1591
-
Solt #671 Ez nagyon ott van! :D -
#670 Én erre szavazok || Remélem nemsokára elérhető lesz a 07 is a játékba...
\/
Illetve találtam egy videót, a hang témára... Nem tufom pontosan milyen fordulaton megy, kb olyan 5500-ra saccolom, Szerintem használható anyag...
http://www.youtube.com/watch?v=GyCBZ5-bitI
Olyan 0:22-nél abbahagyja a gumicsikorgást utána kábé 15 mpig közel állandó fordulaton megy a gép... Remélem tudtam segíteni! -
#669 -
Game Hunter #668 De jó!!:) Grat -
brutaldt #667 Jól néz ki ez a másik kép is, de kérem...
Nem DimensionTech, hanem Dimension Technics a team neve. -
#666 Hidd el vannak még csodabogarak -
#665 Dekurvajó:D!
07 rulez:D -
#664 Nagyon jó a játék! Csak annyi a problémám, hogy hiába állítom be a billentyűket amikkel kanyarodjon, nem kanyarodik:S tudtok esetleg segíteni? -
#663 De akkor még nem nagyon volt miért szavazgatni ! :DDDD
De addig maradhat, fiatalság úgysem szavaz ilyesmire :)))) Csak ha hájtek a cucc ...:PPP -
#662 Az elozot sem szavazta meg senki:D -
#661 Ne rakd már ki szavazás nélkül :)))))
Lehet mindenki okádik tőle ! :DD -
#660 -
#659 ....
-
#658 a pályatapadást-fizikát nem lehet vhogy átírni? csak úgy próbaképpen gondoltam :PP -
#657 kipróbáltam én is a bétát, nagyon tetszik, alig várom hogy murván is próbálhassam a lada-t :DD...a kormányzás nálam se túl jó, túlságosan érzékeny ahogy aesir is írta, de amúgy fasza és igéretes!! GRAT! -
#656 Egyelore, ideiglenesen jo lesz;) De a keszitoknek nem nagyon tetszett (valami), igy biztos valtoztatni kell rajta es/vagy masik kell. Addig akkor ez lesz;) -
Szabi1991 #655 sztem túl kicsi bannernak -
#654 #625 Banner?:)
-
#653 Most latom csak, hogy Hazigazda lettem;) Akkor hirtelen a teendok;)
- Varok bannereket, 780x150 pixeles meretben, megszavazzuk, kivallasszuk, kiteszem
- Linkekre is szukseg lesz: weboldalak, letoltesek, szponzorok, bajnoksag, egyeb. Persze, ezekbol egyelore nem sok van, de majd lesz;) -
#652 nekem akarok semmit, nem értettem, hogy miért mondod h ne ragozzam, én nem láttam h előttem már mondták, hogy valoszinüleg a vessz véletlen maradt el, azt hittem te sem érted
de akk fejezzük be, mert a rallyé a téma itt -
Solt #651 Egy hatalmas smile kíséretében próbáltam arra célozni, hogy a nyelvtani hiba ellenére teljesen érthető a szövegkörnyezetből, hogy mi a lényeg, ezért értelmetlen ragozni a dolgot, erre Te ego kérdést csinálsz belőle. Írd le, hogy mit szeretnél hallani tőlem, hogy helyre álljon a lelki békéd.
Macskafogó: "ne ragozd Kuki, mert meghülyülök" :D
-
brutaldt #650 :D
Fejezzétek már be!
Vétettem egy nyelvtani hibát, erre ez a téma... :) -
#649 én meg nem hiszem, hogy megértetted, amit mondtam, és most ezért vagy ilyen -
Solt #648 Nem hiszem, hogy fejtegetésre szorulna a történet. -
#647 ? ezt most fejtsd ki kérlek -
brutaldt #646 Kellene nekünk vfts motorhang a PRally-hoz!:)
Vagy legalább olyan hang-, ill. videófelvétel ami elég jó ahhoz, hogy kivágható legyen belőle.
Kellene egy legalább 20seces fix-RPM-es hangrészlet a motorról
lehetőleg 3000 feletti fordulaton. Persze, ha több fordulatról van, az mégjobb!
Meg egy alapjárati hang.
Aki tud az legyen szíves segítsen!!
THX!
(ide is) -
brutaldt #645 Na ja, elnézést kívánok... :)
Elmaradt a vessző!
De a szövegkörnyezet, azaz a válasz a kérdésre mégis egyértelmű. ;)
-
#644 Bármi lehet:) -
Solt #643 Szerintem ezt ne ragozd tovább, egyre rosszabb! :D -
#642 gondolom a budapestiek vagytok kérdésre akkor válaszol vki igy ha a nem után odarak egy vesszőt, cask elmaradt...igy lenne logikus -
#641 Valoszinuleg: "Nem, Pecsiek vagyunk..." :) -
#640 "Nem pécsiek vagyunk, de ha lesz egy ilyen konkrét találkozó, arra elmennénk mindenképpen szívesen"
... -
#639 pécsiek vagytok?:O
végülis minden nagyobb rallys dolog pécshez kötődik:P
lásd: Ranga -
brutaldt #638 Jól hangzik a dolog!
Nem pécsiek vagyunk, de ha lesz egy ilyen konkrét találkozó, arra elmennénk mindenképpen szívesen!
-
#637 Jó zsíros béremelést nem tudsz nekem intézni? :DDDD -
Szabi1991 #636 jól hangzik -
#635 -
#634 Meg volt a rovid megbeszeles PRally es MNASZ/Rally/HistoricRallye "ugyben":) Az ismeros nyitott, minden erdekli. December kozepen kicserelodott a "teljes" MNASZ vezetoseg (Ferjancz az elen:D), de ami fontosabb, a muszaki foguru egy fiatalabb csoka, akivel - allitolag - lehet egyezkedni. Ebben a honapban meg szervezkednek, helyezkednek, dijaznak, de utana a szemelyes talalkozo is belefer.
Jovohet kedden ismet "munkamegbeszeles - bableves mellett a ForSale-ben:DDDD
Vagyis jovohet keddig kellene nekem egy jelenlegi, tervezett koncepcio, hogy tudjak pontosabb infokat is mondani nekik:) Termeszetesen, mar most jeleztem, hogy egyelore egyoldalu lesz a dolog, vagyis Ok adnak: info, fenykep, adat, telemetria, muszkaileiras, homogenizacio stb.
Ja, es Budapestiek vagytok?:) Az esetleges talalkozo miatt, es ha el kell menni fotozni, adatot gyujteni stb. -
#633 Nem az a lenyeg, hogy melyiket tamogatja, hanem az, hogy az SB Live sajnos mar eleg regi, mas programokkal is vannak gondok. Az hogy Audigy 1,2, XFI stb., az mar mindegy, a lenyeg hogy frissebb kartya legyen, ami normalisabban hasznalja az ujabb DirectSound-ot, az OpenAL-t stb. A Live nem tudom milyen regi, de akkor meg talan DirectX5 volt;DDDDD -
#632 Akkor azt mondjátok h Audigy-t támogatja? ABból van asszem többfajta is, emlyiket konkrétan? vag mindegyiket, ami audigy? Most vagy 2x végig jó volt a hang, mentem is oda vissza oda vissza, annyira jó... Főleg amikor nem adja ki és borul :D F3-as nézetbe figyeltem, h még a rugó is él meg minden. belső nézetből nyomom, nagyon király. Nem tudok mit mondani, csak azt, h k**rva jó!!! :D És igen az autó egy picit túl erősnek tűnik, de ez még "csak" béta, de felülmúlta a képzeletemet. További sok sikereket!