2495
  • Lui76
    és mit írtak hogy akinek ment az hogy csinálta ? két billel?
  • xy21
    Próbátam :
    két billentyűvel( az egyiks usb-s)
    próbáltam bill - gamepad kombinációval is
    De egyikkel se megy
    Később pedig egy másik fórumon írták hogy csak eredetivel lehet coopban nyomni
  • Dzsí Pí
    Üdv all! A pc-s verzióhoz lehet vhogy számokat letölteni? mert ugye ott van a download opció, csak be van fagyasztva...:(
    Kel lvmi online account? van vmi crack vagy nemtóm hozzá?
    PLs segítség
  • Lui76
    Miért próbáltad ?
    Mi volt a két eszköz?
  • Lui76
    Nem sajnos a gamepad csak a lentebb ajánlott joytokey programmal
    a billentyűt helyettesítheti.
    nálunk is lenne coop-ra igény :(

Meg kell várnunk asszem hogy megy e a coop -ez csak akkor derül ki ha lesz kapható a gitár kontroller pc-hez .
  • xy21
    Coopban csak az eredetivel lehet tolni!
  • Hmuda
    Van egy olyan sanda gyanum, hogy az egyik kontrolernek muszáj gitárnak lennie. Végülis logikus másolásvédelem. Mivel úgyis kap a vásárló gitárt mellé, ezért miért is akarna két ember úgy játszani, hogy egyikük se használja?

De ez csak feltételezés, valaki majd kijavít ha nem így van.
  • wander01
    valaki regélje már el hogy ezt hogy a rákba lehet gamepad-el játszani?
  • Axl Rose
    Valaki, akinek van bill + gamepad kombója próbálja már ki légyszi, hogy működik-e a coop-carrier.

Nekem sehogy sem akarja beadni a másik controllert, csak a billt látja.

Pedig van gamepad és joyom is.

Köszi
  • Dzsí Pí
    Üdv all! A pc-s verzióhoz lehet vhogy számokat letölteni? mert ugye ott van a download opció, csak be van fagyasztva...:(
    Kel lvmi online account? van vmi crack vagy nemtóm hozzá?
    PLs help
  • wander01
    én csak ezért a játékért vettem egy Logitech Ultra-flat Keyboard-ot, tudom ajánlani bátran, ehhez a játékhoz találták ki :D

• Drawain
    Vegyél egy jobb usb-s billentyűzetet, kizárt, hogy sípol sok bill lenyomására.

Másrészt: 99%ban egy olcsóbb usb-s bill is megteszi, ráadásul ezeken általában nincs is felül az F1-F12 felett multimédiás gomb, így kézbe véve egyből lehet nyomni a funkciógombokat.
  • Nyiri
    Jo de nincs konzolom :D
  • EmThor
    vedd meg konzolra, kapni kontrollerrel együtt :)
  • Nyiri
    En mar azon gondolkodom hogy rendelek kulfoldrol. Meg is nezem mennyi.
  • Lui76
    Én is lehet ,de megvárom mennyiért lesz ha occsó,akkor nem forrasztom szét a gamepadom gitárnak :)
  • Lui76
    Még nem .
  • Nyiri
    Mindig hallottam errol a gamerol de ugy voltam vele hogy nagy hipe es ennyi. De kiprobaltam. Most ott tartok hogy kontrollert akarok venni :D Ugyanis billel nem rossz, de azert megsem olyan. Foleg hogy ha 3 hurt kell egyszerre nyomni akkor beakad es sipol es nem veszi be.

Kontroller kaphato itthon?
  • Twinseen
    Köszi! Majd Próbálkozok de most már késö van... Minden esetre még ott a Frets On Fire!
  • CS@
    Hááát jó kérdés…jó néhány hozzászólással korábban írtam, hogy: „perpill nincs rá semmilyen lehetőség és a készítők nem is szeretnék, hogy legyen”.
    Ettől függetlenül azért okos emberkék szerintem lassan eljutnak odáig, hogy bizonyos custom song -okat be lehessen varázsolnia játékba.
    No persze ugyanazon követelményeknek meg kell felelniük, mint az eredeti Songoknak, vagyis szerintem kell legalább 2db zenei fájl, az egyik a háttér zene(song) a másik pedig az ami akkor szólal meg, ha eltalálod, amit kell(guitar). Valamint ezeken kívül szükséges még egy midi(notes), ami magát a kottát szolgáltatja, vagyis, hogy mikor mit kell lenyomni, hogy abban a pillanatban a guitar fájl aktuális része megszólaljon. Sajna mindez csak az elmélet és mindennek a gyakorlati felhasználásáról gőzöm sincs, mivel lusta vagyok részletesen utána olvasni(ha azt szeretnék jáccani amihez kedvem van akkor ott a FOF).
    Viszont ha valaki érez magában lelki erőt és kedvet, akkor szerintem EZT az 50oldalt átolvasva biztos sikerrel fog járni :) (ha mégse akkor google talál még többet).
    Aztán ha a fenti 50 oldalhoz még hozzáveszi a FOF fórumában található tutorial linkjét, akkor akár saját számokat is van esélye bepakolni a játékba, bár szerintem lehet valaki bármilyen profi egy szétboncolt MP3ból különböző effektekkel házilag készített Song és Guitar fájl által nyújtott „élmény” meg sem fogja közelíteni egy stúdióban leválogatott hangsávok által nyújtott „játékélményt”.
  • Lui76
    Ez engem is érdekelne.
    Láttam mik vannak benne és van pár klasszikus amit szívesen kipróbálnék.
  • Twinseen
    Hy all. Hogy lehet zenét berakni a játékba? Elöre is köszi.
  • tototto
    na most ezt nem értem
    de leirom igy biztos választ kapsz a kérdésre :D
    szal azt az exét kell visszamásolni amit a játék alapból telepit az 1.0-st
    aztán patcheled és utánna már ne az 1.0ás cracket másold rá hanem innen szedd le az 1.1es cracket és és azzal ird felül az exét (azért csinálj biztonsági másolatot az 1.1es eredeti exéről hogy később ha kijön uj patch meglegyen majd
  • Lui76
    a patch miatt másik Fix kell vagy jó a régi?
  • Hmuda
    Nos, legalább az akadást kijavították. Így nélküle elsőre lenyomtam Lucifert mediumon.
  • SD456
    Kössz!
  • tototto
    másold vissza az eredeti exét, mert ha a crackes exe van fent ezt irja ki
  • SD456
    Hy all!

Neketek engedi feltelepíteni a patch-et? Mert nekem mindig azt írja, hogy nincs telepítve a game , pedig fent van... Valami ötlet?

Előre is köszönöm!
  • Lui76
    Nem lehet hogy kapnák be.
    Nekem gamepadom van még .
    Amig kontrollert nem kapni még halott a coop mod sajnos.
  • Drawain
    Sziasztok!

Nem tudjátok véletlen, hogy lehet e és hogyan pc-n két billentyűzettel coop-ban játszani? Van pár billem, több usb-s is, nem lenne gond, még akkor se ha két különböző hotkey-beállítás van a két playernél. Nem hiszem el, hogy ilyen alap dolgot nem lehet megcsinálni, biztos van valami megoldás.
  • EmThor
    most néztem meg pc-n, HATRED megy gond nélkül a game meg ISTEN
  • kukac7
    felraktam, de meg sem moccan, nem indul, semmi hibat nem ir ki.
    ennyit errol.
  • kukac7
    megnezem mindenkepp.
    ugyis inkabb boxon jatszanek vele, de amig nem szerzem meg arra, addig jo lesz ez is. :)
  • tototto
    szerintem elfog futni, de a videokari a szük keresztmetszet szal ha akadna akkor az amiatt fog
  • wander01
    ki kell probálni, de sok jora ne számits :) lehet elindul
  • kukac7
    erdeklodnek, hogy egy ilyen gepen szerintetek elfut e normalisan: amd 2500+ barton, 1 gb ram, ati 9600 128 mb
    koszi a valaszt!
  • xy21
    A carrierben miért lehet venni bassgitárt mikor carrierben nem lehet bassgitározni csak practicében!
  • megaszucs
    nálam is ez van és ilyenkor mit tegyek h müködjön?
  • tototto
    képfrissités nincs forceolva, mert csak 60hzel hajlandó a játék elindulni
    akkor is pont igy viselkedik ha pl rávan erőltetve a 100hz
  • nagykovi
    Azzal sztem nincs gond, mer jobb benne minden, mint a másik gépben.
    Meg sztem ha az lenne akkor kiirna vmit, de nem reagál, mint ha rá se kattintanék. Nem láttam még ilyet