gránátot is tudtam dobni, de egy lövedék sem hagyta el a fegyver csövét. -
#830 jah.
A készítő.
De itt nálam meg hibát ír ki... -
#829 A játékban? Fogalmam sincs mivel nincs meg és mivel kamerám sincs ezért nem is fog érdekelni nagyon ez a része. Csak véletlenül láttam egy ilyen videót ahol az egyik készítő mutogatta, hogy ezt is meg lehet csinálni. -
#828 Olvassá le! -
retek683 #827 ,er persze majd megveszem csak jöjjön ki:D de addig nem bírok várni.. -
retek683 #826 hogy sikerült vki irja már le hogy lehet nyomni csak így haverokal coop-ba? azon kivül hogy megveszem:D -
#825 Hol? -
#824 Mikor rányomok a tovább-ra akkor kidob egy üzenetet. -
Micsu #823 xp sp2 -
#822 Aki a RSixVegas2-SG be van az jöjjön át ide , hogy ne kelljen 3 szoba (most van hely)
szoba:RSV2-SG
jelszó:rsv2 -
#821 RSV2-SG
RSixVegas2-SG
egyiknél sincs most játék?? mert én nem látok -
#820 odaénis betudok szálni? -
#819 Arcodat berakhatod az egyik kommandós feje helyére, volt róla egy videó. -
#818 Haverral összejött a coop, ez baromi jó :) -
#817 aki csinálja a szervert ekez kettő valamelyikén:
RainbowSix:Vegas2
RSV2-SG
az lépjen már be légyszi ide is!
name: RSixVegas2-SG
pass: r6vegas2 -
#816 Na láttam megy versus meccs, csak lefagyiott a gép, azt mire visszmentem má nem volt, viszont coop volt, csak oda meg nem fértem be :) Én az rsxvegas2sgben vagyok, pupipc néven. -
#815 Nah, itt is lehet 2-3 hetet kell várnom, mire házigazdának tesznek... :( -
#814 a burkolatot savval :D -
#813 Mit akarsz megoldani rajta? -
#812 Webkamerára megoldás??????? -
#811 itt nincs meccs jelenleg... -
#810 Persze , mert mindenki bennvan mind a 2 be...
Ürítek! -
strebacom #809 Milyen OS van fenn??Nagyon fasza game húúú.. -
Micsu #808 sziasztok
nemtudjátok mi lehet a megoldás arra hogy ne villogjanak a textúrák, legújabb driver van fenn, 8800gtxem van...
-
#807 Van versus szerver, gyertek. -
#806 csináltam, aki nem fért volna be az előzőekbe:
name: RSixVegas2-SG
pass: r6vegas2 -
#805 Ja sajna :( -
#804 tele vannak a hamachi szerok :( -
#803 Bár annyira frusztrált ez a multi hogy letöröltem a gémet, arra még rájöttem, hogy a VISTA nál a non unicode programok alatt kell átállítani English(US) re a területi beállításokat.