Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csanjedi
nekem alapbol angol windozom van, a területi pedig már alapbol GB, de van angol, kinai, magyar, orosz bill is, az független a területitöl. a probléma megoldása csak ugy lehet.

Live long and prosper.

Fenrir
Elvileg az nem megy el, nekem ugyanúgy mennek az ékezetek is és a z/y sem cserélõdött fel.

A halál csupán a kezdet...

cselt
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ethernet kábel nincs bedugva hibát csak a területi beállítások módosításával lehet megoldani? Ezt nem nagyon szeretném megtenni, mert akkor ugye a billentyûkiosztás is elmegy...
Csanjedi
esetleg vhogy felrakhatnád netre a zöld képernyõrõl készült képet.

Live long and prosper.

Nem tudna valaki segíteni vagy tippet adni,már nem tudom mit csinálják a beállításokat levettem a minnimumra és így is, tölti tölti aztán egyszer csak teljesen kék lesz a képernyõ és valami fizikai memóriát ír aztán újraindul a gép.Valami ötlet, a hardver ellenõrzésnél minden zöld pipa.
Blacksheep333
megkaptam, thx. Ma még felnézek, de nem maradok sokáig TF2 miatt😊

Az operációs rendszeren is túl...

Semmirekello
BAlumann PM ment

Semmirekello
NA feltettem de most egy olyan résznél áll hogy setting up az jó?

Balumann
na... *meghagyom

Balumann
Holnapig még megvagyom a régi Hamachi szobát.

Balumann
Ment priv.

Semmirekello
Helló,megpróbálom akkor megoldani a Hamachi problémát és ha megvan és mûke akkor mikor lesztek fennt körülbelül?Mert akkor én is felmennék😊<#violent>

Balumann
Én ma valószínû nem megyek, most csak szobákat intézek. Holnap viszont korábban leszek már, akkor játszhatunk.
Barnus szervere megy!

SubZero911
Kicsit lemaradtam, meg gyerekek stb. Akkor most szerverre keressek, vagy LAN- hálózatra??

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Köszi, megkaptam.... Mikor lesz nyomulás?? Sajnos én csak 20:00 után érek rá általában és hét végén...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Az elején lefuttatom a hardver ellnõrzést és mindennél zöld pipa van, ezért nem értem, ezért kérdeztem meg, hátha tud valaki valamit, amitõl menni fog.
Balumann
Nah akiknek most elküldtem az új networkot: Blacksheep, Rain, SubZero, Ramboroby, meg 1-2 embernek Hamachin is írtam. Aki szeretne még jönni Versusozni írjon! :-)
Rain-t meg még 1-2 embert felhatalmazok majd, hogy megadja vkinek a szoba neveket.

Csanjedi
a játék elején tesztelni lehet hogy megvan-e az alap követelmény. egyébként ha nicns, akor is megy a játék sztem, mert nekem az 1nél ez volt, cask levettem a felbontást, meg a hangot is érdemes egysezerûbbre veni, szal vmi gagyi beállitásbol kiindulni, és ha megy akkor lehet feljebb tornászni. kékhalál XP-n??? vagy milyen windowsod van? sztem a memória nem okoz halált. 😊

Live long and prosper.

Üdv Mindenkinek!

Lenne egy kis gondom.Az lenne a problémám, hogy feltelpítem a gamet, el is indul bejön a fõmenü, ott kiválasztom, hogy story mód elkezd tölteni.Egyszer csak fogja magát,megáll a töltés, egy darabig nem csinál semmit aztán kékhalál és valami fizikai memória gondja van.Ezt csak azért nem értem mert a minnimum memóriám megvan hozzá, vagy az mégsem elég?Tudna valaki segíteni. Elõre is köszi!
Balumann
Nah megcsinálom az új szobákat, a régit törlöm hamarosan (illetve vki létrehozhatja ha gondoljátok, lehet terrorist hunt/coop only szoba (azoknak akik csak azt szeretnének játszani. Csak akkor vki hozza létre újra majd (és akkor kiírom bannerba)

Csanjedi
lehet hogy már irtatok erõl, de a hamachi chatben csak premiumok irhatnak?

Live long and prosper.

Csanjedi
feltelepited a hamachi 1.0.15 ös verzióját, asszem az ami megbizhato, aztán elidnitod, join, beirod a fent emlitett adatokat, majd elinditod a játékot, aztán lan, join, és ha minden jo akor megjelennek nálad a mások által hostolt szerverek az adott kategoriában. ha nem akor nyilván vmi segitség még majd kell😊

Live long and prosper.

Prince23
Heh, hamachin van kommandós csapatjáték? ha igen, akkor h a fenébe kell csatlakozni??? imádom a csapatmunkát... de a cod4 hc mod az nem olyan, mint ahogy én elképzelném a kommandozást... szívesen jönnék én is multizni waerztársokkal...ha vki leirná mit hogyan kell...
életem elsõ kommandózásom lenne ez... még vegas részeivel nem multiztam, ez van😄

Csanjedi
nekme jo a mai gém, és ha kidobtok nem gond, majd ugyis megvan a szobacím, aztán ujracsatizok. nekem nagyon tetszik a versus, 3, 4 fõ csapatokkal is, még sosem játszottam szervezeten, csak neten CS-t, ott meg semmi csapatjték nem volt, elég kiábrándito, azt meg nem tudom megengedni hogy klánba játszak, mert az nagyon sok kötöttséggel jár. itt viszon jo játékosok és csapatszellem is van, nekem teljesen megfelel ez a feláállás. és köszi a szervezõnek a fáradozásokat is, hajrá😉

Live long and prosper.

Semmirekello
Hellósztok!<#gun>

Az lenne a kérdésem hogy hogyan kell ezt a Hamachit használni?mert feltettem de így se tudok neten menni vele.Valaki írja le a lépéseket hogy hogyan kell csinálni mert szeretnék neten játszani.

Help pls.<#rinya>

Balumann
Mondanám h holnap megcsinálom a szobákat, de holnap is 6-ig végig suliba leszek. Úgyhogy holnap se biztos, hogy fogok tudni játszani. Pénteken törlöm a jelenlegi szobát akkor, és privát alapján beosztok mindenkit.

Balumann
Én ma úgytûnik nem tudok játszani :-(

Blacksheep333
RAiN: Lehet fogok késni, mert Béla nap van és nem 1 van a családban😊
Balu: Ha az lesz, ne felejtsd el nekem is küldeni privátba a szobát😉

Az operációs rendszeren is túl...

6-kor játék?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Balumann
Van 1 ötletem! Nem írom ki a bannerba a szoba nevét (újat hozok létre), csak mondom h írjon privátot aki szeretne Hamachin játszani. Én meg beosztok mindenkit a megfelelõ szobába, és hagyok mindig helyet 3-4 szerver készítõnek!

Aki egyébként CSAK storyzni vagy Terrorist Huntozni szeretne, az hozzon inkább létre egy külön szobát (és akkor azt szivesen kiírom a bannerba is). Ahhoz úgysem kell nagy net szinte bárki tud th-s szervert csinálni. Ezek a szobák maradjanak inkább csak Versus-ra (és max akkor TH ha nem vagyunk elegen de gyakorolni szeretnénk).

Balumann
Köszönjük ezeket a tippeket, de sajnos a 2-3 éves tapasztalattal mondom, hogy nem nagyon fog mûködni. Még akkor se ha a bannerba PIROS nagybetükkel kiírom, hogy csak az lépjen be másik szobába, aki szervert csinál, többi elég ha 1-be. Itt is ha megnézed 2 szoba volt, ezzel szembe mind2-be kis idõn belül 20-nál is többen lettek, 2-3 új ember volt csak a másik szobába. De más játékkal is már próbálkoztunk ilyen megoldással.

Így inkább ezt tartom jobb megoldásnak, hogy amikor játszunk este, akkor én kirakok mindenkit aki nem OFFLINE, hogy akik éppen akkor játszani szeretnének tudjanak jönni. Egyébként lehet csinálni passport fájlokat, így 1 kattintás belépni egy Hamachi szobába, jobb lenne ha kilépne eleve az aki nem játszik, de nem olvasnak az emberek.

Rain szokott hosztolni 768 kbps feltöltésü nettel, és 8-nál már kicsit érezhetõk a pingek, 12-en már nem igazán volt játszható a lag miatt. Ennél gyorsabb internet kellene. De azért is jobb, ha így külön csinálunk mindig szervert, mert így szervezetebben játszunk, több esély van, hogy nem csak ki-be lépked mindenki. A Call of Duty-kban nagyon jó az a megoldás, ennél nem annyira.

Úgyhogy én nem vagyok az állandó szervernek híve. A többszobás megldás meg nem mûködik mert nem értik és nem olvassák el amiket írunk.

SubZero911
Én is megvettem, betársulok multiba... 😊

Tesztjelleggel csináltam egy szervert. Teszt Szerver a neve Hamachi-n, ha nem muszáj, akkor ne rugjátok ki azt a usert😛

Egyébként, ha valaki egy 2MBites vonalon tudna egy dedikált szervert futtatni, akkor a hamachi gondokat is meg lehetne oldani, hisz a server minden hamachi hálóról látható, amelyiken a server jelen van. Egész egyszerüen lehetne igy több csoportot kialakitani.

Leegyszerüsitve:
Lenne egy publikus rsvegas2-sg1 szoba, ahova mindenki be tud lépni, aki meglátja, hogy hova kell. Az állandónak számító tagok viszont ezen a hálón nem lennének rajta. Igy egyrészt nem telne be a szoba olyan hamar, másrészt az állandó tagoknak egy privát szobán keresztül eleve lenne hely biztositva.

A szervereket pedig egész egyszerüen minden szobára be kell jelentkeztetni.
Tehát a szerver bentlenne az rsvegas2-sg1 szobán is, meg mondjuk a privat1, igeny szerint privat2, stb-ken, igy bármelyik szobából látszódna a server.

Az a baj, hogy ami gépem jelenleg nonstop be van kapcsolva, az egy 18MBit/786KBit -es ADSL-en lóg, ugyhogy még 1mbit sincs az upload😞
Az otthoni gépemen benyomhatok mondjuk egy másik dedikáltat, de az meg napközben offline. Az kb du 4-5tõl éjjel 3-4-ig van bekapcsolva, ezidõ alatt futhat a háttérbe, engem nem zavar. Az ottoni az 2MBit uploaddal rendelkezõ Chello.

Na este próbálok belõni egy dedikált servert. Az aktiv játékosoknak érdemes lenne csinálni hamachi-n egy másik hálót, és nem kirakni ide fejlécbe, és akkor az a 10-15 aktiv ember nem szivna folyton azzal, hogy másnap mikor inditja hamachi-t, megint ki lett dobva, jelentkezhet be ujra, feltéve, hogy van még üres hely, mert ez igy elég nyögvenyelõs. kurvakényelmes lenne, ha pl hamachi ugye géppel automatikusan indul, és nem kéne folyton a bejelentkezéssel még külön pöcsölni, hanem csak game indit, lan game-join és már ott is lennénk a serveren. mert igy, hogy mindenki egésznap fentvan, de egyrészt általában nincs game, ha meg van, akkor csak fél óra-órára, és oda se jön be senk, az ugy nem a legjobb😊

Véletlenül nem Windows 2003 oprendszert használsz?

oké, ha már aktuális a multi, dobj meg egy priváttal😊
amugy akinek van megfelelõ gépe, vagy servere simán nyomhatna egy dedikált szervert és akkor nem nekünk kéne gamet csinálni folyton

w77d
én megvettem, de elõször végignyomom a single-t, aztán megyek multizni 😊

Balumann
Már többször is voltunk 6-nál, illetve 8-nál is többen. Ma is voltunk 8-an, de végül cask 6-an maradtunk.
Én sztem jobb így Hamachin, magyarokkal és kicsit szervezetebben játszani.
Azt én se nagyon értem, hogy miért jönnek be a szobába ha nem is jönnek játszani.

Na végül csak megvettem a játékot eredetibe😊 Ég és föld. Jó dolog ez a Hamachi, de sajnos annak ellenére, hogy a csati folyton megtelik, én még sosem találkoztam olyan game-el ahol 6-nál többen bentlettünk volna, márpedig versusban egyik lövöldözõs fps se 3v3-ra van optimalizálva😛

Lehet, hogy még megfordulok majd Hamachi-n, ha esetleg terrorist huntozni vagy story mode-ozni fogok(azt általában lanon hostolva szoktam játszani, igy szabad a bejövetel😊), de versusra megyek külföldieket apritani😊

Ha esetleg másnak is van eredetije, dobjon meg egy privivel, aztán msn-en vagy valahol egyeztetünk game-ket. Egyik havernek is megvettem, ugyhgoy ketten már vagyunk multira😊

macleody
Hali. Nincs szerver? Vagy csak én nem látok egyet se?
Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én direkt megvártam, hogy mi lesz ha nem lövök. Hát õ lõtt le, game over, tölthettem vissza az állást 😊

A halál csupán a kezdet...

Balumann
csak premiummal lehet
írj nekem privátba hamacihn ha szeretnél írni.

lalakov
Ennyire béna vagyok?? Miért nem engedi a Hamachi chatjében a beírást?
Balumann
Nah nem jöttök játszani?

Na, én is kijátszottam. Hát, rohadtul rövid volt :S De egyébként nekem a végével semmi bajom sem volt...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szépen lelõttem azt a faxt 😛
Csanjedi
sziasztok, ma meddig lesznek szerverek? tanulok, és sztem csak este tudok felmenni, kb 9 körül. ha lesz még vki, irjatok😊

Live long and prosper.

NeBby
nem <#vigyor3>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

macleody
Nem akarok hülyeséget kérdezni de nem állítottad véletlenül 2 emberesre a játékot?
Balumann
mármint hosztolni tudok csak miért nem tud 1 embernél több bejönni.

Balumann
Oké. Nekem egyébként 20/3 Mbites lett mostmár a netem, úgyhogy rákéne jönni miért nem tudok hosztolni :S