Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
http://www.freetvmaci.info/
Ez az õ magánügye. Azzal nem oldódik meg a hangcsúzás, ha megveszi eredetibe. Biztos neked is van egy csomó warez játékod úgyhogy maradj csendbe.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
-Ha én hostolok, akkor õ nem látja a pályát
-Ha õ hostol, akkor én látok semmit.
Evlieg Hamachit is rendesen beállítottuk. Annyira jó lenne már multit is játszani <#szomoru1>#szomoru1><#help>#help>
Van mikor lemegy a hang és még tátog a csávó.
Haverod is nagyon okos. Ilyen szar gépbe egy HD 3850-et berakni.
Csoda ha a felét kihajtja, meg a memória is nagyon kevés. Kéne minimum 2 GB.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kis segítség kéne...
Havernál feltelepitettük a gammát.(reloaded)patch fent.
Csúszik a hang!
config: athlon amd 64 3200,amd neokn8,1gb ram,atiradeon sapphire hd 3850 512mb.
nem sikerült megoldanom
Új biost kéne feltenni?
lövésem sincs
Válaszokat elõre is köszi
Második válaszotokat elõre is köszönöm ! 😊
OFF : Elnézést a sok warez-ért 😞
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Most töltöm a R6V2 Multi5-öt és megszeretném kérdezni hogy ha ezek után feltelepítettem akkor a tapasztalatok alapján fog münködni normálisan a Hamanchi ? Szóval majd betudok lépni a szerókra ?
Válaszotokat elõre is köszönöm !
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Ó a kis b*zi. 😄
Egyébként, hogyha csak 2-en szeretnétek játszani, akkor van egy olyan lehetõség is, hogy VPN (virtual privat network, ennek nincs köze Hamachihoz), de nem tudom hogy ez a játék is menni fog-e így.
Olyan kérdésem lenne,h kóterba akarjuk lanon nyomni. Ezzel még nincs is gond,csak az lenne,h nem egy kóterba vannak azok akik játszanának (csak egy proxy -t használunk) és,ha csinálunk 1 szervert csak az adott kolin belüliek látják! Valahogy meglehet múkulni,h lássák a szervert? Progi vagy esetleg a consolos módszer megy (ha lehet ilyet benne)? Hamachi -t nem engedi ki a proxy...sajnos! Igaz mi a Vegas -t tolnánk,de nem sok külömbség van a 2 gamma között!
A választ/válaszokat elõre is köszönném!
Üdv. EvilRicky
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Live long and prosper.
Egyébként az automatán induló progikat tudom nézni különbözõ programokkal: Ccleaner, Regcleaner, de egyiknél sem jelenik meg. Különös..
Na mindegy, kösz a segítséget!
BattleTag: zydar#2910
Kikapcsoltam a gépet, megpróbáltam Hamachi nélkül, úgy meg teljesen jó volt. Esetleg lehet, hogy nem a legújabb patch van fent?
Melyik a legújabb? Crack is van hozzá?
Pl ha Terrorist Huntban vagyunk, akkor õ csinál hostot én join, és már nyomhatjuk is?
Annyit sikerült elérni, hogy mostmár nem a "kérésre nem érkezett válasz" üzenetet adja ki a ping, hanem ezt:
De gondolom többet tudna segíteni ha leírnád milyen tûzfalad van. Bár a legegyszerûbb az lenne ha kikapcsolnád és úgy próbálnád meg.
BattleTag: zydar#2910
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Belinkelem a Hamachi - Tulajdonság képeit, hátha tudtok segíteni:
Tulajdonságok kép 1, Tulajdonságok kép 2