2495
  • raymond01
    Találtam kódot, és unlockolni tudtam az összes számot kivéve a Bónuszokat!
    De kipróbálom a mit írtál!
    Köszi
  • Hellhammer
    Nemtom mennyire vágod a dolgot, de ugye alapból vannak a csillagozott hangok, amikkel a star power-t lehet feltölteni, amit aztán a gitár függőlegesbe rántásával lehet aktiválni (gondolom erre van billentyű is, ps2-n sima kontrolleren is van rá külön gomb).
    Duelben ezek a hangok nem star power-t töltenek, hanem különféle szopatásokat kapsz értük, egyszerre 3 lehet nálad. Ezeket aztán ugyanúgy tudod aktiválni, mint a star power-t, annyi a különbség, hogy nem neked lesz bónuszod, hanem az ellenfeleddel tudsz kibaszni (remeg a képernyője, nyomkodnia kell a tremolo-t, a szimpla hangok helyett is duplát kell fognia, felmegy a nehézségi szintje, elszakad a húr és nyomkodni kell a gombját nagyon gyorsan meg még biztos van pár dolog). Na ha ezeket okosan belövöd az ellenfélnek, akkor el fogja baszni és te nyersz.
    Az első párbaj ellenfél amúgy Tom Morello a Rage Against the Machine gitárosa ;)
  • Hellhammer
    Nem fagy le az tény, de ahhoz lényegesen több idő és pénz kell. Én játszom igazi gitáron is jó pár éve, de a guitar hero-val is nagyon jól el szórakázom ennek ellenére (aki meg azt hajtogatja, hogy ez a játék faszság, mert az igazi gitár az űűűber, az egy idióta sznob).
    Akik össze akarják hasonlítani a kettőt, azok vagy soha életükben nem fogtak igazi gitárt a kezükbe, vagy a guitar hero egyik részét sem próbálták a gitár kontrollerrel. A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. A guitar hero max arra jó (zenei szempontból nézve), hogy a ritmusérzéket és a szem-kéz illetve a jobb-bal kéz koordinációját javítsa. Hiába nyomja végig valaki expertben az egészet 5 csillagosra, attól még sok köze nem lesz a gitározáshoz egy igazi gitáron.

Ami viszont nem mellékes: sztem a legjobb party játék ami eddig valaha megjelent akármilyen platformon. Hihetetlen, hogy miket hoz ki az emberekből, amint megtanulják kicsit kezelni a dolgot :) (csak azt bánom, hogy csak egy gitár kontrollerem van, így nem nagyon lehet jó dueleket nyomni egy-egy házibuliban)
  • raymond01
    Nem lehet vhogy megcsinálni hogy az összes szám előrhető legyen?
    Elkezdtem egy cariert, megycsináltam az első két csoportban lévő számokat és utána vmi párbajt kell vívni egy csávóval de azt nem tudom legyőzni ő nem hibáziik soha!
    Mit kellene itt csinálni?
  • Emmegki
    Vagy 25k-ért venni egy igazi gitárt. Az sem fagy le. :P
  • hykao #49
    Dobtam egy bannert neki (a játék oldaláról szerezve) :D
  • Nightwish006
    A gépigény marhaság, 9600 al is lazán elröcög... Akinek nem csinál semmit, a képfrissítést kényszerítést (reforce, refreshlock, powerstrip etc...) kapcsolja ki, a game valóban csak 60hzn üzemel...
  • CS@
    JaJa egyértelmű épp beírtam a langyi szót és ezt dobta ki ;)
  • tototto
    Jézus Krisztus az ilyeneknek miértnem kötnek csomot a farkukra?
    :okád:
  • tototto
    na ez se kamu kicsit se, oda se néz háttal áll aztán ugy teker, a mentett demok csodára képesek :D
  • Parappa
    Tudjuk ám hogy direkt ilyen langyi képeket nézegettél és véletlenül akadtál rá a gitárra!
  • CS@
    Azé tök durva, hogy egyesek 8évesen ÍGY nyomják én meg épphogy letom nyomni a FretsOnFire- ban a Ramones –től az IwannaBeSedated –et SuperEasy n :D
  • CS@
    Na hallod addig le se tekertem(altavista képkereső) , úgyhogy most utólag néztem meg mi is az és háááát….Fuuuuj b+ télleg ez nagyon sux
    [szintén sokkos állapotban hever]
  • hykao #41
    Köszi! :) Ezek alapján már képet tudtam alkotni, hogy kb mekkora. Már csak azt kéne tudni pontosan melyik gomb mire való! :)

[sokkot kapott az utolsó link utolsó három képétől...]
  • CS@
    Bár EZ nem pont az a gitár amit a PCs verzióhoz adnak, de gondolom jelentős méretbeli különbség nincs a csomagolásukból és a normál DVD tokból ítélve a képeken.
    Ez kb ekkora : 1 , 2
  • M.A.D.
    Én a close-t választanám! :))) -Sorry-
  • hykao #38
    Azt én elhiszem, de igazából nem találtam PC-hez valót...csak PS-hez és X360-hoz, valamint az sem egyértelmű számomra, hogy tulajdonképpen milyen méretű ez a kontroller.

Bár egyébként lol, hogy ezt is megértük: virtuális gitározás, valamiféle játékgitár imitációval! :)
  • ricsa008
    ahogy én is már sokx megkaptam a fejemre " A google jó barátod "
  • hykao #36
    Valaki tudna egy (vagy több) jól kivehető képet dobni erről a bizonyos "Guitar Hero 3 Official PC Guitar Controller"-ről?
  • Eftörsokk
    banyek,most kérdeztem pc dome online shopjától hogy lessz-e kapható nálunk,de azt írták hogy úgy néz ki senki nem hozza be hozzánk :(
    ha valaki tudja hogy honnan lehetne megrendelni aránylag olcsón az szóljon plz thx
  • tototto
    ha van képfrissités forcolás azt kapcsold ki reforce vagy nvidia driverben
    mert a játék csak 60hzen hajlandó elindulni ha minden igaz
    én is probálkoztam hogy hátha nem vibrálna de ha bekapcsoltam a forceolást egyből ..szott elindulni a drága :)
  • trogerzsiger
    jippijájé! lehet hozatok egyett a jézuskával, ha olcsó
  • CS@
    Elvileg létezik
  • trogerzsiger
    A pcéshez van gitár?
  • Zoli Zoltan
  • PENGEinno3d
    Hi! Ezen a gépen fix 60FPS-t megy(minden max)! Az a gépigény egy nagy marhaság !:D Sztem elég jó lett, hangulatos már csak egy gitárt kéne hozzá keríteni, mert így bill-el kicsit nehézkes az "írányítás"!
  • John Cena
    "Through The Fire And Flames," - DragonForce

léáttam erről youtuben hoyg kell nyomkodni gombokat keygetlen!:D:D:D
  • Istencsászár
    hmm...

• Kicsikiraly
    jeee Tenacious D :D
  • Kandurex
    mondjuk nem tudom mire fel a gépigénye :/
  • CS@
    Az eddig írott gépigények valóban viccesnek tűnnek, jó lenne, ha ezzel kapcsolatban valaki, aki tényleg kipróbálta leírná a tapasztalatait, de azért ha lehet, akkor ne legyen a topikból KonzolVsPC téma(van PS2m is és esetleg le találom írni, hogy beza van rajta szaggatás és nem általik néha lefagyni sem a kis piszok;)
  • trogerzsiger
    ne gecizzzé:D van pcre!! juppi!!! meg veszem mint atom! mennyiért lehet?
  • Hellhammer
    Nagyon lol az a gépigény amit leírnak erre a játékra :) Sztem sokkal jobb megoldás venni egy ps2-t 20-25 körül, letölteni (pc körökben úgyis divat a warez), 6e-ért meg venni egy gitár kontrollert hozzá, és nem kell szarakodni a fagyásokkal, nemindulel, szaggat a gém meg stb. dolgokkal.
    Amúgy sztem a legjobb tracklist a GH1-ben volt, a legszarabb meg a Rock the 80's-ben ;)
  • Seth
    szerintem az nagyon gyenge lett. Egy buherált GH2 ps2-re jobban volt összerakva mint az
  • dienesoft
    Sziasztok!

Akinek működik a játék és Nvidia videokártyája van, légyszives árulja el, melyik videokártya van neki föltéve, mert én (meg még elég sok ember) küzd, mert az inditáskor meg se moccan a gép, nem reagál az exe-re! És driverhibára gyanakszok! Köszönöm előre is a segítséget!
  • CS@
    Hinnye csessze+ :/ nem volt annyi eszem hogy utánanézzek... de sebaj majd gondolkodom valami jó kifogáson ;)
    Most szégyellem magam :( vezeklésként ITT a FretsOnFire topikja.
  • Atti12
    csak szólok hogy van topicja a Frets On Firenek :)
  • yaqwsxcde

Itt a teljes GÉPIGÉNYE !!!
  • Dexantreal
    School's Out," - Alice Cooper = ez nagyon jó szám!
    Anno egyik Simpsonban is volt.
    Majd talán kipróbálom.
  • raymond01
    hogy lehet előhozni az összes számot, anélkül hogy végig keljen játszani!
    Nekem csak az első két tier van!

Nem kell gitás állítsd be úgy mint a gyerek, nekm bejött:
    http://www.youtube.com/watch?v=TZ-yZn72jXo&feature=related