3885
-
theodor #1922 jöhetne már a C..ck mert isszonyat bugos :S -
#1921 sajnos nem.
Balu: ok, megtettem. -
#1920 Az ideiglenes szervernél szerintem inkább olyasmit kellene írni, hogy információs szoba, eligazítás vagy ilyesmi. -
#1919 Big THX!
Délután ki is próbálom. Egyébként a kettő, vhogy "felkészitett" az elsőre. Ahol elakadtam, most nem volt gond, elsőre megvolt. Ennek a rakétás epizódnak eddig csak egyszer futottam neki, tegnap, jó későn, és beláttam, ennek semmi esélye még az este, így eltettem mára-holnapra... -
#1918 Csanjedi PM ment -
#1917 Ma este én csak fél 10 fele leszek úgytűnik, ha játszotok még akkor csatlakozok majd. -
#1916 Uh... Én is végigvittem mind2-t, tetszett is nagyon, de hogy egy helyzetre így emlékezzek és ilyen tanácsot adjak... -
Colwyn #1915 Dante73, a saját tapasztalatom szerint, amint kiérsz a nyílt színre, rögtön parancsba kell adni, hogy "plántálja az explozívát" a csapattárs, máskülönben kifuttok az időből. Érdemes a hátsó kijáraton közelíteni (szexisták sicc!), mert az közelebb van a rakétához és a script akkor indul, amikor kiléptek a szabad térre. Innen (asszem egy magasfeszülségű kapcsolótábla mögül) kiválóan fedezheted is az akciót. -
#1914 Hát, igen... ez taktikai FPS. Itt ha megyek-megyek, akkor lelőnek. Itt minden sarkon be kell kukkantani, és akkor sincs kizárva, hogy leszed egy elbújt ellen. Ajánlatos a térképet nézegetni, ha több bejáratos egy helység, akkor többfelöl támadni, egyebek. Ez nem mész'oszt lősz tipusú játék, minden lépést meg kell fontolni.
Én spec nagyon élveztem, most az 1-et tolom, mert elsőre elaadtam benne. Most ott tartok, hogy a rakétát kell hatástalanítani, még nem tudom hogyan, mert védi egy kisebb hadsereg, az idő meg fogy...
Egyébként sok különbséget nem láttam, mikor elkezdtem tolni a 2.-at, most viszont, hogy visszatettem az elsőt, már látok, nem is keveset!
Részemről, hatalmas lenne a grat a készítőknek, ha nem lenne ennyire rövid a single rész... -
#1913 ha vmi baj van a lappal kapcsolatban kérlek jelezzetek, hogy időben ki tudjam javítani. tx -
#1912 a folyamatosan bővülő infokról a weblap hírek részében tájékozódhattok. kérlek írjatok sokan:) ne cask én ;) -
#1911 Mekkora baromság már az, h két szál szem aktona van mellettem az egész játék alatt és ha ők nem lennének ott, már rég szitává lőttek volna, így is olykor megyek megyek egyszer csak agyonlőnek, de hogy ki meg hol, azt nem látom.
Szal nagyon "jó játék" mit ne mondjak.
-
#1910 rengeteg cucc van eről lesz rövid ismertető a weboldalon, ha vkinek van kedve irhat pár sort a kedvenc fegyveréről meg ilyenek. meg tippeket is rakhatunk fel, irjatok,és küldkjétek az email cimemre. felrakom amit tudom. -
#1909 Sztem onnan, hogy aki eldobja, üvölt eggyet, miszerint; Gránát!
Másodsorban, neked is van villanógránátod, és pl behatoláskor elég jól lehet használni... Ajtó nyit, bedob, elfordul, roham. Ellen meg vakon tapogatózik...
És én magamtól jöttem rá... Mondjuk az segített, hogy a felszerelések közt ottvan. -
#1908 a hirtelen villanást a flash grenade, villanógránát okozza. -
#1907 De ennek olyan hangja van, mint amikor hangtompítóval lelönének vkit,
Na mind1. -
#1906 És ezt úgy honnan találja ki a játékos?
-
#1905 sokkgránát... -
#1904 Játék közbe mi az, amikor hirtelen bevillan a játék, mintha vakuznának és elhomyásoul a kép és utána visszakapom az irányítást. hm?
-
#1903 Jó volt a tegnapi game! -
Snipa #1902 tegnap kiprobaltuk haverral coopban! franko... jo a hangulata majd lehet becsatlakoznank p vs p -be ;-)
viszont volna egy kerdesem, valaki jatszik hasonlo hw -vel?
xpsp2, 3,4 GHz intel duo, 2GB ram, 7900gtx 515mb
1440x900 ban rohadtul lagzik!
probalkoztam video beallitasoknal de meg nem sikerult valami hasznalhatot eltalalni! ha valakinek hasonlo gep es widescreenen nyomja megkoszonnem ha a beallitasait megosztana velem!
koszi!
-
#1901 ok megvan -
#1900 Csanjedi felregeltem az oldalra de kéne voice ahhoz hogy tudjak a chat-be írni.HA ráérsz pls adj:P -
#1899 nincs -
#1898 van már crack a patchhez? -
#1897 Jah, holnap este csak későn leszek, fél 10-nél korábban szinte biztos nem leszek :( -
#1896 Játék után kirakom majd banner alá, és holnaptól gyülekező majd a CHAT-en játék előtt!
Nah de most go game! -
#1895 kész a chat, lehet reggelni, a regisztráció nem kötelező, lehet guest is vki, de ha vki sokat jön, sztem érdemes reggelni. -
#1894 Gyertek csaveznál versus!! -
#1893 Csinálj egy regisztry tisztítást valamilyen tisztító programmal (tuneup utilities, vagy hasonló ilyen többfunkciós programmal szerintem). -
#1892 :-( -
#1891 jah olyan 9 fele szerintem -
#1890 ma nem hiszem hogy tudok menni. -
jlaci80 #1889 Sziasztok!
Egyszer már fel volt telepitve a játék, megint fel akarom tenni de mindig az uninstall jön elö. Rendben, elfogadom. De utánna se akarja feltenni, csak uninstall. Nincs fenn a játék, de ö mégis látja valahol. Rákerestem és semmit nem találtam. Mit tegyek? Ha nem autorunrol csinálom , hanem setup.exe-röl akkor is csak uninstall fut végig. -
Colwyn #1888 Haller Emberek!
Lesz ma valami hóka-móka? Jópár napja nem volt már érkezésem Vegas2-t indítani és már hiányzik... Hehe. -
#1887 Első és egyetlen jelenleg. Igen onnan lehet letölteni.
Tök jó lett volna ha adnak pálya készítőt a játékhoz. -
#1886 Ja, azt hittem azért több pálya van benne. Ezért kérdeztem
Innen lehet letölteni? Crack ugye nem kell hozzá?
Ez az első ilyen hivatalos "kiegészítő"/bonus map? -
#1885 vagyis teljesen másképp van felépítve. -
#1884 1 pályát ami nagyon hasonlít az egyik meglévő multis pályára (előbb írtam ^^) -
#1883 A Bonus map? Mit tartalmaz, érdemes letölteni?