3885
  • trogerzsiger
    akkor azért nem találtam :-)
  • Balumann
    Kipróbáltuk a pályát, hasonlít nagyon az egyik alap pályához, csak másképp van elrendezve. Rakjátok fel, de igazából semmi különleges nincs benne.
  • trogerzsiger
    Tegnap az új mapot porbáltátok ki?
  • theodor
    Vasárnaptól érden leszek és BP-re kell bejárnom mindennap :S Egy kis cash nemárt azért. rem. sikerül valahogy kijuttatnom gépet oda mert meló után azért nemfog ártani egy kis relax :) Remélem fogok tudni játszani veletek esténként ugyanúgy
  • theodor
    jaja :)
  • macleody
    Alakul téxász réndzsör :) Itt Egerben már esett.
  • Csanjedi
    megnézem azt is, meg a regget is, és akor eséte továbbcsinálom. Most megyek kicsit élet kis szoc életet, aztán jövök haza. Szép délutánt, it pesten most esni készül.
  • Balumann
    Nah regisztráltam oda. Pont ilyenre gondoltam! A chat szoba választás jobb lenne ha nem lenne ott és bejelentkezés után egyből chat jelenne meg, de nem gond ha nem lehet kivenni.
  • Csanjedi
    az elérhetőség részbe lehet nekem küldözgetni képeket meg adatot, ha vki hostolni fog.
  • Csanjedi
    meggprobálom hogy ne kelljen reggelni.
  • Balumann
    Nah ez szerintem tökéletes lenne!! Bár a chatet így nem látom regelni kell hozzá, szeirntem jó!
  • macleody
    Oks. Egyébként én nem értek hozzá, azért gondoltam, hogy ha én megcsináltam akkor bárki megtudja :)
  • Csanjedi
    http://csanjedi.extra.hu/countrydance/

itt van egy chat szoba, kérlek nézd meg, és ha tetszik ezt tudom alkalmazni az oldalra.
  • Balumann
    Uh én nem egészen ilyenre gondoltam. Ezt a forum tipust én személy szerint nem annyira kedvelem. Chatnél meg olyanra gondoltam, mint például az IRC (csak ilyen webes, nem külön programos), nem kell korábbi üzeneteknek megjelenni, aki aktív az belép (ezzel is látjuk hogy kik vannak online, akik játékra készen állnak), meg gyorsabban megtudnánk beszélni a dolgokat, szervezés.
    Nem tudom, hogy van-e ilyenre lehetőség, de szerintem az lenne a legjobb.
  • Csanjedi
    ah, köszönöm, de nem nagyon szeretem a portálokat, joomla-t probáltam, elég korrekt, de rendkivül be vagyok korlátolva, mivel anyira meg nem értek a kódoláshoz, eézrt csak nagyjábol tudom alakítani. de majd összeszedek sok scriptet, és akor lesz belőel szép lap, csak idő kell nekije. de köszönöm a támogatást, és a tippet;)
  • macleody
    Nincs még crack. Egyébként 1.02-es patch van.

Csanjedi:Portál rendszer. Lenne minden. Chat, fórum, képgaléria. Kb így nézne ki a felépítése: teszt
  • Csanjedi
    az micsoda? :)
  • PrisonMan
    Jó volt a tegnapi játék
    1.09-es patchet érdemes letölteni, kijött már hozzá a crack?

Bonus mapról tudtok valamit? Mintha úgy olvastam volna, hogy a multiplayerre ad új pályákat. Van infotok?
  • macleody
    Nincs kedved feldobni egy e107-et?
  • Csanjedi
    forum megoldható, ha nem is profi szinten.
  • Balumann
    A versenyekben én nem annyira vagyok benne, én jobb szeretek csak így játszogatni, változó elosztásban, tehát nem ilyen versenyszerűen. De ha sokan szeretnétek akkor nyugodtan szervezhettek, én inkább abból kimaradok. Szervezésben segíthetek.
  • Balumann
    Nagyon jó ötlet. Egy ötletem vna, jó lenne valami chat szerűség a főoldalra (tehát arra ami a fő oldalon bejön). Mert most így a hamachi szobákban szét vagyunk osztva, nem mindenki tud elérni mindenkit, ezt a forumot meg nem mindenki nézi és nem mindenki regisztrált gondolom (vannak ilyen hívott haverok is). És akkor ott tudunk egyeztetni, összegyűlni hogy kik vannak itt, kérdéseket tudnak feltenni, stb..
    (ui: nem tudom h ez mennyire valósítható meg).

GRAW2-nél a vége fele IRC-t használtunk, de az nem vált be (sokan nem rakják fel mert az szar... meg ilyesmik), de ott egy másik ok miatt halt ki a hamachis multi.
  • Semmirekello
    Oké sok sikert:)
  • Csanjedi
    természetesen jo ötlet, és én is támogatom, persze nem kell rögtön belelovallni magunkat a doogba, cask szép lassan:)
    a dolog alakul, remélem már estére lesz belőle vmi használhato verzió.
  • Semmirekello
    Nekem tetszik,lehetne mondjuk ez a magyar RSV2 "hivatalos" oldala is nem?és minden infó ott lehetne rajta,szervezhetnénk versenyeket amiket LAN-on nyomnánk le stb. Remélem lesz belőle vmi és jó ötletet adtam:)
  • Csanjedi
    Hi

Készítek egy általános info oldalt a vegas 2höz, ahol terveim szerint rövid ismertetők lesznek a multival kapcsolatban, mit hol hogyna kel csinálni, és lehet majd képet feltölteni, meg egyéb, ha van öteltetek akor szivesen várom, és hogy van-e rá igény.

Az oldal itt lesz:
    http://csanjedi.extra.hu/r6v2
  • Mobedo
    Oks
  • Balumann
    Szerintem inkább 9 körül. De ez majd akkor dől el, hogy hányan leszünk aktívak 8-kor.
  • Mobedo
    helo
    Lesz ma versus 8 körül??
    (csavez)
  • Balumann
    :D
  • Csanjedi
    a kutyusok is elhallgattak;)
  • Csanjedi
    közi a játékot.
  • jlaci80
    kár hogy a szoba teli van..
  • trogerzsiger
    csavez szobában?
  • Csavez
    9-kor hostolok versust!
    Gyertek!
  • PrisonMan
    Ilyen is van?!
  • Kaslerka #1846
    Nemtom volt-e már, ha volt akkor sorry. Bonus Map
  • trogerzsiger
    Nyomunk most? Elég sokan fent vannak
  • Csavez
    2Mbit/s
  • Semmirekello
    Ja én nem hamachin nyomom hanem online na mindegy remélem gyorsan kijön a crack nektek.