Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Röviden:LAN-on veletek tudok gamelni Online meg a többi eredetit használóval.
Jólmondom?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez GÁZ.
Voltak akik mondták nekem hogy jajj milyen kúl hogy más 55-ös.
Jah mondom az is lehet 55-ös aki belép a mecsbe, azt kikapcsolja a monitort játékidõ alatt.
Mert idõ kérdése, éj játék nélkül is felfejlõdik, de mondom lehet hogy célozni nem tud az illetõ.
Én a challange-eket kb 20%-ben haverokkal csináltuk hamachin, de viszont a rangot nem csalással csináltam.
És nálam 100x vagy 1000x jobbak vannak, viszont tiszta a lelkiismeretem, hogy vagyok egy szinten, ha kell akkor késsel meg pisztollyal, de tudok eredményt elérni, valszeg itt is ez lehet.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most viszont megnéztem a Vegas1 egyik videóját, tök ugyanaz, mint a 2. rész. Mit változtattak ? Sose játszottam az elsõvel, de nagyon lehúzás kinézete van.... AZ elsõ rész még mindíg menõ ??
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Természetesen ugyan úgy fogsz tudni velünk játszani Hamachin is.
Live long and prosper.
Most már jó
Csak nem találjuk egymást haverral.Neki vista,nekem XP
Az lehet baj?
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
2.:Vezérlõpult-->Területi és nyelvi beállítások-->Speciális fül, Unicode-ot nem használó programok nyelve alatt átállítod angol (egyesült államokbeli) -re!
minden védelem kikapcsolva.
Még valami?
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Még valakinek ötlet?
Elõre is köszi
ui.:BAlumann megveszem eredetibe oszt menni fog a neten 😄
Hamachin lépjetek be a probacsati nevü szobába. Jelszó: proba
Nézzétek meg, hogy látjátok-e a servert.
Tüzfal nem szól bele? probaljatok azt kikapcsolni. azt kéne megnézni, hogy akkor ha más csinál, pl én, vagy xy servert, akkor abba be tudtok-e menni. Egyikõtök se látja, vagy csak egyikötök. ha egyik látja, másik nem, akkor a hiba annál lesz aki nem látja😊
Megérte megvenni... ON-LINE sokkal ütõsebb valóban, bár "K" gyorsnak kell lenni mert a vérpistikék már klánokat szerveznek és elárasztották a szervereket...
Ugyhogy jobb mutatóujj edzést kell tartani.... <#violent>#violent>