2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
berimre #334 Nah most nekem az lenne a kérdésem,hogy én sok üzit vissza olvastam és arra következtetek,hogy multiba 2 billel vagy bill + (nem boxos)gamepaddal nem lehet nyomni akkor ugye?csak a boxossal de ahhoz is kell az a microsoft wireless akármi.Jól gondolom? -
Hapesz #333 Jah, és hiába állítom 60 HZ-re, semmi.
-
Hapesz #332 Ha felpatchelem a játékot az 1.3-assal (vagy akár az 1.1-essel) nem hajlandó elindulni. Patch nélkül meg megy simán. Miért??? -
TomDantes #331 Hát nem jutottam semmire Azt viszont akkor sem értem, hogy mi volt eredetileg a baja,mert először feltelepítettem meg minden de nem indult el -
TomDantes #330 Ja..amjd meglátjuk..mindenesetre azért kösz -
#329 a doksikpol is töröld az aspyr mappát, hátha... meg a rejtett dokumentum könyvtárakbol, de azokat igy nem vágom hogy hol vannak igy hirtelen -
TomDantes #328 Már nem tudom vissza állítani...és igen nem vagyok teljesen ostoba(remélem, csak ha ,mérges vagyok és órák óta számvitelt tanulok nem tudok gondolkodni) szóval először normálisan szbályszerűen akartam törölni. De nem ment!
Egyszerűen nem tudtam letörölni.Mivel felhúztam magam, meg kerestem a könyvtárat és akkorat csaptan a Del, gomra hogy szinte ki ugrott a helyéről...
Mindegy...áh...de nagyon feldühítettet
De azt akkor sem értem, már eleve miért nem működött? Hiába crakeltem meg nem volt jó...és szerintem már itt kezdődtek a gondok.
Amúgy tényleg érdekes, egyszerűen nem tudom eltüntetni...de ilyet még tényleg nem láttam...bármit csinálok, pl: Ccleaner még mindig látja... -
#327 Akk. szoktunk felrobbanni a méregtöl mikor XPert-be a 6-7nél megakadunk...
Nade.. viccet félre téve! KITÖRÖLTED A KÖNYVTÁRÁT? :O
Állitsd vissza... és utánna Programok telepítése és Törlése...
Am. mit ist ki? Mikor le akartad szedni? -
TomDantes #326 Jó, hát ööö ez egyre rosszabb.
Gondtoltam ha nem megy, akkor uninstall. Nem lehet uninstallálni..ilyet még nem az életbe nem láttam. Most komolyan mi a sz@r ez?
Le töröltem magát a játék mappát végül, de nem lehet újra telepíteni!!!
Csak az van hogy repairt, meg remove! DE már nincs is fen!!!!
Ccleaner-el tüntettem el a gépről végül,és úgy se lehet!
Nem hiszem el..mi a nyavaja ez?! Most már újra telepíteni se tudom?!
Komolyan, mindjárt felrobbanok a méregtől.
-
TomDantes #325 Üdv ,segítsetek már ki.
Mi baja van ennek? Mert egyáltalán nem indul el. Fel telepítettem és semmi. Meg Crak-eltem úgyse. Másik Crack semmi. Mindent próbáltam se shogy se működik -
#324 GRTz! -
#323 öcsi nyomja mint állat :D lesz video is talán
-
#322 Szerkesztés: Mindenképp PC-re! És... lehetöleg GH III-as gitárt mert az SZÉP! :P -
#321 Vki tud magyarországon Gitárt?
Esetleg Ausztriában? -
#320 zenét asszem nem lehet, a bill-t meg általában ugy szoktuk hogy zölddel kezdve F1-F2... bill-ek a hurok, és én pl 9-essel pengetek, ö a whammy, és 8 a starpower :) -
skygt90 #319 H! lehet valahogy saját zenét berakni a tört játékba ? ...és még evalami...valaki leírná hogy a legjobb beállítani a billt ? mert nekem az alap van és elég rossz úgy játszani... -
Microcosmos #318 Egy ilyen kütyüt kell a pc-re dugni http://www.amazon.com/Xbox-Wireless-Gaming-Receiver-Windows/dp/B000HZFCT2 és működik az x360 gitár vagy a joy a játékhoz. -
#317 kösz az infót pf -
#316 nem tudjátok hogy lehetne megoldani hogy 2 billentyűzettel játsszunk co-op-játékmódot??mert nem megy sehogy sem válaszotokat előre is köszi -
vadasz90 #315 Ok kössz4+!
-
#314 Hááát.Állítólag igen.De sztem Magyarországon nem nagyon.Mellesleg ha easy-n játszol akkor felesleges a többi húrt használni hanem csak azokat állítsd be amiket használszés akkor nem zavar a hézag az f4 és az f5 között. -
vadasz90 #313 Nos köszönöm a segitséget, remélem müködni fog!!És esetleg azt a gitár szerüséget lehet hozzá kapni PC-re?? -
#312 Huh.Hát sztem használd a feets on firehez hasonlóan.A húrokat az f bilentyűkre tedd(f1-f2).A pengetést meg vmi másra ami kézre esik.Egyszerre kell lenyomni az adott húron érkező gombot a húrral.Ha az első hűrnál jön a kis karika ami a hang akkor és az első gűr gombja az f1 akkor egyszerre nyomod meg az f1-et és a pengetést.Először nehéz lessz de ha belejössz akkor királyság.Sok sikert. -
vadasz90 #311 HELLO!!LENNE EGY IGAZÁN HÜLYE KÉRDÉSEM...
Hogyan lehet billentyüzettel játszani, mert bármit is nyomok semmire sem reagál...
Lécci segitsetek!!! -
MCSeid #310 FAsza a játék, de honnan lehet számokat letölteni v berakni? -
#309 képernyő frissitést állitsd vissza 60hzre
nem szereti ha forceolják nagyobbra -
xXshinyaXx #308 Plz segitsen valaki,
felraktam a játékot, crackeltem, aztán inditanám és semmi...
még csak ki se ir semmit hogy tudhatnám mi a baja!
Valakinek van ötlete mit tegyek azon kívül hogy töröljem és hagyjam a fenébe?? -
Nyiri #307 Hol lehet letolteni custom songokat? -
STurmGewehr #306 Én a custom songokról beszéltem amit úgy lehet berakni -
#305 ???
Mindegyik szám mindegyik fokozaton elérhető quickplayben. -
STurmGewehr #304 Ezt a kiszúrást kedvenc számaimat csak xpertre csinálják meg:S Billen így nem lehet nyomni.. -
fritzy0313 #303 jaaa jólvan én meg azt hittem már, hogy azokat szét lehet törni koncert végén vagy nemtom xD =D -
chris0000 #302 billentyűvel lehet nyomatni....?hogy lehet bekapcsolni?? -
#301 "Skinek" a meglévő gitároknak. Ha megveszed akkor a megfelelő gitár kiválasztásánál fel fogja ajánlani az alap skin mellett az újabbakat is. -
fritzy0313 #300 a boltba ha bemegyünk karrier módban, ott a gitárok alatt van vmi olyan h finish (nemtudom pontosan a nevét), nahh szal az mire jó, vagy mit lehet vele kezdeni ? -
#299 azért ez a van hozzá gitár kicsit túlzás .
HOL VAN ??? (PC-hez)
-
Nyiri #298 Ez tok jo foleg az a link ahol le lehet tolteni ey custom packot tele kurva jo zenekkel... -
#297 Hi all!
Találtam ma egy jó kis progit amivel könnyű zenét berakni. Van tutorial is. A progi és a tutorial -
tyrant71 #296 persze hogy van hozzá gitár
billentyű, csalás?, LOL
mintha 1 PC-s irta volna -
#295 Hali ! nektek van gitárotok hozzá ? mert nekem nincs és márt mediumba billentyűvel elég gány játszani ! jah és nincs hozzá vmi csalás mert mediumba nem tudom leverni Tom Morleot