1591
-
#631 Előszr azt hittem azért van, mert ütközik az alaplapi hangkártyával, cska a legújabb telepítésnél le lett tiltva és megint előjött... mind1, egyszer majd hangkártyacsere lesz :D -
brutaldt #630 Aha, akkor nem azért van, mert hibás a hangkártyám...
Ja, ehhez már normális drivert se igen lehet letölteni.
Gyakorlatilag a kx-project féle volt a legjobb, amit használtam vele.
Mindent a maga idejében!
Meg lehet oldani minden játéknál a moddolhatóságot, de felmerülhetnek egyéb körülmények, amik ezt nem teszik lehetővé. (nem megengedhető pl. licensz problémák miatt)
-
#629 aha...SB Live 5.1, régi ugyan, de még jó... Csak pár új játék b**zaxik vele... Nem is ez a legfontosabb. Egy kérdésre nem kaptam választ: könnyen modolható lesz a játék? Amúgy nagyon király, szerintem nagyon hangulatos, ha lesz majd hozzá még jó pár pálya, akkor még élvezetesebb lesz. Aztán ha még erre a kis hang problémára is fordítotok időt, akkor tuti sarokba vágom rbr-t :D -
#628 Ha az a sorozat SB Live amire gondolok meg nem Audigy), mar jonehany eves, azzal alapbol problemak vannak mostansag:( Mar eleg regi. -
brutaldt #627 Milyen kártyád van?
Nekem is van egy SB Live amivel problémázik a gamex, erre még nem találtunk megoldást. (persze sok időt nem is szántunk még rá...) -
#626 De itt a hivatalos oldal, ha nem akarsz "tolem" DDL-t letolteni:)
http://connect.creativelabs.com/openal -
#625 Alaplapi hangkartya? A program OpenAL-t hasznal, a mellekelt DLL viszonylag regi (bar mukodik):)
Probald ezzel, talan segit: OpenAL32.zip (nem biztos, nekem a regivel is mukodott:P) -
#624 Az hogy ki hogy navigál az tényleg navigátorfüggő... Valaki a számmal a kanyar erősségét kívánja érzékeltetni, valaki pedig, hogy hanyadik fokozatban kell venni...
A hangokról nem tudok véleményt mondani, mert nekem valahogy vagy nincs hang, vagy ha van, akkor búg hörög recseg... volt amikor a tempó növekedésével hangosodot a búgás...120nál már üvöltött... erre van valami fix? Mert eléggé zavaró, hogy folyton lesnem kell a rpm-et...
Valamit még akartam mondani, de elfelejtettem... ... .. nah mindegy majd eszembe jut! -
#623 Én kívülről tolom, de inkább lehetne a mostani 75%-a és élénkebb színekkel körbekerített, mert a pályán most a sötét színek dominálnak, így a hudon lévő szürke alap elvész. -
Solt #622 Háááát... szerintem az egy kanyargós pályán elég zavaró lehet... arról nem is beszélve, hogy pl VFTS-nél az 1-s nagyon hosszú... 4-s, 5-s kanyar, plusz visszafordító is azzal megy! :) -
#621 Akkor azért van,hogy néhol a kettes kurvagyors,néhol meg lassú
Nekem személy szerint az jön be,ha ,megmondják hanyasban fordulhatok be:) -
#620 Hali! Letöltöttem game-t, nagyon örültem, amikor láttam, hogy letölthető már egy verzió, mert tűkön ülve vártam és úgy érzem ne feleslegesen! Autó kicsit csökkentve a kormányszöget ill G25öt belőve nagyon jól viselkedik, a graf állat! Kérdés: könnyen modolható lesz? Ugyanis láttam, hogy valami hasonló az autó file-ja, mint a Racer-é... csak ot az ini file... valami nagy Tecso parkoló zsír lenne, ökörködni egy jót... Vagy bükk vazze, havas pálya, széria lada áááááááh... na ezért kérdezem a modlhatóságot! :D -
#619 Naja azzal is szoktam nyomulni:)
-
#618 Sofőr kerül majd az autóba?:) -
#617 naja...
2x512 azért már mostanság elég. -
#616 Nem beszélve arról, hogy a Th2Go nem kedveli a nagyobb felbontásokat (speciel 3096 a vége szélességben és 768 magasságban...)
Azaz 3 17 colos tft már elég neki és olyan combos vidkaresz sem kell ehhez a felbontáshoz. (1920*1080-ban kb 300K-val kevesebb képpontot kell csak számolnia.)
A Lényeg úgyis a videomemória méret. -
#615 Nezd meg az LFS-t, aztan annyi. Ott mindent, mindenhova tudsz allitani, autonkent elmentve, menubol, menetkozben:) -
#614 Lehet hogy már volt ez a kérdés,de lesz multi majd? -
#613 valahol lkáttam asszem RF be olyan modot, hgoy akárhova állÍthattad a kamerát... úgy mintha cask ülést állÍtanád előre, hátre-le-fel csak itt jobbra-allra is leehtett
-
#612 Nehany ajanlott plusz kamera nezet;) A majd allithato pilota fizika melle;)))
-
#611 Nemkell triple!
ha van alapon egy 22 es moncsid, akkor amellé kell két darab 19 es elforgatva.Amit meg meghajthatsz 2 darab raeon 48xx el vagy 38xx el...
Csak a lényeg, hogy legyen mellé jó proci meg jó lap...
Ahogy számolja az ember....2 darab 3870 es az most 40 rongy...
Ahoz kell egy 20 rongyos gigabyte márkájú AMD lap ami támogatja rendesen a CF et, abba kel egy ocsó, de jó proci ami kihajtja a 2 videokarit és kész.
könnyebb, mint 60-70 ért tripplehead2Go-t venjni, majd még jócokért 2 darab kissebb moncsit.
-
#610 Köszi Alex:)
brutaldt: A strech-elt nézet nagyon jó ötlet! Nekem 22"-os a monitorom, viszont 4:3-as, így ez nagyon jól jönne. A pattogást meg köszi:)
-
#609 A 3 monitoron gondolkodtam, de eleg sok penz (bar a monitorok mar sokkal olcsobbak), foleg egy atomeromu ami meghajtja es Matrox TripleHead (amit irrealis aron adnak:/). Vagyis marad az 1 monitor - egyelore:) -
#608 Nah, szóval..úgy alaphangon belsőnézetben 35-40...Elég stabil....Beesve a dzsindzsásba 28-30...
-
#607 Akkor beneztem, de a lenyeg hogy van!:) -
#606 Most adtam el a kormányt, szal nemtudom..de megyek egy kört billel minnyárt...
De amúgy nemsokkal jobban mint ezelőtt, mert még fos az alaplap. -
brutaldt #605 Egyébként hogy megy a te konfigodon? -
brutaldt #604 Ja, két kártyával már biztos kivitelezhető a 3 moncsis trükk... ;) -
brutaldt #603 Engine bírja, és csak egy autó van. Ezt az egyet még lodolni sem érdemes, mert nem kerül távolabb a kamerától szinte sosem.
Nem akartunk normálmappal szórakázni, inkább polyból van rendesen kidolgozva.
A realtime törésmodell miatt amúgy is újra kell számolni a kasztni normáljait ahol törik, az meg textúrából csak bonyolítaná a helyzetet.
Törésmodell és a pályaépítés kihasználja a második, vagy 3dik magot a cpuban, ha van olyanod. -
#602 Nekem technika megvan, márcsak két olcsó monitor kell: D
-
brutaldt #601 Hát tény, hogy az lenne az igazi, ha 3 moncsi, de ez nem a home kategória általában...
FOV az lesz benne, de sztem az nem megoldás, meg a torzítás mellet gyorsítja, vagy lassítja a sebességérzetet is.
Majd meglátjuk, nekünk sikerül e valami összehozni. -
brutaldt #600 Tévedés, mozog ott az emberfeje is, csak kicsit merev lett... (volt már lazább is) Ha kigyorsítasz, vagy fékezel akkor is van mozgása.
Tibber állított rajta, de majd mondom neki, hogy talán mégse kellene ilyen kimerevített nyakkal vezetni, még megsérül a driver nyaka... :)
-
#599 Regebben voltak kiserletek, trukkok, hogyan lehetne jobba tenni a nezetet (torzitott, skalazott stb.), de nem az igazi:) De ha van mar FOV allitas, akkor az valamit segit. Bar az is csaloka... Igazabol 3 monitor kell;) -
#598 A kormanyzast itt be tudod loni rendesen, sokkal jobb lesz (kormenytol fugg): http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1195401263&no=476
Egyelore - szerintem - meg nincs pilota szimulacio, igy annyit raz amennyit az auto (szo szerint cockpit kamera:P). -
brutaldt #597 Hamarosan jön az 1.1es béta, amiben rendesen beállítható a kontroller.
Ezt a pattogós dolgot majd átgondoljuk. Változtatni éppen lehet rajta.
A cockpit nézetre nem egyszerű a megoldás, mert "keskeny" hozzá egy monitor, hogy olyan lát-teret adjon vissza, mint az ember szeme, ráadásul két szeme...
Lehet próbálkozunk majd egy strechelt nézettel, ahol is a filmekhez hasonlóan fekete lesz a kép teteje és alja, és szélesedik a látómező.
Eddig nem láttam még hasonló próbálkozást... ,de nagy moncsin ez is jó lehet. Nekem itt 24"os van, ezen nem lenne olyan gázos a dolog. -
brutaldt #596 Ha darabos a kép, a fizika se lehet folyékony... :)
Valójában belógnak. -
#595 Ejha ! Az nem kevés ! -
brutaldt #594 Én teszek bele mindent, jól bírja az engine-ünk a sok polyt, ez a pár kapcsoló tényleg nem számít.
A vöfti kerekekkel 50ezer polyt kóstál egyébként. -
#593 Nagy nehezen sikerült elindítanom, nem tetszett neki a 3 éves videokártyadriver, frissítés megoldotta.
A pálya és a környezet nagyot fog ütni ha ilyen lesz a véglegesben, ez már azért elég szép. Az autó alapvetően jól viselkedik, ami nem tetszik az a kormányzás, a legkisebb mozdulatra is nagyot fordul, nehéz így vezetni..., nyilván lesz majd erre a véglegesben valami beállítási lehetőség, legalábbis remélem. És ami nagyon nem tetszik, cockpitből nagyon "kamerás" az egész. Onboard videókon valóban így látszik az út, de élőben egy kicsit "szélesebben" látható. Valamint nagyon pattog az egész, világos hogy a szar magyar utakon pattog egy kemény futómű, de az emberi test ezt sokkal jobban tompítja a szemnek, mint amit itt látni. Nem sokkal kellene visszább venni, de egy kicsivel mindenképpen. Jahh, és nagyon halk! :)
-
#592 Hú..így kívülről nézve elég "darabos" a fizika !
Jól láttam, hogy a kerekek itt sem lógnak meg ha a levegőben van az autó ?