2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#454 a-a! xD -
isi #453 career modban nincs lehet vmi féle trailerrel megverni a bossokat? -
berimre #452 következő lépés:ha bejött a főmenü, options ott cheats,azután enter cheats,és a következő kombináció.Zöld gomb lenyomva két pengetés.Ekkor kiírja h unlocked everything.innentől plusz 159 szám álla rendelkezésetekre.Ezt minden indításkor meg kell ismételni.Csak Quickplayben működik.Nincs carreer mód:S!!!A Song listen a Bonus fülben még megannyi remek slágert találtok,ajándékként igy lesz meg a körülbelül 160 szám. Ha bármi kérdésetek van akkor szívesen segítek.Sok sikert hozzá! -
berimre #451 nah figyeljetek a lényeg az h a saját érdeketekben azokról a mappákról amiket ez a pack felülír érdemes másoltatot készíteni jah és persze a mentésetekről is.Miután kitömörítettétek a packot csak simán dobjátok a mappáit be a gh3/data mappájába.mindent irjatok felül majd mehet a játék.A játék kiírja majd h nem fog tudni menteni.Csak menjetek rá a "continue without saving"-re.Sajnos a pack miatt a játék nem tud menteni.magyarul ha végignyomtok egy számot, következő indítákor már nem lesz meg az elért pontszámotok:S:S -
berimre #450 link -
isi #449 ya engem is -
Driftman #448 hi engem érdekelne a dolog holislehetne megszerezniazt ? -
berimre #447 Hello!
Ha valakit érdekel van egy működő custom pack tele zenékkel a Guitar Hero 3-hoz.Kipróbáltam működik!159 új szám van benne ha jól tudom, de némelyik sajnos még Easyn is Expert nehézségen játszható.A nagy többsége azonban jó a zenéknek.Ha vkit érdekel,szóljon és segítek neki megcsinálni.Nem teszi tönkre a Gamet, csak nem lesz carreer mód.Szóval olyanoknak ajánlom akik már jópár szinten végigtolták és unják a zenéket benne,mert nem jelent számukra kihívást:D:D -
andromed #446 és azt hogy kell kikapcsolni, mer ahhoz is túl hülye vok?! -
isi #445 a LOU elleni gitár harc a legundorítóbb részhe ennek a rohadt játéknak egy kurva csiter faszszargeci -
berimre #444 Hali azt szeretném kérdezni h ki az aki már próbálta ezt a custom packot?-->Guitar Hero 3 PC Custom Pack[Snakkii]Itt van róla egy youtube link:http://youtube.com/watch?v=Cxq4PnUG24o Én letöltöttem de nem ugy müxik ahogy vártam.Mert Easyn is vannak számok amiket Expert szinten kellene játszani. -
#443 Sztem ha betévedsz egy fórumba.. akk. az aminimum h. az aktuális oldalt végig (Ha nem is végig.. de mind1) nézed! ÉS mostis csak oan 2HSZt kellett vna visszanézni? :O -
andromed #442 lehet hogy a beállításoknál kell beállítani -
isamood #441 BB7 nek szolt.. -
isamood #440 Jó bocs h kérdeztem.. nem minden nap olvasom ezt a fórumot sőt ma nézem 2.jára. elég lenne az is ha mondjuk azt mondanád hogy korábban már leirta vki és mondjuk leirod a hozzászólás számát vagy vmi.., vagy h nem lehet.. -
berimre #439 Sziasztok!
Biztos rengetegszer volt má a kérdés de most nincs kedvem olvasgatni.Szóval ha vki tudja h kell a GH 3-ba betenni mondjuk egy Custom Packot akkor leírná?Sztem sok ember örülne a megldásnak.Csak az írjon aki tutira tudja h kell!!!
Köszi
Üdv:berimre -
zs0ltee17 #438 köszönjük szépen előre is! így hárma! :D (B+ :D) -
#437 Huhh B+!
... -
isamood #436 Sziasztok! lehetséges más számokat beletenni a játékba vagy csak is azokat lehet játszani amit már alapbol benne vannak? -
#435 Juppi!! -
#434 7végén megcsinálom -
#433 na?... elegen vagyunk?
3 -
szurop #432 Jöhet. -
#431 ÉN Én ÉN! :D
Felteszem a kezem! :D -
zs0ltee17 #430 micsodára? :) én jelentkezek ha ezzel sikerül valamit megtudnom! :) -
#429 Még senki nem jelentkezett a videó tutorialra :\\ -
zs0ltee17 #428 sziasztok! hallottam be lehet tenni akármilyen számot? ha valaki leírná nagyon hálás lennék! köszönöm előre is! üdv! -
#427 Nem nem arra gondolok. Itt egy kép róla, hogy miről is beszélek. -
andromed #426 hogyha ilyen hosszú hangokra gondolsz, és azok csillagosak és ilyen szökőkút fog jönni, akkor a "whammy bart" kell mozgatni, ami a gitárkontrolleren a pengető alatt található, amúgy majdnem mindegyik zenénél van ilyen. :) -
#425 Nem arra gondoltam :D A Starpower-t már régóta használom. Itt egy videó róla, hogy milyen. De amúgy csak 1 számban van ilyen. Custom szám a DragonForce – Cry for Eternity. -
#424 jaja! 2Giga Memóm és zúzós ATI-m ellenérE! :S De.. nekem csak akkor ha fut alatta 2 Silkroad Meg MSN! :D -
#423 7900 as video karim van 2 giga rammal és nekem is be szokott akadni-_-
elég zavaro... -
bazsi123 #422 kikapcsoltad a közönséget? nálam is akadt a gáma néhol, ezzel viszont sikerült megoldani. más kérdés, hogy a nagykoncert meglehetősen idióta közönség nélkül :-) viszont mivel úgyis a gitárnyakat nézi az ember, annyira nem gáz :-) -
andromed #421 Elég érdekes, nekem 512 MB ramom van meg 128 MB NVidia GeForce videokártyám, de annyira szakadozik, hogy még a Slow Ridot se tudom lejátszani easy-n :d ez gondolom a Ram miatt van, de sajna nem lehet nagyobbbat belerakni a gépbe, van valakinek tippje, hogy ne szakadozzon a játék, mert FoF-on jól nyomom. (Egy kicsit hülyén fogalmaztam) -
#420 Üdv!
holnap hozza a futár a GH3-at PS3-ra:-)
Kérdés:
A PS3-on mennyire műxik faxányosan a GH2????
A neten többféle verziót olvastam. A hivatalos oldalon a kompatibilis játékok listája szerint semennyire.
Az ebay-en egy eladó azt írta,hogy GH2 PS2/PS3 játékként eladó. írtam neki,hogy ugyan próbálja már ki,ha teheti.
Itt valaki próbálta a dolgot?
THX
-
#419 sokáig nem rontod el.és ha a csillagosokat eltalálod akkor azoktól nő a starpowered.gondolom még nem használtad.állísd be vmi közeli gombra a pengetéshez mert használni jó. -
#418 Hi all!
Nem tudjátok mi az amikor nyomok egy számot és a fret ek ből elkezd ilyen kis csillag szökőkút jönni ? -
#417 Jójó! Átalakitó kell csak hozzá! :) -
#416 A PS2es gitár akkor jó hozzá, ugye? -
#415 Ha meglessz az 5 jelentkező akkor megcsinálom videósra!!