Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!

Megnéztem, szerintem nem nagy, ha ez lesz akkor jó, ha nem akkor sincs nagy baj valahogy majd eldöcög a vason.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Hát legyen igazad...tényleg kár lenne érte, mert az 1-sel szerettem játszani. Sztem az egyik legjobb kommandós játék, ha nem a legjobb...

Mi vaaan? 😛 Totál nem értem, hogy mit akartál írni...
aha, fasza,csak én pont azért linkeltem be,mert a can you run it mást ír gépigénynek...

Narancsos csoki bazzeg!

Ha lejjebb olvastál volna akkor láthatnád hogy már be van írva a megjelenés és a gépigény is,136 és 135 hsz.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Csá!
Szerintem nem jó oldalt linkeltél be, amire te gondoltál az ez.

Hát mik vannak No AGP ez végül is mit jelent nem támogatja az AGP-s karikat..sztem!!!

Hát, a Ubisoft találta ki ezt a no AGP-t. Az Assassin's Creed is csak néhány AGP-s kártyát fog támogatni... De sztem ügyes moddolók ki fogják találni a Vegas 2 esetében, hogy hogyan szüntethetnék meg ezt a problémát. 😊 Legalábbis nagyon remélem.
Én Ápr 17. éröl tudok...<#rinya>

Fenrir
Mivel eddig nem hívtak az 576-tól sajnos az áprilisi megjelenés lesz a valószínû :\

A halál csupán a kezdet...

Az elso jo volt. En ilyen vason toltam: Athlon64 3500+ , Radeon X1950Pro 512MB AGP, 2 GB DDRAM 400MHz. Korrektul muzsikalt, de ez a 2-es...hogy no AGP...az nem jo! Csak a tobbi jatekfejleszto ne kovesse ezt a rossz peldat...

Megjelenés március 28.

Mondja az 576.hu

Na most kinek higgyünk😄

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

vagyishogy ez az elsõ részgépigénye
sorry..<#kocsog>

Narancsos csoki bazzeg!

nem tudom mennyire lehet hinni a Can you run it? nevû oldalnak,de azt írja,kisebb a lesz gépigénye mint az elsõ résznek volt
itt az elsõ vegas-é, itt pedig a másodiké másodiké
az ajánlott gépigény egy gb rammal kevesebb...

Narancsos csoki bazzeg!

Fenrir
Várható megjelenés: 2008 április 18.

Mondja a cdgalaxis.hu...

Balumann
Most a konzol van a központban, új dolog, könnyû rá fejleszteni, stb. Aztán 1-2 év múlva ismét a PC lesz a központban és igényesebb játékok jönnek, a motorokat is jobban kifogják tudni használni remélhetõleg, kevesebb bug lesz bennük, stb... egészen addig amíg nem jön a köv gen konzol. Ez így fog ugrálni szerintem.

igaz, hogy jön de az is "párhuzamos fejlesztés", mely a konzolport finomabb megfogalmazása <#violent>

a bia HH egyébként annyi csúszáson ment már át, hogy nekem el is ment a kedvem tõle, az ubi most is csak az assassins creed miatt tette át késõbbre, hogy egyenletes legyen a kaszálás <#violent>

pc-re mindig lesz játék, nem ez a kérdés, hanem, hogy milyen minõség jön rá, konzolport faszgyerekeknek, vagy igazi pc fejlesztés, nos, azt hiszem az elõbbi <#violent>

Because fuck you. That\'s why.

DarkSector
Szerintem cod4 sem túl nagy szám. elvakít a sok effect.
Azt meg ez csak 1 játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Adam II
Azért lehet szép játékot csinálni nagy gépigény nélkül. Szvsz CoD4 szép (igaz nem hosszó a single) és nincs nagy gépigénye.
Rengeteg múlik az optimalizáláson is meg azon mennyire finomhangolható a játék.

DarkSector
Ezen én nem csodálkozom.
Mit vártunk?
Szebb hosszabb és jobb játékokat akarunk.
Akkor ez természetes, hogy nem fog megállni a gépigény.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Adam II
Jah lehet ez csak riogatás ,hogy a birkák vegyenek új gépet.

tiburon26
az ubi még mindig nem ea!szerintem!amugy nem nevezném egyáltalán nagynak a gépigenyt mondjuk hogy nem támogatja az agp-t az "nem fer"de szerintem menni fog agp- sel is.csak jönne már!!!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Adam II
Az UbiSoft is kezd olyan lenni mint az EA😞

A Rockstar seggét is szét kéne rúgni ha nem adják ki GTA4-et PC-re.

Azért megkönnyebülve látom ,hogy a Gearbox még kitart a PC-sek mellet és a BiA Hells Highway illetve a Colonial Marines is jön majd PC-re.

dehogynem, pont ez az, hogy érdekli a kisgeciket <#violent> a szoftver és hardverfejlesztõk kéz a kézben járnak, hogy együtt akasszák le a nagylóvét. ha meg nem akarsz minden évben tízezreket költeni a pc-re, és átállsz szaros konzolra, akkor a játékokért fogod kiadni ugyanazt a pénzt.

egyébként ez is konzolport lett, és az, hogy csúszik is a pc változat, a pofátlanság netovábbja, gyakorlatilag a szemünkbe röhögnek, hogy ti vagytok a legkevésbé fontosak számunkra <#gun> a raven shield idején még különbözõ verziók készültek, a különbözõ platformok sajátosságainak megfelelõen, ma már egyedül a ghost recon képviseli ezt a hozzáállást, de annak a fejlesztõi is valami elkúrt ocsmányságon melóznak éppen <#boxer>

Én is pontosan így vagyok vele... Meg még vagy kismillió ember. De mit érdekli ez a Ubisoft-ot? Le se sz*rják.
Adam II
Nem csa AGPs videókarit nem támogat nekem meg az van. PCIre váltás esetén új PCIs videókari kéne de akkor már kell új alaplap abba új processzor meg új DDR2 RAM szóval az egész gépet cserélhetném a meghajtókat leszámítva.

DarkSector
Miért akkora igénye lesz?

Kandurex
egyébként inkább sajnos tûnik küldetés lemeznek, mint második résznek,...gyakorlatilag ua., és még a grafika is rondult :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Adam II
Hát én most biztos nem veszek csak ezért az egy játékért új gépet.

bojkottálni kell a szemetek áruját. nem normális már ami videokártya és processzor fronton megy. régi szép idõk <#rinya>

bertino
végülis neked is igazad van, de sztem mindkét állításnak van alapja.
de tökmind1, ha nem támogatnak bizonyos hardvereket azon sajnos mi vajmi keveset tudunk változtatni 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bakvarnyu
ja hát pont azért tolják a hardvergyártók a lóvét a fejlesztöknek
nem pedig a fejlesztõk a bevételbõl a hardvergyártóknak
vagy lehet már túl sok sört ittam <#alien>

bertino
ha nincs játék, nincs miért hardvert venni, ami megigényeli, hogy jobban játszhasd

ha van jó hardvered de nincs hozzá game, annak mi értelme is van ? 😊

bakvarnyu
pont fordítva nem <#confused>

bertino
szerinted akik PCre fejlesztenek, azoknak bevételeibõl nem rakosgatnak félre a hardvergyártóknak is ?
PC-s társadalom mozgatói õk... dereng már ?

Csá!

Igen, ma már ezen az AGP-n el kell gondolkozni, a gyártók szerint egy-kettõ be is fejezi ennek a technikának a gyártását a közeljövõben. Mert ha fejleszt az ember akkor ugye szinte új gépet kell összepakolni. És nem mindenki van eleresztve úgy, hogy egy új vasat vegyen, rakjon/rakasson össze. Nem mindenki apuci, anyuci kedvenc kisfia.

Adam II
Többek között nekem is 😞

És mi a francért nem támogatja?? Ha az elsõ rész tudta ez miért nem. A videók alapján pedig a nappali pályák elég gagyinak tûnnek.

Viktor9202
Pl ebben is igazad van hogy nagyon soknak van még AGP-s karija

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Viktor9202
Nekem mondod ?😄😄😄

grebber
Pff az kemény 9-10 ezer földi forint ma már alapnak kéne lenni minden játékos gépben!

Next PC upgrade: 2022

bakvarnyu
"* Graphics Cards Not Supported: All AGP Cards "
a magyar játékostársadalom 50 %-a

Viktor9202
Én nem parázok irtam hogy nekem szerintem akadásmentesen fog menni(ott van lent milyen gépem van) 2 gb ramot bebasznak neki ?:S

grebber
Mond melyik az a dolog ami miatt ennyire parázol??
Semmi non plusz ultra nincs benne.

Viktor9202
Jó monjuk azért nem olyan rossz ahogy elmondtam mert van ennél sokkal rosszab, de amit az ajánlott gépigényhez irtak, azon nem fog olyan jól menni

grebber
Te vajon mit nézel? Ez nagy gépigény ? Még véletlenül sincs benne olyan dolog ami elérhetetlen meg drága lenne.Ez egy jó gépigény.

Viktor9202
Elmehetnek a büdös kurva annyukba, hogy ekkora gépigényt csináltak neki. Végül is nem nekem kéne pofázni mert nekem úgyis maxon fog szerintem menni, de én úgy láttam nem lesz ez sokkal szebb mint az elsõ rész. Pfffff szánalamas, ezzel is azlesz mint a Crysis-el. Gépigény miatt nemfogják venni

Ez lemaradt:
Graphics Cards Supported:

ATI Radeon X1000 series - Radeon X1600, X1800, X1900, X1950

ATI Radeon HD 2000 Series - HD 2600, HD 2900, GT/XT

ATI RadeonT HD 3000 Series - HD 3850, HD 3870, HD 3870 X2

NVIDIA GeForce 6 Series - GeForce 6800 Ultra, 6800 GT, 6800, and GeForce 6600 GT

NVIDIA GeForce 7 Series - GeForce 7950 Series, 7900 Series, 7800 Series, 7600 Series,

NVIDIA GeForce 8 Series - GeForce 8800 Ultra , GeForce 8800 GTX , GeForce 8800 GTS, GeForce 8800 GT , GeForce 8800 GS , GeForce 8600 GTS , GeForce 8600GT, GeForce 8500 GT

NVIDIA GeForce 9 Series - GeForce 9600 GT

* ATI HD 2400 models / Nvidia GEforce 7300 models are supported, but take note the performance of those cards might not give a good gaming experience.

* Graphics Cards Not Supported: All AGP Cards

Sound Cards Supported:

Creative SB X-FI (PCI-Express version also supported)

Creative SB Audigy IV

Creative SB Audigy II

Creative SB Audigy II USB

Creative SB Audigy LS

Creative SB Audigy

Creative SB Extigy USB

Creative SB Live

Creative SB 512

Creative SB 128

Hercules Fortissimo III 7.1

Hercules DigiFire

Turtle Beach Montego DDL

Turtle Beach Riviera

Realtek AC97 & HD

C-Media

SoundMax HD

Sigmatel

Game Pad Supported :

Xbox 360

--
Best Regards,
Ubi.LevelUp - Community Developer
Rainbow Six Vegas 2

Csá!

Gépigény : Rainbow Six: Vegas 2 System Requirements Revealed

Keeping things interesting tonight, the guys over at Ubisoft have released some official system requirements for their upcoming tactical shooter, Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2. So what kind of setup will you need to run this bad boy? Here's the scoop:

Minimum Configuration:

* CPU: 3 GHz Pentium 4 Hyper Treading or AMD Athlon 3000
* Operating System: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)
* Memory: 1024MB for Windows XP / 2048MB for Windows Vista
* Drive Space: 7 GB
* Graphics Card: 128 MB DirectX -compliant, Shader 3.0-enabled video card
* Sound Card: DirectX-compliant sound card
* DirectX version: DirectX 9.0c (included on disc)

Recommended & Preferred Configuration:

* CPU: Intel and AMD processors 3.2 GHz
* Operating System: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)
* Memory: 2048MB
* Drive Space: 7 GB
* Graphics Card: 256 MB DirectX -compliant, Shader 3.0-enabled video card
* Sound Card: DirectX-compliant sound card
* DirectX version: DirectX 9.0c (included on disc)

A list of supported video and sound cards can be found right here.

The PC edition of Rainbow Six: Vegas 2 is scheduled for release on April 15th.

És ha jól látom megjelenés április 15?!

Fenrir
576 szerint március 28.

mondjuk még ha így is lenne, de legalább normálisan portolnák pc-re egy-két extrával, okés lenne. viszont azt olvastam, hogy a 2 nem megy olyan jól xboxon, mint az 1. namost milesz? mert ha egy-az-egyben kaszálni akarnak egy kicsit még pc-n, de már nem költenek rá, akkor ez egy rémálom lesz, ami dual 8800 ultrával se fog normálisan menni <#gun>