2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#94 Az én billkiosztásom (sajna valami bug miatt folyton állítgatnom kell a balkezest jobbkezesre minden újraindításnál):
F1-F5: húrok.
NUM7-NUM8: le-fel pengetés (mutató- és középsőujj).
NUM-: starpower elhasználása (kisujj).
NUM0: whammy bar (hüvelykujj).
Baromi jól kézreesik minden, csak a csuklóm rohad le egy idő után a húrokon, de ez az (igazi-)igazi gitárnál is így van eleinte. :P
Nekiálltam második fokozaton (amíg ki nem javítják az akadást, addig úgyis fölösen próbálkozok Lucinál). A Slow Down kivételével megvolt az első helyszín, majd valamikor nekiállok a másodiknak is. Ez a kék húr kikészít, sajnos nagyon elkényelmesedtem az easy-n. :P -
#93 Amelyikre beállítod.
Gőzöm sincs mi volt a default én a del re raktam. -
#92 De melyik az a gomb? -
#91 #53 -
#90 Hy all!
A gitár harcoknál hogyan kell nyerni? Már 2 órája probálom az elsőt de nem sikerül... nemtudom hogyan kell power up okat használni?! Valaki segítene?
Előre is köszönöm! -
Just the man #89 de ahonnan apám letöltötte ott azt írták... mert ez ps-es verzióból volt átálítva és azért kell átálítani a kpfissítést... de holl kell??? -
#88 a képfrissitést szerintem semmi értelme állitgatni mert a játék else indul csak szigoruan 60hzel :) -
Just the man #87 #86 Thx az infót
apám mondott vmi olyat hogy áttkell álítani a képfrisítést és nem fog szaggatni.... de mivel elég kcsi vaok ezért én nem tom hogy kell mint kell úgyhogy a ti segítségeteket kérném! please help!
-
#86 X2 4200 7900Gsel nekem eddig semmi gondom nem volt a játékkal, de azt is meg jegyezném, hogy mivel béna vagyok eddig csak a legkönnyebb fokozaton nyomkodtam, így nem tapasztaltam a lassulásokat sem(főellenfélnél” sem).
#85 Bár még nem érdeklődtem utána, de az itt olvasottak alapján pillanatnyilag semennyiért, sem lehet kishazánkban megvenni a játékot, úgyhogy gondolom csak magát a kontrollert sem. -
Just the man #85 mennyiért lehet csak Guitar hero 3 controllert venni pc-hez? -
#84 valaki tudna mondani a játék gépigényéről? mert kicsit elvadultnak tartom az ajánlott 4400+ 2gb ram, plusz 8800gt igényt :/
(laptopon tolnám 1600pro ATI 3ghz 64 amd proc) -
Just the man #83 Nygodj meg nem csak nálads van ez a "gyorsolás,szaggatás" :(
Nálam is ugyan ez a baj :( majd megkérem nagyapám adja ide a Videó kártyáját és kicseréljük az enyém :P az a lol hogy nagyapám nak jobb VGA kártyája van, mint nekem XD -
#82 engem az zavar nagyon hogy végülis folyamatosan megy nem szaggat, de olyan mintha akadozva mennének azok a gombocok vagy mik, aztán van hogy teljesen jol foylékonyan csorognak egy ideig utánna megint recés
biztos gyenge a gépem, de néha nem tudni igy mikor kell "pengetni"
meg ez a gyorsulás lassulás is szerintem a gépem gyengesége miatt van, csak akkor szaggatna egységesen és nem véletlenszerűen :D -
#81 Remélem ezt a párbaj közbeni lassulást hamarosan javítják, mert Lucit lehetetlen lenyomni, ha ennyire nincs szinkronban. -
#80 Hát én szerettem volna meglesni, de hiába kattingatok az indítófájlra, nem történik semmi. :) -
#79 Az a baj FOF nem szól ilyen jól, mint a Guitar Hero 3 :S -
#78 Szintén :) 6 egész számot be is raktam FOFhoz -
#77 Épp most szereztem meg az összes Guitar Hero 3 muzsikát a Frets on Fire-höz. :) -
Just the man #76 na ha minden jól megy kicserélhetem a vga mkártyát a nagyapáméval (
NVIDIA GeForce 6100 256 MB) vagy kérek egyet karácsonyra XD
-
#75 Annak már sikerült utána olvasnom, hogy ha a készítőkön múlik, akkor itt biza soha az életben nem lesz semmiféle extra zenebepakolás(természetes hiszen akkor ki a fene venné meg a következő részeket). Azért találtam a neten különböző megoldásokat arra, hogy a korábbi konzolos verziókat ügyes emberkék megtudták hackelni és belekerültek egyéb zenék. A látottakból és olvasottakból az eddigi ilyen próbálkozások sajna itt semmire sem használhatóak, mert totál másképp épült fel a játék. Úgyhogy remélem a fanok, majd megoldják ezt itt is mihamarább. Bár ez teljesen szubjektív, de az én ízlésemnek elég kevés jó zene található a játékban, de az is lehet, hogy csak elkényelmesedtem a FretsOnFire miatt, mert ott csak a nekem tetsző zenéket pakolom be és annyi. -
#74 ram elég
szerintem proci is
a vga az amit feltétlenül cserélj le
szerintem a 8800gt ár/teljesitményben a legjobb
vagy ha az a kb 50 tul sok akkor egy 8600 gt vagy gts :) -
Just the man #73 áhh... már rájöttem mi a baj... gyenge a videó kártya... túl beszagatt... ( pedig low grafon van 800X600-ba... ) de szerintetek mi a baj? mit kéne tuningolni? itt a gépem adatai: Videokártya NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB)
3D gyorsító nVIDIA GeForce FX 5200
Alaplap
CPU típusa Intel Celeron D 336, 2800 MHz (21 x 133)
Rendszermemória 1024 MB (DDR SDRAM)
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
Kötetek
C: (NTFS) 20002 MB (5966 MB szabad)
E: (NTFS) 97229 MB (3176 MB szabad)
Teljes méret 117231 MB (9142 MB szabad)
Problémák és javaslatok
Probléma Csak 3% szabad hely van a E: meghajtón.
Vki segítene?? -
#72 Kikészít ez a játék. Elindítom és néha vmiért megkérdi hogy törlöm e a prfilom, vagy mi. DE MÉÉÉÉÉR? 2x töröltem ki, de nincs kedvem újra kezdeni, már az 5. koncertet adtam. Kapja be felhúzott, pedig élveztem nagyon, jó zenék vannak benne nagyon. Vki mentés? :D -
Just the man #71 Megvan a Game!! Király minden, imádom a rockot, meg Slash-t is , DE
NEM IGAZ HOGY EZT GYEREKEK NEK TALÁLTÁK KI !( én 12 vaok... ) elkezdtem jáccani, gondolom legkönyebb a az a legelső akkor hát nyomom vagy a 9.-akordik jáccom és leáll.... csak én vaok ien béna?need help! -
Eftörsokk #70 vazze,nem igaz nem találok olyan helyet ahol meg lehet rendelni és szállítanak is Mo-ra :S -
Htjet #69 Én próbáltam AMDAthlonXP 2600+ procival és 9800Pro és 7600GT videókarival is, de indításnál mindíg elszállt hibaüzenettel :(
Van egy olyan érzésem hogy megint a proci lesz a problémás. Minimumnak is ezeket írják: Intel Pentium D (Dual Core) 2.8GHZ or AMD Athlon 64 3500+ -
#68 de biza be volt kösze szépen -
#67 nincs bekapcsolva a lefty? mert nekem bal oldalról kezdi nehérségtől függően :S
Amúgy zsír game, jó ötlet ez a Battle mód, várom Slash-t :D -
joe1980 #66 válaszoljatok pliz! -
joe1980 #65 sziasztok érdeklödni szeretnék,hogy egy 2000+amd proci-n egy 1g ram és egy ati 9800 pron-elfutna? -
#64 Végre sikerült nekem is kipróbálni.
Ahogy nézegetem a játék felépítését nagyon úgy tűnik, hogy tévedtem a #14be mikor teljesen biztosra vettem, hogy tök egyszerű lesz a trackek bepakolása a játékba.
Mondhatni, hogy egyáltalán semmiféle opciót nem találtam ezzel kapcsolatban :(
Jópofák a karakterek klassz a csilivili, de ezenkívül így ebben az állapotban(pillanatnyi moddolhatatlanság) számomra ez nem ér többet a FretsOnFire nél, sőt, ha azt nézem, hogy ahhoz mennyi és milyen zenéim vannak, akkor még annyit sem. Azért bízok benne, hogy hamarosan megoldódik itt is a fájlok buherálhatósága és használhatóak lesznek a bespejzolt zenéim. Ha valaki esetleg tud ezzel kapcsolatban infókat az pls írja le.
Egy egész kis apróság van még, ami jobban tetszik a FretsOnFire ben mint itt: az, hogy ott ball szélén kezdődik a dolog nehézségi októl függően itt meg jobb szélén.
A 60Hz az viszont kimondottan idegesítő egy CRTn. -
Shadow_THH #63 pc-re mennyi? -
#62 Hogyne. A #14-es és #19-es hozzászólást ajánlom figyelmedbe. -
raymond01 #61 És az van pcre?
-
#60 klassza slash a Bannerban! -
#59 Akkor szerintem a Frets On Fire jobban bejönne neked! Már ha nélkülözni tudod a Guitar Hero nyújtotta csicsakörítést! :))) -
raymond01 #58 Szerintem ez nem pont az a játék amit annyira végig akarna játszani vki!?
Nekem pont az a buli benne hogy van egy csomó szám ami közül tudok választani hogy éppen mivel van kedvem szórakozni! De ez csak magánvélemény, hidd el cod4 stb mindenféle csalás nélkül vittem végig.... -
#57 slash -
#56 a pc-s verzióhoz való gitárnak az áráról lehet tudni már valamit? -
ricsa008 #55 ma itt is a chat fúú de utálom
a játékokat szerintem nem azért készítik hogy csalálssal legyen végigtolva no de mindegy