Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes módon nem tudok helyet csinálni Hamachiban, mert hiába nyomom rá h rakjon ki bárkire, nem csinálja meg... ilyen jelenséggek még nem találkoztam, nem tok mit csinálni :S Sry annak aki nem fér be és most tudna jönni játszani.
Balumann: nekem is 30k van most. Nagyon keveset osztogat.
csgj: nem olyan nehéz az ha rájössz hogy kell megcsinálni. Egyébként uccsó pályán vagy.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
sanyo1212:hamachi-t a 1.0.1.5-öst tegyétek fel. Nekem nem kellett a routert piszkálni hozzá.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Vki le tudná nekem írni az XP rendszer mûködését(itt most a tapasztalati pontokra gondolok <#vigyor2>#vigyor2>) Tehát mikor miért mennyi XP-t kapok, és hogyan tudom elérni hogy a játék végére meglegyen az összes cucc.
Másik kérdésem, hogy az a Marksman/ Assault/C.Q.B, azon kívül, hogy más-más fegyvereket unkolckolnak, másra nemjó?
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Remélem ma este is lesz Versus. Stipp-stopp én lesz Baluval meg Csanjedivel!<#idiota>#idiota>
Az operációs rendszeren is túl...
Thrash \'Till Death
A történetben a csavar (árulás) érdekelt, de nem spoilerezek, hátha valaki még most tolja az elsõt!<#vigyor5>#vigyor5><#wave>#wave>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hogy legyen ON is, elkezdtem a Vegas 2-t, belenézés szintjén és tetszett!Bár végigtoltam az elsõ részt is, már nem emlékszem pontosan a történetre, de remélem majd beugrik!<#hehe>#hehe>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Banner Vegas játékosok forumában vagyok.. mégiso lvasok olvasok és csak oprendszerekrõl írtok netán bugos a forum? <#buck>#buck>
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ja, az 1.01-es patch van fent nekem, ez nem javitott a puska bugon...
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Nincs látványban különbség!!!!!!!!!!!
Játékra tökmindegy, másra meg használják mások.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Minden programnak van Vista verziója.
Tudsz olyat mondani, ami nem fut Vistán?
"De a SB hangkártya driverre is (VISTA) 1 évet kellett várni pl."
Érdekes, nekem a SB 7.1-es kártyámhoz már a Vista megjelenésekor volt driver. Igaz én csak sztereóban használom.
Ahhoz, hogy 5.1 legyen Vistán kell egy 15k-s Creative kártya.
A Creative azért nem csinál normális drivert a régi kártyákhoz, mert akkor senki nem venné az új hangkártyákat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
AZ meg szerintem önmagáért beszél, hogy komoly nagy SW gyártók a mai napig nem csinálnak kompatibilis programokat a VISTA-val.
De a SB hangkártya driverre is (VISTA) 1 évet kellett várni pl.
6 évvel régebbi oprendszernek természetes, hogy nagyobb a gépigénye.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Vistára értettem.
Játékokban nem volt gyorsabb. Szebb volt és nagyobb volt a gépigénye.
Egy csomó hibát javítottak, ami az XP-ben volt.
Ha a játékok ugyanolyan sebességgel mennek -gyorsabban egyébként semmiképp- az alkalmazások szintén, akkor.... ??
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
5évig ezekszerint még fikázhatunk....Csak az a baj hogy már 2 év múlva kint lesz a W7 ami elfeledteti velünk a VISTA-t. És kitörli majd a történelembõl. Vagy történelem lesz belõle. Kinek kedve szerint.
Na persze.
fél millás gépen elhiszem hogy jó a Vista.
Csak sokan azt hagyják figyelmen kívül, hogy:
"AMENNYIVEL GYORSABB A DX10, ANNÁL TÖBBET VESZ EL AZ OPENDSZER"
Magyarul egyik kezemmel adok 10FPS-t a másikkal 15-t veszek el!
Jah és még annyit, hogy most van olyan gépem, amire a VISTA élménypontokban 5-öt ér el, ami a Full mûködéshez kell az oprenszernek.
Ez siralmas.
Ne mond, hogy sokba kerül.
10k-ból 2 GB-ot kapsz.
Az XP és a Vista között 6 év különbség van.
Az miért van, hogy egy mostani játéknak nagyobb a gépigénye, mint egy 6 évesnek????
Nem tudom mit nem lehet ezen felfogni.
Mikor az XP megjelent akkor is mindenki fikázta, hogy szar mert nagy a memória igénye. Most meg sokan azt használják.