36194
  • ktomi22
    esetleg az megjobb lenne, ha telefonkonyvbben leve emberekhez lehetne csatolni a pontokat es 1 kattintas ..es mar mutassa is az iranyt... :P :P
  • ktomi22
    tudtok olyan progamot mondani (Desire-re) amivel meglehet azt oldani hogy: sok-sok hely ( pl pizzafutarnak a kiszallitasi pontok) .. ..es rabok 1ikre, es odavezeti? .. de hogy elore be legyenek adva a pontok... szal ne kelljen mindig cimet irkodni.... ..hmm?
  • hzsolt
  • hzsolt
    Ha összekötöd a telefont a számítógéppel, akkor a telefonon meg kell jelenjen, hogy csatlakoztatva van a telefon.
    Nyisd le az üzeneteket, és nyomj az "USB Connected" üzenetre.
    ekkor megjelenik egy ablak, amiben felcsatolhatod a kártyád a számítógépedre, mintha egy pendrive lenne.
  • Rage47
    nekem úgy nem ismeri fel a telót vmiért
  • HiPPoNaX
    A memoriakartyat csatolhatod USB mass storage eszkozkent (mint egy pendrive-ot), ugy plugin nelkul tudod barmivel kezelni.
  • Rage47
    van plugin total commanderhez, hogy a telefonomat tudjam kezelni vele?
  • Landor
  • bardocz
    teszt
  • tenkenorman
    Vedd a kezedbe a mobilod és próbáld meg elérni a legalját a hüvelykujjaddal...
  • theone91
    Elég bugyután néz ki, és gondolom hasonlóan funkcionál ez az íves képernyő. Nem szabvány, vagyis multimédiánál idegesítő. Már a Palm-Pré képernyőjének legkerekített sarkai is elégé furcsák voltak.
  • theone91
    Sőt a Samsungnak is van projektoros mobilja.
  • theone91
    Rengeteg Thai-MTK-platformos projektoros-mobiltelefon van, hozzánk is eljutott egy-kettő. A mobilaréna tesztelt is egyet már.
  • Magiszter
    Projectoros mobil? Ötlet jó, de kérdés mennyire kivitelezhető a jelenlegi akkumulátorok mellett. Mivel azért egy projector (ami nem csak teljes sötétben látszik) zabálja az áramot. Egy mai 1500mAh-os aksit fél óra alatt leszívna egy normális projector. Meg ugye kérdéses még a felbontása.
    Azt a távirányítós részt nem igazán értettem. Csak még egy alkatrész amit el tudsz veszíteni és drága a pótlása? Ez az ovális kijelző sem szép. Nem tudnál rajta normálisan filmet nézni. a kivetítős billentyűzet is csak akkor jó, ha tényleg megállja a helyét a valós életben. Én pl ha gépelek kezembe fogom a telefont. Ehhez le kellene tenni valami megfelelő felületre. Aztán megint csak ott kérdés: Egy fehér asztalon mennyire látszana a billentyűzet?
    Szóval szerintem koncepciónak ötletes, de lennének buktatói a való életben.
  • GregSB
    Csak koncepció render, ki tudja mikor lesz ebből kész termék, de k. jó:

• HiPPoNaX
    Ugy ertettek, hogy vedd fel az esemenyeidet a google naptarba, majd szinkronizald a telefonoddal.Egyszerubb es gyorsabb :]
  • bardocz
    Google naptáramban nincsen semmi, szóval azt szinkronizálhatom...:D
    Viszont ma észrevettem hogy nem tudok sg-re írni a telefonomról :o
  • hzsolt
    szerintem is kényelmesebb, ha a google naptár szinkronizációt állítod be, és a gépeden könnyebben beírogatod a naptárba a dolgokat.
  • Landor
    -> google naptár ;)
  • bardocz
    Jortet én legnagyobba raktam ki, így szépen átlátom az egész hónapot. Már csak be kéne írogatnom minden fontos dolgot.
  • RelakS
    én egy 4x1-essel is megelégednék. Pont ez a bajom a multiconnal is pl, hogy csak 1x4-es widgetje van, az meg függőleges :S
  • HiPPoNaX
    Mondjuk en pont azt szeretem, hogy van beloluk 4x4-es :]
  • RelakS
    meg elfoglalja az egész képernyőt, ha meg átméretezem, randa :(
  • HiPPoNaX
    Amik meg marha jok, azok a LauncherPro Plus widgetjei, csak sajnos az ugye nem ingyenes.
  • Landor
    widgetnek én az Android Agendát használom, elég komolyan testreszabható
  • Madmano
    Szasztok.Érdekelne 1.6-os Androidra e-köny olvasó,meg hely,ahonnan lehet leszedni hozzá könyveket.Köszönöm.
  • bardocz
    Ez nagyon jó, pont ilyenre gondoltam, köszi!
  • hzsolt
    Próbáld ki a Jorte-t! Nekem nagyon bejön.
  • bardocz
    Nagyonjó, már szépen bekeretezi, köszi!
  • RelakS
    menü gomb, és kiválasztod a nézetet
  • bardocz
    Nekem az alap csak azt jelzi, hogy melyik nap van éppen.
  • RelakS
    nekem az alap esetében ha pl hónapot nézek, vagy egy zöld kis jelölő ott, ahol esemény van. Ha meg kiraksz naptár widget-et, az szépen szöveggel hozza
  • bardocz
    Van valami jó naptár program, amibe be tudom rakosgatni a dolgokat? Alapból a telefonon lévőn hiába karom be, ha csak a napokat nézem, sehogy sem jelzi, hanem direkt rá kell mennem, hogy mutassa mindet. Olyasmi kéne, ami úgy jelzi, mint a SE-ben lévő, bekeretezi a napot, vagy valami ilyesmi.
  • Fenrir
    Na megvan a megoldás, konkrétan nincs LW a Legend-ben. Vagy nincs aktiválva a rom-ban vagy egyáltalán nincs benne az most másodlagos, szóval ezért nem találtam meg.
  • Fenrir
    Van Photos, Wallpaper és Wallpaper Gallery, de nincs Live Wallpaper és a 3 mappában sincs benne amit keresek.
  • HiPPoNaX
    Hosszan nyomd a home screen egy ures teruletet, a felugro menuben valaszd a Wallpaperst, majd a Live wallpaperst, ott kellene lenniuk.
  • Fenrir
    Ezt raktam fel, de nem találom, hogy hol van a telefonomon.
  • HiPPoNaX
    Probalj egyet telepiteni Marketrol. Az oprendszer maga tamogatja a funkciot, de gondolom amugy a ROM-tol fugg, hogy tartalmaz-e beepitve live wallpapert vagy sem.
  • Fenrir
    Akkor vajon miért nem tudom előcsalni a gépemen? Hol tárolja őket? Mert a Legend-em Wallpaper mappájában nincsenek és a leírás szerint ott kéne lenniük.
  • HiPPoNaX
    igen