Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Teddy nyugodtan beruházhatsz mert megéri.
<#violent>#violent>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak a vegasokból maradt ki.
Ráadásul Rain se szeretne már játszani, aki eddig szervert tudott csinálni. Lehet holnap v ma este megpróbálom újra rakni, hátha megjavul és tudok majd én is csinálni.
Eredeti játék. Install után nem indul, kéri az eredeti dvd-t. install során sehol nem kérte a serial nbr-t, simán engedett regelni az ubi.com-on.
Próbálkoztam mindenfélével, de csak nem akar elindulni.
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Csináltam szervert ter. huntnak.
network:rsv2-csavez
pass.:rsv2
gyertek
Megvan eredetiben de nem megy az online se meg a LAN se mi lehet a baj?Mert az eredetinek online mennie kéne.
Akinek nem látja az embereket az tegye fel az 1.0.2.0-ás hamachit amit itt találtok meg
http://www.oldapps.com/Hamachi.php
Mindenhogy próbáltuk,de csak így indult el
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Második (síliftes) küldinél be kell szivárogni egy tárgyalóterembe, majd várni alfa teamre.
Namost már rég ott vagyok, már a nap is lemegy hamarosan, de semmi nem történik.
Lehet nyomni kellene valamit ?
hogyan tovább ?
Üdv!
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
énvelem meg az történt h nyomultam másnap meg kérte h állitsam be a karakteremet mondom mivan?! erre alap rangnál kezdtem nem tom mi történt pedig semmi gond nem volt vmi ötlet ? járt már így vki h egyszer csak le nullázta a statját? érdekes...a graf beállítás stb megmaradt ....
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
De egyébként megoldódott. Az alaplapi (Attansic) LAN kártya driverét vissza kellett roll back-elni a régire, és azóta megy.
Azért az nagy kár, hogy a sapkák 99% nem használható custom face-el.

Általában szokott futni egy dedikált szerver(jelenleg is fut) A hostuser neve: barnus.hu. Keressétek ezt a servert. 16 játékossal tesztelve, lag nélküli jó pingek egész europából. Akinek eredeti a játéka, és jönne esténként game, az dobjon nekem egy privit és adja meg az msn cimét, egyeztetünk, azt megyünk löni😊