Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam II
Még nem áll készen tudod még fésülködnie kell meg borotválkoznia és megigazítania a nyakkendõjét meg pisilnie egyet aztán majd megjelenik végre<#idiota>

DarkSector
Nem majd azt fogják mondani, hogy nem volt tréfa, csak még nem áll készen a játék, és majd talán évvégére kiadjuk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bence94
és akkor áprilisban mondják hát ez csak tréfa volt nyáron jön ki a pc-s vezió.<#vigyor1>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
Sajnos ez van.
A Crysis óta eldurvult a helyzet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

http://www.gamestar.hu/az-ubisoft-megvette-tom-clancy-t.html

Ez lett tehát az elbaszott szivárvány és a többi kettõ sorsa is. Ultraszánalomnál is szánalmasabb. Várjatok minél több semmitmondó, ám fényesre pucolt szarkupacot. Ahol rombolható a környezet psze.

Because fuck you. That\'s why.

Tudja valaki, hogy miért van ez, hogy szinte minden játék PC megjelenése csúszik.
Ez valami trendi marketing fogás.....vagy a konzolon szondáztatják a jónépet?
A kedves kiadók "sírása" persze mindig megy - warez és hasonlók - nekem személy szerint határozott szándékom volt megvenni ezt is, és az Assissins Creede t is, (ha jól tudom UBISOFT mindkettõ)de lehet hogy áprilisban már másra költöm a pénzmagot.

De ez csak egy vélemény.....bekaphatják

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DarkSector
és ez még csak "talán április 17"

Április 17?
Ne b....sza már meg...

Konzolos megjelenés a mai elvileg... A PC április 17 én úgy tudom. <#fejvakaras>

Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!

tiburon26

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tiburon26
szerint ma már az üzletekbe van!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

A március 21 es megjelenést már cáfolták???

576 -on ésa CD Galaxisban semmi hír a játékról....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Fenrir
Minek kéne? Ugyanúgy csak 3 kommandós van mint az egyben.

A halál csupán a kezdet...

Balumann
2 ellenséget lehet az elsõ rész snake cam-jában megedni (elsõdleges és másodlagos célpont). A 2. részben lehet többet is?

Ja-ja a Snake cam már az elsõ részben is tudta az ellenség helyzetének
megadását!!
Snake cam-nak is lett egy új szerepe ---> az ajtón benézve elárulhatjuk társainknak az ellenség helyzetét.
Ez az 1-ben is volt ha a kis piros négyzetkékre gondolsz.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

ááááááááá

Én meg remélem hamarabb!

Rem. késõbb lesz az.
Pc-s megjelenés március 21, igaz?

Gideon Wieth
Párhuzamosan futó történet, az elsõ szállal-- A történet végére az elsõ rész története is befejezõdik , elvarrva minden szált 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

bakvarnyu
már megint kezded a szart 😞
kit izgat mi lesz, majd veszük ps2-t vagy akármit

De akinek semmi másra nincs szüsége csak játszani szeret meg filmetnézni annak a legjobb választás a box..Berakja a lemezt (vagy vinyózik) és már játszik/filmezik is...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Karktergenerálósdi,stbstb...oké...De ez akkor nem az elsõ rsz folytatása? Mert annak úgy lett vége hogy csak ültem és bambultam,aztittem jön a kövpálya annyira sefülesefarka nemvolt a befejezésnek....Erre ez nem onnan folytatódik?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Shep
Na jó de azt se felejtsd el, hogy a boxon csak játszani tudsz max filmet nézni (ami mint kiderült nem is olyan buli) de a pc-t ezer más dologra is tudod használni és az egész család használhatja.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Igazad van...
Errõl sajnos lehetne sokat beszélni meg tárgyalgatni, de sok lesz az off ahogy te is mondtad.
A demo amúgy engem is mélyen érintett, de a sok halogatások közepette ez szinte már szúnyogcsípésként emlegetem.<#vigyor3>

Kandurex
egyre többen vesznek konzolt,..egy box mostanában 50 körül van...mennyi egy közepes videókártya?...az arányok tolódnak és a konzol felé, nem fordítva

na de OFF, OFF, aztán mindjárt kapjuk a magunként 😊

egyébként sajánlom, h nincs belõle demó...sõt, az elsõ részt kifejezetten a demó miatt vettem meg :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
Jah.
Csak éppen míg minden háztartásra jut 1 PC minimum, addig X-BOX 360???
Na itt van a kutya elásva.

Kandurex
warez mindenhol van, csak míg xbox -on, minden eladott dobozra 5 megvett játék jut, addig egy PC -re 5 évente jutt 1 db!!!...arányokkal van a baj, nem a warezzal

(PS3-al ugye meg az van, hogy nincs eladott és darabra számított warez, mert ugye nincs warez 😊)

DarkSector
Amúgy X360-on is brutális a varez, úgyhogy nem értemlek.
Max PS3 esetében kifejezetten, de hogy ámblokk az egész nextgen...hháááttt a PS3 kivételével az egész piac egy warez birodalom.

PS3 is a BR-tõl fog függeni.

Amúgy meg már rég nem ott tartunk Nextgen-ek esetében, mint 5-6 éve ahhogy ez sok emberben lerögzült, hogy konzolon FPS-t játszani szar.
Igenis jó játszani FPS-t és soknál már billentyû és egér is támogatott.
Úgyhogy ezzel egytértek.

Kandurex
FPS nextgen konzolon teljesen élvezhetõ és jó az FPS irányítás, én most pl. Bioshockkal játszok és maximálisan meg vagyok elégedve úgy, hogy elõtt 15 évig PC -n toltam õket,..salz, félrebeszélsz, a másik, hogy hamarabb megkapják, kapom, kapjuk, egyszerûen a brutális wareznak köszönhetõ ami miatt szépen át is fog alakulni a PC

DarkSector
Döbbenetes, a sok halasztás után, és az a szomorú, hogy itt mondják, de máshol meg ugyanez van attól függetlenül hogy nem mondják!
A jobb játékok közül melyikbõl volt utoljára játszható demó???????
2008-ban egyikbõl sem!!!!!!!!!!!!

A PC LE VAN SZARVA!!!

Gideon Wieth
nem tudom nekem nem rémlett, azért írtam 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Balumann
Az elsõ részben is lehetett snake cam-al megjelölni 2 célpontot :-I (meg snake cam nélkül is, a T-vel ha jól emlékszem).

Viktor9202
xbox 360-ra már kinn van a játék, azaz warezon

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Köcce , de ha tudsz dobj egy pár képet......<#worship><#worship>

Gideon Wieth
Sajnos képeket nem tudok csinálni 😞
Legfeljebb ha vártok picit, és apám elmegy itthonról, akkor elõkapom a fényképezõ gépét, és azzal valamit alkotok majd 😊

Nos a játékról, ahogy ígértem.

Sok újdonság nincs benne eddig a játékmenetet illetõen. Legelsõ talán a fejlõdési rendszer meg a karaktergenerálás. Útóbbi nem nagy szám, összvissz 10 féle fej közül választhatunk attól függõen hogy Nõvel ill Férfivel szeretnénk-e játszani. Illetve ezen arcoknak a bajusza változtatható. A játék során lehet majd ruhákat, illetve kiegészítõket szerezni ---> ezeket a tapasztalati pontok oldják fel. A játék elején egy bevezetõ küldetés szerepel, ahol is egy bombát kell majd leállítanunk. Majd a játék ugrik 5 évet, és máris ledobtak minket Las Vegasban. Legszembetûnõbb, hogy Vegasban már nem csak éjjel tudunk tevékenykedni, hanem lesznek nappali pályák is..///Ha jól emléxem az egyben nem volt nappali Vegasos pálya.///

Ami nagyon tetszett még, az társaink viselkedése. Enyhén szólva is be nem áll a szájuk, folyamatosan kommentálnak, néha még vissza is szövegelnek. Nagyon nagyot dob a hangulaton. Snake cam-nak is lett egy új szerepe ---> az ajtón benézve elárulhatjuk társainknak az ellenség helyzetét.

Összeségébe nagyon jó játék, egyenlõre ennyi újdonságot fedeztem fel az elõdhöz képest. Nagyon szép nagyon jó és magával ragadó, én is csak a cikk miatt hagytam abba. Meg a holnapi Történelem vizsga miatt :S:S:S

Bence94
még egy hírem van nem lesz demo.elmehetnek a jó büdös francba.úgy tudom a vegas-nál volt de csak x-en.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Alwares
Az konzolról cinkes. Bár pár játékban megoldott, de a vegas 2 pont nem ilyen sztem 😞

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Na meg ha tudsz képeket is....

Gideon Wieth
Elnézést kérek mindenkitõl, aki tükön ülve várta volna beszámolómat //sztem nem sokan voltatok 😊// De Technikai gondok miatt,//nevezetesen a hely ahonnan megszereztem volna kicsit belassult//
nem rég jött le a játék és íródott ki..Az elsõ két pályát tudtam lejátszani. Röviden tömören: Grafikailag fantasztikus a játékmenet kitûnõ. 😊 a mára beígért részletes beszámolót meg holnapra megírom!
Jó éjszakát mindenkinek

Persze hogy érdekel irj róla légyszi!!!

Alwares
Azt hittem már kijött PC-re is. De akkor csak 360-ra 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Gideon Wieth
kb fél 10 körül tudok majd a játékról mesélni nektek ha érdekel // addigra letöltõdik, kiíródik és túl leszek 1-2 óra játékon vele 😊//

amúgy a közhiedelemmel ellentétben igenis lehet konzolon fps-ezni... Nem tagadom a pc nyomába sem ér, de lehet. Én is játszottam fps-t konzolon, ez lesz a második, és miután megszokod, már nem is olyan rossz. 😊 ráadásul Xbox360on max grafikán lehet élvezni 😊

Balumann
A legutolsó hozzászólás ott, hogy 1 órája játszik és nagyon jó,azt mondja lehet függõ lesz.
Más még nem írt errõl a játékról, arról beszélnek van-e benne system-link, meg az elõzõ részrõl is írt véleményt az egyik (negatív).

CalebJoe
Dícséri a játékot egy gyerek 1óra játék után valami ilyesmit ír, de könyörgöm miért kell egyátalán konzolra fps-t csinálni és még ráadásul hamarabb meg is megkapják hihetetlen.
grebber
Nforce-on már páran irtak róla de mivel nemtudok angolul nemtom mit 😄

Next PC upgrade: 2022

Nem, nem fake, most jött ki, nézz rá az nforce-ra... Az xbox360-asok elõbb megkapják a játékukat, szokás szerint.
misirulez
Ez
és
ez

csak fake?

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

bakvarnyu
pedig a buzi ubitól kitelik