2495
  • The Protector
    Talán a config nem megfelelő neki.
  • nagykovi
    Sziasztok.
    Az mitől lehet h az egyik gépen nem indul el a játék? Felrakom, de mikor rákattintok az ikonra semmi sem történik? A másik gépen ugyanezzel a dvd-vel elindul simán. Mi lehet a baj?
    Köszi előre is
  • tyrant71
    beszarás
  • Hellhammer
    Ezt kipróbálhatod:
    Gitár
    Átalakító
  • Sly06
    ugy hallotam hogy a ps2 gitár is jó pc-hez, csak valami átalakító kell hozzá...
  • Lui76
    nem.
  • CS@
    Egy micsoda vagy mi kéne??
    Általában platformokat szoktak emulálni, nem egy konkrét játékot.
    Úgyhogy, ha esetleg PS2 emulátort keresnél, akkor keresd fel az idekapcsolódó fórumot, bár látatlanba azt jósolom, hogy nem fogsz PCn PS2es emulátorral GH2zni. Hogy X –emulálással mi a helyzet az olyannyira nem érdekel, hogy még sose vettem a fáradságot, hogy utánanézzek, úgyhogy ez passz.
  • Just the man
    Nem tudnátok segíteni?? ( ez elég hülye kérdés volt )
    Kéne valahonnan egy guitar hero 2 emulátor nem tudnátok nekem mutatni vagy segíteni ebben az ügyben? előre is THX!
  • Sly06
    lehet már kapni a game-hez gitár controllert?
  • Hmuda
    Én ezt használom. :-)
  • Lui76
    Max ha szétforrasztom a gamepadot egy gitár formára :)
  • wander01
    értelmetlen gamepaddal játszani, megöli a feelingjét a játéknak. a két also a controlsmenüben a pengetés, igy meg nem mondom hogy mi ott a neve. elég egyiket beállitani. pick? talán... fenetudja amugy bill-el hatalmas feeling. jó. max egy olyan gitárral lehet jobb, de azt nem fogok venni az fix :) de bill-el király.
  • Lui76
    Ő izé melyikkel pengetsz?
    Közben a progival sikerült a Logitech Cordless Rumblepadomra tanitani :)
    Csak még ki kell találnom melyik mi legyen.
    Analog karral Whammy nem rossz :)
  • wander01
    dehát ezt egérrel nem lehet játszni
    a bill tökmindegy milyen, minél snasszabb, annál jobb. bill megfog, balkéz ujjai F1-F4, hüvelykujj 9-es gomb, whammy ö betü, villámlás-akármi 8-as gomb. ennyi, másra nincs szükség hozzá. egér...
  • Lui76
    Hát még annyi időm nem volt vele foglalkozni.
    Meg a billem sem túl profi -szal az egér precizebben reagál ,de
    majd megpróbálom úgy is.
  • wander01
    egérrel gitározol? miért nem fogod meg rendesen azt a bill-t aztán adj neki :)
  • Lui76
    A tutorialban megtanítják !
    az egér két gombja tulajdonképp a le fel pengetést szimulálja
    és a starpower a jobb egérgomb.
  • Lui76
    Én is azt reméltem hogy a gamepaddal majd tudom játszani,
    de nem érzékeli - amit írsz progit majd rákeresek.
    Feleségem meg én is érdekelt vagyok e játékban ,és coop-banérdekesebb lenne , de minek ha nem lehet szabadon variálni?

Vmi guru biztos meg tudná oldani hogy "controllernek" ismerje fel
    a gamepadot vagy akármit.

Gondolom majd lesz vmi driver a pc-s controllerhez ha kijön talán akkor lehet majd vmit buherálni.
  • Hmuda
    Egy kis...review.

Nagyon kell hozzá angol, de megéri (tudom, már mindenki ismeri, de hátha valaki nem látta még egy videóját sem).
  • Just the man
    Ti mint ( gondolom... ) tégi guitar hero-sok nem tudnátok mondani egy ps2-emulátort ami jó a guitar hero2-höz?? mert a 3 sehogy se fut nekem úgy hogy ne szaggatna.. előre is THX!
  • SityiSXT
    Azért ez erősen billentyűzetfüggő is. 1000 Ft-os csodakéjbordák nem nagyon akarnak 3 gombnál többet érzékelni egyszerre.
  • Ron Ragm
    Jópofa játék, de ezt tényleg nem billentyűre találták ki... Salsh után hardon már olyan háromgombos akkordok vannak hogy szó szerint leblokkol a billentyűzet és pittyeg a gép, megoldás meg nincs max a kontroller.
  • SityiSXT
    Most olvasom a Wikipédián, hogy a PC-s és Mac-es megjelenést eltolták 2008-ra. A készítők szerint már a boltokban a PC-s verzió (Mac-re várni kell még). Most akkor mi van? Itt Finnországban nem láttam még PC-s verziót (igaz, itt a PC-sek eléggé lesajnált réteg, ahogy eddig tapasztaltam).
  • SityiSXT
    Ha csillagok lesznek, az tölti a star powered, és ha a ménkű becsap, a megfelelő billentyű lenyomásával dupla pontokat kapsz egy ideig (illetve visszhangzani fog egy kicsit a zene).
    Pengetés mindegy, én csak egy billentyűt nyomkodok (a Frets on Fire-ban is elég az entert püfölni, minek bonyolítsam?)
    A whammy pedig azt hiszem, benne van a tutorialban, én eddig nem használtam, azért nem tudom.
  • N3rg4l
    Sziasztok lennének kérdéseim:
    Ha a körök csillagokra változnak akkor mit kell tenni?
    Ha billentyuzeten nyomom mindegy az h a "pengetésnél" a fel vagy a le billentyut nyomom?
    És a a w... valami az mi? Mi a funkcioja?
  • The Protector
    javítom.9600al tökéletesen megy.Nézőket sem kell kikapcsolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • The Protector
    Radeon 960-al tökéletesen megy.Végigvittem.
  • radical@work
    Sziasztok, még mindig nem talált senki boltot ahol a PCs verziót lehetne megvenni gitárral?
  • SD456
    Hy all!

Valaki tudna adni egy 100% os mentést ?([email protected]) Vagy olyan is jó amiben minden szám felvan nyitva! Nemtudom használni a kódokat... nem megy!

Előre is köszönöm!
  • wander01
    igaza van a srácnak, sztem szarul volt felrakva valami progid :) kellemetlen. a kari meglesz tuti, majd szolj :)
  • hykao #144
    Hát kérlek amelyik nem támogatja a 9600-at, az bizony az 5200-at még kevésbé...
  • Just the man
    addig félre tennéd nekem?
    Am tudo én is hogy az előző jobb volt de egy csomó játék nem támogatja za ATI-t...
  • wander01
    sztem is...

majd szolj JTM, meglesz :)
  • hykao #141
    Szerintem az 5200-as kártya szarabb, mint a 9600pro...
  • Just the man
    na találtam egy iet :Gigabyte GA-8IPE775-G (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)
    ezzek szerint AGP-s a procim?
    hogy eladod 12k-ért szivesen megveszem
    de még kell egy picit gyüjteni rá... am ien volt a régi vidkarim: ATI Radeon 9600 Pro (128 Mb) azért cseréltem le Nvidia-ra mert nem ment vele sok játék... mondjuk kinéztem magamnak egyet a szülinapomra egyet 20k-ért de apám azt mondta hogy nem veszi megnekem mert ő nem fog ennyi pénzt kidobni csak azért hogy én örüljek... lécci írjátok hogy mien a procim és akkor ha minden jól megy megveszem tőled a vidkarit Wander csak még kell rá gyüjteni pár k-t....
  • wander01
    1950pro e6300 2gb-al nem szaggat az biztos, neke3m laptopon t7300, gef 8600gt 2gb mem-el sem szaggat minden fullon.

Amugy van elfekvöben egy MSI 7600GS agp-s karim, csak a port fogja, ha érdekel annyiért oda is adom... kb 1 honapot volt használva és asszem még 1 év gari is van rá.
  • hykao #138
    Eladod az 5200-ast, hozzáteszed a 12 ropit, és máris tudsz venni egy 5200-nál jobb videokártyát! Pl. egy 6600GT-t. 5200-nál mérföldekkel jobb lesz már az is. :)

Gyakorlatilag mindent meg tudsz oldani magad is. Az önállósodást nem lehet elég hamar elkezdeni! 12 év ide vagy oda, netezni tudsz, akkor pedig mindent tudsz (az üggyel kapcsolatban):
    1. tájékozódni afelől, hogy agp-s vagy PCI-s a mostani kártyád
    2. előbbi tudatában körbenézni újabb és erősebb (használt vagy új) kártyák árait illetően
    3. meghirdetni az 5200-at (ha akad még élő ember, aki megveszi) és eladni.
    4. új kártyát megvenni, berakni
    5. driver keresés, felrakás, ezzel kapcs. szopások stb... :)

Egyébkén talán már 12-ért is van 6600GT. Franc se tudja, régen néztem az árakat, de nem lennék meglepve.
  • Just the man
    kösz mind a kettőtöktőla választ de nem hiszem hogy apám venne nekem... anyámnak meg nicsn pénze.... :( elég gáz... :( nekem csak 12.000 Ft-m van összesen :( addig frets on fire-ozok.. :P de am télleg kösz a sagítséget mind a kettőtöktől
  • tototto
    most azt kell tudni agps vagy pcie kártya kell az alaplapodba
    bár proci is régebbi szal szerintem az még agps
    ott sokat nem tudsz erősiteni de asszem atinak az 1950pro vid karija van agpből és az elég erős, vagy ha nvidia akkor 7600gt asszem van agps
    ehhez a játékhoz biztos elég mind2 kari
  • hykao #135
    Kérj a szülőktől karácsonyra! :) Addig meg gyakorolj a Freets on Fire-rel.