Rainbow Six Vegas 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmirekello
Woow elit lettem 😊

Nálam a játék 15 perc után kifagy kék halállal. semmilyen patch nincs fenn a gépen. valaki?

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

tiburon26
nemtudom de én is játszanák!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Amúgy most van szerver?

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Balumann
😄

Dante73
Sehogy. Mivel a szemed elõrébb van, mint a füled, így mindig elöbb fogod látni, mint hallani. Ráadásul a fény gyorsabb is a hangnál, ugyhogy sajnos, ez nem megoldható...<#idiota>

http://www.freetvmaci.info/

davidka003
Belehetne már fejezni azt, hogy ráerõltetitek másra, hogy vegye meg.
Ez az õ magánügye. Azzal nem oldódik meg a hangcsúzás, ha megveszi eredetibe. Biztos neked is van egy csomó warez játékod úgyhogy maradj csendbe.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Balumann
És avval szerinted hogyan oldódik meg a hangcsúszás?

JaSoN HuNTeR
megoldás csak 1 létezik!.Vedd meg eredetibe az a megoldás

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Én nem az iq-jára vagyok kiváncsi,hanem 1 megoldást keresek!
PrisonMan
wáá hihetetlen.. Osztálytársammal akarunk játszani, pingelés mostmár mindkettõnknél okés, játék az indításnál már nem fagy be (feket képernyõ, csak a Hamachival volt). Elindul a játék és:
-Ha én hostolok, akkor õ nem látja a pályát
-Ha õ hostol, akkor én látok semmit.
Evlieg Hamachit is rendesen beállítottuk. Annyira jó lenne már multit is játszani <#szomoru1><#help>

davidka003
Beszédnél a hang másnál is csúszik.
Van mikor lemegy a hang és még tátog a csávó.
Haverod is nagyon okos. Ilyen szar gépbe egy HD 3850-et berakni.
Csoda ha a felét kihajtja, meg a memória is nagyon kevés. Kéne minimum 2 GB.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hi!
Kis segítség kéne...
Havernál feltelepitettük a gammát.(reloaded)patch fent.
Csúszik a hang!
config: athlon amd 64 3200,amd neokn8,1gb ram,atiradeon sapphire hd 3850 512mb.
nem sikerült megoldanom
Új biost kéne feltenni?
lövésem sincs
Válaszokat elõre is köszi
Meg még találtam ilyen Magyarositást is hozzá és ahoz hogy az menjen le kell töltenem az 1.01-es patch-ot . Ez a patch nem fogja befolyásolni magát a játékot ?

Második válaszotokat elõre is köszönöm ! 😊

OFF : Elnézést a sok warez-ért 😞

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Sziasztok !

Most töltöm a R6V2 Multi5-öt és megszeretném kérdezni hogy ha ezek után feltelepítettem akkor a tapasztalatok alapján fog münködni normálisan a Hamanchi ? Szóval majd betudok lépni a szerókra ?

Válaszotokat elõre is köszönöm !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

davidka003

Ó a kis b*zi. 😄

Balumann
Hamachiban be kell állítani a proxy-t és akkor elméletileg engedi. De fontos proxy-t használnotok egyébként? Hamachi 1.0.1.5 (vagy korábbi) verzió van fenn, és tûzfal nem blokkolja a hamachit?
Egyébként, hogyha csak 2-en szeretnétek játszani, akkor van egy olyan lehetõség is, hogy VPN (virtual privat network, ennek nincs köze Hamachihoz), de nem tudom hogy ez a játék is menni fog-e így.

EvilRicky
Hi all!

Olyan kérdésem lenne,h kóterba akarjuk lanon nyomni. Ezzel még nincs is gond,csak az lenne,h nem egy kóterba vannak azok akik játszanának (csak egy proxy -t használunk) és,ha csinálunk 1 szervert csak az adott kolin belüliek látják! Valahogy meglehet múkulni,h lássák a szervert? Progi vagy esetleg a consolos módszer megy (ha lehet ilyet benne)? Hamachi -t nem engedi ki a proxy...sajnos! Igaz mi a Vegas -t tolnánk,de nem sok külömbség van a 2 gamma között!
A választ/válaszokat elõre is köszönném!

Üdv. EvilRicky

Csanjedi
jo volt amai gém is, köszönöm szépen.

Live long and prosper.

Shep
Közben már túljutottam, valami bug lehetett, mert újrajátszva jött értem a heli.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Semmirekello
Shep én nem tom mit kell ott csinálni 😞

Shep
#1689-re senki?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csanjedi
tegnapi gém remek volt, különösen a TDM. köszönöm mindenkinek aki el tudott jönni😊

Live long and prosper.

De jó hogy mondod, az msconfig-ra nem is gondoltam... Telepítve nincs, mert nem engedtem az elején.
Egyébként az automatán induló progikat tudom nézni különbözõ programokkal: Ccleaner, Regcleaner, de egyiknél sem jelenik meg. Különös..

Na mindegy, kösz a segítséget!

BattleTag: zydar#2910

Balumann
Nah hát ezzel kapcsolatban ötletem sincs. Nekem Hamachi soha semmiben nem okozott változást. Nálad valami gubanc lehet szerintem, már az a 4 kapcsolat miatt is gondolom. Windows reinstallt tudom csak javsolni :S

Csanjedi
nemsokára jövök, most el kellett mennem

Live long and prosper.

PrisonMan
szóval rákatt a pingre, elkezdi ezt a számolást, de akár ki is lehet kapcsolni, ugye? Ötlet, hogy a fekete képernyõ miért van Hamachi közben?
Kikapcsoltam a gépet, megpróbáltam Hamachi nélkül, úgy meg teljesen jó volt. Esetleg lehet, hogy nem a legújabb patch van fent?
Melyik a legújabb? Crack is van hozzá?

Balumann
Nem kell, hogy mennyen a pingelés, az csak egy kapcsolat késés tesztelõ. Egyébként igen, játékban valaki hosztol, valaki csatlakozik.

Csanjedi
versus ma este csaveznél

Live long and prosper.

PrisonMan
Wháá, hogy nem lehet minden 100% tökéletes... <#confused><#confused> Ping mindkettõnknek OK, lépnék be erre üres fekete képernyõ <#wow1> Hallom, hogy szól a zene, de semmit nem látok. Amúgy Hamachi nélkül max grafon nyomom, úgyhogy nem értem mi lehet a probléma. Szerintetek?

PrisonMan
Ez jó hír <#wink> Rákattintunk majd a Ping-re, elkezdi nyomni ezt a Válasz bigyót és már kezdhetjük is a játékot, vagy még kell valamit csinálni?
Pl ha Terrorist Huntban vagyunk, akkor õ csinál hostot én join, és már nyomhatjuk is?

Balumann
Ez a jó, ezeket kell írnia ha pingelsz.

Csanjedi
ma este is vok. multkor nagyon jo volt.😉

Live long and prosper.

PrisonMan
Körülnéztem a magyar hamachi oldalon, találtam itt egy írást (pirossal) Elvileg 2 lépésben megoldaná a problémát. Egyik a tûzfallal babrál, a másik -amit már te is mondtál- a speciális fülben egy kis beállítás.
Annyit sikerült elérni, hogy mostmár nem a "kérésre nem érkezett válasz" üzenetet adja ki a ping, hanem ezt:

Balumann
Hát vagy úgy h letörlöd (elméletileg kell lennie valahol uninstallnak, programok telepítése törlésében is), vagy azthiszem az is jó, ha a rendszerkonfigurációs segédprogramban (msconfig a futtatásba) kiveszed (szolgáltatásoknál találod meg)

Balumann
Lehet hogy így nem lehet kikapcsolni, a háttérben fut a tûzfal (csak a vírusírtót kapcsolja ki). Tûzfal beállításaiban kell körülnézni.

PrisonMan
Sima Windows tûzfal + Avast van. Mindkettõt kikapcsoltam, de még mindig semmi

macleody
Hamachiból a tûzfalat? Azt nem lehet, csak a vízbõl a zoxigént. Teccikérteni? <#vigyor>
De gondolom többet tudna segíteni ha leírnád milyen tûzfalad van. Bár a legegyszerûbb az lenne ha kikapcsolnád és úgy próbálnád meg.
PrisonMan
Elindítottam, mostmár hálózati kapcsolatban "Csatlakoztatva"-t ír ki. Még annyit elárulnál, hogyan kell kivenni a tûzfalat a Hamachiból?

Oké! Ezt hol tudom beállítani? Mert én telepítésnél nem engedem telepíteni a punkbustert, mégis betölti! Hogyan?

BattleTag: zydar#2910

DarkSector
Nem biztos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Balumann
Mi az a másik 2 kapcsolat? Ennyi kapcsolat mellett eltudom képzelni, hogy összeakad valamivel a Hamachi.

Balumann
A Hamachinak van egy kliense, ha az nem megy akkor itt hiába próbálod engedélyezni 😄 . A kliens biztosítja a kapcsolatot a virtuális lan hálozatnak. Tûzfalat vedd ki a Hamachi kapcsolatából, különben nem fog mûködni.

Shep
Azon a pályán ahol a tetõt kell megtisztítani a terroroktól, lelõttem mindenkit, a fejem felett lebeg egy nem katonai helikopter, és nem történik semmi, csak futkározok körbe-körbe.

macleody
Ha elindítod a hamachit jobb lesz 😊
PrisonMan
Van egy kis bibi. Akkor gondolom most jön elõ, hogy blokkolja a tûzfal. Rákattintottam az Engedélyezés-re, de azt írja ki, hogy "A csatlakozás nem sikerült". <#confused>
Belinkelem a Hamachi - Tulajdonság képeit, hátha tudtok segíteni:
Tulajdonságok kép 1, Tulajdonságok kép 2

macleody
Na most tudunk nyomni egy kis storyt. Pingelni nem tudtam de a szervert láttam. X-akták.
PrisonMan
Akkor szerintem megvan a megoldás. A hálózati kapcsolatokban le volt tiltva a Hamachi. Ha rákattintok az Engedélyezés-re akkor szerintetek rendben lesz?

Hi! az miért van, hogy thunt ban nem versus ban szaggat mint a szar???
DarkSector
Tûzfal blokkolja.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"