3885
-
theodor #2002 csak mondtad, h szóljak ha hibádzik vmi (tudom nem lehet egyszerű neked se ennyi info-t leírni de rem tudtam segíteni a munkádt) :) -
theodor #2001 *Másodlagos funkció: Tripla tüzelés be/ki (Burst fire)
nem "burst" tüzelési mód hanem "full automatic". (a 18as már nem tud tripla tüzelést mint elődje a 17es hanem ez már képes teljes automata tüzelésimódra is a "single shot" mellett) -
theodor #2000 Hello! Nézegettem a Glock 18 tárkapacitását de mint az a nevében is benne van, ez csak 18 9mm es parabellum tárolására képes lévén, hogy nem egy nagy fegyver (elődjéhez a 17-hez képest ami tényleg 20 db parabellum-ot képes tárolni)Csak azt nemértem, hogy a játékban miért csak high capacity-s tárral lehet 18 töltényes, mikor alapból az:) -
bali89 #1999 Prison man. Igen ugyan az a verzíószám is meg minden, ezért nem is értjük hogy mi baja lehet...:( Pedig szívesen kipróbálnánk a Co-oőp modot. -
#1998 Akkor ma 9-kor -
#1997 Jah. Holnap 9-kor mindenki aki játékra készen áll, CHAT-re regisztráljon és legyen fennt! Én majd megpróbálok korábban felmenni és szólni azoknak akik nem olvasnak forumot -
Csavez #1996 Ma kevesen voltunk!
Későn értem rá én is!:(
Holnap 21.00 Csanjedinél gyülekezö!!!
Át kéne állni rá,mert van 3 szoba,és sokan nem látják egymást,csak a szerverkészítők látnak mindenkit.Jövő héttöl a csavez szoba is megszünik,Balu majd elhelyezi az embereket.
A forumban általában mindig ki van irva,mikor indul szerver.
Jöjjön,aki tud!
Üdv -
#1995 De tzs is fenntvan másik szobában.
Ezért lenne jó chatre menni, mert különben nem látjátok egymást kik vannak fennt. -
#1994 Vagyok én is, de más senki.... :) -
#1993 Ez jó, 3-an vagyunk fennt Hamachin. 3 szoba teli van majdnem és nem jön senki. -
#1992 izé én most oda nem megyek, ha nem baj -
#1991 9-kor kezdjünk szerintem Versusozni, CHAT-en mindenki legyen fennt aki jön szerintem! -
#1990 Nekem 1 gb RAM van de nincs kékhalál.(bár a game-m az eredeti..) -
theodor #1989 vszínű, nekem is 2gb al megy tökéletesen minden game. nemsok értelme van 4gb al nekifutni ennek a gamenek sztem sőt , semmi . -
Kaslerka #1988 Szerintem szedjél ki egy kis ramot. próbáld meg 2GB-val. Szerintem valami ram bibi lesz. -
Csavez #1987 Havernak ugyanez 9600gt-nél.
Nem találtunk rá megoldást! -
pzs #1986 Sziasztok
1x már leírtam , de hátha van azóta valakinek valami uj ötlete:
kb- 15-20 perc játék után kékhalál és ujraindul a xp. 8800 gts-vel és 4 gb rammal nyomomnám xp alatt . videókártya driver csere volt már nem oldotta meg a problémát, adatvégrehajtás megakadolyása kivételezése sem , 1.2 patc fent van.
ha valaki tud valami okosat az előr is megköszönöm
-
theodor #1985 -
Csavez #1984 Lesz,de csk 10 fele tudok hostolni. -
#1983 Látom tudod kezelni a képszerkesztőket. -
#1982 Lesz ma este versus csaveznél? -
theodor #1981
:) ez már népirtás -
#1980 feltettem a kezdőoldalra. -
#1979 rendben. -
#1978 Jah, pont ezért írtam azt az oldalt. Szerintem linkeld be a honlapodra majd, hogy akinek gondja van a Hamachival oda mennyen. -
#1977 hamachirol nem igen kéne itt irni, arra vannak jobb oldalak is, ez inkább vegas oldal. -
#1976 Az a helyzet, hogy azért az MHO (workforyouus, Magyar Hamachi Oldal) már kicsivel részletesebb, meg jobban átláthatóbb. Hogyha ezzel foglalkozok akkor inkább azt kellene frissíteni szerintem, az azért mégis csak jobb mint az én Word-el gyorsan összerakott leírásom :D Abból nagyon sok hiányzik is még.
Na meg ha már van egy ilyen oldal ami nem ilyen ingyentárhelyes meg ilyen jól megszerkesztett, google is kiadja meg ha már megtettek adminnak :)
Módosítottam most 1-2 dolgot, ha lesz időm jobban átnézem mi hiányzik és inkább az legyen a Hamachi segéd oldal. -
#1975 na megcsináltam a képfeltöltős részt, egyelőre csak kezdeti stádiumban van, de majd még csinositgatom:) -
#1974 Az elit 400.000 bocs csak felleltem egy hibát :P -
#1973 Kíírtam, de csak a Főtörzsőrmesteritől kezdve tudtam, mert jelenleg az vagyok, és a régebbieknél meg már nem mutatja hány XP kell a feloldáshoz, csak hogy "Feloldva"
Először az eléréshez szükséges XP-t írom, majd a lépéshez szükséges XP-t.
* Főtörzsőrmester: 50000 XP - Szintlépéshez szükséges: ezt nem tudom, mert már nem emlékszem, hogy mennyi volt az előző.
* Rangidős főtörzsőrmester: 70000 XP - Szintlépéshez szükséges XP: 20000 XP
* Rangidős szolgálatvezető: 90000 XP - 20000 XP
* Alhadnagy: 110000 XP - 20000 XP
* Zászlós: 140000 XP - 30000 XP
* Hadnagy: 170000 XP - 30000 XP
* Főhadnagy: 200000 XP - 30000 XP
* Százados: 235000 XP - 35000 XP
* Őrnagy: 270000 XP - 35000 XP
* Alezredes: 310000 XP - 40000 XP
* Ezredes: 350000 XP - 40000 XP
* Elit: 40000 XP - 50000 XP
Az ezeknél alacsonyabbakra már nem emlékszem, ha valaki még alacsonyabb rendfokozaton jár, vagy emlékszik az írjon pls. -
#1972 A régebbi FAQ-d elég részletes, szerintem ha ezt egy kicsit felfrissíted, és beleteszel a többi játék helyett egy RSV2-re szabott leírást, akkor az teljesen jó lenne FAQ-nak. Részletes, átlátható. Ha Csanjedi és te is belemész, akkor az lehetne az oldalon a Hamachi FAQ.
Lesz ma multi 8 körül? -
#1971 Hát Hamachihoz van 2 oldal ahol vannak leírások.
hamachi.workforyou.hu
Az én régebbi FAQ-m
A workforyou -s oldalon én is segítettem, de nagyon régen van frissítve, forum meg teljesen áttekinthetetlen, de most lesz időm úgyhogy valószínű megpróbálom frissíteni (bár az oldal nem az enyém csak admin vagyok ott) -
#1970 Rányomtál a R6V2 magyar nyelvre ikonra? Vagy még esetleg azt tudom elképzelni, hogy nem az 1.01-es patch van fennt, pedig a magyarítás azzal kompatibilis.
@bali89: Ugyanaz a verziószámotok van?
Csanjedi, ellehetne készíteni egy Hamachi mit-hogyan FAQ-t is, részletes leírásokkal -
bali89 #1969 Sziasztok, neten ti milyen segédeszközt használtok? Haverral nem látjuk egymás hamachis serverét. Tűzfal nincs és más megy hamachin keresztül. Online pedig "valamiért" nem megy. Előre is köszi a válaszokat. -
MORO67 #1968 Sziasztok megmondaná valaki hogy mit tegyek hogy magyar legyen leszedtem IBRIK magyaritását fel is telepitettem és megse magyar pedig mindent ugy csináltam ahogy le van irva.Néztem hogy van egy kellergame nevü könyvtár amit feltelepitett felülirtam a főkönyvtárbanlévövel és ugy se lett magyar tudnátok segiteni hogy mit tegyek hogy jó legyen??? -
#1967 a webalpon lesz majd képek menü is, ahova lehet feltölteni képeket, hamaorsan, legyetek türelemmel:) -
#1966 Gyúrunk Wazze?
-
#1965 esetleg a magyar nevükket is lehetne odairni. -
#1964 szolj csak, máskép hiba marad a gépezetben:D tx -
theodor #1963 AR Assault Rifles
LMG Light Machine Guns
Pistols Pistols
Shtgn Shotguns
Sniper Sniper Rifles
a SubMachine Guns kimaradt innen még :) (ígérem többet nem szólok)