36194
-
ktomi22 #791 esetleg az megjobb lenne, ha telefonkonyvbben leve emberekhez lehetne csatolni a pontokat es 1 kattintas ..es mar mutassa is az iranyt... :P :P -
ktomi22 #790 tudtok olyan progamot mondani (Desire-re) amivel meglehet azt oldani hogy: sok-sok hely ( pl pizzafutarnak a kiszallitasi pontok) .. ..es rabok 1ikre, es odavezeti? .. de hogy elore be legyenek adva a pontok... szal ne kelljen mindig cimet irkodni.... ..hmm? -
#789 -
#788 Ha összekötöd a telefont a számítógéppel, akkor a telefonon meg kell jelenjen, hogy csatlakoztatva van a telefon.
Nyisd le az üzeneteket, és nyomj az "USB Connected" üzenetre.
ekkor megjelenik egy ablak, amiben felcsatolhatod a kártyád a számítógépedre, mintha egy pendrive lenne.
-
#787 nekem úgy nem ismeri fel a telót vmiért -
#786 A memoriakartyat csatolhatod USB mass storage eszkozkent (mint egy pendrive-ot), ugy plugin nelkul tudod barmivel kezelni. -
#785 van plugin total commanderhez, hogy a telefonomat tudjam kezelni vele? -
Landor #784 -
#783 teszt -
#782 Vedd a kezedbe a mobilod és próbáld meg elérni a legalját a hüvelykujjaddal... -
#781 Elég bugyután néz ki, és gondolom hasonlóan funkcionál ez az íves képernyő. Nem szabvány, vagyis multimédiánál idegesítő. Már a Palm-Pré képernyőjének legkerekített sarkai is elégé furcsák voltak. -
#780 Sőt a Samsungnak is van projektoros mobilja. -
#779 Rengeteg Thai-MTK-platformos projektoros-mobiltelefon van, hozzánk is eljutott egy-kettő. A mobilaréna tesztelt is egyet már. -
#778 Projectoros mobil? Ötlet jó, de kérdés mennyire kivitelezhető a jelenlegi akkumulátorok mellett. Mivel azért egy projector (ami nem csak teljes sötétben látszik) zabálja az áramot. Egy mai 1500mAh-os aksit fél óra alatt leszívna egy normális projector. Meg ugye kérdéses még a felbontása.
Azt a távirányítós részt nem igazán értettem. Csak még egy alkatrész amit el tudsz veszíteni és drága a pótlása? Ez az ovális kijelző sem szép. Nem tudnál rajta normálisan filmet nézni. a kivetítős billentyűzet is csak akkor jó, ha tényleg megállja a helyét a valós életben. Én pl ha gépelek kezembe fogom a telefont. Ehhez le kellene tenni valami megfelelő felületre. Aztán megint csak ott kérdés: Egy fehér asztalon mennyire látszana a billentyűzet?
Szóval szerintem koncepciónak ötletes, de lennének buktatói a való életben. -
#777 Csak koncepció render, ki tudja mikor lesz ebből kész termék, de k. jó:
-
#776 Ugy ertettek, hogy vedd fel az esemenyeidet a google naptarba, majd szinkronizald a telefonoddal.Egyszerubb es gyorsabb :] -
#775 Google naptáramban nincsen semmi, szóval azt szinkronizálhatom...:D
Viszont ma észrevettem hogy nem tudok sg-re írni a telefonomról :o -
#774 szerintem is kényelmesebb, ha a google naptár szinkronizációt állítod be, és a gépeden könnyebben beírogatod a naptárba a dolgokat. -
Landor #773 -> google naptár ;) -
#772 Jortet én legnagyobba raktam ki, így szépen átlátom az egész hónapot. Már csak be kéne írogatnom minden fontos dolgot. -
#771 én egy 4x1-essel is megelégednék. Pont ez a bajom a multiconnal is pl, hogy csak 1x4-es widgetje van, az meg függőleges :S -
#770 Mondjuk en pont azt szeretem, hogy van beloluk 4x4-es :] -
#769 meg elfoglalja az egész képernyőt, ha meg átméretezem, randa :( -
#768 Amik meg marha jok, azok a LauncherPro Plus widgetjei, csak sajnos az ugye nem ingyenes. -
Landor #767 widgetnek én az Android Agendát használom, elég komolyan testreszabható -
Madmano #766 Szasztok.Érdekelne 1.6-os Androidra e-köny olvasó,meg hely,ahonnan lehet leszedni hozzá könyveket.Köszönöm.
-
#765 Ez nagyon jó, pont ilyenre gondoltam, köszi! -
#764 Próbáld ki a Jorte-t! Nekem nagyon bejön.
-
#763 Nagyonjó, már szépen bekeretezi, köszi! -
#762 menü gomb, és kiválasztod a nézetet -
#761 Nekem az alap csak azt jelzi, hogy melyik nap van éppen. -
#760 nekem az alap esetében ha pl hónapot nézek, vagy egy zöld kis jelölő ott, ahol esemény van. Ha meg kiraksz naptár widget-et, az szépen szöveggel hozza -
#759 Van valami jó naptár program, amibe be tudom rakosgatni a dolgokat? Alapból a telefonon lévőn hiába karom be, ha csak a napokat nézem, sehogy sem jelzi, hanem direkt rá kell mennem, hogy mutassa mindet. Olyasmi kéne, ami úgy jelzi, mint a SE-ben lévő, bekeretezi a napot, vagy valami ilyesmi. -
#758 Na megvan a megoldás, konkrétan nincs LW a Legend-ben. Vagy nincs aktiválva a rom-ban vagy egyáltalán nincs benne az most másodlagos, szóval ezért nem találtam meg. -
#757 Van Photos, Wallpaper és Wallpaper Gallery, de nincs Live Wallpaper és a 3 mappában sincs benne amit keresek. -
#756 Hosszan nyomd a home screen egy ures teruletet, a felugro menuben valaszd a Wallpaperst, majd a Live wallpaperst, ott kellene lenniuk. -
#755 Ezt raktam fel, de nem találom, hogy hol van a telefonomon. -
#754 Probalj egyet telepiteni Marketrol. Az oprendszer maga tamogatja a funkciot, de gondolom amugy a ROM-tol fugg, hogy tartalmaz-e beepitve live wallpapert vagy sem. -
#753 Akkor vajon miért nem tudom előcsalni a gépemen? Hol tárolja őket? Mert a Legend-em Wallpaper mappájában nincsenek és a leírás szerint ott kéne lenniük. -
#752 igen