Rainbow Six Vegas 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-eredeti a játék
-területi beállitás dolog beállitva English)US)-re, Unicode szintén
-Windows firewall kikapcsolva, linksys router firewall kikapcsolva, router UpnP kikapcsolva, router DMZ-re kapcsolva
-driverek frissek
-jogtiszta updatelt SP1 Vista 32bit
Login-nél: Failed to initialize network service
Addig el sem jutok, hogy a serialt kérje.
LAN mûködik.
Sehol nem találok rá megolsást.
Ha azt írja, hogy az ethernet kábeled nincs bedugva, akkor ezt kell csinálnod:
Vezérlõpult -> Területi beállítások -> Speciális :
Angol (United States)ezt írja ki nekem a FAQ de tol van a területi beállítás lehet hogy én vagyok hülye de nem találom<#confused>#confused>
Lehet multit játszani,a FAQ-ban le van írva,hogy hogy.
Ez a hamachi egy virtuális hálózat jellegû(mintha össze lenne kötve a két gép)
Nem baj ha nem eredeti a játék.
Nekem mondjuk nem megy mindenkivel.
Jaa,és a FAQ-ban van szerver is ahol többen vannak.
Játszani pedig nem csak egymás ellen,hanem akár végig is vihetitek együtt a karriert,vagy egymással vadászhattok terroristákra.
Ennyi tellett tõlem<#wink>#wink> Jó szórakozást hozzá
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
A versus játékmód milyen? 1 az 1 ellen? Az sem baj, ha nem eredeti a játék, Hamachin keresztül lehet nyomni? <#help>#help>
Live long and prosper.
Remélem addig nem hal ki a Hamachis népesség.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
mi se tudunk semmit 😞
Köv problem kb 20-30 perc játék után kékhalállal kifasz , teljesen kiszámíthattatlan modon.8800 gts 4gb ram xp-vel nyomom. Ha valaki tud valai megoldást pls irja le.
Thx elore is.
Itt meg találod 😊
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Lõdd a helikoptert fedezékbõl ahogy bírod, meg a roszzarcokat ahogy jönnek. Menekülj közben fedezékrõl fedezékre.
Elõbb utóbb a helikopter elmegy, 1 idõre.
Ekkor be tudsz rohanni a teniszpálya végében lévõ épüetbe.
Ott aztán megint csak maradj életben, lõdd a rosszarcokat, meg a visszatért helikopter mint az állat!
God Luck. 😊
A 7. missionnél amikor egy tenisz pályánál vagyok és egy helikopter lõ rám, ott mit kell csinálni? Mert állandóan kinyír a gép.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy meg mi a gond azzal a progival... ?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Majd ha kitörlitek a fax beszélgetõs progit.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...