3885
-
#2122 Vazz, akkor asszem én itt be is fejeztem a gamet...a végét elképzelem. -
#2121 gyertek TMD most! :D -
#2120 Sztem felesleges végigjátszás, mikor géppityuzik fedezékbe kell maradni, rakétakor elmenni másik fedezékbe, közbe az ellenséges embereket lőni. Nem szivesen lövöm le a poént, de sztem nincs sok értelme ezért keresni végigjátszást, az a legvége. -
#2119 Valami végigjátszást lehet találni??? Most ott vagyok, hogy a teniszpályánál eszetlenkedik egy szép nagy helikopter, és mindannyiszor fasírtá darál a rakétáival.... :-( -
#2118 ok. 9kor rdy -
#2117 ááá 9-kor lesz az Eurovisio elődöntő :( -
#2116 Hát most 9-kor aki ittvan, game.
Hétvégén majd próbáljunk kicsit korábban, mondjuk 8-kor kezdeni, és már csak az jöhessen aki használ mikrofont! -
#2115 pff 3-an vagyunk...? :/ -
#2114 na ma hogy smint leszünk?:) -
#2113 an azt fedeztem fel, hogy ha vki csinál dedicated szervert, akor ne a 8080 portot adja meg, hanem vmi olyant, amit nem hazsnál semmi. 1234 vagy 9876 vagy vmi hasonló. és akor ha csatlakozik is az admin, után alttabbal még mindig tudja modositani a pb admin panelen a cuccokat. -
#2112 sztem a program kódja vmelyik hardwert nem szereti. de hát erről a vevö nem tehet. -
#2111 a consoleba irhato parancsok akor müködnek, ha az előtag:
PB_SV_
de hogy mit lehet irdeirni :D -
#2110 Hát nekem mindig csinálja, de csak ez a rainbow six vegas 1-2... full ugyanott azon helyen csinálja, ezt tizednyi sec-es laggolást. hamár az ubi terméknél vagyunk, a SCDA hibátlanul fut. remélem játékhiba, és nem vga hiba. Bár lehet h valami program akadályozza... sejtésem szerint...2 amd proci driver van fent... lehet h az. de nem tom. -
#2109 na meg azzal nemlehet valamit csinálni, hogy ha valaki nembírja ki, hogy leírjon egy regényt a chat be azt egyszerűen kickelni? csak mert engem nagyon zavar, hogy állandóan magyaráznak és már annyit, hogy belelóg a képernyő közepébe.... -
#2108 srácok. sztem ez a teamleader es téma nagyon semmilyen. tiszta csít az egész. ha a leadernek nincs mic. ja akkor mégjobban csít... -
#2107 nekem nincs semi akadás. teljesen hibátlanul fut, kb minden századikra bejön vmi laggolás, amit csak ugy tudok kilöni ha a játékot ujrastartolom. de ez elhanyagolhato, és sztem az alttabolás az oka. -
#2106 Dedicated szerver is ugyan úgy megy mint a rendes szerver, ha LAN -ra álíltod akkor nem fog CD kulcsot kérni.
De egyébként minden le van írva, a .bat fájlal kell indítani a szervert és azt meg is lehet nyitni, ott kell az alapbeállításokat átírni (LAN-ra állítani, stb.)
A punkbusteres irányítás ie le van írva, a telepítési főmappában, R6VegasServerReadme.txt -ben. -
#2105 hi!
nektek nincs megakadás a játékban? kb. 3 percenként 1-szer (kb 0.25 secundum megáll és ugyanott ugyanazon helyen) megakad nekem a játék, és az 1.02 van fennt.
remélem nem vga hiba... de pl a splinter cell 4 akadás nélkül fut, 1.02 patchel... -
#2104 info:
..Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2\R6VegasServerReadme.txt
..Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2\KellerGame\Config\PC\R6VegasServerConfig.ini
..Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2\Binaries\R6VegasServerLaunch.bat
Notepaddel lehet öket olvasni. -
#2103 hát én a console-be nem tok mit irni, lenyomom az entert, és ki is lép belöle, szal nem látom értelmeét -
#2102 van konzol, de majd én is megnézem hogy mit tehetek. -
#2101 Ja tényleg, dedicated szervert csak eredeti játékkal lehet csinálni? -
#2100 Ezt a dedicated szerver dolgot leírhatnád részletesen mert tegnap próbáltam de nem sikerült összehozni. Meg gondolom másokat is érdekelne.
A játékon belül ha "ö" betűt nyomsz lenyílik a konzol. -
#2099 Nah igen. Ez a dedicated szerver úgynéz ki részben bevált, remélem ha többen leszünk akkor is jó lesz a ping.
Aki még nem érti h mi ez annak: deducated szerver indításakor 2 DOS parancssor jelenik meg, nincs grafikus felülete (azért, hogy olyan gépen is lehessen futtatni, amiben nincs jó videókártya, tehát szerver gépben pl.), kb 250 MB-ot foglal memóriából, mert a pályát azért be kell töltenie vmennyire.
Namost a probléma az volt, hogy a játékban nincsen konzol (vagy legalábbis nem tom), és a szervernek sincs olyana ahova parancsokat lehetne beírni. A punkbusteren keresztül van lehetőség módosítani beállításokat, amit olyan módon lehet kezelni mitn a routereket, tehát böngészőből lehet elérni, be kell írni a Hamachis ip címet + a pb beállított portját, és ilyen üzenetdoboz szerűségbe kell beírni a parancsokat.
Ha játékban be vagyok lépve saját szerveremre nem tudom elérni, de lehet más el tudná, úgyhogy azt majd meg kell próbálni. Nem nehéz egyébként változtatni a beállításokat.
Ja és a lényeg aki nem értené esetleg, hogy ez így külön fut a gépen a játéktól. Ha csinálok játékban egy szervert és akad a játék, akkor másoknak is késve fogja továbbítani az adatokat (ezért nagyobb lesz a ping, lag van), viszont így dedicatednél akárhogyan fut a játék, az tud rendesen továbbítani, és csak kis memóriát foglal. Meg így lehet a játék is jobban fut nekem, ha nem annak kell továbbítani mindent!
Nah remélem mostmár mindenkinek minden világos!
Jó volt a mai gém, de még mindig sokkal jobb lenne ha mindenki használna mikrofont. Főleg teamleader módban, a teamleader látja a másik leadert és őt kell eljuttatni a célba, team chattel nem lehet rendesen taktikázni. -
#2098 jo volt ma a gém, bár mire idértem már csak 6-7 ember volt fent, igy is nagyon élvezetes volt. Ha Balu kitanulod a szervercsinálás fortáélyait, meg pupi, meg aki még csinál, akor igazán jo lesz.
ma nem készült ujabb képe, de igérem legközeleb lesz:) -
#2097 Csináltam szervert, gyertek! -
#2096 7-en vagyunk online jelenleg online :S Chatre jöjjön aki ittvan! -
#2095 fél óra mulva, 9 körül kezdjünk! -
#2094 Versus valószínű! -
#2093 sziasztok! este lesz versus vagy t hunt? -
#2092 köszi. -
#2091 Gyere fel majd Hamachi-ra (inkább fél 9 után) és akkor megkeressük mi a prboléma. -
#2090 gondoltam, pedig multkor nyomtuk, aztán ujraraktam a játékot de már nem lát :S -
#2089 Ha nem látsz szervert amikor tudod h van, akkor nem vszínű h mi látni fogjuk a tiedet. Kapcsolatnak oda-vissza meg kell lenni mindig. -
#2088 Mondjuk nemtudom ha nem látom a szerót, akkor ti láthattok-e engem?
-
#2087 SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :B -
#2086 báá nem sikerül engedélyezni a pb-t, nincs ilyen beállítás :S (nincs ilyen sor, átmásoltam a Vegas 1 serverindító .bat fájlából, de nem jó). -
#2085 Oda küldöd az ajtóhoz őket, utána 3 fajta parancsot tudsz nekik adni (alul megjelenik a 3 jel), és azthiszem X , C , V -vel tudod kiadni azoka (a legbaloldalabbi az X), lehet rosszul írtam és 1 betüvel arrébb :D -
#2084 hali
láttam egy videót youtube-on, amiben az AI csapattársak bedobtak egy flash-t a szobába, mielőtt betörtek (flash and clear, vagy ilyesmi)
ezt hogy lehet nekik parancsba adni ? -
#2083 Jah megtaláltam a readme-be az irányítást. Azthittem már végignéztem mielőtt elkezdtem beállítani :DD