3885
  • Rainbow15
    Ma 6 órakor csinálegy ismét egy szervert versusban!
  • Sam87
    A Single-player pályákat lehet coop módba nyomni? Vagyis hogy egy haverommal egyszerre nyomulunk?
  • 16gaborm
    Hali

Lécci valaki oirja le nekem hogy hogyan kell használni ezt a HAMACHI nevű programot,mert szeretném kibróbálni a multis részét!!

KÖSZÖNÖM ELŐRE IS csáó

Esetleg ha néhány kép!(ha nem túl nagy kérés)
  • Gebe7636
    Segítség kéne, mert a haverománl még mindig kiakad a multi töltése, patch után is. És nem tudjuk egyszerrűen mi a baj, várunk 5 percet, addig tölt a gép, aztán abbahagyja, és 20 perc utűn se történik semmi....
  • Bence94
    helo majd egy multira én is beszállnék megléne beszélni mikor jó.
  • Gebe7636
    patch után már csak a valamivel jobb minőségért kéne a ventri, mert a patch betesz voice chat-et.
  • PrisonMan
    Kijött a végleges magyarítás?

Ezt az 1.01-es patchet ezt magától kezdi el tölteni? Úgyértem amikor beléptem a játékba elkezdett tölteni valamit. Ez volt a patch?
  • Nesztea
    Hellósztok, ujra felraktam a vegas 2-t a hamachi halltaán és majd nyomulok veletek csak kellene egy ventri port illetve pw ha van a szerveren. Amugy pecselhetem a gémet? thx előre is bb
  • tmisi
    Én tegnap még nem mertem patchelni, de látom már van krekk. Na majd ma. :]
  • Balumann
    Nah megnéztem a menüt így patch után, nagyon jónak tűnik a mikrofon (bár azért furcsa, h nem lehet beállítani hotkeyre, tehát állandóan van hang (max kikapcsolni lehet). De ez így jó lesz!
  • NeBby
    ITT
  • 16gaborm
    Hol van fent az 1.01 es patch-nek a crack-je????

Amúgy miért nem jött ki már a játék,ma d.e szedtem le netről:P
  • Viktor9202
    Srácok kijönnt egy Patch :S Indítom a játékot és updatál valamit :) gcw-n már fenn van a Crack-je. 1.01. Pedig még a játék még megse jelent
  • Paranoia
    ÁÁÁááááá mikor jön ki a játék ,meg lehet már venni?!?!!KELL!

nagggyon bejön a játék!első is komoly volt ,de ez...!TUTI beválalós megvevős,multiba tolós játék lesz számomra az elkövetkező pár hónapba!:D
  • Rainbow15
    Akkor inkább szerzek valahonnan egy exét:)
  • Balumann
    Akkor olyan mintha nem is patchelted volna sztem :D
  • Kaslerka #906
    Van hozzá. Egyes torrent oldalakon.
  • Rainbow15
    Megy az 1.0 val is.
  • Balumann
    Ja dehát nincs is crack még az új verzióhoz
  • Balumann
    Nekem simán feltelepítette crackelt exe-re :I
  • dragon11
    Olyan jó gém ez?Valami képet lökjetek má' pls:D
  • Rainbow15
    mielőtt feltelepítitek, másoljátok vissza az eredeti exe-t, mert a vegasnál észrevette h nem az eredeti, aztán szedhettem le újra a patchet!
  • Balumann
    OMG belerakták a voice chat-et, el se hiszem!!!!!! akkor nem kell ventrivel szarakodni többé :|||
  • trogerzsiger
    Aki jön, én peccsmentesen indítottam szerót!
  • Kaslerka #898
    Miért ne? Van crack
  • trogerzsiger
    jajj ne szedi le a peccset.
  • trogerzsiger
    Most indtítok egy terrorist huntot.
  • Kaslerka #895
    Version 1.01 Changelist

Features:

* Added Voice Chat Support
    * Pressing F5 now refreshes the match search list
    * Fix for spawn camping
    * Switch weapon is now faster in adversarial
    * Lower respawn timer for deathmatch and team deathmatch
    * Added Team balance XP penalty
    * Enabled outfitting option in observer mode.
    * Team Leader respawn modification: Respawning with the leader is now the default option

Bugs fixed:

* Fixed hang time when playing matches on certain graphics hardware
    * Fixed delays for clients when using the custom face feature in-game
    * Fixed game crash when the user would click in a certain area from the Leaderboards menu
    * Fixed textures corruption when changing antialiasing repeatedly on certain graphics hardware
    * Reviewed some achievements unlock when playing online
    * Fixed game mode selection bug after being kicked from a dedicated server
    * Fixed online problem of client being thrown out of a game when host uses Alt+Tab
    * Fixed problem related to weapon templates switch when using only a keyboard
    * Fixed the map update in the games list when the SADS uses map cycle
    * Fixed issue with The Ace Always Wins! reward
    * Fixed malfunction with mouse/keyboard uses in menus
    * Fixed a client crash releated to host changing server for the Comcast Event map
    * Fixed issue with the Face Scan on certain camera hardware
    * Added fix to prevent opening console while chatting
    * Fixes allowing better support of ATI Crossfire configuration
    * Fixed HUD problems when using all of the Rainbow's grenades
    * Fixed issue when the host would get stuck in the pause menu by kicking the clients while he is respawning
    * Fixed a black screen issue when client would join a game in progress.
    * Fixed problems related to weapon restriction configuration in Terrorist Hunt
    * Fixed experience boost exploit in the first act in single player
    * Fixed issue of the crosshairs that disapear when taking cover and aiming simultaneously.
    * Fixed sound issue when Bishop's weapons are lost if the user shoots and kills Dennis Cohen.
    * Fixed the wrong behavior of a hand gun after changing it from Outfitting menu.
    * Fixed issue where client gets stuck in the respawn screen at 0 seconds while in observer mode
    * Fixed respawn issue when playing terrorist hunt game at realistic difficulty
    * Fixed issue of the laser beam shifting off target after shooting with a pistol
  • Kaslerka #894
    Megjött az elsö patch...
  • Balumann
    Nemtudom én kezdem feladni h sikerül összeszedetten, szervezetten játszani. Már a játéktól is elment a kedvem.
    Mindig páratlanul vagyunk szinte, ha végre párosan lennénk kilépkednek.Aztán utána jönnek akik nem jönnek fel Ventrire.

Ha megpróbálok szervezkedni akkor meg az van, hogy mind1 GOOOOOOO, stb.

Tegnapi nap meg azzal a klánnal... nem voltak haljandó átjönni ventrire mert ők TS-en vannak, aztán utána meg mondjuk h ki csinál szervert, mennek DM-ezni az nélkül h szólnának, és mindenki át ment oda.

Az lenne a jó, ha létrehoznánk egy 10-12 FŐS állandó csapatot, privát hamachi szobába mennénk, és tényleg csak azok akik hajlandóak Ventrilo-ra feljönni is.
    Addig én inkább játszok mást, meg készülök érettségire.

Írjon az, aki hajlandó lennne így Ventrilo-val játszani (rajtad kívül Rain) :D, és megadom az új privát szobát. Max 10-12 fő. És ha összejövünk legalább 8-an vagy 10-en, akkor játszhatunk...
  • varga peti
    vistán hol lehet beállitani a területi beállitásokat?
  • Rainbow15
    Olvad el a FAQ-t!
    Lesz ma 6 kor játék?
  • aky93
    hali all
    nem tudja vki h mikor megpróbáljuk elinditani a lant akkor miért irja h ur ethernet cable is not connected vagy vmi ilyesmi... hálás lennék vki tudna segíteni meg 1 kis coop is érdekelne:)
  • crossy104
    Jó lenne ha valaki segitene, mert ez szörnyű!
  • Puhos
    Hi!

Én is 9600GT-s kártyával játszottam, de nálam tökéletesen működött, igaz nekem eredeti XP van, és a 174.74-es driver van fenn.
  • crossy104
    Úgy villog, hogy be is feketedik, például a háttér több helyen.
  • crossy104
    Sziasztok! Szükségem lenne egy kis segitségre! Vista alatt játszom, 9600 gt kártyával.Bevillognak a texturák, és nem is lehet mindent látni. Három külömböző drivert próbáltam, dx-et frissitettem, kodeket is cseréltem, most k-lite van fenn.Előtte vista codac volt. Bármit csinálok ilyen szar a kép. Mi a megoldás??
  • theodor
    Ennek a gamenek az eleje rohadt jó aztán ahogy haladsz előre benne úgy szaródik elfelé az egész.
  • macleody
    Ja én is olvastam. Anyáztam is rendesen, de aztán csak elindult a 2600XT-men. Sőt még haver 6600GT-jén is megy kicsit döcögve.
  • tobias88
    változó mindig és ez 3 videókártya és nem fut (középsővel biztosan nem)