3885
  • CheAteR88 #882
    ventriadatokat tuddna addni vki?
    vagy ez mindig változó?
  • CheAteR88 #881
    Videokártya ATI Radeon X300/X550/X1050 Series Secondary (128 MB)
    ezzel szerintettek elfut?
  • Balumann
    Sőt, ennek a readmejében ez áll:
    * Graphics Cards Not Supported: All AGP Cards
  • Bandreas
    7600Gt nvidia
  • dante3
    Nem tudom milyen vga-d van, de állítólag nem mindegyik agp-s karival indul el!
  • Bandreas
    sziasztok!tegnap szedtem le a vegas 2t.és ki szeretném próbálni a story módot de nem tölt be loading képernyő majd pedig fekete és kész, erőlködik de nem ad be semmit!
    mit tegyek? vagy ha estetleg tudtok vmi javítást....köszi!
  • DarkSector
    Sorry ápril 15....na már keverem a számokat.
  • DarkSector
    Jah na ezaz. nálam meg ápril 8.
    Ahhoz képest, hogy már 1-2hónapot csúszott.
  • davidka003
    Turok az április 22.
  • tommyg
    hjaaa

ehunvane
  • DarkSector
    Jah télleg Turokkal elvileg.
    :D
  • tommyg
    hát holnap jelenik meg amerikába
  • DarkSector
    Mert?
  • tommyg
    nofene akkor holnap még jön valamiféle verzió nemde?
  • Gebe7636
    próbáld meg azt hogy amikor beakad az egér, alt-tabozzál ki, és menj vissza. nekem működött
  • DarkSector
    Akkor telepítsed újra a játékot, és ne buheráld, hanem játsz az alapjátékkal.
  • trogerzsiger
    Holnapra szerzek micet oszt megyek oda énis!
  • ptomesz
    ne fagy ki semmi, mondom mozog fut a játék, jönnek a népek, minden érzékel csak épp nézelődni, magyarul célozni nem tudok. tudok a gombokkal oldalazni előre hátra menni, az egér gombokkal lő céloz lapul, csak épp az irányokra nem reagál
  • DarkSector
    A gépben, mert gondolom kifagy a gép.
  • ptomesz
    milyen ventiket?
  • DarkSector
    Kapcsold be a ventiket.
  • ptomesz
    Hello emberek! Nekem olyat csinál hogy mikor folytatom a játékot betölti a képernyőt látom a fegyverem, a társakat és egérre nem reagál, csak a gombjaira, meg az iránygombokkal tudok mozogni. Tehát nem tudok forgolódni csak zoomolni meg lőni, ha esc-et nyomok az egér kurzor mozog szépen.
    Másnak is csinál ilyeneket?

amugy a no intro patch itt található
  • Blacksheep333
    nekem 2.1.4 es ventrim van. Ha felrakom a 3 as verziót akkor tudok majd menni a 2.1.4 es serverekre?
  • Balumann
    Ventrilo szerver nálam, tehát Ventri IP-nek: 5.78.136.110
  • Balumann
    az is jöjjön fel Ventrilora akinek nincs Headsetje!
  • Gebe7636
    Mármint hogy akinek a lövésére beakadt, ha értitek... mert most belegabajodtam.
  • Gebe7636
    Hogyha beraganda a lövés hangja a játékban, csak kérjétek meg azt, akinél beragadt, hogy lőjjön mégegyszer. Ez eddig szerintem az egyetlen megoldás.
  • Balumann
    A szobákat majd tisztogatom, hogy beférjetek, szerintem időnként restartolom majd, hogy ne aki játszik az lépjen be.
    1. szobába lépjetek be amíg befértek.
  • Balumann
    nah szóval új Hamachi szobák:
    1. szoba: rsvegas2-sg1
    2. szoba: rsvegas2-sg2

jelszó: rsv2
  • Balumann
    Csináljunk sztem új Hamachi szobát, régit töröljük. És most tényleg csak az lépjen be aki Ventrilora is tud jönni.
  • Balumann
    Neked a klienst kell letöltened. Feltelepíted, majd a kis ablakban:
    -NAME melletti nyilre katt -> NEW -> beírsz egy nevet -> OK.

-SERVER melletti nyil -> NEW -> beírsz egy nevet (mind1 mit írsz, de érdemes majd a szerver készítő nevét) -> Hostname or IP: szerver készítő Hamachis vagy sima IP címe (majd aki csinálja a szervert, valószínűleg most én fogom) -> OK

-SETUP -> állítsd be a dolgokat :D push to talk esetén a gombot, vagy az érzékenységi hangerőt (sensitivity), le is tudod tesztelni mikor aktiválódik alatta.

-Connect.
    -A bindigs beállításról (ezzel például tudsz majd gombbal a szobák között váltani), meg részletesebb beállításokról itt, a GRAW2-es FAQ-mban olvashatsz (az alját nézd).
  • tobias88
    ez a ventrillo hogy működik? mert van server meg kliens program is
  • macleody
    Nem hiszem, másoknál működik a Vista v. XP. Nem lehet, hogy csak nem vár eleget? Én is majdnem kiléptem már a játékból, de aztán csak betöltötte. Először piros töltő képernyő, aztán fekete fehér loading, aztán semmi és egyszercsak bejön.
  • tobias88
    nekem is annyi, singleben 1 perc talán
  • Gebe7636
    ezaz single az simán megy neki csak a multi akad be. Egy ideig tölt a gép, aztán már nem. Lehet ez a Vista-XP crossjáték miatt?
  • Rainbow15
    Ameddig jól esik. Ventrit szerezzetek be.
  • macleody
    Single-ben vagy multiban akad be a töltés? Mert nekem multiban 5 perc mire betölti a pályát.
  • trogerzsiger
    meddig köbö?
  • Balumann
    Oké, de mostmár szerintem legyen kötelező Ventrilo, csnáljunk külön szobát, és csak az legyen aki Ventrire is tud jönni :S Vagy nem tudom. De kéne rendesen játszani, nem csak így menni a cél fele egymástól függetlenül. Meg az sem jó, hogy ki-be lépkednek közben.
  • Rainbow15
    Látom már faq is van:)
    6 kor lesz szerver versusba!