3885
  • ZÓÓÓcsi
    Háhá!
    Én ott sosem voltam egyedül, mert coop-ba nyomjuk mindig! Így egyáltalán nem nehéz, de egyedül az lenne valóban...
  • bgabor
    Ugye még véletlenül sem akarsz crackelt exe-re patchet telepíteni?
  • Freelove
    Sziasztok !!!
    Leszedtem egy magyar honlapról a "RainbowSixVegas2_v1.02_Patch" telepités elött a nyelv választás után kiír egy ilyen hibaüzit :
    ""Could not retrieve version number! Installation will be aborted!!!!"" Szerintetek ez mi jelent,mert teljesen kivagyok tőle ! 1.01_Patch-nél is ugyanez volt... Légyszi segítsetek. THX
  • Csavez
    Lépj be a rsv2-info szobába!Ott kérdezz.
    Biztos segitenek összehozni!
  • Balumann
    Jah annál nekem is pont az jutott eszembe, hogy hogy került ide Sam Fisher :D
  • Prince23
    Sztem megéri kipróbálnod a sp-t, ahogy visszaolvastam kommentedet. De az első rész mérföldkövekkel jobb storyval bír. Én ha multizok akkor cod4. Mert a vega 2-t nem tudom elindítani hamachival...béna vok hozzá:D
    Mondjuk itt ebben a részben valamelyik mapon teljesen elragadott a hangulata, amennyi leereszkedés volt kötélen, aztán breachelni, tök kommandós szitu volt, kb a felénél. Majd ahogy egyre lejebb ereszkedtünk a hotelszerűségről, egyszer csak oldalt boooom... az jó rész volt.

Most jelenleg elég gázban vok, egyedül kell mennem, majd találkozni a splinter celles sráccal (ha jól gondolom). Pont olyan rész mint mikor a vega 1-ben a legelején egyedül megyünk, csak ebben a részben a végére tették be ezt a magányos farkas szerepet.
  • Qwerty4
    Pontosan úgy, hogy unom.Te is jól tudod mennyire hangulat- sztoriorientált vagyok.Tehát nem feltétlenül a harc az első szempont, mert ha az lenne tényleg a multiznék is
    Singlebe se megy el akármi, max nyögve nyelősen.Volt ilyen, sok. :(
  • gergobaby
    Sziasztok ! Az alant látható configgal élvezhető lesz a játék? ( 1024x768 medium vagy high jó lenne... ) Ha igen én is meglesem milyen :)
  • Balumann
    nah a cod 4-nek én se látom értelmét, max ha nagyon unatkozok és gyakorolni szeretnék. Bár hamarabb megy el az élettől a kedvem mikor ott a chat-et olvasgatom.
  • Balumann
    Pedig ez nagyon jó így, főleg a Teamleader vagy Conquest módban. Élő ellenfelek ellen 1 csapattal taktikázgatni, annál jobb dolog nincsen. Nincs az a single ami ezt helyettesíthetné :)
  • Snexi
    Hogy érted hogy nem látod értelmét?Én a megjelenés óta tolom a cod4-et multiba és nem unom még.
  • Qwerty4
    Nem szeretek multizni, mert nem látom értelmét...
    Tehát egyáltalán nem foglalkozom már vagy 1 és fél éve multi gamekkel.
    Co-op meg természetesen jöhet.Az más :)
  • Csanjedi
    és hogyhogy nem probálod ki a multit.
  • Qwerty4
    Balu, mások véleményéből is ezt vettem ki.Olvastam azért pár véleményt itt-ott.Ezért se számítok nagy durranásra.

Csanjedi, igazából csak kizárólag single-játékos vagyok.Nem szoktam multizni, tehát itt is ki fog maradni a multi kipróbálása.
  • Csanjedi
    sztem ha spben nem is, de mmultiban tuti tetszeni fog, akár dmes vagy akár taktikázós.
  • Balumann
    Single-ben biztos h nem fog jobban tetszeni mint az első rész, sőt... :)
  • Qwerty4
    + fav topik :)

Telepedik.Már előre látom fog irritálni az XP-s rendszer.Meg nem fog annyira bejönni, mint az első rész.
  • Csanjedi
    TDM szerver kész.
  • Balumann
    Én azt a fajta játékmódot meguntam pár év fps-ezés alatt ^^ Bár ha ahhoz van kedvem akkor néha felmegyek cod4-re, de inkább csak gyakorlás céljából.

Indítok TDM szervert!
  • Csanjedi
    yep
  • Csavez
    Eredet,nem eredeti 1 Hamachis társaságnál nincs jobb!:D
  • Csavez
    Biztos sok játék élményt nyújt a külföldi online szerver!
  • Csanjedi
    francia szerveren én is voltam, de rettentően laggolt, nem birtam lelöni egy embert, semmivel. ugyhogy kilptem.
  • Semmirekello
    Én se használok micro-t bár én inkább egyedül mászkálok nem csapatba,azért mert a társaim csak lebuktatnának:D Főleg az olaszok meg franciák:D
  • Csanjedi
    én értem az ellenérveket, meg hogy mi szól mellette is. csak azt szeretném, hogy ne alakuljon ki valamiféle ellentétezés mikesek és nemmikesek között. ez a játék, akármilyen profi szinten is akarja valaki csinéálni, akoriscsak egy játék, szórakozás, ha valaki meg téleg nagyon akar erősködni, vagy nem tom, semmi bántás, téleg csak nyugodtan mondom, hogy nem szeretem én sem ha vki bénázik, mikor csapatjátékrol van szó, de hát ez csak egy gém, nyomuljunk, lőjünk, és ha van csapat, én akor különösen boldog vagyok. ha nem jön ösze vmikor a csapatszellem, vagy nem alakul ki vmi cooperácio, akor sem szaabd csüggedni.
    mindemellett inkáb a mikrofont támogatom. na jó, nem szólok töbet, mostmár ugyis tudjátok az áláspontom.
    és mindenkit tiszteletben tartok, akármi is legyen a véleménye. ha azt méltón képviseli.
  • Csavez
    A mic nagy szerepet tölt be ebben a játékban!
    Nem hiszem,hogy nagy befektetés(300ft).
    Nekem a kislányom 9 fele fekszik aludni,így én 9-10ig néma vagyok(vagy halk).
    Folyamatosan figyelni és tájékoztatni a társaimat,hogy s mint,mi merre hogy(írásban)LEHETETLEN!
    Sajnos akinek nincs microfonja,az a csapatot gyengíti.
    Szerintem a ventrillo ebben a játégban felesleges.
  • Balumann
    Azért írtam csak mikrofont, mert a játékban van voicechat, csak bele kell beszélni és szinte tökéletesen érteni. Namost voltak olyan okosak 3-an, hogy nem voltak hajlandóak ezt használni, mert ők jobban szeretnek Ventrilon (külön program a mikrofonos csevegésre) beszélgetni, ők azt szokták meg.
  • Nathan66
    viszont befogok fektetni egy mikrofonba én is hétvégén ígérem
  • Nathan66
    hát ez igaz. nekem munka után ahhoz van a legkevesebb kedvem, hogy beszéljek:) inkább csak egyhelyre koncentráljak és játszak eza lényeg (kis relax nálam ez:} )
  • Csanjedi
    én nem tartom kizártnak, hogy olyanok is játszanak akiknek nincs mikrofonjuk, csak akor muszáj közben chatelni, ami neheziti a feladatot, de azért én nem hiszem hogy ez alapján kéne diszkriminálni bárkit is. nem vagyunk azért annyian, hogy ilyen luxust megengedjünk, hogy csak mikesek. ma már nem nagy cucc beáldozni egy mikre, de nem biztos hogy mindenki anyagi okokbol nem hazsnál. valalhol gyerek van, család, esetleg este már alszanak, ugy vélem, hogy ilyeneket is figyelembe kell venni, mindamellett egyetértek hogy TL-ben nagyon nagy hátrány a mik hiánya. ezért szorgalmazzuk, hogy hazsnáljatok, de azért sztem nem szabad ezt szelekcio alapjának tekinteni. injkáb örüljünk hogy van ilyen funkcio.
  • Snexi
    Ventrillo az egy program a mikrofon meg nem
  • Prince23
    Ebben új vok, szal kérdeznék tőled vmit.
    Mi a különbség a Ventrillo és a mikrofon között?:D
  • Balumann
    Hát hétvégén nagyon sokan vagyunk, úgyhogy szeretném ha csak olyanok jönnének akik mikrofont is használnak. De most nyilván aki sokat játszik és ilyen oka van azt nem fogjuk kitiltani.
    Csak hát team leaderben nem jó ha a team leadernek nincs mikrofonja.

Inkább játszunk majd 6-an meg 8-an akikkel lehet kommunikálni mint 16-an ahol 4-en beszélnek, 3-an meg Ventrilon mert nem hajlandóak a játék voicechatét használni.

Ma 8 körül indítok dedicated szervert TDM módban, én meg vszínű 9 fele csatlakozok (szerintem addig filmet nézek), és akkor váltunk TL vagy AD módra.
    Ha valaki fenntlesz korábban és tudja kezelni a szervert akkor megadom a jelszót (avagy webkeyt :D).
  • Csanjedi
    hát a voice chat ajánlott, mert nélküle nagon nehéz taktikázni, de nem hinném hogy olyan szigoru lenneit az élet, hogy ez vmi féle bannal járna:) föleg mert te már sokat játszottál, jol játszol meg minden, szal sztem ez inkáb olyan melegen ajánljuk dolog.
  • Colwyn
    Voice chat engedélyezve van. Mikrofon van, de a baba miatt nem igazán fogom használni ezután sem. Amennyiben ez kizáró ok, akkor sajnálom és köszönöm az eddigieket...
  • Balumann
    A történet nem fejeződött be ott. Nyilván lesz 3. rész.
  • Prince23
    Igen, ezt én is felfedeztem, főleg a júl 2 meg 3 napon... mindkettő részben ez van... de akkor minek írták ki az 1. részben, h folytatása következik?! költői kérdés)
  • Balumann
    A történetet én se nagyon értettem, de ha jól tom időben párhuzamos az első résszel, vagy vmi ilyesmi :D
  • Prince23
    Nem tudom mi kötődik az első részhez.... tegnap kiakaszottam az első részt, ami a nevadai gátnál ért véget, na mindegy... ez nem folytatás sztem. Eddig semmi sem kötődik az elsőhöz. És nem is folytatódott, hanem egy prologussal kezdődik a 2. rész...
    itt írjátok, h a vége helikopteres izibizé...pfff ekkora szr befejezést... én is el tudom képzelni a végét... leszedjük a helit, és kiírják TO BE Continued LOL nagy ügy, jön a 3. rész, ami csak a shader model 6-os tudású kártyával fog majd elindulni... xd
  • Semmirekello
    xD mekkora LOL xD a végét elképzelem :D