2495
  • wander01
    ez engem is érdekel. lehet hozzá vezetéknélküli gitárt is használni? ha veszek egy boxosat?
  • Lui76
    Szóval Xbox360 kontrollert jól érzékel PC-n ?

Kellett vmi meghajtót telepíteni hozzá?
    Milyen eszközként érzékeli az XP ?
  • Ronin666
    Nem tudom milyen verizó és honnan.

A kontroller Xbox360-as és hozzá vettem egy USBs microsoft érzékelőt. 4 kontrollert tud fogadni (ahogy a box is). Ezzel megy szépen.
  • Lui76
    Pls milyen gampad volt .
    meg esetleg privbe hogy te melyik linkről fajta verziót vetted :)
  • Hmuda
    Mondja is meg oda is írta, hogy DLC, szóval letölthető szám. Ergó eredetivel in-game le lehet tölteni.
  • Randelz
    Helo! A hogyan lehet megszerezni a We Three Kings by Steve Ouimetteszámot?
  • Ronin666
    Persze, megy. gamepad - gamepad és bill - gamepad is ment. Nem bolti a verzióm (nem mintha itthon lehetne kapni. :()
  • Sly06
    Válasz 'Sly06' üzenetére (#245) De hol itt a válasz? engem meg az xbox360 nem érdekel..
  • wander01
    engem inkább a wireless xbox360-as megoldás érdekelne. jol tudom, 5k-ért kell vevő hozzá, meg a kütyü. valakinek van ötlete mennyibe fájhat a gitár?
  • Sly06
    ez hihetetlen hogy még mindig nem lehet rendes gitár controllert kapni a pc-s verzióhoz? olvastam hogy a ps2-es gitárt rá lehet valahogy buzerálni pc-re valami kis átalakítón keresztül!! erröl tud valaki valami pontosabb infót?
  • Lui76
    Pill tehát coop is meg gamepad-al PC-n megy neked ?
    Milyen fajta?
    Játékod bolti ?
  • Nyiri
    medium
  • Chunky
    Melyik stage-n, milyen nehézségi szinten?
    Mert én easy-n végigvittem, de nincs benne.
  • Nyiri
    En Carriert nyomok es van benne ZZ Top es RHCP
  • Ronin666
    coop-ban. Aztán ha ott elérted őket, akkor már tudsz velük játszani multiban, vagy quickplay-ben is.
  • Chunky
    Üdv!

Mindenhol látom a songlistben a RHCP-t, Beastie Boys-t, Queens of the Stone Age-t, ZZ Top-ot de a játékban nem találom. Ezek csak coop-ban jönnek elő, vagy nehezebb szintek után lesznek megvehetők?
  • Ronin666
    Nem gondolom, hogy 5 perc alatt hozzá lehet szokni és meg lehet szeretni. Időt kell neki adni és onnantól már simán szerethető. Persze nem olyan mint a gitár, de szerintem itt nem is volt vélemény különbség.
  • Nyiri
    Billel nekem is egesz jol megy mar... Az osszes dal megyeget 95% korul mediumon.
  • wander01
    na havernál kiprobáltam xbox360-on a cuccot, gitárral is meg kontrollerrel is. nos. hát a gitár hatalmas oltás, ez nem kérdés. hatalmas poén, jobb mint a bill természetesen, de nagyon hasonló. csak messzebb vannak az kezek egymástól, viszont a vékonyabb nyak miatt míg a bill-en béna vagyok ha négy hurral kell játszani, gitáron egész jól megy. pengetni is poénabb, de a feeling hasonló a billhez. VISZONT. Ronin, majdnem meggyőztél, hogy kontrollerrel is játszható a cucc. Majdnem el is hittem. Na, most mindent visszaszívok. Kontrollerrel SZÁNALMASAN SZAR . egyszerüen nevetséges. talán ahhoz tudnám hasonlitani mikor egy autoversenyt probálsz játszani egy joystick-el. Közük nincs egymáshoz, és az hogy nem kell rajta pengetni, még nevetségesebbé teszi :)) bill foreva, talán egyszer majd egy gitárt beszerzek hozzáá
  • wander01
    háát. furifurifuri :))))
  • Ronin666
    Pengetni nem kell, ez a könnyítés. Az úgy elég kivitelezhetetlen lenne. Viszont lenne benne rá lehetőség, de csak oktató módban működik, akkor viszont a 4 irányú nyíl valamelyik irányával megy ez. Azzal lehet a starpowert is előhívni, bár ha jól láttam, akkor a rendes gitárnál csak meg kéne dönteni a gitárt. A Whammy az kézre áll. Az a jobb oldali kar, vagy minek hívják.
  • wander01
    uuu ez baromi fura lehet. és mivel pengetsz fölfele meg lefele? illetve a whammy-t meg a power akármit hogyan használod?
  • Ronin666
    Felső négy gomb az első 4 húr, az ötödik húr pedig a zöld gomb.
  • wander01
    nekem mindegy :) de a gombkiosztást akkor is elmesélhetnéd :))
  • Ronin666
    Lealacsonyítom a játékot. :D Na ne viccelj. Ez egy játék. A lényege a szórakoztatás. Ha te gitármájsztrónak érzed magad, mert a billentyűzeted markolászod, akkor gratulálok. Nekem abban ugyan úgy nincs semmi gitár feeling, mint a kontrollerben. Nem is értem minek vitatkoztok ennyit. Kinek ez, kinek az jött be. Nem kell ezt túlbonyolítani. Ezzel az erővel egy gyökér az, aki NFSt mer kormány nélkül játszani, mert billentyűzeten vagy kontrolleren lealacsonyítja a játékot. Szerintem meg baromira mind1. Nekem így is tetszik a játék és hidd el, még sokan vannak így vele.
  • wander01
    ja persze. bill-el legalább van egy gitárfeeling, és kontrollerrel ezt a keveset ölöd meg. egy darab téglát markolsz :) és esélyed nincs élvezni egy riff vagy akármi imitációt. kontrollerrel sztem lealacsonyitod a játékot kb ERRE a szintre. :) nincs benne semmi gitáros, ütni kell a bogyokat. de hogy ne vádolhass tudatlansággal, LÉCCI magyarázd már el a kontroller gombkiosztását, hogy is megy ez :) nagyon kiváncsi vagyok rá. mondjuk egy Xbox controllerre nézzük, olyanom van, három is :P
  • CS@
    Hat igen nyomhatjuk bármivel ha az nem gitár kontroller, akkor azért nem 100%os az élmény :/
  • Ronin666
    Igaz közelebb áll a gitárhoz, de számomra ugyan úgy használhatatlan, mint a kontroller, így meg aztán mind1 melyikkel tolom. :) A kontroller meg kényelmesebb lényegesen.

Amúgy a gond ugyan az a kontrollernél, mint a billentyűzetnél. Expert szinten kurva sok számot nem lehet megcsinálni, mivel olyan sok a hang, hogy képtelenség lenyomni. Expert szinten én pl. a zenék 50%-át tudom megcsinálni, a többinél meg annyi köcsög hang van egymás után, hogy pengető nélkül nem lehet megcsinálni.
  • CS@
    Dehogyis erről nem csak ennyit ;)
    Franc tudja mennyi kontrollerem van, de én se játszanék semmi pénzé se azzal, jó néhány kontrolleres barátomnak megmutattam a játékot és egyetlen egy sem nyomja kontrollerel, pedig ők is meg én is ismerjük mijaza gamepad. Úgyhogy ízlések és pofonok, de persze részemről is sokkal inkább billentyűzet, mint egy gamepad, ha már gitárokontrollerem nincs hozzá, akkor azért a bill lényegesen közelebb áll hozzá, mint egy gamepad :)
    Gamepadnak annyi hasznát látom ebben a játékban, hogy majd egyszer az ócskább darabok elektronikája jól fog jönni egy házilag készített gitárkontrollerhez :)
  • Ronin666
    Na ez tök jó. Érdekes amúgy, hogy én eddig sehol nem láttam. Amazonon is volt mindenhez, csak PChez nem. Itthon meg talán még 360-as boxra sem nagyon lehet kapni. Decemberben kérdeztem a CDgalaxist meg az 576-ot és egyik sem tudott hozni (december végén volt már). De ez így királyság és nem is olyan vészesen drága, csak szállítás még rátesz egy keveset. :(
  • Ronin666
    Te dolgod. Én játszottam ezzel is, azzal is és inkább kontroller. Haverjaim akiknek mutattam a játékot (volt egy pár). Mind inkább kontrollert választják. Másik haverom, aki meg tolta már egy ideje és feljött a billentyűzetével, hogy na játszunk, aztán kipróbálta a kontrollert, az már azóta azon van, hogy honnan és milyen kontrollert szerezzen. Erről ennyit. ;) Amit nem ismertek, arról ne mondjatok véleményt...
  • wander01
    hát inkább billentyüzet mint kontroller. ha csak kontroller lenne, soha a büdös életbe nem játszanék vele. sőt ki se probáltam volna :D
  • tototto
    már hogyne jött volna ki :)
    szállítanak MOra is link
  • Ronin666
    Billentyűzeten mi értelme van nyomni? :D :P

Gitár jó lenne, de én még nem találtam itthoni forgalmazásban, csak a régi GH2-es gitárokat, az meg kell a kutyának... :)

GH3-hoz meg ki sem jött a PCs verzió és faxom sem fogja megvenni Box360-hoz a játékot gitárral, amikor PCn tolom.
  • STurmGewehr
    kontrolleren mi értelme van nyomni?:P
  • STurmGewehr
    faszom se vesz kontrollert
  • Ronin666
    Én simán tudtam co-op ban játszani. Gamepadal nyomom, ahogy BOxon is lehetne, ha a pure verzióját veszed a játékhoz, ugyanis ahhoz nem kapsz gitárt. Nekem a Box360-as kontrollerem van és hozzá egy microsoftos érzékelő, ami fogadni tud 4db. Xbox360-as kontrollert, akár gitárt is, ha megvenném a boxos verziót.

Próbáltuk úgy is, hogy egyik haverom billentyűzetről nyomta és úgy is ment. De mi 2 kontrollerrel szoktuk nyomni. Semmit nem kellett hozzá feltenni, a program ezt a kontrollert faszán érzékeli és megy is.

A downloads itt sem megy, kellene hozzá serial...
  • Axl Rose
    Mire faszán megjelenik gitárral már mindenki végignyomta billel.

Nem hiszem, hogy sokan rohannak majd a boltba, hogy
    kifizessenek érte 25 ruppót.

Pedig a coop móka elég vonzó...

Hát hogyha még a Neten is lehetne; -> álom édes álom...
  • xy21
    így van
  • STurmGewehr
    akko kapják be