3885
  • macleody
    Ez nem rémhír. A játék nem támogatja az AGP-s kártyákat. Ettől függetlenül az én HD2600XT-men is megy. Ki kell próbálni.
  • ZÓÓÓcsi
    Hi!
    Igaz az a rémhír, hogy AGP-s kari el sem indul a játék?
  • Balumann
    Ennél a hang esetnél ugyan az van szerintem, mint az első shadermodel 3-as játékoknál, konkrétabban a splinter DA-nál. Ott is úgy csinálták meg, hogy sm2-vel véletlenül se sikerüljön elindítani, annyira jól sikerült h sokaknak sm3-as mellett is kiírta, illetve bugos mint az állat.
    Itt direkt úgy akarták, hogy csak a crative hangkártyával működjön jól. Lefogadom, hogy egy jóval drágább hangkártyán se menne jól ami nem Creative (studio hangkártyával se, ami pedig lényegesen jobban szól és többet tud)...

Sztem el is felejthetitek, hogy ez orvosolva lesz más hangkártyákkal. Irányok teljes mértékben érzékelhetetlenek legtöbbször, még ha csak sztereoban van akkor is. És ne fogjátok már arra, hogy gyenge a hangkártya, érdekes más játékban nagyon is jók a hangok, irányok is és minőség is.

Az Assassin's Creed-ben is csak Creativekkel van 5.1, de ott legalább a sztereoban is jók a hangok.

És lehet jobban szól egy Creative hangkártya, lehet nyáron veszek is egyet. De nem játékok miatt (és főleg nem ez miatt), hanem inkább zene és filmek miatt (ha már a hdtv is meg lesz, legyen a hang is jobb :D).
  • Bence94
    rakd fel az 1.1-es patch-et.
  • ptomesz
    sajna nekem apu nem tudott olyan atomerőművet venni hogy fusson ekkora felbontásban úgy hogy passzolok
  • macleody
    A laza meg a besz@ri.
  • LackoMester
    szevasztook,észlelte valaki azt a hibát,h.az 1-es vagy nagyobb antianalising használatakor összeomlik a kép,csak nullás AA -nál tudom játszani,de akkor okés minden...semmi AA nemtok használni(1680*1050 high VS-off,több minden max,ja és (XP -8800GTS G92-OC-725x1830x1968Mhz)nemtom hol lehet a hiba..valami ötlet?
  • lalakov
    Köszönöm
  • Evin
    Így van. Nehogymár vki azt mondja, hogy az alaplapi hangkártyám miatt késik néha egy lövés hangja, vagy ragad be. Érdekes, hogy minden más játéknál jól működik.
  • macleody
    http://www.7-zip.org/download.html
  • macleody
    Ne idegeskedj. Van hang bug. Nálam is elment vagy 2x a lövés hangja. Coop-ban pedig egyszer beragadt, bárhová mentem mindig ratatata volt. Aztán mikor mission failed volt megszűnt. Pedig Audigy 2 ZS karim van.
  • lalakov
    :)Hibát jelez.
  • Fenrir
    Winrar-ral pl.
  • lalakov
    A .7z kiterjesztést mivel lehet kicsomagolni?
  • kicsirobi
    Ibrik te egy Istencsászár vagy:D:D:D
    Köszi
  • ibrik
    Javítottam ezeket az apró hibákat. A telepítő fájlnevén nem változtattam.
  • ptomesz
    a telepitő végén az olvassel elején a fuel of war maradt benn, de ez csak apró esztétikai hiba
    köszi a honosítást
  • ibrik
    Szerintem meg nem bugról van szó, hanem az egyik sokkoló hatású gránátról.
    Amikor az ellenfél felétek dobja, vagy túl közel vagy ahhoz a helyhez, ahová ti dobtátok, úgy durran, hogy elsüketülsz tőle, néha lehet hallani a vékony, magas hangú sípolást is, ami a valóságban történne a füleddel ilyen nagy erejű robbanás esetén.
  • teddymac
    Szóval... SB Live van a gépben és van hang BUG ....Néha annyira kemény ,hogy megsüketülök :)
  • Skyline
    Én is így voltam jóideig aztán a bioshock megalapozta az xfi jövőjét:)
  • wander01
    hálistennek nálam az alaplapi hanggal (halvány lövésem sincs hogy pontosan melyik tipus) még egyszer sem fordult elő. legalábbis nem vettem észre... laptopon néha előjön akkor idegesitő. a követkeő töltésnél elmulik :P
  • Skyline
    Mikor értitek már meg....NEM HANG BUG! NINCS HANG BUG! Alaplapra integrált szarokkal,és egyéb noname hangkártyával ne várjunk csodát,8-10 pénz egy szaros sb xfi hangkártya és legalább 2x szebben,jobban szól akármelyik alaplapi szarnál,gond nincs vele,hibátlanul működik ebben ajátékban is és tökéletesek a hangok...
  • bgabor
    Én ezt nem figyeltem meg. Ugye ebben a részben már ha követésre vannak állítva a kollégák(az ALT billel), automatikusan követnek a kötélen le és föl is. Az útkeresésről annyit, hogy sokszor elakattam bennük, de jól lehet kezelni a helyzetet.

Viszont a hang bug ennél lényegesen nagyobb gond, mert nem lehet tudni így, hogy honnan lő az ellenfél. Ha nem látod a torkolattüzet, akkor nem tudod hol vannak. Ha pedig nem tudod hol vannak, nem is tudsz helyezkedni hogy kiiktasd őket.
  • wander01
    na lanban is végre kiprobáltuk, egyetlen hatalmas baki van a játékkal sztem, hogy a sztori coop-ot nem lehet kettőnél többen játszani. a két ai gunár mindigottvan. nem lehet ezzel valamit kezdeni? hárman toltuk volna a sztorit de a istenért nem sikerült megoldani
  • zsotesz
    Szerintem ennél idegesítőbb a kollégák útkeresése meg amikor nem megy ahova kéred, és van pár hely ahol nem hajlandók a kötélen leereszkedni, csak úgy ha te lemész előre és kijelölsz mondjuk magad előtt egy helyet, hogy menjenek oda. Egyébként volt egy rész amikor azt csinálta a két kolléga, hogy leereszkedtek a kötélen aztán a lépcsőn visszaszaladtak majd ismét leereszkedtek. Patch javít ezen esetleg valamit?
  • bgabor
    Engem az a bug zavar, hogy single storí módban bizonyos helyeken nem hallani az ellenfelek lövéseinek hangját. Így baromi nehéz bemérni honnan lőnek. És idegesít, hogy a patchban ezt a baromi nagy hibát nem javították, de a szaros multihibákkal meg foglalkoztak. Először a legdurvább bugokat kéne kigyomlálni, aztán tőlem foglalkozhatnak a multiplayer lobbyval meg hasonló baromságokkal.
  • ibrik
    Hmm...
    Ha majd gyűlnek a hibák, majd javítom.
  • NeBby
    Versus - Parti helyett pari van írva!
  • ibrik
    Nem kell leszedni az egész játékot, csak vissza kell rakni az eredeti indító EXE fájlt (R6Vegas2_Game.exe).
    Más játékoknál sem árt megőrizni crack-elés esetén.

Ha nem gondolkoztál így előre, akkor az EXE-t megtalálod a telepítő DVD-n lévő "\System" mappában.
  • ibrik
    Elkészült a Rainbow Six: Vegas 2 magyarításom.
    Az oldalamról letölthető: http://ibrik.atw.hu

A magyarítás a játék nemrég kiadott v1.01 patch-hez lett aktualizálva! Az alapverzióval nem biztos, hogy jól fog működni és amúgy is ajánlatos frissíteni a játékot...
  • tobias88
    szedd le és úgy telepítsd fel
  • crossy104
    Folyton megszakitja a patch felrakását eredetiság miatt.Mit tegyek? Köszi!
  • teddymac
    ventri ugye mar nem kell mert van beépitett voice :)
  • Prince23
    Na map újra töltés után nem fagy ki, már okésnak tűnik...
  • Prince23
    Soth Hall nevű pálya legelején mikor betörök, leereszkedésből a hotelba (és ismétlem: az elején, asszem 3. vagy 4. küldetés) állandóan kifagy, még 1.1-es patchel is... A következő mentésig nem tudok eljutni, mert mindig kifagy. Most miért? Ezt nem értem...
  • 16gaborm
    Oksa köszi megvan!

Most találtam szerveren embereket asszem,de hogyan kell játszani velük vagy mire kell menni?
  • macleody
    Igen, lehet. Aki a szervert csinálja annak lesz 2 embere + te.
  • trogerzsiger
    fwelrakod, elindítod megadsz egy nevet, a 3szügre kattintva join an exiting network, értelmszerűen kitöltöd, örülsz, és sztem a stíluson változtass.
  • 16gaborm
    LÉCCCI VALAKI SEGÍTSEN MÁR HAMACHI ügyben!!!!!!!
  • szapor
    Hellosztok!Hamachin én vok Lacyka este mehetek én is jáccani veletek?