2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#374 -
#373 esetleg nem gondoltál rá hogy ez egy rohadt bot??? -
#372 Aztarohadt -
Bucsek #371 hát ezaz :( minden kivan lőve. pedig birná a gépem többet is. dehát nemértem... benyomom a starpowert egyből lagg... meg éha csak ugy magátol. -
#370 A legszarabb a forgatásos (kamion platóján zenélős! )
Mert ott a kamion két kéményéből jövő tűz miatt laggol! :S Mindenkinél.. vasat alá.. vagy lőjj le alatta MINDENT! -
Bucsek #369 azt megmondanátok ghogy mit lehet csinálni ha baromira akad a jatek? van ojan hogy tokjól megy, de aztan ugye mindig más képet nyomat be, és tökre bénán levan véve minden, se közönség, se semmi, 800*600 as felbontás, és mégis... a nagyobb koncerhejeken mindig beakad és elcseszem a számot :( ez persze csak a quicplayben van, ugyanis ott nem én választom a hejszint :D a kedvenc hejszinem a 2. az a gagyi pub, mert ott nem akad :D vagy talán minimálisan.. és nem 1x csesztem el amiatt mert akad... hajama tépem mikor tök egyszerű részt nemtok megcsinálni.
valami 5let ?:) -
#368 Szted? Nem eredetivel lehet Online játszani? -
#367 Nincs mit :D -
Bucsek #366 aaaaaaaha :):):):):) köszi
-
#365 Nah ! fel kell venni a billentyűt mint egy rendes gitárt ! bal kezeddel fogod le az acord-okat (F1,F2....stb.) és jobb kézzel pengets ! Be lehet állítani a pengetőt 2 billentyűre is . Strum Up pl.Num lock 7 , Strum Down pl.Num lock4 és így nagyon gyorsan lehet pengetni. jah és a dragpn forcal az a helyzet hogy azt kurva sokáig kell csinálni hardon, hogy betanuld az expert alapokat hozzá, mert ott nem csak 1 szólamot kell játszani, hanem egyszerre 2-őt. -
Bucsek #364 köszi a szám cimét :)
egyébként most hogy igy kiadtátok a "kiosztásokat" rákérdeznék. nemvagyok valami rock rajongo, csak jopoénnak tartom a játékot, és télleg van egy két jó szám is :D de én csak easyn meg mediumon tolom, mert egyszerűen hardon meg a másikon lehetetlennek tartom :( a kisujjam pici, nemtom ugy hadonászni :D
ja meg végigcisnáltam a tutorialt, és ot vannak ojanok hogy pl nem is kell pengetni mert at mgaátol megcsinálja, csak 1x kell utána megy végig, viszont élesben nekem ez nem müködik :/
a másik hogy ez az F1-5ig ez igy franko?:D meg hogy gondoljátok, vegyem fel a billentyüzetemet mint egy gitárt és ugy toljam?:D
van még 1 kérdésem, szerintem láttátok azt a videot amin egy kisgyerek megcsinálja hardon a Dragonforce-os zenét, ott az elejen hogy csinálja hogy nem penget? :D mert csak 2 változo van asszem a zöld meg a piros, de ő ugy csattog vele hogy nem is penget, csak nyomogattya a gomokat :D
na ennyi lenne, köszi :) -
#363 Amit írtál az balkezeseknek kedvez, jobbkezeseknek a kiosztás pont fordítva kell a funkcióbillentyűkön (és egy bug maitt ki kell kapcsolni a lefty opciót minden indítás után). Sokkal kényelmesebb jobbkezeseknek. -
#362 Billentyűkiosztás kezdők részére :
Green : F5
Red: F4
Yellow : F3
Blue: F2
Orange : F1
Pengetni a Jobb oldalt lévő numerikus billentyűn ajánlott: Nekem Jelen esetben NumLock 7
Sztem nem olyan nehéz játék, 1 hónap alatt eljutottam arra a szintre hogy, már ment úgy is a game, hogy mind az 5 billentyűt tudjam kezelni. Hardon átlagos 85-95% -ra teljesítek, De expert az még nem nagyon megy:D ! Mindenkinek sok sikert ! -
#361 Bucsek ! Itt a szám címe : Matchbook Romance - Monsters
Nekem megvan az összeg Guitar Hero sorozat zenéje -
#360 Hali ! már rég óta GH 3 -azom,de még mindig nem jöttem rá, hogyan tudok online gamleni. Mert márt beregisztráltam a Guitar Hero hivstalos oldalán is, de mikor belemeek a game -be és rámegyek az online ra, beírom a username-t , pass-t és ezt írja ki :
Invalid Account Information
Try Agin
Jah és nekem nem eredeti a game :D ! Segítsen valaki PLS -
#359 ha pc-n nyomod akkor nem lehet ketten játszani, olvass vissza. én olyasmit hallottam hogy lehet box-os gitárral játszani ha van hozzá valam usb-s vevőd vagy mi. vagy bluetooth adapter? nem vágom... egyszer probáltam boxon, ketten gitárral, hatalmas oltás de sztem a basszus unalmas a másodiknak.. :P -
Samanosuke #358 Sziasztok!
Nemrég ismerkedtem meg a játékkal,és lenne néhány kérdésem....
(egyébként easy-n majd minden szám megy 100%-osan:) )
Ha Co-op módban szeretném nyomatni egy haverommal,hogyan lehet megoldani?Mert a 2. controllernek csak a gitárt engedélyezné,az meg nekem nincsen.A gamepadot sem ismeri a játék....Valami ötlet?
esetleg hol lehet beszerezni egy pc-hez való gitárt?Vidéken lakom,az elérhető helyeken nincs ilyen.Valaki esetleg eladná a gitárját?
Köszi előre is! -
#357 Várunk! :P -
Bucsek #356 http://www.youtube.com/watch?v=y0V0zuhEfUE
aszem ez az :)
atomefektes video, nagoyn jó minőségü, de aki ismeri a muzsikát, lőjje pls :D -
Bucsek #355 megprobalom felvenni valahogy, aztan felrakom jutubra :D de csak az elejét
aki mégis tuggya :) irjamámeg pls :)
-
#354 Tudom meikre gondolsz! A Cymét sajnos nem tudom! :P De.. nekem is kéne! -
Bucsek #353 tévedtem :( nem mindig azt rakja be :( na akkor igy sosem tom meg :( -
Bucsek #352 üdv, nekem ugyan a PC-s gitár hiro van meg, de kérdezném hogy amikor belépek a játékba, van egy alap zene. azt hol találom a játékban?, akkor van mikor belépek meg minden, me az sztm tök klafa :D csak nemtalálom seol :( -
#351 ha van hozzá bt vevőd (ikszbokszos persze) elvileg mennie kell -
#350 Hasonló kérdés: Xbox 360 as guitar hero 3 om kontroller megy PC vel, vagy pc-s gh3 xbox al?
Berimre: Nem, sajnos :( -
berimre #349 csá az lenne a kérdésem hogy szerintetek a ps2-es guitar hero gitár kontroller müködik pc-vel ha van ps2-usb átalakító??? -
#348 [url=http://www.amazon.com/gp/product/B000W5UNLY/ref=pd_cp_vg_0?pf_rd_p=250313801&pf_rd_s=center-41&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B000YQ7B5W&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1TFNGKB0K8CK6RBGCTSV]Örömömben elfelejtettem! [/url] -
#347 Nyehehe! Lesz Gitárom! Aki Mo-ról kaar venni: Amazon! :)
-
#346 Nekem a 6100Go-s laptopon játszhatatlan :(
-
#345 én mediumon szinte minden nótával elvagyok 90% fölött most próbálkozok hardon de az az ötödik gomb(húr) nemtom mi a neve az nem nagyon akar menni:S:D -
berimre #344 Én el se tudnám képzelni h valaha elnyomom majd a Dragonforcet mediumon 90 % felett.Easyn 96 % a rekordom és max 98 %ra tudom majd sztem megcsinálni.Mert mindig elfáradok teljesen a durvább szólóknál:)De má erre a 96 %-ra is nagyon büszke vagyok. -
#343 ne aggodj az neki se megy :D a sima notákkal viszont jol elvan :D -
berimre #342 Akkor nem vagyok egyedül de akkor öcsédről egy videt szívesen megnéznék mikor jáccik:D:DSzóval ha van rá lehetőségetek csináljatok má egy videót-mondjuk a dragonforcet hardon:):):)Az kicsit komoly lehet:D -
#341 öcsém évek ota elektromos gitározik, rááll az ujja, hard-al is elboldogul, még bill-el is :)) viszont én sem birok mediumon játszani, béna a kisujjam :D gitárral is probáltam ott valamennyivel egyszerübb a medium, hard és felette abszolut esélytelen. -
berimre #340 te médiumon nyomod vagy már hardon?esetleg experten?Láttam öcsédről a képet ha télleg ő az.Gondolom akkor ti is billenytyűzettel nyomjátok.Én Easyn végigtoltam de a médiumnál az általad is javasolt f1+f2...nem jött be mer a kisujjam nem áll rá vhogy az f4-re.remélem sok gyakorlással majd menni fog ugyis:D -
berimre #339 kösz a segítséget -
berimre #338 Igazából nem az enyém a gép csak egy ismerősömnek érdeklődöm(csak h ne nézzetek hülyének h azt se tom mi van a gépembe:D) -
#337 valoszinüleg nem fog menni. sőt, biztosan. nekem megy faszán laptopon de nem integrált vga van benne. proba cseresznye de max überminimálon 800x600-ban fog menni kb -
berimre #336 Sziasztok az lenne a kérdésem h lehetséges e hogy a Guitar Hero 3 elindul egy Intel Core 2 Duo 2.0 Ghz 2 GB ram + integrált videó kártyán?Gondolom a ram elég meg a proci is de vajon a vidkari elég?Azt hiszem pontosan ilyen fajta:DualDDR2 Integrált VGA(GMA950)PCI-E.Valójában a kérdés hogy elfuthat e az integrált vidkarival???
Előre is kösz!
Üdv -
#335 jol