2495
  • Qwerty4
    kuuuva jó ez a játék! :)
  • The Protector
    Köszi.
  • Kaszi46
    torrent(pl isohunt):Guitar Hero Soundtracks Complete (320kbps), keress rá erre. Ez az 1.2.3. rész, plusz a GH Encore összes sountrackje.
  • The Protector
    Hy.Hol lehet leszedni a zenéket a gameből.Nem az eredetieket hanem azokat amik a játékban szólnak.Előre is köszi.
  • 5c0rp330n
    nem hiszem el, sehogy sem akar elindulni ez a játék...
    próbáltam 1.0-ra crack-et, semmi. 1.1-et feltettem rá crack, elindításnál szintén semmi nem történik. mini image+yasu->tölt kicsit aztán észreveszi h emulation detected és itt megáll. :S
  • kem001
    Keress erre rá: Guitar Legend, vagy Guitar Rock Tour
  • kilcsir
    honnan lehet leszedni mobilra?
  • CS@
    Hogyhogy nemlátod? Lent a 4 lehetőség közül kiválasztod a GH3at, aztán a PC DVD Rom.
  • Lui76
    Hát én meg a weboldalát és ott sem látom hogy pc-re lehetne venni -érdekes
  • lee86
    gyorsan átnyálaztam a topikot: tényleg nem lehet még mindig PC-re beszerezni az országban? :o
  • Lui76
    F1-F5 a "húrok" num billentyűre meg ahogy jól esik elosztod a pengetés meg starpower. és úgy fogod mint egy gitárt kb.
  • kem001
    Ezt hogy érted? Egér és billentyű egyszerre használatát kapcsoljam ki?
  • Lui76
    Meg hogy fordítva fogd a billentyűzetet és az F gombokkal csépelj ,tényleg hatásosabb...
  • netsike
    Magyarosítás? Mihez? A menühöz?
  • kem001
    Mobiltelefonon már megy, de pc-n billentyűzettel kicsit nehezen :D
    Amúgy valami magyarosítás hozzá nincs?
  • Nyiri
    Gyakorlas... :)
  • kem001
    Sziasztok!
    MEgszereztem a Guitar Hero 3-at pc-re, de billentyűzettel nehezen megy az irányítás mindig rosszul nyomomle a gombokat, rossz időben. Trainer így nem is megy. Valamit tudtok tanácsolni?
  • netsike
    Jah, tök jó lenne coopban játszani... Én arra várok hátha lesz valami ügyes gyerek, és csinál hozzá egy patch-et, ami lehetővé teszi a két billenytűzetes játékot. Szép álom...
  • Lui76
    Ja értem :)
    Ezen megoldáson én is gondolkodtam , de mivel ettől még nem lehet coopban játszani még várok .
    Pedig van egy cordless rumblepadom...
  • netsike
    Úgy ismeri kérlek szépen, hogy ez egy játékgitár ami egy gamepaddal van kombinálva. Mivel a játék nekem nem ismerte fel gamepadként, ezért kellett egy progi, amit már itt említettek, joytokey, amivel billentyűzetként lehet használni. Ennyi.
  • Lui76
    Na de mitől ismeri meg ezt a játék kontrollernek ???
  • netsike
    Nem bébiméret, több mint 60 cm-es. Én is néztem eredeti kontrollert, de itthon ugye nincs, külföldről hozatni sem olcsó. Egy srácot találtam, aki árulta, de 20.000-ért...
    A dizájn engem nem izgat, csak lehessen rajta jáccani.
  • wander01
    aztakurva, nem gyenge... de ez ilyen bébiméret kb :D meg a dizájn sem egy rocklegend kategoria :))) maradok az eredetinél, majd ha lesz egyáltalán, az sem lesz sokkal drágább :P
  • netsike
    Sziasztok!

Az alábbi képen látható homemade gitár kontrollert csinálnánk rendelésre, akit érdekel. Az ára 9000. (Tudom, nem olcsó, de maga az anyagköltség sem kevés.)

http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=7838IMG_5033.jpg

Tehát akit esteleg érdekelne, az írjon ide vagy a [email protected] e-mail címre.
  • Extracsaba
    Hello!
    A Whammy-t hogy lehet kivédeni a battle-be?
  • Kaszi46
    a hiba az ön szar készülékében van....
  • Randelz
    Zenéket letölteni a játékon belül kell online-ban?
  • tarti19
    mi az hogy nem játszahtsz billel vele??
    nekem simán megy billentyűzetről:)
    jó nem hard meg expert fokozatban:)
  • CS@
    Kösze lehet én is megmaradok most már a FOFnál, szerencsére nekem normális billentyűzetem van , úgyhogy nálam nincs gond a gomblenyomásokkal
  • tarti19
    hali sziasztok:)
    tegnap felraktam a játékot és bazi überkirály az egész:)
    1 kérdésem azért lenne, mégpedig a billentyűzet nem másképpen kezdett el reagálnia lenyomott gombokra ( fel/le nyíl nyomására. Eddig ha eygszer megnyomtam akkor a husszú részeket is magától vitte:) most meg addig kell atrtani amíg az ütem kívánja és így azért elég illúzióromboló lett sajna:(
    Esetleg tudtok valami megoldást?:
  • STurmGewehr
    a frets on fire az egy szar nem érzkeli rendesen a gomblenyomásokat
  • Kaszi46
    fel kell tenni hozzá a paralell joystick port progit.

amúgy én is töröltem azután hogy megtaláltam a frets on fire-t, és nem szarakodtam vele.

Itt megtalálsz minden kelléket ahoz hogy a gz is menjen billencsel.
  • CS@
    Nem senki sem tud segíteni :) a readme szépen leírja, hogy nem jácchacc billentyüzettel :)
  • CS@
    Hat ez a Guitar Zero ez piszok jo :)
    Egy PC s játék ne támogasson billentyüzetet ezen csak mosolyogni lehet a full delete elött.
  • xy21
    a guitar zero-ban nem tudom beállítani a bill-t
    Tudnál segíteni?
  • Randelz
    Aha..kösz.
  • Kaszi46
    most nézem hogy a frets on fire-nek van itt sg-n totyikja
  • Kaszi46
    próbáljátok ki a frets on fire gh klónt, rengeteg tracket lehet hozzá letölteni. Ezenkívül nyílt forráskódú, szoval bármit meg lehet rajta változtatni. Van hozzá gh felület is, tehát ugyanúgy néz ki mintha a gh-al játszanál.

ezenkívül van még a guitar zero is, ennek sajna nem nyílt a forráskódja, de nem rosz ez sem.
  • Lui76
    Hát nemtom a bannerban szereplő oldalon nagyon nem látni PC-s tartalmat.
    Gondolom nagyon nincs még PC-re letölthető szám , mert ha lenne,
    akkor megtalálnánk.
    Én amit külön gitárt találtam magyar oldalon 6e körül írták (ps2 régebbi verzió) - vezetékes, azt az összeget még bevállalnám.
  • Ronin666
    Kell driver hozzá és szerintem igen, Boxos gitárt is szépen vinné. Én ezen törtem a fejem, de külön gitárt nem lehet kapni, akkor meg a játékkal mit kezdenék?!... Viszont itt lent azt írta valaki, hogy PCs verzió is berendelhető és ha jól tudom ott sem vezetékes a gitár, akkor meg minek is törnétek a fejeteket 360-as verzión? Illetve ha eredeti lenne a játék, akkor elég nagy előny lehet még a számletöltős rész. Ugyan azokkal a számokkal lassan elég unalmas lesz a jéták.