Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live long and prosper.
A halál csupán a kezdet...
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ethernet kábel nincs bedugva hibát csak a területi beállítások módosításával lehet megoldani? Ezt nem nagyon szeretném megtenni, mert akkor ugye a billentyûkiosztás is elmegy...
Az operációs rendszeren is túl...
Barnus szervere megy!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Rain-t meg még 1-2 embert felhatalmazok majd, hogy megadja vkinek a szoba neveket.
Live long and prosper.
Lenne egy kis gondom.Az lenne a problémám, hogy feltelpítem a gamet, el is indul bejön a fõmenü, ott kiválasztom, hogy story mód elkezd tölteni.Egyszer csak fogja magát,megáll a töltés, egy darabig nem csinál semmit aztán kékhalál és valami fizikai memória gondja van.Ezt csak azért nem értem mert a minnimum memóriám megvan hozzá, vagy az mégsem elég?Tudna valaki segíteni. Elõre is köszi!
Live long and prosper.
Live long and prosper.
életem elsõ kommandózásom lenne ez... még vegas részeivel nem multiztam, ez van😄
Live long and prosper.
Az lenne a kérdésem hogy hogyan kell ezt a Hamachit használni?mert feltettem de így se tudok neten menni vele.Valaki írja le a lépéseket hogy hogyan kell csinálni mert szeretnék neten játszani.
Help pls.<#rinya>#rinya>
Balu: Ha az lesz, ne felejtsd el nekem is küldeni privátba a szobát😉
Az operációs rendszeren is túl...
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Aki egyébként CSAK storyzni vagy Terrorist Huntozni szeretne, az hozzon inkább létre egy külön szobát (és akkor azt szivesen kiírom a bannerba is). Ahhoz úgysem kell nagy net szinte bárki tud th-s szervert csinálni. Ezek a szobák maradjanak inkább csak Versus-ra (és max akkor TH ha nem vagyunk elegen de gyakorolni szeretnénk).
Így inkább ezt tartom jobb megoldásnak, hogy amikor játszunk este, akkor én kirakok mindenkit aki nem OFFLINE, hogy akik éppen akkor játszani szeretnének tudjanak jönni. Egyébként lehet csinálni passport fájlokat, így 1 kattintás belépni egy Hamachi szobába, jobb lenne ha kilépne eleve az aki nem játszik, de nem olvasnak az emberek.
Rain szokott hosztolni 768 kbps feltöltésü nettel, és 8-nál már kicsit érezhetõk a pingek, 12-en már nem igazán volt játszható a lag miatt. Ennél gyorsabb internet kellene. De azért is jobb, ha így külön csinálunk mindig szervert, mert így szervezetebben játszunk, több esély van, hogy nem csak ki-be lépked mindenki. A Call of Duty-kban nagyon jó az a megoldás, ennél nem annyira.
Úgyhogy én nem vagyok az állandó szervernek híve. A többszobás megldás meg nem mûködik mert nem értik és nem olvassák el amiket írunk.
Egyébként, ha valaki egy 2MBites vonalon tudna egy dedikált szervert futtatni, akkor a hamachi gondokat is meg lehetne oldani, hisz a server minden hamachi hálóról látható, amelyiken a server jelen van. Egész egyszerüen lehetne igy több csoportot kialakitani.
Leegyszerüsitve:
Lenne egy publikus rsvegas2-sg1 szoba, ahova mindenki be tud lépni, aki meglátja, hogy hova kell. Az állandónak számító tagok viszont ezen a hálón nem lennének rajta. Igy egyrészt nem telne be a szoba olyan hamar, másrészt az állandó tagoknak egy privát szobán keresztül eleve lenne hely biztositva.
A szervereket pedig egész egyszerüen minden szobára be kell jelentkeztetni.
Tehát a szerver bentlenne az rsvegas2-sg1 szobán is, meg mondjuk a privat1, igeny szerint privat2, stb-ken, igy bármelyik szobából látszódna a server.
Az a baj, hogy ami gépem jelenleg nonstop be van kapcsolva, az egy 18MBit/786KBit -es ADSL-en lóg, ugyhogy még 1mbit sincs az upload😞
Az otthoni gépemen benyomhatok mondjuk egy másik dedikáltat, de az meg napközben offline. Az kb du 4-5tõl éjjel 3-4-ig van bekapcsolva, ezidõ alatt futhat a háttérbe, engem nem zavar. Az ottoni az 2MBit uploaddal rendelkezõ Chello.
amugy akinek van megfelelõ gépe, vagy servere simán nyomhatna egy dedikált szervert és akkor nem nekünk kéne gamet csinálni folyton
Én sztem jobb így Hamachin, magyarokkal és kicsit szervezetebben játszani.
Azt én se nagyon értem, hogy miért jönnek be a szobába ha nem is jönnek játszani.
Lehet, hogy még megfordulok majd Hamachi-n, ha esetleg terrorist huntozni vagy story mode-ozni fogok(azt általában lanon hostolva szoktam játszani, igy szabad a bejövetel😊), de versusra megyek külföldieket apritani😊
Ha esetleg másnak is van eredetije, dobjon meg egy privivel, aztán msn-en vagy valahol egyeztetünk game-ket. Egyik havernek is megvettem, ugyhgoy ketten már vagyunk multira😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Live long and prosper.
Starcraft2 e-mail: [email protected]