2495
  • nyomozoo
    Sziasztok.

Eladnék egy új Guitar Hero III: Legends of Rock for PC/MAC-et.
    Eredeti csomagolásban van, minden tartozék (gitár, szoftver, gitárpánt, matricák) érintetlen.
    Budapesten személyes átvétellel lenne megoldható.

Irányár: 30 000.-

tarci88[KUKAC]freemail.hu
  • novaa01
    hali

köv a kérdésem

nekem a guns n roses szám a welcome to jungle nincs benne quicbe csak a multiba de miért ? :S:S boxon benne van

illetve van itt pcn is csak az nem az a verzio :S nem lehet valahogy leszedni ?

köszike elöre is
  • Lui76
    Nekem azóta sem írt egyet sem a megadott cím.
    Komolytalannak tűnik sajnos a dolog :(
  • remus500
    Hali ! Annyit kérdeznék még hogy ennek a PC-s változathoz járó gitárnak milyen csatlakozója van ? Tinman !! ?? És az az úri ember -akitől rendelni lehet hol lakik ?
  • Lui76
    Írtam neki eddig semmi reakció
  • tyrant71
    miért ne lehetne játszani rajta?
    coop-ban próbáld
  • fevereb
    szejasztok,
    GH III. Legends of rock-ban miért lehet basszusgitárt is venni ha nem lehet jáccani rajta?
  • sanyi150
    pü ment
  • Lui76
    pm ment
  • remus500
    Hali ! Annyit szeretnék még kérdezni , hogy írott játékkal ,tehát nem eredetivel lehet e Neten játtszani , vagy coop -modban ?
  • akos1000
    sziasztok...
    azzal a problémámmal fordulnék hozzátok ,hogx letöltöttem a custom pack-ot, mindent úgy csináltam ahogy írták, de a játék kilép, amikor tölti be a zenét...Mit kellene tennem...
    lécci segítsetek!!!!!
  • Tinman #483
    Kaptam választ az olcsóbb GH cuccokról:

- Guitar Hero III. PC bontatlan, gyári csomagolásban CSAK A JÁTÉK (VAN)
    - Guitar Hero III. PC bontatlan, gyári csomagolásban GITÁR és JÁTÉK (VAN)
    - Guitar Hero III. PC verzióhoz GITÁR (vezetékes és vezetéknélküli) + átalakító gyári csomagolásban (VAN)

Mindenre 2 hét gar. van.

Akit érdekel p.ü.-ben megadom az úriember elérhetőségét, ha lehet hivatkozzatok rám, mert az idén megjelenő World Tour rendelésekor engedményt kapok.
  • psycho88
    nem lehet átkonvertálni egy fájlt .chart-ba, ha arra gondolsz...ha ITTnem találod, akkor valószínűleg nincs is. A Feedback progival pedig te tudod megcsinálni a kívánt számot, letöltöd, berakod a Song-->Turkey Mans Customs mappába a zenét, aztán beállítod milyen fokozaton szeretnéd megcsinálni (F1-F12), szóközt benyomod akkor elkezdi a számot, és akkor ahol gitárt hallasz, megállítod, és odaraksz mondjuk egy kék akármit, stb...de youtuben van egy rakás tutorial hozzá pl EZ
  • sanyi150
    Sziasztok!

Tudtok Magyarországon olyan üzletet ahol megvásárolható a játék gitárral egütt PC-re?
  • remus500
    Hali ! Tudja valaki hogyan lehet megoldani azt hogy 1 teljes szám .chart fájlát megszerezzem ,vagy programmal megcsináljam ? Létezik ilyen progi ? Netán valaki tud erre valamit ?
  • Tinman #479
    Term. megoldható.
  • Lui76
    Jó lenne gitár ha PC-re is megoldható a csatlakozás .
  • remus500
    de én úgy gondoltam hogy van 1 komplett számom . Jelen esetben Sonta Artica - Full Moon ! Nah és ezt szeretném chart fájlban .
    Ezt hogy kell megcsinálni ?
    Próbáltam azzal a Feedback progival de nem tudom hogyan lehet
  • psycho88
    #473asnál lemaradt a link: http://www.scorehero.com/forum/viewtopic.php?t=13208
  • psycho88
    rájöttem, hogy nem is olyan nehéz használni, csak egy kevés angol tudás kell hozzá, és 10-20 perc alatt össze is lehet dobni egy rövidebb számot easyn :D
  • psycho88
    pedig énis szívesen játszanék pár magyar számot is (TCS, Depresszió, Pokolgép stb...)
  • psycho88
    Itt leírják hogy kell csinálni, de a leírás alapján nem valami egyszerű dolog :D
  • remus500
    Még 1 kérdés ! ha saját számot akarok , akkor hogyan birom megcsinálni a midi vagy a chart file-t ? mert nem találtam meg neten !

De a FoF . zenék működnek nagyon jól ! Több mint 12 GB zene van :D
  • psycho88
    nincsmit, a gitár az engem is érdekelne, hogy lehet-e kapni és ha igen mennyiért..
  • remus500
    Köszönöm psycho88 - a segítséget ! már nagyon régóta szerettem volna custom songokat berakni ! Annyit kérdeznék még , hogy van e PC hez való guitar ? és ha van akkor hol ? és mennyi FT?
  • psycho88
    remélem érthető, azért ha valami nem tiszta kérdezzetek nyugodtan :)
  • psycho88
    Itt a leírás:
    Első lépésként regeljetek be a scorehero.com-on (http://www.scorehero.com/register.php)
    Aztán készítsetek biztonsági másolatokat a mentésetekről, és a qb.pab.xen-ről és a qb.pak.xen-ről(C:/Program Files/Aspyr/Guitar Hero III/DATA/PAK)

Amire szükségetek van:

1) Chart2Mid, amit innen tölthettek le: http://www.4shared.com/file/47858216/2ecd7e9/Chart2Mid.html?dirPwdVerified=cf5e3355
    2) GH3 PC editor, amit innen tölthettek le: http://www.savefile.com/files/1373183
    3) Lame.exe, amit innen tölthettek le: http://www.rarewares.org/dancer/dancer.php?f=218
    4) MP3info, amit innen tölthettek le: ftp://ftp.ibiblio.org/pub/linux/apps/sound/mp3-utils/mp3info/mp3info-0.8.5-win.zip
    5) A szám amit a játékba be szeretnél rakni
    6) És hozzá a notechat, amiket itt találtok: http://www.scorehero.com/custom_songs.php?order=&mode=2&song=&songLetter=&artist=&artistLetter=&exactArtist=1&album=&albumLetter=&username=&timeNum=&timeType=4&sort=1&order=1&limit=50&submit=Search+Charts

Csak olyan számokat lehet berakni, amihez van notechart..

És akkor most kezdhetjük..

1) A GH3 PC editort csomagoljátok ki egy könyvtárba
    2) A Lame.exe-t is csomagoljátok ki UGYANABBA a könyvtárba
    3) Az MP3info-t is csomagoljátok ki UGYANABBA a könyvtárba
    4) Töltsétek le a kívánt notechartot, ami vagy .midbe van, vagy .chartba
    5) Ha .mid-be van, akkor most semmit ne csinálj, viszont ha .chart-ban, akkor át kell konvertálnod a Chart2Mid progival.
    Megnyitod a progit, rámész a Browse-re, betallózod a .chart-ot, és rámész a Convertra.
    6) Ha ez is megvan, akkor indítsátok el a GH3 PC Editort (songlist_editor.exe)
    7) File--->Open-->OK
    8) Itt beadja a játékban található számokat, menj a bla sarokban lévő Insert New Song-ra
    9) Bejön egy ablak, Song name-hez írd be a szám címét ékezetek, és nagybetűk nélkül (pl: chopsuey)
    10) Guitar Trackhoz tallózd be a számot (MP3), majd ismételd el ugyanezt a Rhytym Track-nál és a Song Track-nál (lehet kiír valamit, de okézd le, cak azért írja, mert át fogja konvertálni 128kbit/s-sre, és 44 100Hz-re)
    11) A Prewiew positionnal nem kell foglalkozni, beállíthatod oda ahová neked tetszik...
    12) Midi file-nél betallózod ugye a .mid-es fájlt(amit a .chart-ból konvertáltál)
    13) Beírod a Szám címét a Song Title-hez, az előadót az Artisthoz, és a Yearhez a megjelenés évét, majd leokézod
    14) a Song listnél ott lesz az új szám (nállam chopsuey néven). Erre rámész, és rányomsz lent az Edit Setlistre.
    15) Bejön az ablak, a Set listen kiválasztod a Bonus Songs-ot, a Songs per Tier-nél egyszer nyomj a felfele nyílra
    16) A Song Numbernél létrejön a legutolsó helyen egy slowride nevű szám, kattints rá
    17) Alatta ottvan a Song, ott válaszd ki, amit te raktál be (pl: nállam chopsuey) és okézd le
    18) File-->Save-->OK és Bezárhatod
    19) Indítsd el a Guitar Hero-t, ekkor ki fogja írni, hogy nem tudja betölteni a mentésed, menj a Cancelre
    20) Menj bele az Options-->Cheats--->Enter cheats--->2szer üsd le a zöldet
    21) Quickplayben megtalálod a Bonus Song-nál legalul a frissen berakott számot..
    22) A szám után megint nem tudja elmenteni, menj rá a continue without saving, még nem sikerült rájönnöm hogy lehet megcsinálni, hogy el lehessen menteni..

MENTÉS VISSZARAKÁSA:
    -Visszarakod a Save biztonsági mentését, a qb.pab.xen-ét és qb.pak.xen-ét is.
    Viszont így nem maradnak meg az általad betett zenék.

Ha azt akarod hogy megmaradjanak akkor újjat kell kezdened így:
    1) Indítsd el a GH3 PC Editort, File--->Open--->ok és hagyd így!
    2) Elindítod uyge a játékot, írja hogy nem tudja menteni, menj a deletére
    3) Menj az optionsba, Load/Save, és mentsd el a játékot
    4) Windows gomb, és a GH3 PC Editorban nyomj egy update savegame-t, tallózd be a mentésed (C:/Documents and Settings/neved/dokumentumok/Aspyr/Guitar Hero III/Save/Progress}{Progress) és itt írd felül a fájlt (s000.d)
    5) Menj vissza a játékba és Load..
    6) Menj megint a Cheatekhez és kétszer üsd le a zöldet, és kész is vagy!

Körülbelül ennyi lenne, a berakott zenék minősége, nem egyezik meg az eredetiekkel, és van néhány bug, például pár számnál a star power ha benyomod szám végéig úgy marad, stb, de csak néhánynál van így, a minőségibb chartoknál általában semmi gondd :).

Forrás: http://www.scorehero.com/forum/viewtopic.php?t=46187
  • Tinman #467
    Egyik haverom rendelt pár gitárt, ha érdekel megkérdezem mennyiért adja.

Én konzolon nyomom és a tapasztalataim:

-próbáltam gamepaddal... nagyon sok gyakorlás után sem megy minden easy szám 85%-nál jobban
    -próbáltam gitárral... nagyon kevés gyakorlás után már médiumon is sorba 95% felett teljesítek
    -vettem egy második gitárt páromnak... azóta szenzációs bulizós estéink vannak és iszonyat jól szórakozunk.

Tanulság: Mindegy konzolon vagy PC-n játszol... gitár az KELL!

Mit szóltok ehhez?

Már nagyon várjuk :-)) Sajna az ára idehaza 30k körül lesz :-(
  • szurop
    Hajrá.
  • psycho88
    Hy all!
    ha valakit érdekel, hogy kell berakni még pluszba zenéket,akkor itt angolul leírva megtaláljátok: http://www.scorehero.com/forum/viewtopic.php?t=46187 . Ha van minimum 3 jelentkező arra, hogy lefordítsam, akkor megcsinálom szívesen!
    üdv: psycho
  • szabicsorvas
    Sziasztok!

Nekem nem megy A Guitar Hero 3.
    Elég gyenge a gépem hozzá ,de el sem indul.
    Csak annyit ir hogy a ......exe hibát észlelt és leáll.
    Mi lehet a baj?
  • setuh
    hali!feltettem pc re a jatekot es billel jatszom de az a bajom h ha beallitom a billen az f1,f2,f3,stb-ket a szines bigyoknak es ha egyszerre kene nyomni az f2,f3-at akkor nem megy... a tobbi megy es azert jo igy az f-eknel mert kezembe tudom venni a bill-t es olyan mint egy gitar:D.jah es meg vmi kulon gitart nem lehet venni pc-hez,az se baj ha nem uj...
  • andromed
    Hol birok letölteni ehhez a játékhoz patchet, az 1.1-es verzióval valami gond van. Pls!!!
  • TomDantes
    Tudom ,egyszer már kérdeztem, de akkor se sikerült ezt megoldani.

Miért nem megy nálam ez a játék? Bármit csinálok...el sem indul. Hiába kattintok rá, semmi nem történik.
    Próbáltam 4 féle crack-el, de eggyikkel se jó.

MI baja van? Nem hiszem el, mindenkinek megy, kivéve nekem. Nekem miért nem?
  • Driftman
    aha kösz
    deh a patch nem akar felmenni :S nem érzékeli h felvan telepítve a játék xd és nem települ fel :(
  • berimre
    Engem is érdekelne a Tutorial:D
  • berimre
    Hali!Ez két dolog miatt lehet.Csak ezeket el is felejtettem.Patchelni kell hozzá a GH-t, magyarul csak az 1.1 es verzióval müxik.
    Másik kell hozzá egy fix, ami 1 mb.ez az Így már működnie kell!!
  • BB7
    ööö! Most nem azért! de..mivan a Videó Tutoriál-lal Chucky? :O
  • andromed
    Nézzétek meg a 446. hozzászólást
  • Driftman
    xD nekem hibával kilép amikor elkezdibetölteni a kiválasztott zenét :(