3885
-
Hát ha szeretnél velünk játszani akkor még ne szedd le! -
Nekem eredeti játék van én leszedhetem?:S(most tölti. -
Kijött egy új patch, de amíg nincs (itt) crack fennt addig ne szedje le senki.
Lehet ma estére egyébként már fennt lesz. -
Ha valaki tud ilyen lenyíló scriptet (html) ne tartsa vissza :-o (privátban inkább) -
Szerintem az rsv2-csavez szobát törölni kellene majd. Csinálok majd egy szobát, hogy el tudjanak engem érni, hogyha esetleg nem regisztráltak és nem tudnak írni, tehát egy információs hamachi szoba.
Ha Csavez is beleegyezik, akkor módosítom a banner alatti részt így. -
Mégis leszek korábban is, vagyis akár most is. -
Hát úgy tapasztaltam, hogy 756 -os feltöltéssel 8 ember játszik lag nélkül, 10 ember meg kb. 1 Mbit-es feltöltéssel.
Bár nem tudom Csavez milyen nettel hosztolt, mert 10-en voltunk és csak nagyon kicsi lag volt. -
Szerver készítéshez mi kell? Majd Hamachin akkor megírod az adatokat? -
Sajnos a korábbi tapasztalat az, hogyha ide beírom, akkor mindenki belép mindegyikbe, és csak összevisszaság lesz. Majd Hamachin aki jelenleg benntvan az rsv2-csavezben írom, hogy aki még nincs benn a korábbi szobába az lépjen be (amit csinálok 3. szobát). És utána meg aki szeretne jönni, az ír nekem privit (a banner alatti link segít ^^), és beosztom a megfelelő szobába. Lehet hogy aki NAGYON inaktív a korábbi szobában szabadítok fel helyet és oda is osztok be.
Aki szerver készítő esélyes az ír nekem és én leírom az összes szoba adatát.
Kéne egy ilyen lenyitható script a banner alá (hogy részletek, rákattint és akkor egy részletesebb információ a multizáshoz, elérhetőség, stb. :I De nem tok ilyen scriptet :( Megnézem hátha találok valahogy. -
Jól hangzik. Ha a többiek belemennek minden ok. Majd ide írod ki a fórumra az elérhetőséget vagy hogy? -
Ja mert én konrkét időpontot vártam, és mivel nem láttam feltételeztem hogy nem lesz :-) -
én leszek addig. -
Nah hülye vagyok, fél 10-kor. -
Én lehet h csak fél 11 körül fogok csatlakozni. -
Hát ha leszünk annyian akkor természetesen lesz =) -
Úgy hogy ír nekem az aki szeretne játszani, én meg berakom a legutóbbi szobába, egészen amíg 13 fő nem lesz benne, utána új szoba (azért csak 13 mert ha lesz szerver készítő akkor beléphessen még oda, premium nélkül is).
Most aki még nincs bennt másikba majd írom hogy hova lépjenek be. És akkor csak olyan aki nem dm-ezni szeretne, az rsv2-csavez meg legyen csak terrorist hunt azoknak akik nem szeretnének versusozni (csak azok maradjanak/lépjenek be oda). -
lol -
#1810 és #1811. Még te írtad, hogy felőled mehet
-
Mé lesz ma? -
De hogy is lenne ez a beosztás?
Semmirekello: 121-122, az nem kicsit lehetett kemény játék. Remélem a mai is nagyon cool lesz
-
Hellóó
Húúúúú milyet játszottunk online..

Alpha:121
BRAVO:122
Én az alphába voltam de akkor is nagyon nagy gém volt :D -
nem baj, én értem, biztos jobb az a gém, nem volt hozzá szerencsém. minden esetre jó társaság itt mindenért kárpótol;) -
Ja sry, tényleg -
egyet értek. -
nem jol olvastad amit irtam. -
Szerintem lehetne az amit eelkezdtünk, hogy én beosztok mindenkit külön szobába (csinálok még újat mert korábbiakban már scak 1-2 szoba van, az a szerver készítőknek marad ha van más is), és akkor nem kellene kirakni offlineokat.
És tisztázni kellene, hogy aki TDM meg DM-ezni akar, azok inkább ne csatlakozzanak hozzánk. Azok mennyenek UT-zni vagy CoD -ozni vagy mittudomén. Az csak addig jó amíg bemelegítunk és páratlanul vagyunk, tehát gyűlünk össze. -
Azt Csavez mondta :D -
Hát ez a kenterbe verés egy kicsit túlzás. :D GRAW 2-vel nagyon sokat játszottunk, volt h 12-en is voltunk (nem sokszor :D de 8-10 volt az átlag), én nekem az sokkal jobban tetszett azért :)
Sokkal szervezettebben tudtunk játszani valahogy. És az a játék tényleg olyan, hogy nem lehet ész nélkül előre rohanni, élet is kisebb ott mint itt, pályák nagyobbak :)
Ez is nagyon jó így multiban, de hogyha választani kellene 2 közül h melyik a jobb, azt választanám. -
hi, van a szobának saját cime amit a logo alatt olvashatsz, sztem nem kell több, mert akor csak nehezebben találjuk meg egyímást, de ahogy gondolod:) -
sonka18 #1813 Hali!
Ha valaki akar játszani Versus vagy Terrorist hunt-ba akkor itt van a hamachi cím:
nsdap9999
pass:12345 -
felőlem is mehet, igyekszem majd haza, és ahogy balu mondani szokta hackelem az XPmet:D
ha semmi patch nem megy, akkor rossz a gém telepítője. jabvasolom a reloaded verziót, igazoltan jó.
-
felőlem mehet
-
7 nagy fejezet van, és benne az 1-ben 2 pálya, a többiben az utolsó kivételével 4 pálya van. Az utolsóban 3 pálya van.
De ha fennt van a game, akkor ezt te is meg tudod nézni
Ma multi? 7-8 környékén? -
Akkor szerintem rossz verziód van. -
tboy01 #1808 Még úgy sem indul el, így már próbáltam -
Hány fejezetből áll a game? -
nem azt mondom hogy a gém kenterbe veri az összes taktikai shootert, de azért itt kell némi tervezgetés
és én nem vagyok az eszetlen lövöldözés hive
mert azt meg lehet teni bármelyik játékbam
és it van végre egy olyan amiben kel kicsit csapatozni
hát sztem ki kell hasznáni -
jo gém volt, kár hogy sokan elmentek. -
Ja rzrk a játékmódok jobbak :-) Itt van némi taktika, gondokodtató! -
legközelebb beizzitom frapsot, és készitek pár képet versusban, mert tényleg volt pár emlékezetes pillanat. repülő emberkék c4 után, meg hasonlók, elég komoly.
nem tudja vki hol ,lehetne netről szedni rangjelzéseket meg képeket v2.-höz?