Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egyébként LAN-on nem szokta berakni senki, szerinem felesleges is. Itt normális emberek játszanak.
Egy n00b kérdés: punkbuster ugye nem kell LAN-hoz (nem hamachi)? Vagy igen?
Mert windows induláskor auton betölt két folyamatot, asszem a pnkbstrA, pnkbstrB. Ezeket nem lehetne valahogy kivenni az automatán induló programok közül?
Még el se indítom a játékot, már be vannak töltve..
BattleTag: zydar#2910
Vagy valami más de ezt nem értem
mindenkinek megy nekem meg nem beszarok<#shakehead>#shakehead><#confused>#confused>
Lécci válaszoljatok, mi a probléma és hogy kell megoldani!! <#help>#help>
Tetszett csak rövid lett:-(
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
hama 1.0.13 mat hasznalok aminek állítólag jo kellene lennie de nem lát semmi.Ha én csinálok hostot akkor õ nem látja ha õ akkor meg én. Mi lehet a baj?<#conf>#conf>(ja és mi a külömbség hamán a csillgagok és a pontok közt mármint a bent lévõk közt)
Elõre is kösz a választ
nekem sokkal jobban tetszik mint az egy. TH elég gáz, mindig mögötted spawnolnak, de hát ez kb coopban a jo, egyedül nem. A story rövid, realsiticon is elég könnyû sztem. Versus pedig hasonlo a CShez, nekem bejön. Sok jo haver van itt hamachin, én nagyon szoktam élvezni a partykat ha tudok menni. Sztem egy elég jo játék, minden hibájával együtt is szeretem.
Live long and prosper.
Az XP-s rendszer tényleg nagyon jó
Hamachin a rsvegas2-sg1 szobára azt írja, hogy full, a -csavezen pedig mostmár mindenki offline.. <#szomoru1>#szomoru1> A hostolós problémában tudtok segíteni, mi lehet a gond? <#nemtudom>#nemtudom>
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ugyanez van Terrorist Huntban és Versusban is :'(
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Mi gond a Hamachi-val? Valaki elmagyarázná miért van ez a sok váltakozás a 0.13/15/20 között? Melyikkel lesz érdemes játszani?
mit kell vele csinálni...???
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Annyi kérésem lenne,csak az lépjen be a szobába aki játszani is akar!
Legtöbb ember csak bejön,azt végig offline.
Kiraktam az offline-oket,(akikkel,még beszélni sem tudtam).
Aki "JÁTSZANI" akar az jöjjön!
THX
1.0.1.5-re nem tudok mit mondani.
Amúgy win tûzfal is beleszólhat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Játéknál természetes h azonos verzió kell legyen, Hamachinál tökéletesen mûködik ha vkinek 1.0.1.5 vna, másiknak 0.9.9.9 is.
A SHARED opcióban ez a megosztásra van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az újjabb hamchik nem jók a mostani játékokhoz.
Fõleg ha a verziószám akár 1-et is eltér. Vonatkozik a HAMACHI-RA, meg a JÁTÉKRA is!!!
Én így csináltam.
Amikor leestem gyorsan felkeltem, majd jobbra elõre szaladtam a fa kerítés elé, ott leguggoltam, akik jöttek kilõttem. Amikor a heli elmegy akkor átszaladtam a másik oldalra a fal mellé. Ott akik velem szemben szaladtak a teniszpályáról kilõttem. Majd amikor lehetõségem volt beszaladtam a pálya hátsó részén lévõ épületbe. Ott ismét guggolva kilõttem az ellent, majd amikor a heli lezuhant és ....
V É G E !
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Igen jó lenne ha elküldenéd proóba szerencse!
Teganp elött huztam xp és arra raktam fel a gamet és ugyse lett jó ugy hogy én már tényleg nem tudom hogy mi a rák van! ide küld---> [email protected] vagy vegyél fel msn re és ugy is át tudod küldeni na mind1 elöre is kösz!
végre ujra ithon, lesz ma este vmi? mert már elvonási tüneteim vanak😄
Live long and prosper.
Nekem a megoldás annyi volt, hogy feltettem a Vista mellé egy XP-t és azon minden gond nélkül fut.
Ha érdekel mit írt a support akkor szólj és elküldöm.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
http://www.freetvmaci.info/