Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Ami még sehol sem jelent meg a világon...

A halál csupán a kezdet...

NeBby
AC bõl is kikerült egy korábbi változat , lehet , hogy ez is hasonló...
Bár ez csak 5 nappal elõbb jött ( ugyanis 15. én kellett volna jönnie )

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
A fórum a PC s rõl szól...

Fenrir
Max konzol verzióval, pc-s még amerikában sem jelent meg. Esetleg az Nforce már tud portolni konzolról warezben is?

NeBby
Ezekszerint nemrossz:

"LoL! This game is DAMN F*CKiN GOOD.
OMG the action is so SHARP!
Its even more difficult then vegas one.
And man some maps where a bitch to accomplish.

The action is this game is so intense man.
I Just blows away the effects of my joint that
i smoke before play. And only play in co-op with
friends cause i just dont play by my self anymore
with anygame. Other 2 friends finished army of two.
I play'd some maps myself of army of two. But for me it was to
much like GOW. But i also really liked it some points.
"

NeBby
Van aki már jáccik , igen <#vigyor>
És nem kamu!

DarkSector
Szerintem is....mivel tudomásom szerint 28. elõtt sehol nem dobják piacra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Lol csak azt ne mond, hogy már jáccó is vele!?!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fenrir
Ez kamu...

NeBby

Hamachi szoba: RainbowSix:Vegas2
Jelszó: rsv2

NeBby
VÉÉGRE! Ez is nagy ritkaság , hogy idõ elõtt jön vmi ... <#vigyor3>

Viktor9202
Kinn van hálistennek

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

HeadHunter86
Nesztek nforce mániások 😄
http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=123261

HeadHunter86
Na ez is megjelent.

DarkSector
Bocs de már hányok ettõl a szövegtõl, hogy "Amíg nincs NFORCE-on addig biztos kacs.".....
Mi a faxt kell ennyire isteníteni ezt a rakás szart.
Egyeltalán nem nagy szám ez az N..

Ez nem neked szólt, csak az NFORCE-tól vagyik mindig kiakadva, mikor megemlítik.

DarkSector
Mi van kint..vagy ki?

Na jó, helyet kell neki csinálnom 😛 Habár, mielõtt leszedem, ki kéne deríteni, hogy tényleg nem megy-e AGP-s kártyán...
dante3
Ez badarság, Nforce mostanság szeret aludni!!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hupsz a szerkesztésben maradtam így kitöröltem a hsz-em. xD
Képet akartam tenni. Na mind1 lényeg h kinn van.

Tényleg kint van...

Balumann
Amíg nforce-n nincs fenn addig elég fake gyanús

Tudom. De ez egy megbízható, zárt reges oldal (fenn vok), nem igazán szokott fake lenni fenn.
Elvileg RELOADED csinálta.

crazyclone
megvagy értve 😛

Balumann
Hát azt nem hiszem. De Hamachin biztos fogunk játszani!

crazyclone
tört szeróra van esély?

nem lehecc biztos benne. imádkozz. mást úccse tehecc. most nem mondom milyen ubi.

Because fuck you. That\'s why.

kb

Balumann
április 18 nem?

tommyg
ja de mikor jelenik meg?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Van teszt a márciusi Gamestarban a játékról. 88%

DarkSector
Hát errõl van szó.
Ezé van sokkal több varez is...
Basszameg...ezt kéne számbavenniük.

Fenrir
Egy csomó játéknak a megjelenése után jön ki a demója mostanában. A Sins of a Solar Empire már 1.03 verziónál tart és most fog csak jönni a demója. A Frontlines: Fuel of War 1.01-nél és még nincs demója. Ez most valami új szokás ami nem igazán nyerõ mert a demóverzió lényege (benne van a nevében) egy demonstráció -bemutatása a játéknak- , hogy így fog kinézni és ilyen lesz a hangulata. Most meg pont fordítva mûködik.

DarkSector
Nem kell mondani.Ez egyértelmû.

DarkSector
<#idiota> ahhoz nem kell demo <#falbav>

Sziasztok,

Én ma bebattyogtam egy 576 -ba és azt mondta a srác, hogy március 28 ra volt valóban a PC megjelenés.
Várják a cuccot, elmondása szerint hétfõtõl bármelyik nap megkaphatják a boltok...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Balumann
<#idiota> Valaki szereti kipróbálni a játékot (hogyan fut, milyen a játékmenet, nem akad-e, stb.) mielõtt megveszi...

nem mindenki veszi meg a játékot a megjelenésekor

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
Lol én már sokszor tettem fel a kérdést, hogy mi a faxnak demo, ha már megjelent a játék????????

tiburon26
mit vagy meglepve?
az elõzõ vegas demoja is csak megjelenés után jött szerintem igy lesz ez most is

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

DarkSector
kösz.
akkó tárgytalan.

Itt lejjeb mar írták páran a megjelenés dátumát, tekerj lejjebb, biztos megtalálod. Volt vmi Március meg Április is, és már vki a nyarat emlegette...

Nem lesz demo? Erre csak azt tudom idézni, amit Tommy Lee Jones mondott a Született Gyilkosokban: hogyazatetvesgennyesistenbasszabeléaztatúrósretkesfaszát<#falbav>
Eddig bírtam az Ubit, de ezekután...<#gun>
Most akkor torrentröl vakarhatom le feltört verziót, csak ha az megy rendesen, akkor veszem meg...

DarkSector
Megjelenés dátuma???
VÁRHATÓLAG????

Adam II
Gyanús ez az AGPs dolog nekem is. Lehet lesz benne valami extra amit csak PCI-vel lehet bekapcsolni mint Ghost Reconban ha van Ageia PhysX kártyád akkor az épületek apró darabokra robbannak meg fújja a fákat a szél (szvsz mindet ki lehet vitelezni PhysX kártya nélkül).

Jah ez így van. De meg is érdemlik.

Ehhez a noAGP dologhoz csak annyit, hogy a nem támogatja nem feltétlenül jelenti h nem indul el max az hogy PCI-E-re optimalizált és/vagy nincs tesztelve AGP-n.
De az is lehet hogy csak hülye marketingtrükk. Mert akinek AGP-s rendszere van az már szerintük ócska, viszont a PCI-E váltás szinte egy új gépet kíván így majd többen állnak át modernebb gépre. Szerintük.
+Slusszpoén: van kétmagos rendszer is AGP-vel, sztem van olyan aki 1-2 éve vett ilyet, most dobja az egészet??? Na mind1.

UI:
JÖJJÖN MÁR KI!!!! 😄

Fasza game lesz, de buli van nálunk!!

Bence94
sajnos ez van<#levele><#falbav><#rinya>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Adam II
Látod ezt sem értem. Ezzel a nem adunk ki demót dologgal is csak a warezt erõsítik. Én látatlanban nem veszek meg játékot fõleg mostanában ha meg leszedem a teljeset akkor már úgyis végigjátszom és ha nem fog meg annyira vagy nem érdekel a multija már nem is veszem meg (fõleg ,hogy pénzem sincs mindig rá). Ha lenne egy demo és kipróbálhatnám akkor abból leszûrhetném ,hogy szar-e a játék vagy megéri-e megvenni mert sajnos itt már nevekre meg kritikákra nem nagyon lehet adni.

Bence94
csak nem lesz demo<#buck>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Most futtattam le a tesztet a canyourunit cuccon, de egyelöre nem virít pirosan az agp-s karim...lesz ami lesz, én azér a demót nyomatom majd elõször...