3885
-
#882 ventriadatokat tuddna addni vki?
vagy ez mindig változó?
-
#881 Videokártya ATI Radeon X300/X550/X1050 Series Secondary (128 MB)
ezzel szerintettek elfut? -
#880 Sőt, ennek a readmejében ez áll:
* Graphics Cards Not Supported: All AGP Cards -
Bandreas #879 7600Gt nvidia -
#878 Nem tudom milyen vga-d van, de állítólag nem mindegyik agp-s karival indul el! -
Bandreas #877 sziasztok!tegnap szedtem le a vegas 2t.és ki szeretném próbálni a story módot de nem tölt be loading képernyő majd pedig fekete és kész, erőlködik de nem ad be semmit!
mit tegyek? vagy ha estetleg tudtok vmi javítást....köszi! -
#876 Sorry ápril 15....na már keverem a számokat. -
#875 Jah na ezaz. nálam meg ápril 8.
Ahhoz képest, hogy már 1-2hónapot csúszott. -
#874 Turok az április 22. -
#873 hjaaa
ehunvane -
#872 Jah télleg Turokkal elvileg.
:D -
#871 hát holnap jelenik meg amerikába -
#870 Mert? -
#869 nofene akkor holnap még jön valamiféle verzió nemde? -
#868 próbáld meg azt hogy amikor beakad az egér, alt-tabozzál ki, és menj vissza. nekem működött -
#867 Akkor telepítsed újra a játékot, és ne buheráld, hanem játsz az alapjátékkal. -
#866 Holnapra szerzek micet oszt megyek oda énis! -
ptomesz #865 ne fagy ki semmi, mondom mozog fut a játék, jönnek a népek, minden érzékel csak épp nézelődni, magyarul célozni nem tudok. tudok a gombokkal oldalazni előre hátra menni, az egér gombokkal lő céloz lapul, csak épp az irányokra nem reagál -
#864 A gépben, mert gondolom kifagy a gép. -
ptomesz #863 milyen ventiket? -
#862 Kapcsold be a ventiket. -
ptomesz #861 Hello emberek! Nekem olyat csinál hogy mikor folytatom a játékot betölti a képernyőt látom a fegyverem, a társakat és egérre nem reagál, csak a gombjaira, meg az iránygombokkal tudok mozogni. Tehát nem tudok forgolódni csak zoomolni meg lőni, ha esc-et nyomok az egér kurzor mozog szépen.
Másnak is csinál ilyeneket?
amugy a no intro patch itt található -
#860 nekem 2.1.4 es ventrim van. Ha felrakom a 3 as verziót akkor tudok majd menni a 2.1.4 es serverekre? -
#859 Ventrilo szerver nálam, tehát Ventri IP-nek: 5.78.136.110 -
#858 az is jöjjön fel Ventrilora akinek nincs Headsetje! -
#857 Mármint hogy akinek a lövésére beakadt, ha értitek... mert most belegabajodtam. -
#856 Hogyha beraganda a lövés hangja a játékban, csak kérjétek meg azt, akinél beragadt, hogy lőjjön mégegyszer. Ez eddig szerintem az egyetlen megoldás. -
#855 A szobákat majd tisztogatom, hogy beférjetek, szerintem időnként restartolom majd, hogy ne aki játszik az lépjen be.
1. szobába lépjetek be amíg befértek. -
#854 nah szóval új Hamachi szobák:
1. szoba: rsvegas2-sg1
2. szoba: rsvegas2-sg2
jelszó: rsv2 -
#853 Csináljunk sztem új Hamachi szobát, régit töröljük. És most tényleg csak az lépjen be aki Ventrilora is tud jönni. -
#852 Neked a klienst kell letöltened. Feltelepíted, majd a kis ablakban:
-NAME melletti nyilre katt -> NEW -> beírsz egy nevet -> OK.
-SERVER melletti nyil -> NEW -> beírsz egy nevet (mind1 mit írsz, de érdemes majd a szerver készítő nevét) -> Hostname or IP: szerver készítő Hamachis vagy sima IP címe (majd aki csinálja a szervert, valószínűleg most én fogom) -> OK
-SETUP -> állítsd be a dolgokat :D push to talk esetén a gombot, vagy az érzékenységi hangerőt (sensitivity), le is tudod tesztelni mikor aktiválódik alatta.
-Connect.
-A bindigs beállításról (ezzel például tudsz majd gombbal a szobák között váltani), meg részletesebb beállításokról itt, a GRAW2-es FAQ-mban olvashatsz (az alját nézd). -
#851 ez a ventrillo hogy működik? mert van server meg kliens program is -
#850 Nem hiszem, másoknál működik a Vista v. XP. Nem lehet, hogy csak nem vár eleget? Én is majdnem kiléptem már a játékból, de aztán csak betöltötte. Először piros töltő képernyő, aztán fekete fehér loading, aztán semmi és egyszercsak bejön. -
#849 nekem is annyi, singleben 1 perc talán -
#848 ezaz single az simán megy neki csak a multi akad be. Egy ideig tölt a gép, aztán már nem. Lehet ez a Vista-XP crossjáték miatt? -
Rainbow15 #847 Ameddig jól esik. Ventrit szerezzetek be. -
#846 Single-ben vagy multiban akad be a töltés? Mert nekem multiban 5 perc mire betölti a pályát. -
#845 meddig köbö? -
#844 Oké, de mostmár szerintem legyen kötelező Ventrilo, csnáljunk külön szobát, és csak az legyen aki Ventrire is tud jönni :S Vagy nem tudom. De kéne rendesen játszani, nem csak így menni a cél fele egymástól függetlenül. Meg az sem jó, hogy ki-be lépkednek közben. -
Rainbow15 #843 Látom már faq is van:)
6 kor lesz szerver versusba!