2495
  • Just the man
    Nem igaz!!
    Átállítottam a képfirrsítést 60 Mhz-re és bekapcsolotam a daemon-tools on az összes cuccot ami volt de még mindig szagatt!!!! megőrülök! vki monjon már egy helyet ahol aránylag olcsón kapok olyan vidkártyát amivel nem szaggat! itt a config:
    CPU típusa Intel Celeron D 336, 2800 MHz (21 x 133)
    Rendszermemória 1024 MB (DDR SDRAM)
    Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
    Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
    C: (NTFS) 20002 MB (5966 MB szabad)
    E: (NTFS) 97229 MB (3176 MB szabad)
    NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB)
    3D gyorsító nVIDIA GeForce FX 5200

én csak 12 vaok nem értem, hogy kell 's, mint kell egy jó gépet összerakni... lécc help!! előre is köszi!
  • tototto
    ez egy elég jó és olcsó cég, és régebben szállítottak MOra is 100%
    szal ha esetleg nem lehetne nálunk kapni ez is egy megoldás, az ár fontban értendő természetesen :D : link
    november 30ra írják a PC-s megjelenést kép nincs de az árból itélve és hogy bundle gondolom gitár is jár hozzá majd :)
  • wander01
    sztem nem is feltétlenül kell hozzá maga a gitár, nekem nagyon bejön a billentyüs megoldás is :D bár jo bill kell hozzá, de hatalmas feeling :D
  • Hellhammer
    15-ért olyan gitárt veszel kb. amit behangolni lehetetlen úgy hogy 10 perc játék után se legyen hamis, normálisan játszani rajta ultragáz még egy nem kezdőnek is, 1 év múlva meg szétmegy az egész (tönkremennek a hangolókulcsok, elkopnak a bundok, bemaródik a húrláb, zajos lesz a pickup stb.)
    Nemtom honnan veszed a 20 rúgós kontrollert én egész pontosan 6500-ért vettem ps2-höz gitárt, 11 körül vezeték nélkülit lehet kapni, Xbox360-hoz sem kerül sokkal többe a kontroller, nem hiszem, hogy ha majd bejön az országba a cucc, akkor a pc-s verzió sokkal többe kerülne majd.
    Nem azért van ez a játék, hogy megtanuljon az ember zenélni, hanem azért hogy szórakozzon. De amúgy biztos mindenki hülye a világon, azért vezeti a játékeladási listákat mindenhol a Guitar Hero 3...
  • Eftörsokk
    van itt olyan akinek sikerült megvenni a pc-s verziót? ha igen dobjon meg privben annak a helynek a címével ahol megvette legyen szives
    köszönöm
  • hykao #129
    a proci a gyenge láncszem
  • Drend
    Hali!

Elindítási gondokkal küzdök, pár tipp kellene. A 60Hz megvan, mégsem indul. Nem is reagál az indítóikon nyomkodására. Memóriám 1,5 giga, Videókártya 7600 GS, Proci Sempron 2200+. Tippek?

Köszi: Kython
  • wander01

na ilyen bill-t vettem a játékhoz meg már amugy is kellett egy. de nagyon jo :)
  • CS@
    Ha úgy gondolod, hogy bevállalod a gamepaddal való játékot, de nem ismeri fel a játék a padot, akkor szedd le a JoyToKey nevű programot, és állíts be a gamepadnak, olyan billentyűket, amit tuti, hogy a billentyűzettel játszó nem fog használni. A dolog hátránya az, hogy a billentyűzettel játszó játékos meglehetősen komolyan tud majd szivatni, ha épp olyan kedve van, mivel ő is nyomkodhatja azokat a gombokat amik a te joyodra vannak állítva :)
  • SD456
    Hy all!

Nagyon jó játék.. de mégjobb lenne ketten nyomni! Nemtudjátok van rá lehetőség (gitáron kívűl ami még nincs)? Van GamePad-om de azt nem ismeri fel. Gépre meg nemlehet 2 billt kötni mert csak egyett ismerfel én úgy tudom! De ha lehetséges akkor valaki elmondná hogyan kell?

Előre is köszönöm!
  • Grusi
    Huh, a hard fokozat megfekudte a gyomrom... nekemis slim vezetek nelkuli billem van, sajna f4 és f5 között van egy fél gombnyi hézag, de még tűrhető, viszont egyszerre csak 3 lenyomást érez... így elég nehéz a gyors szólokat letolni.. még egyetlen számot sem sikerült végigjátszani hardon :S
  • wander01
    Uristen, hatalmas uszás ez a játék :DD a frets on fire-el kezdtem mult héten, most ezt tolom, nagyon kemény :D tényleg haverokkal a legjobb. laptophoz direkt vettem egy fasza kis logitech slim bill-t amin nincs hézag az F gombok között, hatalmas poén. tegnap amit müveltünk pár vicces cigi után, eskü meg kellet volna örökiteni :D ja, és ajánlom a south park ezzel foglalkozo részét, tanulságos :D:D
  • Penge88
    Elég vicces tud lenni az, ha nekiállunk néhány sör után egy egy akusztikussal játszani valamit és a végén az van belle, hogy várjál má nekem nem megy olyan gyorsan!!! :D Mindenestre megvenni nem fogom :P max letöltöm és billel kipróbálom, max max max annyi :) Én gitározom, de nekem se mindig abból áll, h na játszunk el mindent hú de k**a jól, van h csak ökörködök :D kell azt is, tudod a feszültség... meg a mindennapi hajtás :D
  • tototto
    szerintem még nem próbáltad ki egy házibuliban a játékot, vagy haverok társaságában
    elképesztő röhögéseket tud kiváltani amikor kicsit ittasan egymás bénázásán röhögtök
    ez nem arról szól hogy gitározol aztán de nagy csóka vagy hogy lejátszod a nemtom milyen számot, hanem arról hogy full zenélni nem tudó emberek félrészegen állatkodnak a képernyő előtt :D
    én akinek eddig meséltem róla mindenki értetlenkedett mi ebben a jó, de amikor kirpóbálták megváltozott a véleményük és nagy ökörködés közepette jól éreztük magunkat igaz ez még a frets on firere vonatkozik, de a guitar herora ugyan ez érvényes
    és ahogy előttem is írták ez egy játék, mégpedig közösségi játék nem szabad összehasonlitani az igazi gitározással, de ha unjátok az activityt jöhet a guitar hero :D
  • Hmuda
    Mivel egyszer véget kell vetni a párbajnak, nyilván lesz olyan rész ahhol a porig aláz ha addig nem tudtad elkenni a szája szélét. Furán festene ha csak úgy véget érne a szám és kiegyeznétek egy döntetlenben. Nem erről szól a párbaj.

Baromi egyszerű: betárazol három ütős támadást (whammy-block, nehezítés, amp-overload pl) és mikor nekikezd az utolsó szólójának akkor szép sorban (NEM EGYSZERRE) ráengeded őket. Köpni-nyelni nem fog tudni.
  • jemo69
    tom morello-t nem tom elverni, mindig a végén jön egy rész ahol csak ő játszik... nem értem én ezt...
  • csoola
    azt olvastam, én most kifejzetten PC-sre gondoltam!
  • CS@
    Nem értem mit nem értesz ezen, ez nem egy hangszer, hanem egy játék.
    ...nem értem minek jáccanak az emberek autós játékokkal, miközben egy jobb kormány+a játék árából vehetnének egy ócska Ladát is oszt lehet menni vele, de ez még mind semmi, azt végkép nem értem minek nyomnak gyilkolós FPSeket mikor teljesen ingyér megfoghatnák a konyhakéseket oszt az utcán sétálva dobálhatnák a szembejövőket vele(finomabbak nyomathatnák vizipisztolyal)...
  • Penge88
    Én kipróbáltam a frets on fire-t és hát na mind1 :D
  • Penge88
    Én nem tudom, mi értelme volt kifejleszteni ilyen gitáros játékot... Eleve meg se éri, vagy 20 rugú itthon a kontroller, anélkül meg eléggé körülményes... A játék megin 10... Ez így összesen 30. Ebből már lehet venni egy igazi gitárt, még elektromosat is, én használtn 15ért vettem (és jó), annyi h nem márkás de kit érdekel... veszel hozzá egy 10 wattos powerstate erősítőt, az 15 kb... Már ott vagy h 30at ráköltöttél és még talán gitározni is megatnulsz. Na ennyi. Csá :D
  • TIBI
    ok, kössz, akkor hanyagolom
  • The Protector
    Radeon 9600-ossal megy a game?Nagyon fontos.Valamint a frets on firehoz hol találok adonokat.Torentlinken ésa magyr oldalon kívül.
  • CS@
    Jelenleg nincs rá lehetőség.
  • CS@
    Kerek 7hozzászólással lejjebb írtam le a #102ben, hogy szerintem miféle lehetőség van jelenleg egy ilyen gitár beszerzésének.
  • Htjet
    AMD Athlon XP és más, minimum SSE2-t nem támogató procin nem megy a játék. Ha neked is olyan van akkor az lehet az egyik probléma.
  • csoola
    hol mennyiért lehet itthon kapni a gamét? régen vettem eredeti játékot (szégyellem is, nem ez a lényeg) de ezt az oriási FUN miatt meg kellene veni, persze a gitárkontrollerrel
  • TIBI
    custom songokat lehet belerakni valahogy?
  • DaemoonHunter
    Én is ezen gondolkodom, talán karácsonyra megajándékozom magam egy új vkarival. Ez gondolom egy tipikusan olyan játék, amelyben már a legkisebb szaggatás is zavaró tud lenni, szóval addig is marad a Frets on Fire
  • CS@
    #48 ?
  • moralosan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van valakinek tippje arra, hogy bittonságimásolat exét felülírom, majd indításkor homokóra egy negyed másodpercig, és ennyi. Nem csinál semmit.
  • hykao #104
    A videokártya nagyon gyenge! Mindenképp le kéne cserélned, nem csak emiatt a játék miatt, hanem minden új (vagy viszonylag új) játék miatt!
  • DaemoonHunter
    Van már normális gépigény? Amit találtam az elég kiábrándító. Szóval, megkérdezném hogy az én gépenem hogysmint menne? Előre is thx!
  • CS@
    Ezt írták több helyen is, hogy műxik a Boxos kontroller, csakhát az ára az nem kellemes.
    A PCs verziót gitárral jelenleg ott lehet megvenni, ahol éppen árulják, tudtommal nálunk sehol sem, úgyhogy max külföldről.
    X360as gitárt külön szintén nem hinném, hogy be lehetne szerezni itthon(vagy csak én nem találkoztam vele).
    A GuitarHero2 X360as verziójának gitáros változatának beszerzésére van némi esély ITTHON is, ehhez jelenleg kb 23-24k HUF –ért lehet hozzájutni.
  • radical@work
    Megy a game a X360hoz való usbs gitárcontrollerrel! Egy drivert kell csak feltelepíteni hozzá és működik.
    Tudja valaki hol lehetne megvenni a PCs verziót gitárral vagy külön X360as gitárt valahol?
  • zombysoad
    Valaki szánjom már meg egy jó messzi profillal,mert elszállt a gépem,és nem akarok se Tom Morelloval se Slash-sel szopni újból.
    Előre is köszönöm:email: [email protected]
  • Hmuda
    Na végre megvolt Slash is, ami nem kis dolog, tekintve, hogy örülhettem ha minden második hangjegyet eltaláltam az akadás miatt, így baromi nehéz volt összeszedni azt a támadásmennyiséget amivel a végén kifektettem.

De megérte. Amint nekikezdett az utolsó szólójának, amivel a maradék pontomat akarta leapasztani, rögtön hozzávágtam egy nehezítést és amint az elmúlt, kapott is egy amp-túlterhetlést. Az utolsó whammy blokkra már nem is volt szükségem. :-)
  • Hellhammer
    "Kicsit pihentetem a csuklómat mielőtt begyullad."

Erre mindenki nagyon figyeljen oda, amint egy kicsit is elkezd fájni a kéz, azonnal abba kell hagyni a dolgot, mert nagyon nagy szopás lehet a vége. Ez igaz az igazi gitározásra és a guitar hero-ra is (meg a "sima" billentyűzet használtara is). Könnyen túlerőlteti az ember a kezét, és akkor jön az ínhüvelygyulladás, amiből nagyon nehéz kigyógyulni (már ha lehetséges egyáltalán). Én sajna beszoptam egy ilyet tavaly télen (befűtetlen próbateremben gitározás) de még most is fáj néha a kezem, erőt csak rövid ideig tudok kifejteni vele, meg az időjárás változásokat faszául megérzem. Szerencsére a gitározás úgy-ahogy megy, bár nyáron volt, hogy próba előtt fájdalomcsillapítót vettem be, hogy legalább addig tudjak gitározni.
    Szal mindenképp kell pihenőket tartani legalább óránként, és lazítani a kezet, ha meg megfájdul és nem múlik el, akkor aznapra vagy a következő napra is érdemes hanyagolni a kéznek megerőltető dolgokat.
  • CS@
    Mindez csak elmélet , de azért leírom:
    Anyum hazahozott ma egy TE*S*O s újságot(nem röhög :) amit rögtön meg is néztem játék gitár keresés céljából(még mindig nem röhög:)
    Rögtön meg is akadt a szeme egy akciós 1490HUFos(mi más) darabon, sajnos a kép nagyon kicsi így nem sok látszik belőle, de azt ki lehet venni, hogy a nyakon 12 gomb található(ezek franko gomboknak néznek ki), de az a rész ahol „pengetnénk” számomra elég rejtélyesen néz ki. Sebaj fogtam magam beírtam gugliba, hogy „tesco gitár” és bár ugyanezt nem találtam meg, de ráakadtam ERRE , szarul néz ki meg minden(ezen ocsmányak a gombok is), sőt az sem derül ki a képről, hogy mekkora lehet, de ezek alapján, elképzelhetőnek tartom, hogy lehet megérné meglesni egy ilyen olcsósított üzletház játék gitár kínálatát. Egy frankó példányt ilyen áron kifogni +mellé egy teljesen ócska USBs Joy belsejét felhasználva kimondottan kevés munkával, viszonylag kevés pénzből, akár egy jó kontrollert is összelehetne hozni.
    No persze én is láttam a neten meg a FOF fórumban profi munkákat, de egy olyat összehozni nekem nem lenne energiám.
  • Hmuda
    Eh, Slash mediumon nagyon gyilkos (bár főleg az akadás miatt).
    Tomot én úgy nyomtam le, hogy a durvább támadásokat nem lőttem el (whammy-block és amp-overload pl). Mikor nekikezdett az utolsó nagyon pattogós mutatványának csak szép sorban ráengedtem őket és köpni-nyelni nem tudott.

Kicsit pihentetem a csuklómat mielőtt begyullad.

TIPP: ha a játék azzal riogat titeket, hogy a profil korrupt lett, akkor ne higyetek neki. Nekem egy restart megoldotta a dolgot és semmi baja nincs a karrieremnek (épp most jött össze elég pénz mediumon, hogy megvehettem Slasht mint játszható karaktert, úgyhogy majd a patch után ikrek fognak párbajozni :P).
  • CS@
    Lefty nekem is elcsesződik, minden indításnál újra be kell állítanom.
    Easyn még sikerült végignyomnom az egészet, úgyhogy szintén a mediummal próbálkozok. Easyn még jól elprüntyögtem, de itt azt kell mondjam, hogy baromi béna vagyok, Tom –hoz egyáltalán semmi közöm és úgy látom a jelenlegi tudományommal kb semmire sem megyek ellene.